2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

sorma cnm bende evde hazırlayıp geliyorum sütte alıyorum gelirken bir güzel yiyorum sonra wc ye gidiyor hadi simite talim sonra dediğin gibi anca hafta sonu adam akıllı kahvaltı

günaydın kızlar.herkes bebeklerinin cinsiyetini neredeyse ögrenmiş ben hala bilmiyorum söylemedi dr.20 ekimde gideceğiz inş o zman gösterir

BENDE BİLMİYORUM CANIM YA BENİM KONT. 15 EKİMDE BU HABERLERİ DUYDUKCA ÇATLIYORUM RESMENİNŞ HAYIRLISIYLA SAĞLIĞIYLA GÜZEL EVLATLAR OLSUNLAR

bende 9 ekimde gideceğim,ne kadar çok var daha bebişim ne kadar büyümüş,hareketli mi çok merak ediyorum ama cinsiyet için çok merak yapmıyorum;şuan hem kız hem erkek bebek annesi gibiyim,her ikisi için ayrı ayrı hayaller kurabiliyorum :) cinsiyet kesinleşince bebişlerden biri beni terkedecek gibi hissediyorum bazen

bu arada ben doktora yarın gidicemtim yarın çalışıyormusuz..onun yerine p.tesi izin aldım ..pazartesi gidicem benim için daha iyi

laternammm tebrik ederim kuzummmmmm...kızın sizlere vatana millete hayırlı evlat olsun inşallahhh..çok sevindim bu güzel habere..
Allah daim etsin güzel haberlerini

ay tatlım yeni değil ikili teste gittiğim de söyledi dr ama kesin demeden bana gerçek gibi gelmiyor gerçi eşim net görünüyordu pipi yok dese de :)

walla benimde haftaya çarşamba çatlayacağım resmen meraktan biran önce gelsin istiyorum

az kaldı tatlım,çok az kaldı :) hafta sonu bir geçsin anlamayacaksın bile inşallah :) sen böyle heyecan yaptıkça benim sakinliğimi de bozuyorsun;şimdi takvime baktım azcık erken gitsem nasıl olur diye ama dayanacağım inşallah :) önce senin için gün sayalım bir git gel,sonra sıra bana gelsin

Canım çok teşekkür ederim :))) üç hafta sonra da kız olarak kalacak mı bakalım :))

geçmiş olsun canım kendine dikkat et.

tmm cnm zaten hafta sonu hemen geçer kaç gün kaldı zaten soracağım sorularımı kağıda yazıyorum aklıma geldikçe gidince soracağım yoksa önceden diorum onu sorayım bunu sorayım ama doktora gidip bebemi görünce hepsini unutuyorum

Günaydın kızlar ben sayfaları okumaya devam ediyorum ama bunu görünce araya girdim yazıp hemen okumaya devam edicem :)
Ofpufya yıkıldım valla süpersin aklına saglık bende olsam aynı şeyi yapardım hihii ayrıca benim yeğenime bebek odası baktığımızda uzatmalı yataklardan almıştık bu yatakların ayak ucunda çekmeceli dolap oluyor bebis büyüdüğünde o çekmeceli dolap kaldırılıyor kocaman yatak oluyor sizde araştırırken tercihiniz bu yonde olsun biz balikli beyazlı turkuazli bir oda tercih ettik sizlerde çok çocuksu olmayan ünisex bir model secmeye bakın ki ikinci cocukta da kullanabilirsiniz hem
Neyse ben okumaya devam :)) mucks

Canım mümkün olduğunca mesafeli ol...Ne demek bozuk embriyo olabilir...Canını acıtmasına fırsat verme...Bebeciğinde etkilenir,yazık,günah...

sağolun arkadaşlar. inşallah hepimiz sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız.

tebrik ederim tatlım,maşallah oğluşuna
darısı gün sayanların başına inşallah

Allah onu bildigi gibi yapsın okurken gözlerim yerinden fırladı şimdi birşeyi derdim de yine de eşinin annesidir sana olan saygımdan sustum

Heheh sabahtan beri bu kadar üstüne konuşmuşken beğendiğim oda takımını yüklliim bari sizde fikrinizi söyleyin kızlar :)

Aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Oku oku bitiemedim.. Gzlerim sasi olacak sandim bi ara :))
Kaynana muhabbeti olmus bol bol.. Ahh ahh en deertlilerden biri ben olabilirim bu konuda..
Dusununki kanamam olmus evde ikiseksen yatiyorum kadin telefon edip "nasil bi cocuga sahip cikamazsin" diye cemkiriyor.. Hayatimin en kotu aniydi sanirim.. Sanki keyfimden ben kanamaya sebep oldum.. Ahh ahh.. Sonrasinda doktor yatacaksin dedi su icin bile kalkmak yok dedi.. Sevgili kaynanam bir sokak otede oturuyor,bir gun geldi ikinci gun "aaaaa hergun size mi tasincam,benimde kendime gore islerim evimin duzeni var" demez mi.. Hemen valizi topladigim gibi annecigime getirdi kocacim. Bir bucuk aydir burdayim.. İnsan utanir elden bu kadar kalinir mi ana evinde diye bi ara bi cagir kadin.. Ama yoook nerde.. İki kez aradi sadece ve ikisinde de nasilsin demek yok. Bebegim nasil diyo.. Uleyyn benim o! Ne emegin varki ustumuzde sahiiyosun benim cocugumu.. Yarin bir gun dunyaya gelincedee bizim evden cikmaz.. Off neyse bende sizi gulme krizlerine ve hatta bazen sinir harbine sokacak oyle ccok gelin kaynana gorumce muhabbeti var ki.. :)))) dertliyim bu konuda ahh ahhh..

Bebislere oda muhabneti olmus.. Bende bir sonradan buyuyen yataklardan alacagim. Birde buyukce sifonyer. Dolap dusunmuyorum simdilik mevcut odam baya kucuk cunki.. Yeni bir eve tasinirsak o zaman bi de dolap eklerim.. Ama bence imkanlar uygunsa oda yapilmali.. Ben 40 gun yanimda sonrasinda odasinda yatirmak istiyorum..

Bebek arabasi arastirmalari yapiyorum.. Maxi cossi acayip derecede beni cekiyor ama karar veremiyorum. Kullanici yorumlarini incelemem lazim.. Ya da concorde neo alacagim sanirim.. Tabi daha fikrim elli kere degisebilir:)

cinsiyetin belli olmasını bile bekleyemedi annem de çoktan başlamış alışverişe :) bana sen son aya kadar bir şey alma ben alıyorum zaten diyor :) anne ben de özeniyorum çok alma diyorum ama dinleyen kim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…