Kızlar son durum;
Yeğenim geldi esimle beraber geldiker yemek yendi vs valizi aldiii helallik istedi gozleri doldu sesi titredi ve gitti...
Anasi anamı ya.yazik cok yazık abinin yanına git (abisi anadolu tarafta)başka is bul demiş.
Yeter ki yanına gitmesin.kalabalik etmesin.
Amaaan.oyle iste ya.istenmemek sigmamak.
Kızlar dişimin ağrısı beynime vuruyor uyku muyku yokCok fena durumdayım bizden kim dis tedavisi yaptırmıştı. ?? Kalkıp acile gitmeyi düşünüyorum ama ben bunlara gündüz ayikken güvenmiyorum gece gece uykudan kalkıp bana tedavi mi yapacaklar ( allahım sabır ver dis ne beter BI şey ya .
Bu arada Pericim lütfen üzülme kızın gayet gelişmiş durumda gor bak gerek kalmayacak erken alınmasına ilk ben dogurcam sen Bi bekle bakalım :)
Voltajjjj evet buruk bir gidiş olmuş ama senin elinden gelen budur. Allah yolunu açık etsin . Sen şimdi üzüldün böyle gitmesine belki ama düşünmen gerekn cocukların var sen onlara lazimsin
Gunaydin arksdaslarim ve mucizeleri
bugun dr kontrolumuz var 11.45 te. Cok ozledim oglumu.
Perilous cnm hayirlisi olsun bebis icin stres yapma erken olsa bile, 34. Hafta cok vahim bir hafta degil. Ama tabiki dualarim kalabilecekleri kadar kalmalarindan yana.
Voltaj canim gecmis olsun. Ben de bi garip oldum huzunlendim sma suan bizim sagligimiz hepsinden onemli. Gece gece nereye gitti ki bari sabah gitseydi.
0fpufya elinize saglik oda bitti sahane oldu.
Bebeci gule gule kullanin canim cicilerinizi.
Kızlar son durum;
Yeğenim geldi esimle beraber geldiker yemek yendi vs valizi aldiii helallik istedi gozleri doldu sesi titredi ve gitti...
Anasi anamı ya.yazik cok yazık abinin yanına git (abisi anadolu tarafta)başka is bul demiş.
ben bugün kızımın kıyafetlerini çıkardım, ayırdımrenklerine göre,
1 makine yıkandı astım onları minük minük ne tatlılar yaaaa
ama mandallarım yetmedi o yüzden yarında maksimum. 2 makine yıkanır
1 yaşına kadar baya kıyafet varmış tek tek ne var ne yok yazdım
0-3 ay bikaç parça eksikler var onları da alıncabiticek inşallah
bugün şifonyerimizin siparişini verdik 2 güne kadar gelir demişler,
gelince hemen kurar yerleştirirz kıyafetlerini inşallah
dün geceden beri başım çatlıyor sinirden.
gece gece kayınbabam aradı bir ev bulmuşlar 120 bin tl.
kredi çekilince aylık ödemesi 1600 tl. adam evi alın diye eşime baskı yapıyor.
biz ay sonunu zor getirirken 1600 lirayı nasıl ödücez düşünen yok.
kaç aydır ne yapıyorsunuz alınacak bişey var mı diyen yok.
adam nereye harcıyormuşuz diye hesap soruyor bi de.
biz kendimiz 3,5 parça bişey aldığımız halde yine yetiştiremiyoruz
annemler aldı bütün kıyafetlerini. 1600 kredi 600 kira ay sonuna kadar acından öl...
telefonu kapatınca eşim bana kızmaya başladı ben çok harcıyormuşum bilmem ne
hiç isteklerim bitmiyormuş. ya ben 2 sene mağaza görmedim doğuda, 20li yaşlarımı doğuda bitirdim
imkan varken niye almayayım bu yaşıma bidaha geri mi dönücem. bebek alışverişine döndü sonra
her duyduğumu almak istiyormuşum. küvetini de mi almıcam şimdi dedim. leğende yıkarsın diyor iyice sinir beni.
bugün eşimin doğumgünü bi de işe giderken annemlerde gelse hep beraber doğumgünü kutlasak diyor.
şu an görmek istediğim en son kişiler. telefon edipte çağırırsa hiç şaşırmam.
merhaba kızlar bugün dr kontrolümüz vardı malum malesef suyum azdı yine artma yok aksine azalma var dr erken doğum olur dedi ciğer geliiştirici iğne verdi ilk dozu vurdurdum diğerinide yarın vurduracağım hedefimiz 34. hafta dr 34 haftaya kadar dayansa iyi dedi ama her an doğum olabilirmiş diğer kontrolümüz haftaya cuma hakkımızda hayırlısı inşallah...
Kızlar son durum;
Kızlar dişimin ağrısı beynime vuruyor uyku muyku yokCok fena durumdayım bizden kim dis tedavisi yaptırmıştı. ?? Kalkıp acile gitmeyi düşünüyorum ama ben bunlara gündüz ayikken güvenmiyorum gece gece uykudan kalkıp bana tedavi mi yapacaklar ( allahım sabır ver dis ne beter BI şey ya .
Bu arada Pericim lütfen üzülme kızın gayet gelişmiş durumda gor bak gerek kalmayacak erken alınmasına ilk ben dogurcam sen Bi bekle bakalım :)
Voltajjjj evet buruk bir gidiş olmuş ama senin elinden gelen budur. Allah yolunu açık etsin . Sen şimdi üzüldün böyle gitmesine belki ama düşünmen gerekn cocukların var sen onlara lazimsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?