2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
çok tatlı yaa pipiside öle :) ebebekte erkek bebekler için pipipedler var annelerin üstüne başına bez değişirken çiş yapmasınlar diye

hiç görmedim valla,yeni çıkmış demek ki.. valla öyle güzel çiş yapıyorlar ki nereden geldiğini anlayamıyorsun :) ama çok komik oluyor,ben çok gülerdim :)

bende nisanda doğum yapacaklardan,herkese merhabalar :)))

Merhabalar. Hoşgeldiniz aramıza, Tebrik ediyorum.

kızlar yaaaa geçer mi onca zaman

Bana da hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor. Offf of

Hayırlı uğurlu olsun tuncss, Allah sağlıcakla kucaklarımıza da almayı nasip etsin.

günaydın
dün gün boyu mide bulantısı baş dönmesi ve sonucunda kusma ile savaştım.
akşama serumu yiyince kendime geldim
artık bitsin bu bulantılar LÜTFENNNNNN

Az kaldı tatlım. Bak cinsiyetler konuşulmaya başladı bile :)

Ayyyyyyyyyy darısı başımıza inşşşşşşşş. Hadi bakalım kız kapısını açtın, sırada bizler varız inşşş.

Hayatının dönüm noktası oluyor bebek, ben onu anladım. Bebekten Önce ve Bebekten Sonra. Allah mutluluğunuzu daim etsin canım benim.

Benim babam soramiyor ya utanıyor galiba :)) ki çok rahatizdir normalde sigara bile icerdim yanında, herhalde kızının evlenip de şey edip cocuk yapmasını yediremedi :)))

Hahahaha ay çok güldüm ya.Benim babamda utanıyor soramıyor hepsi aynı kanımca :)

Kıyamam ya allah yardımcın olsun canım.Bebeğim nasıl demesine çok sinir oldum ne emeği varmış üzerinde.
Hele bebeğe nasıl sahip çıkamadın demesi allahım ıslah etsin.Eşin farkında annesinin yaptıklarının bunun için şanslısın.
Çok şükür benim eşimde farkında yoksa bazen çekilir gibi değil.Bizde dubleks ev tutalım altlı üstlü olsun dedik.
Yok kayınvalidem iş bulmuş çalışcakmış emekli maaşı var bu arada ihtiyacıda yok.
İstdeki evinide boşaltıp eşyaları bize koyacakmış.Sanki benim evimde yerim var.
Ben duyunca şok oldum tabi.Neyse salla moralimi bozmicam.

Ay kızlar ya maşallah ancak okudum.

sedagg canım artık hayırlısı.
Bakarsın kayınvalidem sende kalcam der hopp hemen bir oda yaparım bebeğime:)
Yoksa yatak odasından çıkmama ihtimalini düşünmek bile istemiyorum :)

slm kızlar hepinizin bebeği sağlıklı sıhhatli doğan inşallah benimde 10-20 nisan doğumum ama henüz cinsiyetini görmedim ama kız erkek farketmez ben sağlıklı sıhatli bir bebek istedim Allah'dan oda bebeği verdi inş. herşey tamam bi şekilde doğumda gerçekleşir çok heycanlıyım ama hiçbirşey alamıyorum daha bu aylarda bişey alınmaz dedi herkez ii değilmiş

peg peregoya bak cnm muhteşem şeyler var

işte bende bu konuda çok kararsızım çünkü benim kaynanamda öle yapar zırt bırt dalar yani öle düşünceli değildir odasını ayırsam gece alıp gelir ağlıo emzir die ne yapacağımı bende bilmiorum çok kararsızım oda konusunda

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ben de çöp bile almadım elim gitmiyor henüz cinsiyet kesinleşince de her şeyi hemen almam herhalde

amin inşallah iyi insanlarla dekn getirsin yavrularımızı

Kızlar bebek için oda gereksiz diye düşünenlere şu uyarıyı yapayımda ona göre karar versinler,kendi yanınızda yatırmak istemeniz gayet doğal ama,eşlerinizde işe gidicekler sabah erken uyanıp..bebekler tüm gece sessiz sakin uyumuyorlar..ışık yak kapat,ağlama sesi..o yüzden hem bebek hem baba için ayrı oda şart bence..bu da benim fikrim..:)

sevgiler :):)

merhabalar.dün doktor randevum vardı herşey yolunda gitti.benim bebek çok hareketli kıpır kıpır.yanlız bugün kahverengi lekelenmelerim oldu.bir kaç damla.çok endişeleniyorum.lekelenmeleri olan varmı????

selam kızlar bugün yoğunluktan interenete yeni girebildim umarım hepiniz iyisnizdeir bebişlerinizle birlikte sağlıklı güğnler diliyorum

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ben de çöp bile almadım elim gitmiyor henüz cinsiyet kesinleşince de her şeyi hemen almam herhalde

amin inşallah benim bebeğim doktorların %5 hamile kalabilirsin demelerine rağmen bana geldi dediğin gibi hayırlısıyla kucağımada alırsam bu dünyadan başka bişey istemem

merhabalar.dün doktor randevum vardı herşey yolunda gitti.benim bebek çok hareketli kıpır kıpır.yanlız bugün kahverengi lekelenmelerim oldu.bir kaç damla.çok endişeleniyorum.lekelenmeleri olan varmı????

canım istersen doktorunu ara yada lekelenmeler devam ederse doktorunu ara ama benim fikrimis sorarsan ara ve moralini yüksek tut canım

ve bunun tam terside geçerli tabi;eşler gece wc'ye kalkacak,sabah giyinmek için epey gürültü yapacak.. bebişin uykusu hafifse bu sesler sizin kabusunuz olabilir 40 gün yatak odasında park yatak/portatif beşikte yatabilir,sese ışığa pek hassas değiller..ama ilerleyen aylarda yatağını bilmesinde fayda var..

selam kızlar bugün yoğunluktan interenete yeni girebildim umarım hepiniz iyisnizdeir bebişlerinizle birlikte sağlıklı güğnler diliyorum

teşekkürlen aaaaaaaammmmmmmmmmiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn ben aranıza yeni katıldım 10-20 nisan doğumum inşallah sanada bebeğinle sağlıklı günler sağlıklı va uzzzzzzzuuuuuuunnn ömürler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…