selam kızlar dün çok ağrılarım oldu burdan da size yazmıştım kasıklarım, sırtım ağrıyor diye yazmıştım dün daha da arttı bu ağrılar baş dönmesi ve mide bulantısı da başlamıştı ve doktorumu aradım hemen hastaneye gel acile git idrar tahlili yaptır sonra da benim yanıma gel kalp atışlarına bakalım dedi. Hastaneye gittik ve hemen idrar tahlili yaptırdık ve likosit çok yüksek çıktı ürer enfeksiyon olmuşum ilaç verdiler rapor da aldım sonra doktoruma sonuçları gösterdim kalp atışlarına baktık bebeşim kocaman olmuş görünce şaşırdım sizin anlattığınız kadar var çok güzeldi onu görmek, kalp atışları da normaldi doktorum çok duramadı doğuma gidiyorum herşey yolunda dedi sonra eşimi yanıma çağırdım ekrandan bebişi gösterdim ağzı açık kaldı kocaman olmuş dedi şaşırdı :) o şaşkınlığı çok hoştu.
Szinde lütfen aklınızda bulunsun hamilelikte bu enfeksiyon durumları çok olurmuş bu ağrı ve şikayetleriniz olduğunda gidin ve asla tuvaletinizi tutmayın ve bol su için, bol su içmenin bu enfeksiyonların daha az olması için gereklimiş. Şu anda evde dinleniyorum böbreklerimde hala hafif ağrı var ama işallah oda geçecek daha iyi olacağım.
Ayyy isteee bende sagdakinin hastasiyim.. Superler yaaaa..
tebrik ederim tatlım,maşallah oğluşuna
darısı gün sayanların başına inşallah
Kıss ikisi aynı takım sağdaki yakından çekilmişi :))
allah ıslah etsin canım böylelerini. bizimkini de kayınvalidemler okutacakmış doğuya göndermiceklermiş bizimle.Aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Oku oku bitiemedim.. Gzlerim sasi olacak sandim bi ara :))
Kaynana muhabbeti olmus bol bol.. Ahh ahh en deertlilerden biri ben olabilirim bu konuda..
Dusununki kanamam olmus evde ikiseksen yatiyorum kadin telefon edip "nasil bi cocuga sahip cikamazsin" diye cemkiriyor.. Hayatimin en kotu aniydi sanirim.. Sanki keyfimden ben kanamaya sebep oldum.. Ahh ahh.. Sonrasinda doktor yatacaksin dedi su icin bile kalkmak yok dedi.. Sevgili kaynanam bir sokak otede oturuyor,bir gun geldi ikinci gun "aaaaa hergun size mi tasincam,benimde kendime gore islerim evimin duzeni var" demez mi.. Hemen valizi topladigim gibi annecigime getirdi kocacim. Bir bucuk aydir burdayim.. İnsan utanir elden bu kadar kalinir mi ana evinde diye bi ara bi cagir kadin.. Ama yoook nerde.. İki kez aradi sadece ve ikisinde de nasilsin demek yok. Bebegim nasil diyo.. Uleyyn benim o! Ne emegin varki ustumuzde sahiiyosun benim cocugumu.. Yarin bir gun dunyaya gelincedee bizim evden cikmaz.. Off neyse bende sizi gulme krizlerine ve hatta bazen sinir harbine sokacak oyle ccok gelin kaynana gorumce muhabbeti var ki.. :)))) dertliyim bu konuda ahh ahhh..
Bebislere oda muhabneti olmus.. Bende bir sonradan buyuyen yataklardan alacagim. Birde buyukce sifonyer. Dolap dusunmuyorum simdilik mevcut odam baya kucuk cunki.. Yeni bir eve tasinirsak o zaman bi de dolap eklerim.. Ama bence imkanlar uygunsa oda yapilmali.. Ben 40 gun yanimda sonrasinda odasinda yatirmak istiyorum..
Bebek arabasi arastirmalari yapiyorum.. Maxi cossi acayip derecede beni cekiyor ama karar veremiyorum. Kullanici yorumlarini incelemem lazim.. Ya da concorde neo alacagim sanirim.. Tabi daha fikrim elli kere degisebilir:)
Kor gormez uydurur :)))
Algida secicilik onu o kadar inceledim ki.. Direk sagdaki foto beynime islenmis :))
Ehh bi de telden baglaniyorum olsun o kadar :)))
allah ıslah etsin canım böylelerini. bizimkini de kayınvalidemler okutacakmış doğuya göndermiceklermiş bizimle.
