canım rabbim hakkında ne hayırlıysa onu nasip etsin bebişin sağlıkla dünyaya gelsin inşallah düşünmemeye calış dinlen bol bol.maşşallahı var tombikin kilosuda yerindeymiş annesi
Ben aldim bir gece kullandim koseyw attim , cok sert altina girmiyor karnimin , ve sanki daha.cok eziliyor karnim o yuzden tavsiye etmiyorum
slm kızlar bugün dr gittim bebişim 2.183 kg olmuş boyu 39 cm bana az gibi geldi moralim bozuldu..
cevap verir misiniz nolurr
Kilosu gayet guzel cnm. Neden moralini bozuyorsun.
Benim.oglusda iki gun once 2 kilo 217 grdi doktor normal dedi.
Hem ultrasonun yanilma payi var.bu hep.aklimizda olmali.
bana az gibi geldi canım yaa. ne biliyim..
Ne sormustun cnm telden giriyorumda gecmise bakmak zor oluyor
Ben 13ocakta regl oldum çok ağrılı bir şekilde geçti. Bu ay 11şubatta herzamanki gibi ilk gün kahverengi başladı ve diğer günler söküldü ama geçen aykine göre miktarı okadar fazla değildi.(diğer aylar günde 3ped iken bu ay 1.5ped doluyordu). ve 16şubatta bitti yine sonundaki gibi kahverengiye benzer rengiyle ve az miktarıyla.Adet belirtilerim vardı tatlı yeme isteği sivilcelerim bel ağrım göğüs hassasiyetim.Nişanlımdan sadece zevk suyu geldi onun için gebelik %1den az bir ihtimaldir gibime geliyor.ayrıca bu ay içinde 1gün göğüs ve belim ağrılarım vardı belkide 1günden bile kısaydı ve sivilcem çıktı adet olucakmışım gibi ama olamadım. Benim size sorun bu yerleşme kanaması olabilir mi yada üzerine görme olabilir mi? Batım biteli 4gün oluyor ve hiçbir şikayetim yok ama hala aklımda sorularrr( hiç bir şekilde birleşme olmadı ve boşalma olmadı. Kızlar fikirlerinizi söyleyin nolur
kızlar bebeğimin adını NİSAN olarak düşünüyorum.ne dersiniz?
Bence hos isim. Aklinda baska seceneklerde var mi kesin kararin mi canim
Cok şükür ki varsınız .komsum sana yollayim mı
Kocis maca daldi gitti. bazen ani tepkiler veriyo oglusda tekme atarak babasina destek cikiyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?