2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

geçmişi okumaktan ancak gelebildim :) bebek odasını gördüm;komidinleri çıkan-büyüyen takımlar çok kullanışlı oluyor;ben oğluma beyaz bir takım almıştım hala kullanıyor.. yakında kısmetse bebiş de aynı takımı kullanacak:) alırken mobilyasını kaliteli almıştık yaramaz oğluma rağmen hiç deforme olmadı,hala yeni gibi.. yeni oda takımını abiye alacağım ben kardeşinden küçük bir hediye olarak :)

Benim babam soramiyor ya utanıyor galiba :)) ki çok rahatizdir normalde sigara bile icerdim yanında, herhalde kızının evlenip de şey edip cocuk yapmasını yediremedi :)))

benim babamda öyle bide eşim ilk usg çıktısını masanın üstüne bırakmış bu ne diye eline alınca utanıp bırakmıştı :))) o öyle yapınca bende utandım haliyle

Benim babam soramiyor ya utanıyor galiba :)) ki çok rahatizdir normalde sigara bile icerdim yanında, herhalde kızının evlenip de şey edip cocuk yapmasını yediremedi :)))

Aynı benim babamda hiç yorum yapmıyor. İlk öğrendiğinde bişeyler duydum kızım tebrik ederim dedi yabancı biri gibi. Ama ben bilirim babacığımı utangaçtır zaten evde annemle eşim bebekle bişeyler konuşuyorlar babam dinliyor ama hiç sesi çıkmıyor. incecik gülümsüyor ama biz görmeyelim diye başını bile dönmüyor. Canım babam yaa.. Kıyamam dede olacak :)

Hahahaha kesinlikle oda yapmalısın :)
Benim bebek odam yatak odasına uzak,o yüzden şimdilik düşünmüyorum.

Kuzucum bebeğin küçükken nerden bilecek odasıın olup olmadığını.
Bebeğin odaya değil sana ihtiyacı olacak.Sende sürekli yatağından kalkıp bebeğinin yanında olacaksın.
En azından kesinlikle evde olduğumuz ilk 4 yada 3 ay için böyle bir şeye gerek yok.
Geceleri bebeğimle ben ilgileneceğime göre kesinlikle yanımda olmalı diye düşünüyorum bende.
Eğer niye çalışıyorum diyorsan imkanın varsa bebeğin için hesap açıp birikim yapabilirsin.
İlerde eğitimi açısından dilediğini yapabilsin diye.Şahsen ben öyle düşünüyorum.
Hiç bir şeyden eksik kalmasınlar inşallah.

benim evimde oda yapmaya müsait değil..bende oda yapmıcam..çocuk 3-4 yasına geldiğinde hala bebek odası gibi olması tarafında değilim..
şimdilik park yatak alıcam..bide ufak çekmeceli dolap..

Kesinlikle katılıyorum.
Birde kızlar bebişlerimiz küçükken zaten bize daha çok ihtiyaçları olacak.
Emin olun çevremde örnek çok.Oda yapan kimse küçücük bebişini odasında yatırmıyor.

Aynı benim babamda hiç yorum yapmıyor. İlk öğrendiğinde bişeyler duydum kızım tebrik ederim dedi yabancı biri gibi. Ama ben bilirim babacığımı utangaçtır zaten evde annemle eşim bebekle ilgili bişeyler konuşuyorlar babam dinliyor ama hiç sesi çıkmıyor. incecik gülümsüyor ama biz görmeyelim diye başını bile dönmüyor. Canım babam yaa.. Kıyamam dede olacak :)

Hahahaha kesinlikle oda yapmalısın :)
Benim bebek odam yatak odasına uzak,o yüzden şimdilik düşünmüyorum.

Kuzucum bebeğin küçükken nerden bilecek odasıın olup olmadığını.
Bebeğin odaya değil sana ihtiyacı olacak.Sende sürekli yatağından kalkıp bebeğinin yanında olacaksın.
En azından kesinlikle evde olduğumuz ilk 4 yada 3 ay için böyle bir şeye gerek yok.
Geceleri bebeğimle ben ilgileneceğime göre kesinlikle yanımda olmalı diye düşünüyorum bende.
Eğer niye çalışıyorum diyorsan imkanın varsa bebeğin için hesap açıp birikim yapabilirsin.
İlerde eğitimi açısından dilediğini yapabilsin diye.Şahsen ben öyle düşünüyorum.
Hiç bir şeyden eksik kalmasınlar inşallah.

benim evimde oda yapmaya müsait değil..bende oda yapmıcam..çocuk 3-4 yasına geldiğinde hala bebek odası gibi olması tarafında değilim..
şimdilik park yatak alıcam..bide ufak çekmeceli dolap..

Kesinlikle katılıyorum.
Birde kızlar bebişlerimiz küçükken zaten bize daha çok ihtiyaçları olacak.
Emin olun çevremde örnek çok.Oda yapan kimse küçücük bebişini odasında yatırmıyor.

aynen cnm bende öle düşünüyorum kaynanamda 3 çocuk büyütmüş ama temizlik bakımından kesinlikle annem başkasına hayatta güvenemem aklım evde kalır hep

bende o modellere bakıorum büyüyüncede kullanacağı bişey olsun istiyorum bakmaya başladım bile bir yer buldum kapanacakmış fiyatları baya indirmişler aklında olsun oraya bi uğra derim

herkesin kendi düşüncesi kızlar artık daha erken tabi böle şeyler için 9. aya kadar daha neler değişir ne fikirler üretiriz

bu arada ben doktora yarın gidicemtim yarın çalışıyormusuz..onun yerine p.tesi izin aldım ..pazartesi gidicem benim için daha iyi

Çok sevindim canım dinlenmiş olursun :)

Canım benim çok geçmiş olsun.
Bebişini görmene çok ama çok sevindim :)
Bol bol dinlen yorma kendini.Bende grip oluyorum sanırım akşam eşimden fırçayı yicem kesin:)
Şuan bıraksalar saatlerce uyurum.

Hepsi aynı malesef canım.
Bizde kayınvalideme dubleks ev tutalım altlı üstlü oturalım dedik.(Ki ben bu durumdan pek hoşnut olmasamda kadın yanlız)
Neyse meğer kayınvalidemin planları farklıymış.Emekli maaşı var ama iş bakıyormuş:)
Torun gelecek kim bakacak diye bile düşünmüyor.Allahtan eşimin teyzesi annesi kadar yakın ve çok iyi bir insanda içimiz rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…