çok tatlı yaa pipiside öle :) ebebekte erkek bebekler için pipipedler var annelerin üstüne başına bez değişirken çiş yapmasınlar diye
bende nisanda doğum yapacaklardan,herkese merhabalar :)))
kızlar yaaaa geçer mi onca zaman
İkili sonucumu aldim. Cok sukur iyi..
Simdi bu free bhcg icin bakayim dedimde.. Bende f-bhcg yok t-bhcg diye bi sonuc var..
82kusur cikmis.. O mu ki.. Gostermedide cinsiyetini.. Kiz mi acaba.. Bi sonraki kontrolum 17ekimde daha da cooook var yaaaa :)))
günaydın
dün gün boyu mide bulantısı baş dönmesi ve sonucunda kusma ile savaştım.
akşama serumu yiyince kendime geldim
artık bitsin bu bulantılar LÜTFENNNNNN
Günaydın güzel anne adayları :)))
Dün ikili testimizi atlattık ve eve çoook mutlu döndük çok şükür :) Ense kalınlığı normal çıktı ama kesin sonuç kanla birlikte beş gün sonra belli olacak.
Bebişim ben güldükçe zıp zıp zıpladı, çok tatlıydı. Burun kemiği oluşmaya başlamış onda da bir sorun yok. Bacakları ve elleri daha çok belirginleşmişti.
Bu sefer öyle heyecanlıydım ki tansiyonum bile normale göre yüksek çıktı 14/9.
Veeee topic in ilk kızı geliyor inşallah :))))))))
Doktorumuz %90 kız dedi. Hesapta yüzdeli oran verecek olursa söyleme bir daha ki sefere söylersin diyecektim ama nerdeeeee. O heyecanla hemen öğrenmek istiyor insan :) üç hafta sonra kontrolümüzde %100 belli olmuş olacak dedi. Ama %10 luk yanılma payı çok az bence. Artık bebişimi kızımmmm diye sevmeye başlayabilirim sanırım :))
Darısı ikili test için bekleyenlerin başına inşallah :)
Herkesin huzurlu bir gün geçirmesini dilerim..
Günaydınlar...
Ben dün ikili test yaptırmaya gittim :)
Bebeğim ayaklarının üzerinde zıplıyordu, o sakinleştikçe biz dışardan vurduk tekrar zıpladı. Dr. refleks gösteriyor dedi.
Veee Benimde oğluşum olacakmış :)
Tabi babası dört köşe :)
Ne olursa olsun sağlıklı olması en önemlisi tabi. Ben zaten en başından beri hep erkek hissediyordum, en çokta kocamın mutluluğu benim mutluluğumdur diye düşündüğümden erkek olmasını çok istiyordum. Allah gönlüme göre verdi.
Şimdi karmaşık duygular içindeyiz. Kocacığım mutluluktan dört köşe ama belli etmemeye çalışıyor. Ben de sevinçliyim ama ne hissedeceğimi kestiremiyorum sanki.
Kızlaar çok garip duygularmış bunlar yaa..
Benim babam soramiyor ya utanıyor galiba :)) ki çok rahatizdir normalde sigara bile icerdim yanında, herhalde kızının evlenip de şey edip cocuk yapmasını yediremedi :)))
Aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Oku oku bitiemedim.. Gzlerim sasi olacak sandim bi ara :))
Kaynana muhabbeti olmus bol bol.. Ahh ahh en deertlilerden biri ben olabilirim bu konuda..
Dusununki kanamam olmus evde ikiseksen yatiyorum kadin telefon edip "nasil bi cocuga sahip cikamazsin" diye cemkiriyor.. Hayatimin en kotu aniydi sanirim.. Sanki keyfimden ben kanamaya sebep oldum.. Ahh ahh.. Sonrasinda doktor yatacaksin dedi su icin bile kalkmak yok dedi.. Sevgili kaynanam bir sokak otede oturuyor,bir gun geldi ikinci gun "aaaaa hergun size mi tasincam,benimde kendime gore islerim evimin duzeni var" demez mi.. Hemen valizi topladigim gibi annecigime getirdi kocacim. Bir bucuk aydir burdayim.. İnsan utanir elden bu kadar kalinir mi ana evinde diye bi ara bi cagir kadin.. Ama yoook nerde.. İki kez aradi sadece ve ikisinde de nasilsin demek yok. Bebegim nasil diyo.. Uleyyn benim o! Ne emegin varki ustumuzde sahiiyosun benim cocugumu.. Yarin bir gun dunyaya gelincedee bizim evden cikmaz.. Off neyse bende sizi gulme krizlerine ve hatta bazen sinir harbine sokacak oyle ccok gelin kaynana gorumce muhabbeti var ki.. :)))) dertliyim bu konuda ahh ahhh..
Bebislere oda muhabneti olmus.. Bende bir sonradan buyuyen yataklardan alacagim. Birde buyukce sifonyer. Dolap dusunmuyorum simdilik mevcut odam baya kucuk cunki.. Yeni bir eve tasinirsak o zaman bi de dolap eklerim.. Ama bence imkanlar uygunsa oda yapilmali.. Ben 40 gun yanimda sonrasinda odasinda yatirmak istiyorum..
