2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Benimkininde pek farkı olmaz gibi.
O yüzden ben bu kadar emin konuşmayayım:)
Hayırlısı artık.

merhabalar.dün doktor randevum vardı herşey yolunda gitti.benim bebek çok hareketli kıpır kıpır.yanlız bugün kahverengi lekelenmelerim oldu.bir kaç damla.çok endişeleniyorum.lekelenmeleri olan varmı????

cnm aşağıdanmı baktı eğer aşağıdan baktıysa oluyor öle normal yani

kızlar ben yeni geldim aranıza merak ettiklerim var,benim baya baya hamile göbeğim var 3 kg falanda aldım tamam herkese göre değişir ama,çok iştahlı değil abartmadan düzenli 3 öğünümü yiyorum,abur cuburum yok ara öğünlerim tamam,bu göbek kilodan değildir herhalde,normalde zayıftım hiç göbeğim yoktu ondanmıdır? birde dehşet bir kabızlık içerisindeyim ;((

tecrübesi olanlar daha iyi bilirler ben gibi oda konusunda kararsızlara yardım edin tecrübesizlere ki oda konusu netlik kazansın kafamızda

merhabalar.dün doktor randevum vardı herşey yolunda gitti.benim bebek çok hareketli kıpır kıpır.yanlız bugün kahverengi lekelenmelerim oldu.bir kaç damla.çok endişeleniyorum.lekelenmeleri olan varmı????
tatlım hayırlısı ile bir şey yoktur inşallah,daha dün görmüş doktorun hemen ara bilgi ver yeniden gitmen gerekiyor mu sor..

O yüzden odayı ayırmıyorum ya tatlım :)
Eşim zaten hayatta dayanamaz oda kalkar benimle yani ben öyle umuyorum:)

Canım ben ancak meyve yiyerek kabızlıkla başedebiliyorum ama normal oranlarda abartmadan yiyorum.

Yemek konusunda bi düzene oturtmaya çalışıyorum ama pek mümkün olmuyor özellikle çalışırken

Herşeyin yolunda gitmesine sevindim canım.Lekenmeler için doktorunu arıyabilirsin.
Benim lekelenmem yok çok şükür.

hele bir hayırlısı ile doğsun,bak nasıl hemen büyüyecek gör annesi

İnşallah canım benim inşallah :)

Hayırlısı artık.

ya bide bebek bizim odada olursa ben olayım olmayım odama girerler hatta bebek beşikte yatarken girip benim yatak odamda yatarlar bide bende birinin yatak odama girmesini pek sevmiorum sonuçta orası benim haremim

Hahahahaha :) Ay çok güldüm yazdığına doğru söylüyorsun kesinlikle.
Bizim düşündüğümüz oda yatak odasına uzak.
O yüzden biraz daha büyüyene kadar yanımızda olacak inşallah.
Kayınvalide unsuruda var tabi tahmin ettiğim gibi olursa oda şart.

Hayırlısı artık.

ya bide bebek bizim odada olursa ben olayım olmayım odama girerler hatta bebek beşikte yatarken girip benim yatak odamda yatarlar bide bende birinin yatak odama girmesini pek sevmiorum sonuçta orası benim haremim

canım kabızlık için günde 3,4 tane kuru kayısı yemeni tavsiye ederim.

Canım panik yapma arada olabiliyor endişe etme.

Yat,istirahat et,yorma kendini...

Eger artış gösterirse ve devam ederse doktorunu haberdar edersin.

tecrübesi olanlar daha iyi bilirler ben gibi oda konusunda kararsızlara yardım edin tecrübesizlere ki oda konusu netlik kazansın kafamızda
tatlım eğer evin müsaitse bebeğe ayrı oda yapmalısın.. yatak odasında kaç ay idare edebilir bebek? birde şöyle bir şey var;bebeğin uyku düzeni nasıl alışırsa öyle devam ediyor;yanında uyumaya alışırsa 6ay yada 1 yaşından sonra ayrı odada uyumak istemiyecektir.. malesef daha doğdukları günden başlayarak geleceği düşünerek hareket etmek zorundayız;bebekler annelerini yönlendirmeyi hatta kaba tabirle kullanmayı çok iyi biliyorlar

Canım artık 40 gün katlanıcaz yapcak bişey yok gibi duruyor.

doğru diosun cnm bide bende çalışıyorum muhakkak sürekli biri olacak evde bende çok yatak odamda gezinmelerini istemiorum

Yok artık,daha neler...

Eşin müdahale etmezmi canım böyle bir durum sözkonusu olsa?

kızlar geçenlerde komşuma bebek görmeye gittim. 20 gün önce doğum yapmıştı sezeryanla. neyse kadın hala yatak odasında yatıyordu beni de orda ağırladılar. sonra kayınvalidesi geldi. kadın grip olmuş. gelinine kızım bu gece yanında yatamıcam görümcen yatar artık dedi. teyze burda mı yatıyorsun dedim evet bebek doğduğundan beri burdayım dedi.eşin nerde dedim salonda yatıyor o demez mi. allahım kayınvalidemin evde kalmasına tahammül edemem gibi geliyor bi de yanımda yattığını düşünemiyorum bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…