mergencim çok haklısında işyerinde hergün böyle kahvaltı yapılmıyorki..
ben mümkün oldugunda evden getiriyorum..kaşar zeytin yada domates peynir..
adam akıllı bi hafta sonu yapabiliyoruz kahvaltıyı..fikrim değişti yemiyorum madem
ee bu kararsızlıkta hamilelikle alakalı
Allah korusun da benzemesin ben zaten çocuk ona benzemesin diye kaynanamı görmemek için gitmiyorum bile :))
Cok erken çıkıyorsan haklısın canım...
Sabahın köründe insanın pek iştahıda olmuyor.
günaydın kızlar.herkes bebeklerinin cinsiyetini neredeyse ögrenmiş ben hala bilmiyorum söylemedi dr.20 ekimde gideceğiz inş o zman gösterir
BENDE BİLMİYORUM CANIM YA BENİM KONT. 15 EKİMDE BU HABERLERİ DUYDUKCA ÇATLIYORUM RESMENİNŞ HAYIRLISIYLA SAĞLIĞIYLA GÜZEL EVLATLAR OLSUNLAR
laternammm tebrik ederim kuzummmmmm...kızın sizlere vatana millete hayırlı evlat olsun inşallahhh..çok sevindim bu güzel habere..
Allah daim etsin güzel haberlerini
walla benimde haftaya çarşamba çatlayacağım resmen meraktan biran önce gelsin istiyorum
eveeetttt yeni bitirebildim yazdıklarınızı okudum.
whiteshep CANIM KIZIN HAYIRLI UĞURLU OLSUN TOPİKİMİZİN İLK KIZI :) MAŞALLAH. :)
nemu3455 ve umutege16 ARKADAŞLAR SİZİN DE İKİLİ SONUÇLARINIZIN İYİ ÇIKTIĞINA ÇOK SEVİNDİM. ALLAH OĞLUŞLARINIZI ANALI BABALI BÜYÜTSÜN.
tuncsc CANIM ÖNEMLİ OLAN SAĞLIKLI OLDUĞUNU ÖĞRENMEK AZCIK SABRET CİNSİYET TE BELLİ OLACAK. :)
offpufya ve zapzup GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞLAR KENDİNİZE DİKKAT EDİN MALUM İLAÇ KULLANAMIYORUZ.
DİĞER BÜTÜN ARKADAŞLAR MİĞDE BULANTISI DIŞINDA ÇOK CİDDİ PROBLEMİNİZ OLMAMASINA SEVİNİYORUM BUGÜNLER DE GEÇECEK.
BEN BU ÖĞLEN DİYETİSYENDEN RANDEVU ALDIM ARKADAŞLAR ÖRNEK BİR LİSTE BİRŞEY YA DA CAN ALICI Bİ HABER ALIRSAM YAZICAM SİZE HEMEN. SORMAMI İSTEDİĞİNİZ BİRŞEY VARSA YAZIN SARAYIM.
selam kızlar dün çok ağrılarım oldu burdan da size yazmıştım kasıklarım, sırtım ağrıyor diye yazmıştım dün daha da arttı bu ağrılar baş dönmesi ve mide bulantısı da başlamıştı ve doktorumu aradım hemen hastaneye gel acile git idrar tahlili yaptır sonra da benim yanıma gel kalp atışlarına bakalım dedi. Hastaneye gittik ve hemen idrar tahlili yaptırdık ve likosit çok yüksek çıktı ürer enfeksiyon olmuşum ilaç verdiler rapor da aldım sonra doktoruma sonuçları gösterdim kalp atışlarına baktık bebeşim kocaman olmuş görünce şaşırdım sizin anlattığınız kadar var çok güzeldi onu görmek, kalp atışları da normaldi doktorum çok duramadı doğuma gidiyorum herşey yolunda dedi sonra eşimi yanıma çağırdım ekrandan bebişi gösterdim ağzı açık kaldı kocaman olmuş dedi şaşırdı :) o şaşkınlığı çok hoştu.
