selam kızlar dün çok ağrılarım oldu burdan da size yazmıştım kasıklarım, sırtım ağrıyor diye yazmıştım dün daha da arttı bu ağrılar baş dönmesi ve mide bulantısı da başlamıştı ve doktorumu aradım hemen hastaneye gel acile git idrar tahlili yaptır sonra da benim yanıma gel kalp atışlarına bakalım dedi. Hastaneye gittik ve hemen idrar tahlili yaptırdık ve likosit çok yüksek çıktı ürer enfeksiyon olmuşum ilaç verdiler rapor da aldım sonra doktoruma sonuçları gösterdim kalp atışlarına baktık bebeşim kocaman olmuş görünce şaşırdım sizin anlattığınız kadar var çok güzeldi onu görmek, kalp atışları da normaldi doktorum çok duramadı doğuma gidiyorum herşey yolunda dedi sonra eşimi yanıma çağırdım ekrandan bebişi gösterdim ağzı açık kaldı kocaman olmuş dedi şaşırdı :) o şaşkınlığı çok hoştu.
Szinde lütfen aklınızda bulunsun hamilelikte bu enfeksiyon durumları çok olurmuş bu ağrı ve şikayetleriniz olduğunda gidin ve asla tuvaletinizi tutmayın ve bol su için, bol su içmenin bu enfeksiyonların daha az olması için gereklimiş. Şu anda evde dinleniyorum böbreklerimde hala hafif ağrı var ama işallah oda geçecek daha iyi olacağım.
selam kızlar dün çok ağrılarım oldu burdan da size yazmıştım kasıklarım, sırtım ağrıyor diye yazmıştım dün daha da arttı bu ağrılar baş dönmesi ve mide bulantısı da başlamıştı ve doktorumu aradım hemen hastaneye gel acile git idrar tahlili yaptır sonra da benim yanıma gel kalp atışlarına bakalım dedi. Hastaneye gittik ve hemen idrar tahlili yaptırdık ve likosit çok yüksek çıktı ürer enfeksiyon olmuşum ilaç verdiler rapor da aldım sonra doktoruma sonuçları gösterdim kalp atışlarına baktık bebeşim kocaman olmuş görünce şaşırdım sizin anlattığınız kadar var çok güzeldi onu görmek, kalp atışları da normaldi doktorum çok duramadı doğuma gidiyorum herşey yolunda dedi sonra eşimi yanıma çağırdım ekrandan bebişi gösterdim ağzı açık kaldı kocaman olmuş dedi şaşırdı :) o şaşkınlığı çok hoştu.
Szinde lütfen aklınızda bulunsun hamilelikte bu enfeksiyon durumları çok olurmuş bu ağrı ve şikayetleriniz olduğunda gidin ve asla tuvaletinizi tutmayın ve bol su için, bol su içmenin bu enfeksiyonların daha az olması için gereklimiş. Şu anda evde dinleniyorum böbreklerimde hala hafif ağrı var ama işallah oda geçecek daha iyi olacağım.
eveeetttt yeni bitirebildim yazdıklarınızı okudum.
whiteshep CANIM KIZIN HAYIRLI UĞURLU OLSUN TOPİKİMİZİN İLK KIZI :) MAŞALLAH. :)
nemu3455 ve umutege16 ARKADAŞLAR SİZİN DE İKİLİ SONUÇLARINIZIN İYİ ÇIKTIĞINA ÇOK SEVİNDİM. ALLAH OĞLUŞLARINIZI ANALI BABALI BÜYÜTSÜN.
tuncsc CANIM ÖNEMLİ OLAN SAĞLIKLI OLDUĞUNU ÖĞRENMEK AZCIK SABRET CİNSİYET TE BELLİ OLACAK. :)
offpufya ve zapzup GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞLAR KENDİNİZE DİKKAT EDİN MALUM İLAÇ KULLANAMIYORUZ.
DİĞER BÜTÜN ARKADAŞLAR MİĞDE BULANTISI DIŞINDA ÇOK CİDDİ PROBLEMİNİZ OLMAMASINA SEVİNİYORUM BUGÜNLER DE GEÇECEK.
