2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

oooooohhhhhhhh. benim bile üstümden yük kalktı resmen
canım anası abisi ilgilenmez, sen mi derdine düşeceksin,
hiç vicdan yapma boşuna sen fazlasıyla yapacağını yaptın,
abisinden sana gelmesibir kere hata
senin durumun belli yani, hayırlı olsun canım

ben bugün kızımın kıyafetlerini çıkardım, ayırdımrenklerine göre,
1 makine yıkandı astım onları minük minük ne tatlılar yaaaa
ama mandallarım yetmedi o yüzden yarında maksimum. 2 makine yıkanır
1 yaşına kadar baya kıyafet varmış tek tek ne var ne yok yazdım
0-3 ay bikaç parça eksikler var onları da alıncabiticek inşallah
bugün şifonyerimizin siparişini verdik 2 güne kadar gelir demişler,
gelince hemen kurar yerleştirirz kıyafetlerini inşallah

Kızlar dişimin ağrısı beynime vuruyor uyku muyku yok Cok fena durumdayım bizden kim dis tedavisi yaptırmıştı. ?? Kalkıp acile gitmeyi düşünüyorum ama ben bunlara gündüz ayikken güvenmiyorum gece gece uykudan kalkıp bana tedavi mi yapacaklar ( allahım sabır ver dis ne beter BI şey ya .

Bu arada Pericim lütfen üzülme kızın gayet gelişmiş durumda gor bak gerek kalmayacak erken alınmasına ilk ben dogurcam sen Bi bekle bakalım :)

Voltajjjj evet buruk bir gidiş olmuş ama senin elinden gelen budur. Allah yolunu açık etsin . Sen şimdi üzüldün böyle gitmesine belki ama düşünmen gerekn cocukların var sen onlara lazimsin

Gunaydin arksdaslarim ve mucizeleri

bugun dr kontrolumuz var 11.45 te. Cok ozledim oglumu.

Perilous cnm hayirlisi olsun bebis icin stres yapma erken olsa bile, 34. Hafta cok vahim bir hafta degil. Ama tabiki dualarim kalabilecekleri kadar kalmalarindan yana.

Voltaj canim gecmis olsun. Ben de bi garip oldum huzunlendim sma suan bizim sagligimiz hepsinden onemli. Gece gece nereye gitti ki bari sabah gitseydi.

0fpufya elinize saglik oda bitti sahane oldu.

Bebeci gule gule kullanin canim cicilerinizi.

canım benim ya çok geçmiş olsun, karanfil varsa karanfil koysana çok iyi gelir, zeytini ezip koy o da iyi geliyo, doktora gidene kadar başka bişe aklıma gelmiyo

günaydın canım,
sana mesaj atmıştım ben

gunaydin canlarimm..
biz kalktik hazirlanip yollara duscez simdi.. sevgili babamiz 3haftadan beri bugun kontrol oldugunu bile bile bugune onemli bir is koymus!! 7de evden cikip gitti.. doktora kendimiz gidicez artik.. isin kotusu arabamizda onda.. iyiki taxiler var.. bir doktor parasi vercez yollarda ama napalim artik.. sabah sabah tepemdeler :)))
bakalim oglus ne durumda.. gecmise eve donunce bakcam..

perilous ne oldu kuzum size? gelince detaylara bakicam ama erken dogum tehdidi var sanirim..

günaydın herkese....bu sabah kendimi çok halsız hissediyorum. bebek tekmeliyor alltaan ve rahatsızlık veriyor.tansiyonum düştü galiba.

voltajım canım benim doğumgünün kutlu olsun eşin ve çocuklarınla sağlıklı, mutlu, huzurlu nice yıllar diliyorum arkadaşım.misafirin gitmiş çok sevindim gözünaydın

amaaaannn içim titredi şimdi de, ama o da az etmedi yani napalım, iyi olmuş , çok şükür di dertten de kurtulmuş olduk, dün akşam naptın diye çok merak ettim zaten, çok şükür gitmiş, hakkını helal etsin de napalım yani

iyi ki doğdun sana iyi ki doğdun sana , iyi ki doğdun iyi ki doğdun, iyi ki nisanda doğurdun:)mutlu yıllar sana:)

pericim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. moralini bozma sakın. dualarımız seninle...

hanipeks, tuncss hayırlı haberlerinizi bekliyoruz kızlar.

mezopotamya canım geçmiş olsun yanlış hatırlamıyorsam chosy diş tedavisi yaptırmıştı. benimde dolgum kırılmıştı ama uyuşturmadan sadece dolgu yapılmıştı.

lena canım sen de bebişinde süpersiniz. maşallah

canım nolur kendini üzmemeye çalış, doktor hep takip edicez demiş işte, sen bol bol yat dinlen kafana da takma, zaten kocaman olmuş tontoşum, o bakmamış valla suya muya, yayılıp büyümüş kuzum aferin ona, Allah'ın izniyle sağ salim sorunsuz alıcaz kucaklarımıza

