2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

çüş artık o kadarda değil yatağımda kimseyi yatırmam walla öle şeymi olur

evde olsa eder ama biz işteyken mesela bebek öle uykusuna yattı e evde kimse yok oda oraya yatar walla yapar yani çekinmezler

Canım o zaman şimdiden önlemini al en iyisi...

Hep aklın evde kalacak,çok zor...

Ya şöyle ton ton,ağzı dualı,sevecen,sınırını bilen,güleç bir kayınvalide,babanne imkansızmı

bende çok istiyorum yaaa bebek odası yapmayı yatak odamızın hemen yanıbaşında bir çocuk odası var orayı yapacağım Allah izin verirse inşallah bebeğim yanımda yatmaya alışsın istemiyorum ilk 3 aydan sonra tamamen odasına alırım 3 aya kadarda geceleri yanımızda gündüzleri odasında yatırmayı planlıyorum bakalım kısmet

çüş artık o kadarda değil yatağımda kimseyi yatırmam walla öle şeymi olur
vallahi canım ya bizzat şahit oldum. söylese inanmazdım. ama gelinin de rahatsız olduğunu görmedim. yatakta oturuyor bebek ağlıyor kayınvalide gelinin yanında yatakta oturuyor kalkıp bebeği geline veriyor. garip yani ben istemem yaa

Kayınvalide ve görümce ile yatmakmı ayy şaka gibi...

Onlar iyice aşmış anlaşılan...

Düşüncesi bile çok rahatsız edici...

Günaydın herkese ben de nisan annesi olacağım Allah'ın izniyle.

Hoşgeldin aramıza, tebrikler yeni annecik.

Benim de durum aynı, bizim yatak odası takımı dışında bir tane de 3 kapılı gardolabımız var. Eşimin kıyafetleri hiçbir yere sığmıyor, bankacı bir de milyonlarca gömlek kravat. Ay anlatırken bile ruhum daraldı. Oda yapmasak bile dolap almamız lazım.

Kızlar 2 gecedir idrara 1 kere çıkar oldum.Daha önce en az 3 kere çıkıyordum.:26: Buluttan nem kapma diyorum kendi kendime ama aklımada takılıyor işte.:44:

Aynen bende, gece 1 kere uyanıyorum. Bu çok iyi oldu, uykum çok bölünüyordu.

Hayırlı uğurlu olsun sonucunuz. Darısı başımıza.

keşke evimiz müsait olsada ben de oda yapabilsem çok istiyorum ama maalesef 2,3 yılda bir tayin görüyoruz her yer eşya dolu zaten böyle bir imkanım olmayacak.

Hiç gerek yok tatlım. Yazık günah mobilyalarına. ^. yaşına girmeden alırsın. Hem şimdi masraf da yapmamış olursun.

Şaka gibi ya.Ayy allahım ne diyeceğime bilemiyorum.
Allahm yardımcımız olsun kimseye muhtaç etmesin inşallah.
Eşim böyle bir duruma izin vermezdi eminim.

Bende doğumdan sonra çalışmicam şimdi bile zor tahammül ediyorum Hastalanınca aldım bi hafta rapor paşalar gibi oturuyorum evimde misssss :))))

Canım o zaman şimdiden önlemini al en iyisi...

Hep aklın evde kalacak,çok zor...

Ya şöyle ton ton,ağzı dualı,sevecen,sınırını bilen,güleç bir kayınvalide,babanne imkansızmı

ya zaten o belinden ameliyat oldu çok bakamaz gibime gelio şimdi bakarım ederim dio ama o yüzden annem bakar büyük ihtimal

hakkaten adama acıdım şimdi yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…