2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım bunlar çok güzeller... özellikle sepete bayıldım... ben de böyle istedim ama bizimkiler bulamadılar... kesin bunları seç bence.. hiç uğraşma.. biz kendimiz yapıyoruz..ama inan seçtikleriniz de çok güzel... ben de yakında foto eklerim.. benimkiler çok cicili bicili olmadı... daha ziyade kullanılabilir oldu diyelim...

Sağ ol canım :) Ben de netten buldum bunları, çok baktık ama güzel bir şeyler bulamadık dışarıda. Seninkilerinde fotoğrafını görmek isteriz.

Geçmiş olsun canım,
Ama kendini hiç üzme , bana da 1 ay önce gebelik zehirlenmesi bile olabilir suyun azalmış demişti. Sonrasında düzeldi çok şükür. Hem ayrıca artık bebişin doğsa da sağlıkla büyür Allah'ın izniyle sıkıntı olmaz. içini ferah tut. Yat dinlen, dua et.

Dertsiz, canım, Rabb'imden sabır diliyorum sana ve bunun gibi durumlar yaşayan bütün gelinlere.
Allah gönlüne göre verir inşaallah. Duadan başka bir şey gelmiyor elimizden. Onlara da akıl fikir versin inşaallah!!!

Günaydııın güzel anneleeer ve tatlı bebişleriii bizim bugün doktor kontrolümüz var bakalım ne dicek doktor amcamız sağlıklı olduğunu söylese bile herşeye bedel oluyo :)))

Canım, maşaallah çok güzel. Bayıldım,, annenin elleri dert gömesin. Şimdi yapasım geldi yaaa :) Örneğini nerede bulabilirim acaba?
Tek becerebildiğim şey kaneviçe :)

Çok güzel annenin eline sağlık bebeğin sağlıcakla gelsin gülegüle kullansın.
sağol canım.

kız deseydin ya hiçbir şey yapmamaktan iyidir diye... ay o bornozu alıp geri suratına çarpasım geldi valla
canım siz bi de mimikleri görseniz öldüresiniz gelir.

komşu ve akrabalar yatılı bebek görmesi yok deve...
depresyona az kaldı voltajım gibi huniyi takarım bende.

beğene tıklamak yetmedi canım ya ayakta alkışlamak istiyorum
ben de edayı ve seni alkışlıyorum canım. ama annem bişey diyemez susar kalır.

çok sağol canım. kayınvalidem için el emeğinin önemi yok.çaput bunlar öyle diyor.

Güzel anneler ve dünya tatlısı bebişler,
Geçmişi okuyup cevap yazmaktan "Günaydın" sona kaldı :)

Kızlar hayırlısı için dua eder misiniz bize? Eşim işe gitti, şimdi biz oğluşumla onun şansına girdiğimiz ev kurasına gideceğiz. Neredeyse 3000 başvuru var, 104 konut. Çok istiyorum olsun ama hayırlısı tabii her şeyin Rabb'im belki daha güzel kapılar açacaktır.
Hayırlısıyla çıksın diye dua ediyorum. Sizin de dualarınızı bekliyoruz.

Hepinizi öpüyorum. Şimdi kahvaltımızı yapıp çıkacağız. Görüşmek üzere :))

Canım, maşaallah çok güzel. Bayıldım,, annenin elleri dert gömesin. Şimdi yapasım geldi yaaa :) Örneğini nerede bulabilirim acaba?
Tek becerebildiğim şey kaneviçe :)
anneeciğim şeker hastası bir gözü çok az görüyor ona rağmen yapmaya çalışıyor işte.
örneğini netten bulabilirsin aynı örnekten var bu da netten zaten.

günaydın kızlar,

geçmişi okuyamadım ay erken doğum falan yoktur inş., diorum, şimdi okurum inş.
cuma günü prof. başka bi perinatoloji uzmanına göstericekti ya dopplerde, o da baktı, bişe görmüyorum, istersen açlık tokluk kan şekeri baktır, belki son haftalara doğru şeker çıkmıştır dedi, öteki de bebek büyük değil, şekerden dedil sebepsiz bence dedi, erken doğum riskin, ikiz bebek, ya da iri bebek bekleyenlerle aynı dedi, öteki de 34e kadar gelmiş, biz erken doğumdan 28.haftada falan su fazlalığı görürsek şüpheleniyoruz dedi, kilosu da fena diildi 2120 gr olmuş kızım aradaki farkı da kapatıcak inş.,
erken doğum riski olan biri gibi mi davraniyim, yürüyüşe başlıycaktım, normal doğuma engel mi bu durum dedim, o daha belli olmaz, yürüyüş yapıcaksın tabi dedi.

