2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
İyi geceler kızlar ...
Bende mac seyrediyorum isin garip tarafı esim uyudu
Son 3 dk
Kardesim kuduruyordur simdi.

ii geceler kızlar, çoook yorulmuşum, uykum geldi
bu gece şifonyeri kurduk, benim elimde kurulum kılavuzu, eşim kas gücü:)) ayak parmaklarımla işaret ettim, şu deliğe şu vidalar diye:))
ama hamile olmasam bennn kimseye bakmam çoktan yapardım:))

merak ettiğim konular war çok

1- hürrem oraya nasıl gitti?
2- voltajın kuzenin son durumu ne?
3- niye diğer hamileler (zapzup mesela)şişman durmuyo?

Perim kiloya takılma canım
Kızım 34. Haftada 3.500 gr 52 cm doğdu hatta miyadinda demişti ama kuvozde kaldı .dr zamanında doğsa 5 olacakmış demişti :)
Önemli olan organ gelişimi ciğer gelişimi vs
1.5 kg da doğsa takılmayın elbette büyüyor organları tam olsun yeter.

Kızlar son durum;
Yeğenim geldi esimle beraber geldiker yemek yendi vs valizi aldiii helallik istedi gozleri doldu sesi titredi ve gitti...
Anasi anamı ya.yazik cok yazık abinin yanına git (abisi anadolu tarafta)başka is bul demiş.
Yeter ki yanına gitmesin.kalabalik etmesin.
Amaaan.oyle iste ya.istenmemek sigmamak.

hayirli mi olsun denir bilemedim, nasil yani annesi kendi yaninda istemiyor mu oglunu :S

ooo kimse cevap vermicek
yatıyom ben, gözlerim kapanıyo
ii geceler hatunlar..

Ayyy ayyy bu ne tripler hemen atarlaniyor ya bir sifoniyer kurdurdu hemde ayağıyla isaretlerle falan
Anca yazdım gııı ben izlemedim hurremi neyi basım dumanlı azıcık hıh

Geçmiş olsun canım,atlattınız.
Abisi de varsa burda onun yanına gitmesi daha doğru tabiki. Allah yeni kapılar açar inş. önüne.
Sen şimdi dinlenmene bak, doğuma kadar kuzucuklarınla ilgilen.

hayirli mi olsun denir bilemedim, nasil yani annesi kendi yaninda istemiyor mu oglunu :S

İnsallah hayir olur.evet annesi bunlar ortaokuldan çıktı hemen yurttu yatiliydi dağıttı.biri okudu kurtuldu biri de bu dondurdu okulunu rezillesiyor boyle.kizda evde lisede.amaaan Ne bileyim ya annesinin lafı bana bile ağır geldi.

yazik cocuklara neyse sen elinden eleni hayli hayli yaptin artik gerisini dusunme,

kızlar bebeğimin adını NİSAN olarak düşünüyorum.ne dersiniz?
ben cook begeniyorum nisani , cok kibar guzel nisa da guzel zehra cok sicak guzel

Kocis maca daldi gitti. bazen ani tepkiler veriyo oglusda tekme atarak babasina destek cikiyo:)
Benim oglanda fena hareketli bugun masallah seydag teyzesine sov yapiyor bir ordan bir buraya bir de ters donsee
Canim gecmis olsun hayirli olsun anasina ne denir bosver kinamayalim basimiza gelmesin sen simdi dinlenmene bak artik rahatlamaya calis son zamanlarimiz

O
Geçmiş olsun canım,atlattınız.
Abisi de varsa burda onun yanına gitmesi daha doğru tabiki. Allah yeni kapılar açar inş. önüne.
Sen şimdi dinlenmene bak, doğuma kadar kuzucuklarınla ilgilen.
Sagol canım hakikaten valizi bile çıkarken kus gibi oldum.
Ama iste icimde kaldı öyle siginti olması buraya Abi'sinin yanından gelmişti.
yazik cocuklara neyse sen elinden eleni hayli hayli yaptin artik gerisini dusunme,
Bugun bir geçsin üstümden dag kalkmış gibi olacağım galiba...

biliyorum orayı ama sürekli doktora eşimle gittiğim için hayatta sokmaz beni ordan içeri
günaydın kızlar ben grip oldum
koca kış işe gittim geldim birşey olmadı evdeyken grip oldum ne anormal bi insanım ben ya
çok geçmiş olsun canım, ıhlamur bal zencefil içip dinlen bol bol

Kızımın odası tamamlandı teyzeleri perdelerimizde geldi :)
Hastane çantamızda hazır sanırım biraz büyük oldu valizimiz ama olsun napiim :)
Eki Görüntüle 637623

çokşirin olmuş yaaa
been olsam mışıl mışıl uyurum o odada

bence gerek yok canım, yeter bunlar
ben de bugün kızımın herşeyi çıkardım yıkamak için,
bende de şimdi 1 pazen, 2penye, 1 çıtçıtlı kadife, 1 tane de peluş battniye var,
bi de kendim örmek istiyordum ama daha başlamadımbile

Bugun alisverise ciktik jean pantolon aldim kendime basta aldigim hamile pant skiyor artik 3 tane de bluz aldim doguma kadar gotursun beni diger hepsinden cok sıkildimm oglusuma da iki tane yazlik pant aldim biri kareli biri cizgili cok tatlilar ama foto yukleyemiyorum gorseniz bayilirsuniz ama cok yoruldum arkadasimda yoruldu bana.sen ne bicim hamilesin masalahin var ben dogurcam simdo dedi dedi her magazaya girmekten dw geri kalmadi sonunda bende yoruldum onun siyatigi var beli agriyoe benim de kasiklarim agridi valla birbirimizden is bekliyoz resmen ama yine yapan bwnim ,anam da geldiginde bacagi agriyordu beni de curukler buluyor ya :)

güle güle giyin yeni kıyafetlerini.hamilelikte yoruluncada hiç iş yapamaz insan.Allah kolaylık versin.kendini fazla yorma canım.biraz dinlen

Hayırlı olsun bebeci beni de genelde anasi hasta kızı hastalar Yada hava degisiminden uyuyan mayisan her tip bulur.
Arkadaşına bir aspirin verseydin fişek gibi olurdu :)
Cabral diye cok etkili bir ilacı var siyatigin suan kullanamasam da hayatımda hatri sayılır yerleri var.

Hayirli geceler canlar.opuyorum hepinizi .
Mergenim duamdasin canimm
İnsallah yarin girersin "kuşum"
Ay doluyum iyice zaten (((

maşallah canım, göbüş çıkmış sadece

Ben,kızım ve minik kuşum :))
lenacım senin de sadece göbüş var maşallah kızlarsize

canım Rabbim yardımcın olsun inşallah, sağlıklı şekilde kucağına alacaksın bebeğiniinşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…