- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
ooo kimse cevap vermicek
yatıyom ben, gözlerim kapanıyo
ii geceler hatunlar..
Kızlar son durum;
Yeğenim geldi esimle beraber geldiker yemek yendi vs valizi aldiii helallik istedi gozleri doldu sesi titredi ve gitti...
Anasi anamı ya.yazik cok yazık abinin yanına git (abisi anadolu tarafta)başka is bul demiş.
Yeter ki yanına gitmesin.kalabalik etmesin.
Amaaan.oyle iste ya.istenmemek sigmamak.
ooo kimse cevap vermicek
yatıyom ben, gözlerim kapanıyo
ii geceler hatunlar..
Kızlar son durum;
Yeğenim geldi esimle beraber geldiker yemek yendi vs valizi aldiii helallik istedi gozleri doldu sesi titredi ve gitti...
Anasi anamı ya.yazik cok yazık abinin yanına git (abisi anadolu tarafta)başka is bul demiş.
hayirli mi olsun denir bilemedim, nasil yani annesi kendi yaninda istemiyor mu oglunu :S
İnsallah hayir olur.evet annesi bunlar ortaokuldan çıktı hemen yurttu yatiliydi dağıttı.biri okudu kurtuldu biri de bu dondurdu okulunu rezillesiyor boyle.kizda evde lisede.amaaan Ne bileyim yaannesinin lafı bana bile ağır geldi.
ben cook begeniyorum nisani , cok kibar guzel nisa da guzel zehra cok sicak guzelkızlar bebeğimin adını NİSAN olarak düşünüyorum.ne dersiniz?
Benim oglanda fena hareketli bugun masallah seydag teyzesine sov yapiyor bir ordan bir buraya bir de ters donseeKocis maca daldi gitti. bazen ani tepkiler veriyo oglusda tekme atarak babasina destek cikiyo:)
Canim gecmis olsun hayirli olsun anasina ne denir bosver kinamayalim basimiza gelmesin sen simdi dinlenmene bak artik rahatlamaya calis son zamanlarimizKızlar son durum;
Sagol canım hakikaten valizi bile çıkarken kus gibi oldum.Geçmiş olsun canım,atlattınız.
Abisi de varsa burda onun yanına gitmesi daha doğru tabiki. Allah yeni kapılar açar inş. önüne.
Sen şimdi dinlenmene bak, doğuma kadar kuzucuklarınla ilgilen.
Bugun bir geçsin üstümden dag kalkmış gibi olacağım galiba...yazik cocuklaraneyse sen elinden eleni hayli hayli yaptin artik gerisini dusunme,
biliyorum orayı ama sürekli doktora eşimle gittiğim için hayatta sokmaz beni ordan içeriHastanenin orada sehrin cigercisi var ciger bobrek karisik ye siste getiriyorlar nasil lezzetli anlatamam ortayi da donatiyorlar resmen hepsi lezzetli tavsiye ederim :)
Cigerin fazlasini tavsiye etmiyorlar sadece.o da bol A vitamini zehirler diye , yiyin herseyden ama olculu yiyin yani , benim doktorum dogal olan hicbirseyden zarar gelmez diyenlerden :)
çok geçmiş olsun canım, ıhlamur bal zencefil içip dinlen bol bolgünaydın kızlar ben grip oldum
koca kış işe gittim geldim birşey olmadı evdeyken grip oldum ne anormal bi insanım ben ya
Kızımın odası tamamlandı teyzeleri perdelerimizde geldi :)
Hastane çantamızda hazır sanırım biraz büyük oldu valizimiz ama olsun napiim :)
Eki Görüntüle 637623
iyi yapmışsın valla canım en azından bir de bunu düşünmemiş oldun.
ben de fisher price mı yoksa tiny love mı ikisi arasında kararsız kaldım. o kadar çok eksik varken almasam mı acaba diyorum
kızlar siz şu kadife battaniyelerden aldınız mı? bizim bir sürü battaniyemiz oldu 3 tane örgü, bir işleme, 3 penye, 1 pazen, bi de kadife çıtçıtlı var. alıp almamakta kararsızım.
belki kayınvalidem alır diyorum ama almazsa da çok gerekli olur mu?
Bugun alisverise ciktik jean pantolon aldim kendime basta aldigim hamile pant skiyor artik 3 tane de bluz aldim doguma kadar gotursun beni diger hepsinden cok sıkildimm oglusuma da iki tane yazlik pant aldim biri kareli biri cizgili cok tatlilar ama foto yukleyemiyorum gorseniz bayilirsuniz ama cok yoruldum arkadasimda yoruldu bana.sen ne bicim hamilesin masalahin var ben dogurcam simdo dedi dedi her magazaya girmekten dw geri kalmadi sonunda bende yoruldum onun siyatigi var beli agriyoe benim de kasiklarim agridi valla birbirimizden is bekliyoz resmen ama yine yapan bwnim ,anam da geldiginde bacagi agriyordu beni de curukler buluyor ya :)
maşallah canım,
lenacım senin de sadece göbüş var maşallah kızlarsizeBen,kızım ve minik kuşum :))
canım Rabbim yardımcın olsun inşallah, sağlıklı şekilde kucağına alacaksın bebeğiniinşallahmerhaba kızlar bugün dr kontrolümüz vardı malum malesef suyum azdı yine artma yok aksine azalma var dr erken doğum olur dedi ciğer geliiştirici iğne verdi ilk dozu vurdurdum diğerinide yarın vurduracağım hedefimiz 34. hafta dr 34 haftaya kadar dayansa iyi dedi ama her an doğum olabilirmiş diğer kontrolümüz haftaya cuma hakkımızda hayırlısı inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?