Canım ben ancak meyve yiyerek kabızlıkla başedebiliyorum ama normal oranlarda abartmadan yiyorum.
Yemek konusunda bi düzene oturtmaya çalışıyorum ama pek mümkün olmuyor özellikle çalışırken[/
bir kg incir bile yedim ama tık yok, ilaçsız çıkamıyorum
kızlar geçenlerde komşuma bebek görmeye gittim. 20 gün önce doğum yapmıştı sezeryanla. neyse kadın hala yatak odasında yatıyordu beni de orda ağırladılar. sonra kayınvalidesi geldi. kadın grip olmuş. gelinine kızım bu gece yanında yatamıcam görümcen yatar artık dedi. teyze burda mı yatıyorsun dedim evet bebek doğduğundan beri burdayım dedi.eşin nerde dedim salonda yatıyor o demez mi. allahım kayınvalidemin evde kalmasına tahammül edemem gibi geliyor bi de yanımda yattığını düşünemiyorum bile.
cnm keşke 40 gün olsa katlan ben çalışıorum mecbur çocuğa bakacaklar uzun vadede o yüzden istiorum oda olayını birazda
evde olsa eder ama biz işteyken mesela bebek öle uykusuna yattı e evde kimse yok oda oraya yatar walla yapar yani çekinmezler
vallahi canım ya bizzat şahit oldum. söylese inanmazdım. ama gelinin de rahatsız olduğunu görmedim. yatakta oturuyor bebek ağlıyor kayınvalide gelinin yanında yatakta oturuyor kalkıp bebeği geline veriyor. garip yani ben istemem yaaçüş artık o kadarda değil yatağımda kimseyi yatırmam walla öle şeymi olur
ah canım 3-4 kayısı yemekmi 1 kg incir yesemde tık yok bıktım artık ilaçsız çıkamıyorum hiç
kızlar geçenlerde komşuma bebek görmeye gittim. 20 gün önce doğum yapmıştı sezeryanla. neyse kadın hala yatak odasında yatıyordu beni de orda ağırladılar. sonra kayınvalidesi geldi. kadın grip olmuş. gelinine kızım bu gece yanında yatamıcam görümcen yatar artık dedi. teyze burda mı yatıyorsun dedim evet bebek doğduğundan beri burdayım dedi.eşin nerde dedim salonda yatıyor o demez mi. allahım kayınvalidemin evde kalmasına tahammül edemem gibi geliyor bi de yanımda yattığını düşünemiyorum bile.
Günaydın herkese ben de nisan annesi olacağım Allah'ın izniyle.
Kızlar henüz çok erken bunu düşünmek için belki ama Bebek odası sizce gereklimi ?
Biz eşimle bu konuda bir türlü fikir birliği sağlayamadık ben istiyorum o gerek yok diyor
Benim evim 3+1 müsait bir odam var malumunuz kısmetse Nisan annesi olacağım bebiş 6 aylık olduğunda Ekim ayı gelecek nerdeyse yani kış kapıya dayanacak.
Bulunduğumuz ilde doğalgaz yok bildiğiniz klima kullanıyoruz yaz-kış :)
Ama oda yapmazsamda bütün dolaplarım dolu ve bebişin eşyalarını koyacak bir cm yerim yok
Ayyy bi tek benmi düşünüyorum bunları erkenden hadi bana bi destek olun :))
Ben şimdiden plan programı yapıp listeyi hazırlayıp 4. aydan sonrada ufaktan alışverişe başlamak istiyorum.
Kızlar 2 gecedir idrara 1 kere çıkar oldum.Daha önce en az 3 kere çıkıyordum.:26: Buluttan nem kapma diyorum kendi kendime ama aklımada takılıyor işte.:44:
günaydın güzel anneler ve minik mucizelerimize
benim dün ikli testim vardı ultrasyonda iyi çıktı herşey çokşükür
kanda bir hafta sonra çıkacak inşallah iyi çıkar oda
bebeğimim cinsiyetinide öğrendik biz
dr % 90 erkek dedi
keşke evimiz müsait olsada ben de oda yapabilsem çok istiyorum ama maalesef 2,3 yılda bir tayin görüyoruz her yer eşya dolu zaten böyle bir imkanım olmayacak.
kızlar doğumdan sonra çalışmayacak olanlar varmı el kaldırsın bakayım ben kaldırıyorum
ben de varım doğumdan öncede doğumdan sonra da çalışmıcam.kızlar doğumdan sonra çalışmayacak olanlar varmı el kaldırsın bakayım ben kaldırıyorum
Nasıl yani tatlım tamamen sizde mi kalacaklar ?
Canım o zaman şimdiden önlemini al en iyisi...
Hep aklın evde kalacak,çok zor...
Ya şöyle ton ton,ağzı dualı,sevecen,sınırını bilen,güleç bir kayınvalide,babanne imkansızmı
kızlar doğumdan sonra çalışmayacak olanlar varmı el kaldırsın bakayım ben kaldırıyorum
vallahi canım ya bizzat şahit oldum. söylese inanmazdım. ama gelinin de rahatsız olduğunu görmedim. yatakta oturuyor bebek ağlıyor kayınvalide gelinin yanında yatakta oturuyor kalkıp bebeği geline veriyor. garip yani ben istemem yaa
ben de varım doğumdan öncede doğumdan sonra da çalışmıcam.
beeeeeeeeeenama ben normaldede çalışmıyorum temmuzda kpssye gircem inşallah
peki yokmu çalışıp son aylara yakın işi bırakıcak olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?