Heheh sabahtan beri bu kadar üstüne konuşmuşken beğendiğim oda takımını yüklliim bari sizde fikrinizi söyleyin kızlar :)
Eki Görüntüle 519699 Eki Görüntüle 519700
allah ıslah etsin canım böylelerini. bizimkini de kayınvalidemler okutacakmış doğuya göndermiceklermiş bizimle.
çok güzel tatlım,ben çok beğendim.ben de oğluma buna benzer beyaz bir takım almıştım 7,5 yaşında hala kullanıyor :) tabi 15 tatilde oğluma araba yataklı yeni bir takım alacağım,bebiş için de abisinin takımını hazırlayacağız :) yerin müsaitse çok kullanışlı oluyor ben tavsiye ederim doğrusu
teşekkürler canım
seninde gözün aydın kızçen geliyormuş
sağlıkla gelsin hepsi inşallahhhh
çok güzel tatlım,ben çok beğendim.ben de oğluma buna benzer beyaz bir takım almıştım 7,5 yaşında hala kullanıyor :) tabi 15 tatilde oğluma araba yataklı yeni bir takım alacağım,bebiş için de abisinin takımını hazırlayacağız :) yerin müsaitse çok kullanışlı oluyor ben tavsiye ederim doğrusu
güle güle kullan canım inşallah.. alışveriş için çok acele etme,önce bol bol araştır ( çok zevkli oluyor inan ) sonra yavaş yavaş alkızlar dün bebişim için weewell yoğurt makinası aldım pazar günü ilk denemeyi kendim için yapıcam birde buhar makinası biberon ısıtıcı strelizatör almayı planlıyorum ama daha erkenmi karar vermiş değilim şimdilik markalara ve modellere bakıp karar verme aşamasındayım
canım kendini bu kadar strese sokma bebeğiniz için maalesef her iş yerinde sorunlar var benimde başımda bitane sorunlu insan var yakındır az kaldık boğucam onu anam erkek ben ne yesem oda aynısını istiyor canım çekti diyor aş eriyor sanki tatlım elinden geldiği kadar görme duyma
canım üzme kendini desemde üzüceksin biliyorum işyerleri böyle malesef..kimse kimseye acımıyor..en azından cevabını vermişsin..
çok can sıkıcı bir şey yaşamışsın belli,çok üzüldüm canımiş hayatı malesef acımasız özellikle de aciz olduğumuz dönemlerde umarım şimdi biraz daha iyisindir..
benim de şuan yanımda kini öldürmediğim için bebeğime dua etsin ya kızlar anlatamam sokakta pislik bulasık çingenler varya kılığıda öyle karakteride konusmasıda ya dilinin dişinin arasında bana küfür ediyor resmen ya yok dayanamıyorum sancı girdi bebeğime bu ....... yüzünden bişi olursa inanın ellerimle öldürürümmm onu kızlar çok kötüyüm ya dip dibe oturuyoruz pislikle allahım gebertesim var bulaşık ya şikayet ettim başkan yardımcılarına şehir dışından dönüncede başkana şikayet edeceğim ve müdahale etmezlerse ve bebeğime birşey olursa onları sorumlu tutacağımı söyledim çok sancım var hiç iyi değilimm lanet olsun bu geçim skıntısı ülkeyi bu hale getirenlerinde allah belasını versin yok borcumuz var işi bıraksam geçinemeyiz ayrı stres iş ayrı stres allah burdakilerin bu pisliği getirenlerin müdahale etmeyenlerin hepsinin belasını versin ağlamak istiyorum ya dibimde resmen alsam dövsem dövsemm o kadar doluyum ki
yok valla aynı dna ya sahipler bunlar.banada gecen gün aradı dedimya o zaman bi doğsun yürümeye başlayınca alcam yanıma sana vermicem diyor.içimden çok şey geçiyorda demicem allah ıslah etsin hepsini!!!
yok valla aynı dna ya sahipler bunlar.banada gecen gün aradı dedimya o zaman bi doğsun yürümeye başlayınca alcam yanıma sana vermicem diyor.içimden çok şey geçiyorda demicem allah ıslah etsin hepsini!!!
dün kendi babam aradı. kızım arayamadım 2 gündür dedi. eşimde yanımdaydı tamam baba arama sen arama ben kim kaç kez aramış yazıyorum bir kenara ne kadar ararsan o kadar seversin torununu dedim. (aslında lafı eşime söyledim de) şimdi günde 3 4 kez arıyor. babacımda gerçek sandı yaaaaaTobeerr.. Cocugun yeri anasinin babasinin yani.. Olurmuymus oyle sey yaaa.. Amaan bazen konusuyolar da sirf bosa,laf olsun torba dolsun muhabbeti..