BEN BU ÖĞLEN DİYETİSYENDEN RANDEVU ALDIM ARKADAŞLAR ÖRNEK BİR LİSTE BİRŞEY YA DA CAN ALICI Bİ HABER ALIRSAM YAZICAM SİZE HEMEN. SORMAMI İSTEDİĞİNİZ BİRŞEY VARSA YAZIN SARAYIM.
kızlar bugün kayınvalidelere çok sinirlendim.neyse fazla sinirlenip de torunların onlara benzemesine sebep olmayalım.eskiler öyle derler hamileyken kimi sevmez kızarsan bebek ona benzer diye allah korusun
ayy canım sağol..dur sorayım o zaman ben sana..gebelikte nesfit yesek olurmu..hem lif hemde süt var..
ayy canım sağol..dur sorayım o zaman ben sana..gebelikte nesfit yesek olurmu..hem lif hemde süt var..
Günaydın herkese ben de nisan annesi olacağım Allah'ın izniyle.
çok geçmiş olsun tatlım,allah acil şifalar versin.. Bebişin iyi olmasına çok sevindim,onu görmen de hastalığının tesellisi olmuş :)
bende nesfit yiyorum,kahvaltılık gevrekleri öneriyorlar tatlım
kızlar bugün kayınvalidelere çok sinirlendim.neyse fazla sinirlenip de torunların onlara benzemesine sebep olmayalım.eskiler öyle derler hamileyken kimi sevmez kızarsan bebek ona benzer diye allah korusun
bende nesfit yiyorum,kahvaltılık gevrekleri öneriyorlar tatlım
bende yiyim o zaman..hem sütü böylelikle bol bol tüketirimçok içemiyorum malesef..günde 1 bardak
Kızlar benim doktorum süt+yumurta+bal+peynir+zeytin li kahvaltı öneriyor.Katkı maddesi olan,hazır olan herseyden uzak dur mümkün olduğunca diyor.
Günaydın güzel anne adayları :)))
Dün ikili testimizi atlattık ve eve çoook mutlu döndük çok şükür :) Ense kalınlığı normal çıktı ama kesin sonuç kanla birlikte beş gün sonra belli olacak.
Bebişim ben güldükçe zıp zıp zıpladı, çok tatlıydı. Burun kemiği oluşmaya başlamış onda da bir sorun yok. Bacakları ve elleri daha çok belirginleşmişti.
Bu sefer öyle heyecanlıydım ki tansiyonum bile normale göre yüksek çıktı 14/9.
Veeee topic in ilk kızı geliyor inşallah :))))))))
Doktorumuz %90 kız dedi. Hesapta yüzdeli oran verecek olursa söyleme bir daha ki sefere söylersin diyecektim ama nerdeeeee. O heyecanla hemen öğrenmek istiyor insan :) üç hafta sonra kontrolümüzde %100 belli olmuş olacak dedi. Ama %10 luk yanılma payı çok az bence. Artık bebişimi kızımmmm diye sevmeye başlayabilirim sanırım :))
Darısı ikili test için bekleyenlerin başına inşallah :)
canım güzel haberlerine çok sevindim maşallah bebişeen zor bekleyişlerden biri bu ikili test randevusu;sen de hayırlısı ile atlattın darısı gidecek arkadaşlarımızın başına inşallah
doktorun %90 dediyse kızın olacak demektir tebrik ederim;artık bebişini kızım diye sevebileceksin :) bana %60 kız dedi ben hala bebişim diyorum
mergencim çok haklısında işyerinde hergün böyle kahvaltı yapılmıyorki..
ben mümkün oldugunda evden getiriyorum..kaşar zeytin yada domates peynir..
adam akıllı bi hafta sonu yapabiliyoruz kahvaltıyı..fikrim değişti yemiyorum madem
ee bu kararsızlıkta hamilelikle alakalı
Günaydınlar...
Ben dün ikili test yaptırmaya gittim :)
Bebeğim ayaklarının üzerinde zıplıyordu, o sakinleştikçe biz dışardan vurduk tekrar zıpladı. Dr. refleks gösteriyor dedi.
Veee Benimde oğluşum olacakmış :)
Tabi babası dört köşe :)
Ne olursa olsun sağlıklı olması en önemlisi tabi. Ben zaten en başından beri hep erkek hissediyordum, en çokta kocamın mutluluğu benim mutluluğumdur diye düşündüğümden erkek olmasını çok istiyordum. Allah gönlüme göre verdi.
Şimdi karmaşık duygular içindeyiz. Kocacığım mutluluktan dört köşe ama belli etmemeye çalışıyor. Ben de sevinçliyim ama ne hissedeceğimi kestiremiyorum sanki.
Kızlaar çok garip duygularmış bunlar yaa..
doğru söylüosun cnm ben o yüzden hep dua ediyorum iki tane kızı daha var benim hakkım ne düşünüosa allah kızlarına on katını versin en iyi dua bu arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?