cnm hoşgeldin şu pantolon olayına çok sevindim gerçekten fiyat çok uygun geldi sadece hamilelik döneminde giyebileceğim bir şeye o kdar pra vermek istemiodum iyi oldu gerçekten kızlarla bebek odasından bahsettik birqz sen ne yapmayı düşünüosun
Benim babam soramiyor ya utanıyor galiba :)) ki çok rahatizdir normalde sigara bile icerdim yanında, herhalde kızının evlenip de şey edip cocuk yapmasını yediremedi :)))
Bu arada laterne' den sonra whitesheep'ten ikinci kız haberimizi de aldık hayırlı saglikli evlatlar olsun inşallah
Bahtları açık kaderleri güzel olsun bizim kızların kaynanaları gibi kaynanalardan uzak tutsun Allah:))
Heheh sabahtan beri bu kadar üstüne konuşmuşken beğendiğim oda takımını yüklliim bari sizde fikrinizi söyleyin kızlar :)
Eki Görüntüle 519699 Eki Görüntüle 519700
Benim babam soramiyor ya utanıyor galiba :)) ki çok rahatizdir normalde sigara bile icerdim yanında, herhalde kızının evlenip de şey edip cocuk yapmasını yediremedi :)))
Heheh aynı benim gibi düşünüyorsun bende çalışıyorum :) Ama doğumdan sonra işi bırakacağım...
Kızlar aslında bir sırrım daha var :) Bebek odası yapmayı düşündüğüm oda yatak odamızın hemen yan tarafında ve kayınvalidem her geldiğinde inatla bu odada yatıyor bende bundan hoşlanmıyorum açıkçası :)))
kızlar benim evimde müsait değil ama ben yapacağım bilmiorum yanlışmı düşünüyorum ama özeniyorum ben niye çalışıyorum ki hayatta çoluğum çocuğum daha iyi bir hayat yaşasın diye değilmi hemde öle bi özencim var benim kendi odası olsun çünkü çok yanımda yatırmayı düşünmüyorum belli bir aya geldimi çocuklar hissedermiş yapılanları o yüzden ysnımızda yatırma taraftarı değilim şahsen bide çalıştığım için sürekli birisi bizde olacak annem yada kaynanam mecbur ona da bir yer olacak
benim evimde oda yapmaya müsait değil..bende oda yapmıcam..çocuk 3-4 yasına geldiğinde hala bebek odası gibi olması tarafında değilim..
şimdilik park yatak alıcam..bide ufak çekmeceli dolap..
Heheh aynı benim gibi düşünüyorsun bende çalışıyorum :) Ama doğumdan sonra işi bırakacağım...
Kızlar aslında bir sırrım daha var :) Bebek odası yapmayı düşündüğüm oda yatak odamızın hemen yan tarafında ve kayınvalidem her geldiğinde inatla bu odada yatıyor bende bundan hoşlanmıyorum açıkçası :)))
kızlar benim evimde müsait değil ama ben yapacağım bilmiorum yanlışmı düşünüyorum ama özeniyorum ben niye çalışıyorum ki hayatta çoluğum çocuğum daha iyi bir hayat yaşasın diye değilmi hemde öle bi özencim var benim kendi odası olsun çünkü çok yanımda yatırmayı düşünmüyorum belli bir aya geldimi çocuklar hissedermiş yapılanları o yüzden ysnımızda yatırma taraftarı değilim şahsen bide çalıştığım için sürekli birisi bizde olacak annem yada kaynanam mecbur ona da bir yer olacak
benim evimde oda yapmaya müsait değil..bende oda yapmıcam..çocuk 3-4 yasına geldiğinde hala bebek odası gibi olması tarafında değilim..
