2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

çok geçmiş olsun tatlım,Allah acil şifalar versin.. bebişin iyi olmasına çok sevindim,onu görmen de hastalığının tesellisi olmuş :)

kızlar bugün kayınvalidelere çok sinirlendim.neyse fazla sinirlenip de torunların onlara benzemesine sebep olmayalım.eskiler öyle derler hamileyken kimi sevmez kızarsan bebek ona benzer diye allah korusun

ayy canım sağol..dur sorayım o zaman ben sana..gebelikte nesfit yesek olurmu..hem lif hemde süt var..

kızlar bugün kayınvalidelere çok sinirlendim.neyse fazla sinirlenip de torunların onlara benzemesine sebep olmayalım.eskiler öyle derler hamileyken kimi sevmez kızarsan bebek ona benzer diye allah korusun

:18:Nayıııır nolamaaaz :83:

Allah korusun...

çok geçmiş olsun tatlım,allah acil şifalar versin.. Bebişin iyi olmasına çok sevindim,onu görmen de hastalığının tesellisi olmuş :)

cnm hoşgeldin şu pantolon olayına çok sevindim gerçekten fiyat çok uygun geldi sadece hamilelik döneminde giyebileceğim bir şeye o kdar pra vermek istemiodum iyi oldu gerçekten kızlarla bebek odasından bahsettik birqz sen ne yapmayı düşünüosun

doğru söylüosun cnm ben o yüzden hep dua ediyorum iki tane kızı daha var benim hakkım ne düşünüosa allah kızlarına on katını versin en iyi dua bu arkadaşlar

ayy canım sağol..dur sorayım o zaman ben sana..gebelikte nesfit yesek olurmu..hem lif hemde süt var..

bende nesfit yiyorum,kahvaltılık gevrekleri öneriyorlar tatlım

bende yiyim o zaman..hem sütü böylelikle bol bol tüketirim çok içemiyorum malesef..günde 1 bardak

Kızlar benim doktorum süt+yumurta+bal+peynir+zeytin li kahvaltı öneriyor.Katkı maddesi olan,hazır olan herseyden uzak dur mümkün olduğunca diyor.

Kızlar benim doktorum süt+yumurta+bal+peynir+zeytin li kahvaltı öneriyor.Katkı maddesi olan,hazır olan herseyden uzak dur mümkün olduğunca diyor.

mergencim çok haklısında işyerinde hergün böyle kahvaltı yapılmıyorki..
ben mümkün oldugunda evden getiriyorum..kaşar zeytin yada domates peynir..
adam akıllı bi hafta sonu yapabiliyoruz kahvaltıyı..fikrim değişti yemiyorum madem
ee bu kararsızlıkta hamilelikle alakalı

Cok erken çıkıyorsan haklısın canım...

Sabahın köründe insanın pek iştahıda olmuyor.

Allah korusun da benzemesin ben zaten çocuk ona benzemesin diye kaynanamı görmemek için gitmiyorum bile :))

tebrik ederim tatlım,maşallah oğluşumuza

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız buraya yazınca buradakileri okuyunca çok mutlu keyifli oluyorum

doğru söylüosun cnm ben o yüzden hep dua ediyorum iki tane kızı daha var benim hakkım ne düşünüosa allah kızlarına on katını versin en iyi dua bu arkadaşlar

Aynen canım ...

Çok düşünüp,sinir bozmanın bir manası yok çünkü birseyleri değiştirmiyor...

Geniş olmayı,duymamayı,görmemeyi,takmamayı öğrenmek lazım...

Bir sekilde yüz yüze gelmek durumunda olduğumuz insanlar neticede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…