kızlar doğumdan sonra çalışmayacak olanlar varmı el kaldırsın bakayım ben kaldırıyorum
cnm şimdilik şey diye konuştuk bir ay kendi annem bakacak bir ay kaynana annemler yakın bize kalmaz günlük gelip gider ama kaynanam uzakta mecbur geldimi kalacak bir ay
Sürekli böyle dönüşümlü mü olacak yani.
Çok zor olur sizin için ya.Allah yardımcınız olsun.
Şaka gibi ya.Ayy allahım ne diyeceğime bilemiyorum.
Allahm yardımcımız olsun kimseye muhtaç etmesin inşallah.
Eşim böyle bir duruma izin vermezdi eminim.
hakkaten adama acıdım şimdi yazık
peki yokmu çalışıp son aylara yakın işi bırakıcak olan
O kadar sabredebilirsem ben varım şeker :)
bennnn dezaten 5 ay önce işten ayrıldım
sen işe dönmemeye yeni mi karar verdin?
kızlar bukadarda abartmayın yaaaa benim annemde yeğenim doğduğunda abimlerin odasında yatıyordu yengem sezeryan olmuştu yazık kadın yerinden bile kalkamıyordu bizim minik ağladığında hemen annem kalkar annesinin kucağına verir emzirtir ardında hemen mama hazırlar doyururdu kuzumu tabi annem yataklarında yatmıyordu yere yatak sermiş onun üzerinde yatıyordu hemde beli ağrıya ağrıya annem olmasa yeğenim ölürdü yengem hem çok tecrübesiz hemde eğilip doğrulamıyordu şimdi anneme dualar ediyor kızımı sen kurtardın büyüttün diye
kızlar doğumdan sonra çalışmayacak olanlar varmı el kaldırsın bakayım ben kaldırıyorum
ilişkileri biraz garip zaten. benim eşim çalışmasada eve para getirmesede kaynanamlar bana bakacaklar. benim ve çocuklarımın bütün ihtiyaçlarımı karşılamak zorundalar diyor.
çocuk kreşe başlayana kadar mecbur öle cnm
doğum paramızı nasıl alıcaz..doğum nisanda desek şubata kadar çalışıcaz 2 ay öncesinden çıkıcaz..
4 aylık tatilden sonra dönmeyecegimiz ve sigorta yapılmadıgı için paramızı alamıcaz..ama ben rica edicem..10 gğnlük bile ssk yatmıs olması yetiyormuş..
kızlar bukadarda abartmayın yaaaa benim annemde yeğenim doğduğunda abimlerin odasında yatıyordu yengem sezeryan olmuştu yazık kadın yerinden bile kalkamıyordu bizim minik ağladığında hemen annem kalkar annesinin kucağına verir emzirtir ardında hemen mama hazırlar doyururdu kuzumu tabi annem yataklarında yatmıyordu yere yatak sermiş onun üzerinde yatıyordu hemde beli ağrıya ağrıya annem olmasa yeğenim ölürdü yengem hem çok tecrübesiz hemde eğilip doğrulamıyordu şimdi anneme dualar ediyor kızımı sen kurtardın büyüttün diye
maalesef ben hemen iş başı yapıcam 40 çıktığı gibi çalışmak zorundayım çocuğumun geleceği için ama neyseki benim annem bakıcak çocuğuma evide bana yakın kayınvaldem bi doğumda gelir gbiraz kalır gider sağolsun çok düşüncelidir
Canım benim kaynana var kaynanacık var.
Malesef bizimki laf etmeden hayatta iş yapmaz keşke yapsa.
He şuda var biz kayınvalideme teklifde bulunduk eşimle.
Altlı üstlü dubleks ev tutalım diye.Çünkü kayınvalidem normalde memleketinde kalıyor.
İstde kirada evi var.Eh bizde kiradayız daha uyguna gelecekdi.
Ama bize iş bulduğunu yatılı çalışacağını eşyalarıda bize koyacağını söyledi.
Annemi düşündüğümde evet gelinine yardımcı olur anlayışlıdır ama işde fark var.
Yaşadığımız için bunları tepkiliyim herkes aynı olcak diye bir şey yok.
yok bu bizim baştan beri süregelen kararımızdı..eşimle yani..
Nasıl yani sigortalı olarak izne çıkıyorsun rapor bittiğindede sgk ya evraklarını verip sonrasında parayı alıyorsun tatlım.Doğum öncesi 8+doğum sonrası 8 hafta olarak paranı maaş olarak ama sgk dan rahatlıkla alıyorsun,sonrasında 6 ay ücretsiz izin hakkın var onuda kullanırsan sadece o 6 ay için herhangi bir ödeme alamıyorsun
canım benim senin k.validen için söylediğim birşey yok yani k.validenin yanında yatma mevzusu hakkında söyledim sonuçta orası öyle iyisi var kötüsü var hoooş benim elimdekide çok iyi sayılmazneden annelerimiz böyleyken kayınvalidelerimiz böyle anlam veremiyorum bende o nedenle karar verdim annemin olduğu şehre taşınmaya iki tarafta uzaktı bizden ama ben annemin olduğu şehre gideceğim eşimede söyledim kabul etti çok şükür
kızlar ben yeni geldim aranıza merak ettiklerim var,benim baya baya hamile göbeğim var 3 kg falanda aldım tamam herkese göre değişir ama,çok iştahlı değil abartmadan düzenli 3 öğünümü yiyorum,abur cuburum yok ara öğünlerim tamam,bu göbek kilodan değildir herhalde,normalde zayıftım hiç göbeğim yoktu ondanmıdır? birde dehşet bir kabızlık içerisindeyim ;((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?