şimdilik park yatak alıcam..bide ufak çekmeceli dolap..
yaa o konuşsun benim çocuğum nereye alıyor.zaten alacağından da değil beni sinir etmek için söylüyor bende inadına o gün gelsin görürüz diyorum.kendi annem sütten kesilince sen işe başlayınca ben bakarım diyor dayanabilirsem nöbetlerimde anneme götürmeyi düşünüyorum.hem hijyen bakımından annemden başkasına güvenemem
erkek annelerine özel :)
geçmişi okumaktan ancak gelebildim :) bebek odasını gördüm;komidinleri çıkan-büyüyen takımlar çok kullanışlı oluyor;ben oğluma beyaz bir takım almıştım hala kullanıyor.. yakında kısmetse bebiş de aynı takımı kullanacak:) alırken mobilyasını kaliteli almıştık yaramaz oğluma rağmen hiç deforme olmadı,hala yeni gibi.. yeni oda takımını abiye alacağım ben kardeşinden küçük bir hediye olarak :)
Hahahaha kesinlikle oda yapmalısın :)
Benim bebek odam yatak odasına uzak,o yüzden şimdilik düşünmüyorum.
Kuzucum bebeğin küçükken nerden bilecek odasıın olup olmadığını.
Bebeğin odaya değil sana ihtiyacı olacak.Sende sürekli yatağından kalkıp bebeğinin yanında olacaksın.
En azından kesinlikle evde olduğumuz ilk 4 yada 3 ay için böyle bir şeye gerek yok.
Geceleri bebeğimle ben ilgileneceğime göre kesinlikle yanımda olmalı diye düşünüyorum bende.
Eğer niye çalışıyorum diyorsan imkanın varsa bebeğin için hesap açıp birikim yapabilirsin.
İlerde eğitimi açısından dilediğini yapabilsin diye.Şahsen ben öyle düşünüyorum.
Hiç bir şeyden eksik kalmasınlar inşallah.
Kesinlikle katılıyorum.
Birde kızlar bebişlerimiz küçükken zaten bize daha çok ihtiyaçları olacak.
Emin olun çevremde örnek çok.Oda yapan kimse küçücük bebişini odasında yatırmıyor.
Ayyy yavrum beniiim kıyamam.
Pipinmi var derdin var resmi
ne masum uyuyor yavrum maşallah yaay nasıl koklamak geldi içimden anlatamam
bu arada ben doktora yarın gidicemtim yarın çalışıyormusuz..onun yerine p.tesi izin aldım ..pazartesi gidicem benim için daha iyi
selam kızlar dün çok ağrılarım oldu burdan da size yazmıştım kasıklarım, sırtım ağrıyor diye yazmıştım dün daha da arttı bu ağrılar baş dönmesi ve mide bulantısı da başlamıştı ve doktorumu aradım hemen hastaneye gel acile git idrar tahlili yaptır sonra da benim yanıma gel kalp atışlarına bakalım dedi. Hastaneye gittik ve hemen idrar tahlili yaptırdık ve likosit çok yüksek çıktı ürer enfeksiyon olmuşum ilaç verdiler rapor da aldım sonra doktoruma sonuçları gösterdim kalp atışlarına baktık bebeşim kocaman olmuş görünce şaşırdım sizin anlattığınız kadar var çok güzeldi onu görmek, kalp atışları da normaldi doktorum çok duramadı doğuma gidiyorum herşey yolunda dedi sonra eşimi yanıma çağırdım ekrandan bebişi gösterdim ağzı açık kaldı kocaman olmuş dedi şaşırdı :) o şaşkınlığı çok hoştu.
Szinde lütfen aklınızda bulunsun hamilelikte bu enfeksiyon durumları çok olurmuş bu ağrı ve şikayetleriniz olduğunda gidin ve asla tuvaletinizi tutmayın ve bol su için, bol su içmenin bu enfeksiyonların daha az olması için gereklimiş. Şu anda evde dinleniyorum böbreklerimde hala hafif ağrı var ama işallah oda geçecek daha iyi olacağım.
ya kızlar bu kayınvalideler hep mi aynı?? bizimkide beni en son bayramda gördü ve bulantıdan ölüyordum o dönemde.insan bi merak eder arar demi daha 3 gün önce aradı ilk defa.ben kızıyordum eşime söyledim belkide o aradı anne ara diye.torun istiyordu sözde ikidebir torunda torun diyordu.hiçte öyle davranmıyor.insanın kendi annesi gibisi yok.kayınpederimin hakkını yiyemem kendi kızından ileri tutuyor adamcağız.
küçük wc için iyi de büyüğü yapınca ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?