ütüden nefret eden biri olarak sölüyorum ki, hayatının en zevkli ütüsünü yapacaksın daha:) ütünün altındaki görünmeden yapılan ütü:)

dün yine depresyonum tuttu benim, böyle içimde bi korku, bi huzursuzluk, bi sıkıntı, bi napsam mutlu olamama durumu , garip bişe , ağladım ağladım,
gece kuzey güneyi izlerken uyuyakalmışım, tocam da uyumuş, ooohh 2de kalktım da gittik içerde yattık, sabah baktm etraf aydınlık tel.e bi baktım kapanmış, çalmamış, sarjı bitmiş herhalde , koşup bi baktım saate servisin gelmesine 10 dk var hemen hazırlandım , servis 15 dk geç geldi, nası da soğuk, üşüdüm,

inanılmaz bi hazımsızlık var bende ya, o kadar şiş ve rahatsız hissediyorum ki kendimi, hiçbişeyi öğütemiyorum,zaten bi de bikaç gündür sürekli kurufasulye nohut karnıbahar derken iyice şiştim, bi de dün moralim bozuk diye her moralim bozuk olduğunda olduğunda olduğu gibi, çok yedim, dün geceden beri nefes alamıyorum valla, çok da kilo aldım zaten, ona da canım çok sıkkın , pöfff

dün geceden beri başım çatlıyor sinirden.
gece gece kayınbabam aradı bir ev bulmuşlar 120 bin tl.
kredi çekilince aylık ödemesi 1600 tl. adam evi alın diye eşime baskı yapıyor.
biz ay sonunu zor getirirken 1600 lirayı nasıl ödücez düşünen yok.
kaç aydır ne yapıyorsunuz alınacak bişey var mı diyen yok.
adam nereye harcıyormuşuz diye hesap soruyor bi de.
biz kendimiz 3,5 parça bişey aldığımız halde yine yetiştiremiyoruz
annemler aldı bütün kıyafetlerini. 1600 kredi 600 kira ay sonuna kadar acından öl...
telefonu kapatınca eşim bana kızmaya başladı ben çok harcıyormuşum bilmem ne
hiç isteklerim bitmiyormuş. ya ben 2 sene mağaza görmedim doğuda, 20li yaşlarımı doğuda bitirdim
imkan varken niye almayayım bu yaşıma bidaha geri mi dönücem. bebek alışverişine döndü sonra
her duyduğumu almak istiyormuşum. küvetini de mi almıcam şimdi dedim. leğende yıkarsın diyor iyice sinir beni.

bugün eşimin doğumgünü bi de işe giderken annemlerde gelse hep beraber doğumgünü kutlasak diyor.
şu an görmek istediğim en son kişiler. telefon edipte çağırırsa hiç şaşırmam.

canım ya benim eşimin tarafı da hiç sormaz napıyosunuz diye, ben işsiz kaldığım dönemde, hatta geçen ay bile para istediler üstüne, oluyo bunlar maalesef, eşin de herhalde onlara sinirlenmiş, senden çıkarmış en yakını en yakını sen olduğun için,, sen bence başbaşa olacak şekilde güzel bişeler yap, ama bu akşam geçtikten sonra da tavrını koy, doğumgünü güzel geçsin ama kırıldığını da bilsin bence

günaydın kızlar nasılsınız?? biz hala yuvarlanıp gidiyoruz. koşturmalar hiç bitmiyor valla. her akşam bi telaşe var evde mutlaka. bi de böbrek ağrısı olunca geceler de felaket. en iyisi işe gelmek valla az da olsa dinleniyorum sanki :))

canım inşallah hakkınızda hayırlısı olur. bebeğin durabildiği kadar dursun inşallah. sağ salim gelsin aramıza.

hadi geçmiş olsun canım onun da hakkında hayırlısı olsun tez zamanda kendi düzeni yuvası olsun. sen elinden geleni yaptın bence.
ayrıca doğum günün kutlu olsun ailenle nice mutlu yıllara...

canım geçmiş olsun tam da son dönemde kötü olmuş diş ağrısı ama inşallah tez zamanda şifa bulursun

günaydın.. gerçi bana aydın olmadı geceden beri şiddetli karın ağrım var dün dr gittim herşey normal dedi ama bilmiyorum bu ağrının sebebini... voltaj doğum günün kutlu olsun sağlıkla nice yıllara... dertsiz boşver takma kafana onlar kendilerini dünyanın merkezi sanıyor... bebişin doğsun eşin onların gerçek yüzlerini görür.. sen de deseydin baban bize yardım mı edecekmiş. bu kaDAR çırpınan insan yardım eder..

geçmiş olsun canım yaa.. bende gece doğuracağım zannettim halada öyle zannediyorum felaket bir adet sancısı adeta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…