işte bende bu konuda çok kararsızım çünkü benim kaynanamda öle yapar zırt bırt dalar yani öle düşünceli değildir odasını ayırsam gece alıp gelir ağlıo emzir die ne yapacağımı bende bilmiorum çok kararsızım oda konusunda
merhabalar.dün doktor randevum vardı herşey yolunda gitti.benim bebek çok hareketli kıpır kıpır.yanlız bugün kahverengi lekelenmelerim oldu.bir kaç damla.çok endişeleniyorum.lekelenmeleri olan varmı????
ve bunun tam terside geçerli tabi;eşler gece wc'ye kalkacak,sabah giyinmek için epey gürültü yapacak.. bebişin uykusu hafifse bu sesler sizin kabusunuz olabilir40 gün yatak odasında park yatak/portatif beşikte yatabilir,sese ışığa pek hassas değiller..ama ilerleyen aylarda yatağını bilmesinde fayda var..
tatlım hayırlısı ile bir şey yoktur inşallah,daha dün görmüş doktorun hemen ara bilgi ver yeniden gitmen gerekiyor mu sor..merhabalar.dün doktor randevum vardı herşey yolunda gitti.benim bebek çok hareketli kıpır kıpır.yanlız bugün kahverengi lekelenmelerim oldu.bir kaç damla.çok endişeleniyorum.lekelenmeleri olan varmı????
Kızlar bebek için oda gereksiz diye düşünenlere şu uyarıyı yapayımda ona göre karar versinler,kendi yanınızda yatırmak istemeniz gayet doğal ama,eşlerinizde işe gidicekler sabah erken uyanıp..bebekler tüm gece sessiz sakin uyumuyorlar..ışık yak kapat,ağlama sesi..o yüzden hem bebek hem baba için ayrı oda şart bence..bu da benim fikrim..:)
sevgiler :):)
kızlar ben yeni geldim aranıza merak ettiklerim var,benim baya baya hamile göbeğim var 3 kg falanda aldım tamam herkese göre değişir ama,çok iştahlı değil abartmadan düzenli 3 öğünümü yiyorum,abur cuburum yok ara öğünlerim tamam,bu göbek kilodan değildir herhalde,normalde zayıftım hiç göbeğim yoktu ondanmıdır? birde dehşet bir kabızlık içerisindeyim ;((
merhabalar.dün doktor randevum vardı herşey yolunda gitti.benim bebek çok hareketli kıpır kıpır.yanlız bugün kahverengi lekelenmelerim oldu.bir kaç damla.çok endişeleniyorum.lekelenmeleri olan varmı????
hele bir hayırlısı ile doğsun,bak nasıl hemen büyüyecek gör annesi
Benimkininde pek farkı olmaz gibi.
O yüzden ben bu kadar emin konuşmayayım:)
Hayırlısı artık.
ve bunun tam terside geçerli tabi;eşler gece wc'ye kalkacak,sabah giyinmek için epey gürültü yapacak.. bebişin uykusu hafifse bu sesler sizin kabusunuz olabilir40 gün yatak odasında park yatak/portatif beşikte yatabilir,sese ışığa pek hassas değiller..ama ilerleyen aylarda yatağını bilmesinde fayda var..
Benimkininde pek farkı olmaz gibi.
O yüzden ben bu kadar emin konuşmayayım:)
Hayırlısı artık.
kızlar ben yeni geldim aranıza merak ettiklerim var,benim baya baya hamile göbeğim var 3 kg falanda aldım tamam herkese göre değişir ama,çok iştahlı değil abartmadan düzenli 3 öğünümü yiyorum,abur cuburum yok ara öğünlerim tamam,bu göbek kilodan değildir herhalde,normalde zayıftım hiç göbeğim yoktu ondanmıdır? birde dehşet bir kabızlık içerisindeyim ;((
tatlım eğer evin müsaitse bebeğe ayrı oda yapmalısın.. yatak odasında kaç ay idare edebilir bebek? birde şöyle bir şey var;bebeğin uyku düzeni nasıl alışırsa öyle devam ediyor;yanında uyumaya alışırsa 6ay yada 1 yaşından sonra ayrı odada uyumak istemiyecektir.. malesef daha doğdukları günden başlayarak geleceği düşünerek hareket etmek zorundayız;bebekler annelerini yönlendirmeyi hatta kaba tabirle kullanmayı çok iyi biliyorlartecrübesi olanlar daha iyi bilirler ben gibi oda konusunda kararsızlara yardım edin tecrübesizlere ki oda konusu netlik kazansın kafamızda
ya bide bebek bizim odada olursa ben olayım olmayım odama girerler hatta bebek beşikte yatarken girip benim yatak odamda yatarlar bide bende birinin yatak odama girmesini pek sevmiorum sonuçta orası benim haremim
tatlım eğer evin müsaitse bebeğe ayrı oda yapmalısın.. yatak odasında kaç ay idare edebilir bebek? birde şöyle bir şey var;bebeğin uyku düzeni nasıl alışırsa öyle devam ediyor;yanında uyumaya alışırsa 6ay yada 1 yaşından sonra ayrı odada uyumak istemiyecektir.. malesef daha doğdukları günden başlayarak geleceği düşünerek hareket etmek zorundayız;bebekler annelerini yönlendirmeyi hatta kaba tabirle kullanmayı çok iyi biliyorlar
ya bide bebek bizim odada olursa ben olayım olmayım odama girerler hatta bebek beşikte yatarken girip benim yatak odamda yatarlar bide bende birinin yatak odama girmesini pek sevmiorum sonuçta orası benim haremim
Canım artık 40 gün katlanıcaz yapcak bişey yok gibi duruyor.
Yok artık,daha neler...
Eşin müdahale etmezmi canım böyle bir durum sözkonusu olsa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?