Bebek arabasi arastirmalari yapiyorum.. Maxi cossi acayip derecede beni cekiyor ama karar veremiyorum. Kullanici yorumlarini incelemem lazim.. Ya da concorde neo alacagim sanirim.. Tabi daha fikrim elli kere degisebilir:)
erkek annelerine özel :)
Aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Oku oku bitiemedim.. Gzlerim sasi olacak sandim bi ara :))
Kaynana muhabbeti olmus bol bol.. Ahh ahh en deertlilerden biri ben olabilirim bu konuda..
Dusununki kanamam olmus evde ikiseksen yatiyorum kadin telefon edip "nasil bi cocuga sahip cikamazsin" diye cemkiriyor.. Hayatimin en kotu aniydi sanirim.. Sanki keyfimden ben kanamaya sebep oldum.. Ahh ahh.. Sonrasinda doktor yatacaksin dedi su icin bile kalkmak yok dedi.. Sevgili kaynanam bir sokak otede oturuyor,bir gun geldi ikinci gun "aaaaa hergun size mi tasincam,benimde kendime gore islerim evimin duzeni var" demez mi.. Hemen valizi topladigim gibi annecigime getirdi kocacim. Bir bucuk aydir burdayim.. İnsan utanir elden bu kadar kalinir mi ana evinde diye bi ara bi cagir kadin.. Ama yoook nerde.. İki kez aradi sadece ve ikisinde de nasilsin demek yok. Bebegim nasil diyo.. Uleyyn benim o! Ne emegin varki ustumuzde sahiiyosun benim cocugumu.. Yarin bir gun dunyaya gelincedee bizim evden cikmaz.. Off neyse bende sizi gulme krizlerine ve hatta bazen sinir harbine sokacak oyle ccok gelin kaynana gorumce muhabbeti var ki.. :)))) dertliyim bu konuda ahh ahhh..
Bebislere oda muhabneti olmus.. Bende bir sonradan buyuyen yataklardan alacagim. Birde buyukce sifonyer. Dolap dusunmuyorum simdilik mevcut odam baya kucuk cunki.. Yeni bir eve tasinirsak o zaman bi de dolap eklerim.. Ama bence imkanlar uygunsa oda yapilmali.. Ben 40 gun yanimda sonrasinda odasinda yatirmak istiyorum..
Bebek arabasi arastirmalari yapiyorum.. Maxi cossi acayip derecede beni cekiyor ama karar veremiyorum. Kullanici yorumlarini incelemem lazim.. Ya da concorde neo alacagim sanirim.. Tabi daha fikrim elli kere degisebilir:)
Hoş gelmişsin aramıza hayırlı olsun şimdiden :)
hiç görmedim valla,yeni çıkmış demek ki.. valla öyle güzel çiş yapıyorlar ki nereden geldiğini anlayamıyorsun :) ama çok komik oluyor,ben çok gülerdim :)
Ay kızlar ya maşallah ancak okudum.
sedagg canım artık hayırlısı.
Bakarsın kayınvalidem sende kalcam der hopp hemen bir oda yaparım bebeğime:)
Yoksa yatak odasından çıkmama ihtimalini düşünmek bile istemiyorum :)
slm kızlar hepinizin bebeği sağlıklı sıhhatli doğan inşallah benimde 10-20 nisan doğumum ama henüz cinsiyetini görmedim ama kız erkek farketmez ben sağlıklı sıhatli bir bebek istedim Allah'dan oda bebeği verdi inş. herşey tamam bi şekilde doğumda gerçekleşir çok heycanlıyım ama hiçbirşey alamıyorum daha bu aylarda bişey alınmaz dedi herkez ii değilmiş
Bu arada laterne' den sonra whitesheep'ten ikinci kız haberimizi de aldık hayırlı saglikli evlatlar olsun inşallah
Bahtları açık kaderleri güzel olsun bizim kızların kaynanaları gibi kaynanalardan uzak tutsun Allah:))
Kıyamam ben yaa ay nasıl duygulandım.
Benim oğluşumda bu kadar büyür mü acep ahh ahh :)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahben de çöp bile almadım elim gitmiyor henüz cinsiyet kesinleşince de her şeyi hemen almam herhalde
merhabalar.dün doktor randevum vardı herşey yolunda gitti.benim bebek çok hareketli kıpır kıpır.yanlız bugün kahverengi lekelenmelerim oldu.bir kaç damla.çok endişeleniyorum.lekelenmeleri olan varmı????
Kızlar bebek için oda gereksiz diye düşünenlere şu uyarıyı yapayımda ona göre karar versinler,kendi yanınızda yatırmak istemeniz gayet doğal ama,eşlerinizde işe gidicekler sabah erken uyanıp..bebekler tüm gece sessiz sakin uyumuyorlar..ışık yak kapat,ağlama sesi..o yüzden hem bebek hem baba için ayrı oda şart bence..bu da benim fikrim..:)
sevgiler :):)
selam kızlar bugün yoğunluktan interenete yeni girebildim umarım hepiniz iyisnizdeir bebişlerinizle birlikte sağlıklı güğnler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?