2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım rabbim hakkında ne hayırlıysa onu nasip etsin bebişin sağlıkla dünyaya gelsin inşallah düşünmemeye calış dinlen bol bol.maşşallahı var tombikin kilosuda yerindeymiş annesi

amin canım çok sağol inşallah hepimizin bebeği vakti zamanında gelir

slm kızlar bugün dr gittim bebişim 2.183 kg olmuş boyu 39 cm bana az gibi geldi moralim bozuldu..

Canim benim hic uzme kendini. Allahim hakkinda hayirlisini nasip etsin insallh.
Bebisin saglikla gelsinde varsin 34. Haftada olsun.
Bizler sansliyi Ki bebeklerimizin sagliklaribu yakindan takip edip onlem alabiliyoruz.
Sukurler.olsun rabbime.Allahim dermani olmayan dert vermesin.

Ne sormustun cnm telden giriyorumda gecmise bakmak zor oluyor

Ben 13ocakta regl oldum çok ağrılı bir şekilde geçti. Bu ay 11şubatta herzamanki gibi ilk gün kahverengi başladı ve diğer günler söküldü ama geçen aykine göre miktarı okadar fazla değildi.(diğer aylar günde 3ped iken bu ay 1.5ped doluyordu). ve 16şubatta bitti yine sonundaki gibi kahverengiye benzer rengiyle ve az miktarıyla.Adet belirtilerim vardı tatlı yeme isteği sivilcelerim bel ağrım göğüs hassasiyetim.Nişanlımdan sadece zevk suyu geldi onun için gebelik %1den az bir ihtimaldir gibime geliyor.ayrıca bu ay içinde 1gün göğüs ve belim ağrılarım vardı belkide 1günden bile kısaydı ve sivilcem çıktı adet olucakmışım gibi ama olamadım. Benim size sorun bu yerleşme kanaması olabilir mi yada üzerine görme olabilir mi? Batım biteli 4gün oluyor ve hiçbir şikayetim yok ama hala aklımda sorularrr ( hiç bir şekilde birleşme olmadı ve boşalma olmadı. Kızlar fikirlerinizi söyleyin nolur

Valla canim boyle bir soru beklemiyordum.
Bende evliligimin 6. Ayinda hamis kaldin cokda tecrubem yok.
Adetin basladigi tarih bittigi tarih yumurtlama gibi hesaplar yapmadim hic bilgim yok.
Ama birlesme yok diyorsan gebelikde yoktur. Sendeki degisikliklerde sitresden yada mevsim degisikliginden olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…