Martta gelmesin nolur kızım, hastanede rehin kalabilirim şu durumda, nolur beklesin, piyangodan para çıkar belki nisana kadaroynamadan nası çıkıcaksa, göçmüş durumdayız, takmak istemiyorum ama o hastaneye nası griilip çıkılıcak bilmiyroum, sancı çekerken bunları düşünüp bağırıcam:)

öle işte, 2 haftam kaldı işten ayrılmama da hayırlısıyla bi gitsem rahat edicem, çok zor geliyo artık gelmek , gün sayıyorum, işler de sevimsizleşti zaten bitse de gitsek modundayım,

c.tesi eminönü'ne gittik, kızımın şeker malzemelerini ve hastane odası için süslemeleri aldık, akşamı da annemlerde yaptık elbirliğiyle , bitti artık, bi halısı gelicek kızımın

Son düzenleme:

böyle bir kaynanayla uğraşmak zor.Allah yardımcın olsun dertsiz.Allah razı olsun , ne güzel şeyler almış diyeceğine yaptığına bak.o böyle yaptıkça, senin yaptığın pasta süprizi o kadına çok bile.Annenin ördüğü örgüleri göstermemen en iyisi olmuş.daha fazla sinirini bozardı.

Valla ciddiye alıyorum çünkü o herseyi söyler böyle ortalığa ben deli olurum ama asla cevap veremem. Eşimde görüyor o da cevap vermez sadece sabret der. Normalde ederim de hamileyken edememiştim şimdi lohusalikta hic edemem galiba.. Allah gönlüne insaf versin de yilan dilini tutsun inşallah..

Benzer bir muhabbeti bana da yapmışlardı canım ilk hamile kaldığımda.. Kv yapmaz dili yoktur onun. Ama çevresindekiler bizde adet bebeğin herseyini kız annesi yapar demislerdi.. Bende aaaaaa ne kadar tuhaf dedim ..beni zaten yıllarca büyütmüş üstüne meslek sahibi olana kadar uğraşmış insanlar.. artık kendi maaşım varken doğurduğum bebeğe de mı onlar sponsor olacak dedim.. Birbirlerine bakıp sustular.. Cok şükür herseyini kendim alabilirim dedim.. Kv den yana sorun yok ama bizimkinde aile geniş olunca herkes kendinde konuşma hakkı görüyor... Daha dur benim bidi bidi gorumcekden sonra baslar

BoO hayırlı haberle gelirsin ins doktordan..

Ben gece rüyamda Temmuz un dogum yaptığını gördüm. Gece girmiş kızlar sancım tuttu normal dogumla bir anda doğdu bebeğim yazıp gitmiş. Ben diyorum hani 10 Nisan demislerdi ne oldu da birden doğurdu vs.. Sonra hiçbir sekilde haber alamıyoruz ondan. Ben tutturuyorum esime kalk Urfa ya gidiyoruz diye.. Sacmalama diyo adını bile bilmiyorsun Temmuz diye mı arayacaksın hastanelerde :))) hanipeksi arıyorum adresini almak için ona da ulaşılmıyor. Ha Temmuz'u bulursam soracağım seyde şuydu ' nasıl anladın suyunun geldigini'?

kahvaltıda anlatınca esim artık doğur ne olur diyo

yavaş yavaş geçmişi okuya okuya geliyodum. taki senin mesajına görene kadar, kaldım böyle ... eşimde bu gece benim doğum yaptığımı görmüş, kız yoksa doğuracakmıyım bugün, hemide normal :18:
stres yapmakta haklısın bu kadar erken gelmeleri iyi olmamış. daha kimse gelmeden bende gelecek olmalarının stresi var. annem tamam da diğerleri.... üff bide bende erkek annesi olacağım ayıp valla yaptığım ama engellenemez bi duygu işte.

Son düzenleme:

temmuz sen urfa da mısın?

Allah sana sabır versin canım ya, onlarla vakit geçirmek tıpkı savaş gibi... sürekli tetikte olacaksın her lafa gögüs gereceksin. kv ben bile çok gıcık oldum saçını başını yolasım var.

VOltajmmmmmm ben dün gece bisuru normal dogum videosu izledim psikoya bağladım ama vazgeçmedim normalden.. Yalnız cok pis tirsiyom bir de devlete gidicem ya.. Kimin girecegi belli degil doguma..Yarın kontrolum varmuhtemelen çatı muayenesi yapılır artık bende kararı netlestiririm. Eğer ben o muayeneyi yaptirabilirsem normalde doğururum demektir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…