2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Gecmis olsun canım kulağımıza küpe olsun benim de arada kasık ağrılarım oluyor ama geçiyor sonra ben iç çamaşırlarımı da 1 beden büyük aldım sıkmasın diye bol bol su icmeye çalışıyorum ama bazen bir bakıyorum 1 litreyi geçmemişim daha dikkatli olmak lazım tekrar gecmis olsun canım bebis iyi çok şükür:))

allah ıslah etsin canım böylelerini. bizimkini de kayınvalidemler okutacakmış doğuya göndermiceklermiş bizimle.

allah ıslah etsin canım böylelerini. bizimkini de kayınvalidemler okutacakmış doğuya göndermiceklermiş bizimle.

yok valla aynı dna ya sahipler bunlar.banada gecen gün aradı dedimya o zaman bi doğsun yürümeye başlayınca alcam yanıma sana vermicem diyor.içimden çok şey geçiyorda demicem allah ıslah etsin hepsini!!!

Heheh sabahtan beri bu kadar üstüne konuşmuşken beğendiğim oda takımını yüklliim bari sizde fikrinizi söyleyin kızlar :)
Eki Görüntüle 519699 Eki Görüntüle 519700

çok güzel tatlım,ben çok beğendim.ben de oğluma buna benzer beyaz bir takım almıştım 7,5 yaşında hala kullanıyor :) tabi 15 tatilde oğluma araba yataklı yeni bir takım alacağım,bebiş için de abisinin takımını hazırlayacağız :) yerin müsaitse çok kullanışlı oluyor ben tavsiye ederim doğrusu

Tobeerr.. Cocugun yeri anasinin babasinin yani.. Olurmuymus oyle sey yaaa.. Amaan bazen konusuyolar da sirf bosa,laf olsun torba dolsun muhabbeti..

Bende katılıyorum çok güzel bir takım erkek olursa mavi kiz olursa pembe yorgan kullan tamam iste yıllarca kullan

Evet bende ileriye dönük kullanılabilecek unisex bi takım olduğunu düşünüyorum bakalım fikrim değişmezse heryeri ölçüp biçtim odamıza sığıyor :)

güle güle kullan canım inşallah.. alışveriş için çok acele etme,önce bol bol araştır ( çok zevkli oluyor inan ) sonra yavaş yavaş al

canım üzme kendini desemde üzüceksin biliyorum işyerleri böyle malesef..kimse kimseye acımıyor..en azından cevabını vermişsin..

çok can sıkıcı bir şey yaşamışsın belli,çok üzüldüm canım iş hayatı malesef acımasız özellikle de aciz olduğumuz dönemlerde umarım şimdi biraz daha iyisindir..

Arkadaşlarım hepinize dessteğiniz için çok teşekkür ederim. Dünden bugüne ne gelişmeler oldu anlatamam :) Her işte bir hayır vardır denir ya :) Önce şu okuyamadığım 20 sayfayı okuyayım, sonra anlatacağım. Bu arada hızlı hızlı mesaj yazmayın, yetişemiyorum sonra :)

yok valla aynı dna ya sahipler bunlar.banada gecen gün aradı dedimya o zaman bi doğsun yürümeye başlayınca alcam yanıma sana vermicem diyor.içimden çok şey geçiyorda demicem allah ıslah etsin hepsini!!!

ala ala deseydin doğur bitane ona bak die söle walla esirgeme lafını manyakmı ne ne münasebet yani

Tobeerr.. Cocugun yeri anasinin babasinin yani.. Olurmuymus oyle sey yaaa.. Amaan bazen konusuyolar da sirf bosa,laf olsun torba dolsun muhabbeti..
dün kendi babam aradı. kızım arayamadım 2 gündür dedi. eşimde yanımdaydı tamam baba arama sen arama ben kim kaç kez aramış yazıyorum bir kenara ne kadar ararsan o kadar seversin torununu dedim. (aslında lafı eşime söyledim de) şimdi günde 3 4 kez arıyor. babacımda gerçek sandı yaaaaa

Bu arada laterne' den sonra whitesheep'ten ikinci kız haberimizi de aldık hayırlı saglikli evlatlar olsun inşallah
Bahtları açık kaderleri güzel olsun bizim kızların kaynanaları gibi kaynanalardan uzak tutsun Allah:))

Ben oda düşünmüyorum henüz canım.
En azından oğluşum biraz büyüyene kadar.
Bebişime ayrı oda demek benim eşimden ayrı bir yerde kalmam demek.
Çünkü gece ağlamaları olacak,sürekli acıkacak,bezinin değişmesi gerekecek.
Hem yanımızda olmalı ki kocişle yan yana olalım :) Hemde içimiz rahat etsin.
Benimde müsait odam var ama yanlız yatıramam bebeğimi.
Sürekli yanımızda olacağına göre ayrı bir odaya hiç gerek yok bence.

Çok hareketli olacak desene topiğimizin kız bebişi :)
Yesinler onu yesinler :)

Canımsın benim kıyamam sana.
Keslinlikle aynı duyguları ve düşünceleri paylaşıyoruz.
Eşimin mutluluğu benim mutluluğum çünkü benim eşimde dört köşe ama bende ne hissedeceğimi kestiremiyorum :)
Oğluşumla dün evde babası gelmeden yanlızdık öyle konuşuyorum.Sonra gülüyorum halime:)
Allahım herkese nasip etsin inşallah.

Oyy maşallah ya okurken nasıl duygulandım anlatamam.
Hayırlısı olsun canım benim.Darısı diğer annelerin başına inşallah:)

Benim babam soramiyor ya utanıyor galiba :)) ki çok rahatizdir normalde sigara bile icerdim yanında, herhalde kızının evlenip de şey edip cocuk yapmasını yediremedi :)))

ala ala deseydin doğur bitane ona bak die söle walla esirgeme lafını manyakmı ne ne münasebet yani

yaa o konuşsun benim çocuğum nereye alıyor.zaten alacağından da değil beni sinir etmek için söylüyor bende inadına o gün gelsin görürüz diyorum.kendi annem sütten kesilince sen işe başlayınca ben bakarım diyor dayanabilirsem nöbetlerimde anneme götürmeyi düşünüyorum.hem hijyen bakımından annemden başkasına güvenemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…