Szinde lütfen aklınızda bulunsun hamilelikte bu enfeksiyon durumları çok olurmuş bu ağrı ve şikayetleriniz olduğunda gidin ve asla tuvaletinizi tutmayın ve bol su için, bol su içmenin bu enfeksiyonların daha az olması için gereklimiş. Şu anda evde dinleniyorum böbreklerimde hala hafif ağrı var ama işallah oda geçecek daha iyi olacağım.
az kaldı tatlım,çok az kaldı :) hafta sonu bir geçsin anlamayacaksın bile inşallah :) sen böyle heyecan yaptıkça benim sakinliğimi de bozuyorsun;şimdi takvime baktım azcık erken gitsem nasıl olur diyeama dayanacağım inşallah :) önce senin için gün sayalım bir git gel,sonra sıra bana gelsin
Heheh aynı benim gibi düşünüyorsun bende çalışıyorum :) Ama doğumdan sonra işi bırakacağım...
Kızlar aslında bir sırrım daha var :) Bebek odası yapmayı düşündüğüm oda yatak odamızın hemen yan tarafında ve kayınvalidem her geldiğinde inatla bu odada yatıyor bende bundan hoşlanmıyorum açıkçası :)))
Canım mümkün olduğunca mesafeli ol...Ne demek bozuk embriyo olabilir...Canını acıtmasına fırsat verme...Bebeciğinde etkilenir,yazık,günah...
ahh canım boşver sen bebeğine ve kendine iyi bak keşke böyle fesat insanlar olmasa ama var işte dün ben hastaydım eşim kaynanamla konuştu durumu anlattı ama kadın beni telefona bile istemedi nasılsım iyimiyim ilgilenmiyo ağlunun gözüne iyi gözükmek için yapıyor senin bebeğin bak mucizem diyorsun mucizeni güzel büyüt bu Allhın bize uygun gördüğü bir mucize bunu ne yaparlarsa değiştiremezler rabbim seni bebeğini korusun işallah.
günaydın güzel anneler ve minik mucizelerimize
benim dün ikli testim vardı ultrasyonda iyi çıktı herşey çokşükür
kanda bir hafta sonra çıkacak inşallah iyi çıkar oda
bebeğimim cinsiyetinide öğrendik biz
dr % 90 erkek dedi
AMİN canım. minik mucizem o benim. sağlıklı sıhhatli olsunda hiçkimse umrumda değil.8. haftada doktor kontrolüne gideceğim zaman ben aramıştım kayınvalidemi bu kadar sevinme bozuk embriyoda olabilir demişti. nasıl ağlattı beni. rabbimden sağlık sıhhat istiyorum sadece.
Günaydın kızlar ben sayfaları okumaya devam ediyorum ama bunu görünce araya girdim yazıp hemen okumaya devam edicem :)
Ofpufya yıkıldım valla süpersin aklına saglık bende olsam aynı şeyi yapardım hihii ayrıca benim yeğenime bebek odası baktığımızda uzatmalı yataklardan almıştık bu yatakların ayak ucunda çekmeceli dolap oluyor bebis büyüdüğünde o çekmeceli dolap kaldırılıyor kocaman yatak oluyor sizde araştırırken tercihiniz bu yonde olsun biz balikli beyazlı turkuazli bir oda tercih ettik sizlerde çok çocuksu olmayan ünisex bir model secmeye bakın ki ikinci cocukta da kullanabilirsiniz hem
Neyse ben okumaya devam :)) mucks
Benim annecim bebek haberini almadan önce anneanne olmaya henüz hazır değilim deyip duruyordu :)
Şimdi hergün arıyor, babamdanda haberlerini alıyorum alışverişe bile başlamış :) Ben daha 1 çorap bile almadım dedim babam merak etme kızım annen aldı dedi :)))
Heheh sabahtan beri bu kadar üstüne konuşmuşken beğendiğim oda takımını yüklliim bari sizde fikrinizi söyleyin kızlar :)
Eki Görüntüle 519699 Eki Görüntüle 519700
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?