Kızlar henüz çok erken bunu düşünmek için belki ama Bebek odası sizce gereklimi ?
Biz eşimle bu konuda bir türlü fikir birliği sağlayamadık ben istiyorum o gerek yok diyor
Benim evim 3+1 müsait bir odam var malumunuz kısmetse Nisan annesi olacağım bebiş 6 aylık olduğunda Ekim ayı gelecek nerdeyse yani kış kapıya dayanacak.
Bulunduğumuz ilde doğalgaz yok bildiğiniz klima kullanıyoruz yaz-kış :)
Ama oda yapmazsamda bütün dolaplarım dolu ve bebişin eşyalarını koyacak bir cm yerim yok
Ayyy bi tek benmi düşünüyorum bunları erkenden hadi bana bi destek olun :))
Ben şimdiden plan programı yapıp listeyi hazırlayıp 4. aydan sonrada ufaktan alışverişe başlamak istiyorum.
Kocaman olmuş tabi teyzesi :)) 10 cm lik koca bi kız :))))
Doktorum iki seferdir hem normal hem de renkli gösteriyor. Renkliden çok bi şey anlamıyorum henüz. Yüzü belirginleşince çok güzel oluyor :) doktor renkliyi açınca, baksana dans ediyor resmen dedi :)
Günaydınlar...
Ben dün ikili test yaptırmaya gittim :)
Bebeğim ayaklarının üzerinde zıplıyordu, o sakinleştikçe biz dışardan vurduk tekrar zıpladı. Dr. refleks gösteriyor dedi.
Veee Benimde oğluşum olacakmış :)
Tabi babası dört köşe :)
Ne olursa olsun sağlıklı olması en önemlisi tabi. Ben zaten en başından beri hep erkek hissediyordum, en çokta kocamın mutluluğu benim mutluluğumdur diye düşündüğümden erkek olmasını çok istiyordum. Allah gönlüme göre verdi.
Şimdi karmaşık duygular içindeyiz. Kocacığım mutluluktan dört köşe ama belli etmemeye çalışıyor. Ben de sevinçliyim ama ne hissedeceğimi kestiremiyorum sanki.
Kızlaar çok garip duygularmış bunlar yaa..
Günaydın güzel anne adayları :)))
Dün ikili testimizi atlattık ve eve çoook mutlu döndük çok şükür :) Ense kalınlığı normal çıktı ama kesin sonuç kanla birlikte beş gün sonra belli olacak.
Bebişim ben güldükçe zıp zıp zıpladı, çok tatlıydı. Burun kemiği oluşmaya başlamış onda da bir sorun yok. Bacakları ve elleri daha çok belirginleşmişti.
Bu sefer öyle heyecanlıydım ki tansiyonum bile normale göre yüksek çıktı 14/9.
Veeee topic in ilk kızı geliyor inşallah :))))))))
Doktorumuz %90 kız dedi. Hesapta yüzdeli oran verecek olursa söyleme bir daha ki sefere söylersin diyecektim ama nerdeeeee. O heyecanla hemen öğrenmek istiyor insan :) üç hafta sonra kontrolümüzde %100 belli olmuş olacak dedi. Ama %10 luk yanılma payı çok az bence. Artık bebişimi kızımmmm diye sevmeye başlayabilirim sanırım :))
Darısı ikili test için bekleyenlerin başına inşallah :)
Herkesin huzurlu bir gün geçirmesini dilerim..
dün kendi babam aradı. kızım arayamadım 2 gündür dedi. eşimde yanımdaydı tamam baba arama sen arama ben kim kaç kez aramış yazıyorum bir kenara ne kadar ararsan o kadar seversin torununu dedim. (aslında lafı eşime söyledim de) şimdi günde 3 4 kez arıyor. babacımda gerçek sandı yaaaaa
ala ala deseydin doğur bitane ona bak die söle walla esirgeme lafını manyakmı ne ne münasebet yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?