- 2 Mart 2013
- 223
- 10
- 26
Aslında benim de canım çok sıkkın... dün doktordayken tansiyonum yüksek çıktı.. :2:
dinlenmeyle düzeldi ama malesef preeklemsi riski var... son haftalarda olması başta olmasından nispeten iyi ama olmaz inşallah.. idrar testi verdik.. onda problem yok.. nst'de iyi...
ama doktor evde yatacaksın dedi... sürekli tansiyon ölçüyoruz.. bir de suyumuzda da azalma var.. zaten çok su içiyordum ama eksilmiş yine de... :2: iki hafta öncesine kadar oğluşun kilosu önde ve iyi gidiyordu ama bu hafta neredeyse hiç kilo almamış... kiloyu çok baz almasam da insan yine de üzülüyor...
dışarda yapmak istediğim şeyler vardı ama doktor kesinlikle olmaz wc hariç kalkma dedi...
eşyalarım hazır ama çantaya koymadım daha... tansiyondan dolayı erken doğum olabileceği için yarın annem gelince bitireceğim onu da....
salı günü tekrar kontrole gideceğiz... Allahım inşallah iyi ve hayırlı haberler almayı nasip eder..
Rabbim cümlemizin bebeğini sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...
bunlarında ilk torunu sözde...
biz nişanlıyken anneme bebek kıyafetlerini kız tarafı alır demiş.
ama annem o dedi diye almıyor tabiki.
doğum nasıl olacak bilmiyorum canım ya... korkusu yetiyor zaten.
bir de bişey çıkacak diye sürekli tedirgin olucam.
isim konusu geçmedi hiç.
alınacak ne kaldı dedi. eşimde araba ve puset dedi.
puseti alalım dedi. kayınbabamda iyi ikimiz tutar taşırız dedi.
siz çanta mı diyorsunuz dedim. ben ona koyup çocuğumu taşımam dedim.
eşimde biz araba ve puset beğendik dedi.
doğumdan önce mi alıncak sonra mı dedi kayınvalidem.
eşim önce dedi. ne acelesi var dedi.borcunu bitiricem de o yüzden dedi.
ne kadar dedi. 600 civarında dedi. karı koca ikiside sus pus....
esracım gurbette de olsan yanında seni unutmayan arkadaşların olduğu için çok şanslısın. herşey çok güzel olmuş. bebeğimiz kıyafetlerini güle güle giysin.
kızlar bende size annemin işlediği pike takımını göstereyim.pike takımımız ve süs yastığımız.
Eki Görüntüle 653923 Eki Görüntüle 653924
sağol canım.Çok güzel annenin eline sağlık bebeğin sağlıcakla gelsin gülegüle kullansın.
canım siz bi de mimikleri görseniz öldüresiniz gelir.kız deseydin ya hiçbir şey yapmamaktan iyidir diye... ay o bornozu alıp geri suratına çarpasım geldi valla
depresyona az kaldı voltajım gibi huniyi takarım bende.komşu ve akrabalaryatılı bebek görmesi yok deve...
ben de edayı ve seni alkışlıyorum canım. ama annem bişey diyemez susar kalır.
beğene tıklamak yetmedi canım ya ayakta alkışlamak istiyorum
çok sağol canım. kayınvalidem için el emeğinin önemi yok.çaput bunlar öyle diyor.sağolasın canım... devirdim totoyu yatıyorum...dün kocişe bir sürü iş yaptırdım... kıyamam öyle yoruldu ki en son dayanamayıp karıcım bir haftalık işi bana bir günde mi yaptırıyorsun dedi... yok hayatım olur mu kıyamam sana dedim....
dertsizim annenin ellerine yüreğine sağlık... çok güzel olmuş... kv görmesin ama çatlar yine kıskançlıktan....
sağol canım ama inan kendime yapılmış gibi geldi. dertsizin temiz yüreğini ve annesinin hanımefendiliğini kullanıyor kv.... al sana cevap denmeli bazen...
anneeciğim şeker hastası bir gözü çok az görüyor ona rağmen yapmaya çalışıyor işte.Canım, maşaallah çok güzel. Bayıldım,, annenin elleri dert gömesin. Şimdi yapasım geldi yaaa :) Örneğini nerede bulabilirim acaba?
Tek becerebildiğim şey kaneviçe :)
şablonu burdan alabilirsin canım.birde albümde kanaviçe battaniye var ona da bak istersen.Canım, maşaallah çok güzel. Bayıldım,, annenin elleri dert gömesin. Şimdi yapasım geldi yaaa :) Örneğini nerede bulabilirim acaba?
Tek becerebildiğim şey kaneviçe :)
çay faslından sonra kayınvalidem neler aldınız getir bakalım dedi
bende hepsini yıkadım, ütüledim, yerleştirdim şifonyerden bakın dedim.
şifonyer mi aldınız dedi. annemler büyüyen beşiklerden aldılar dedim.
suratı bir bozuldu anlatamam.
kayınvalidem, kaynım, kayınbabam biz yatak odasına girdik.
kayınvalidem niye böyle aldınız diyor. eşimde biz bunu beğendik dedi.
kayınvalidem bizde alırdık dedi. (lafta sadece)
şifonyeri açtı. amanda aman bornozuna, badilerine bak şunun diyor.
bornozu açtırdı ne kadara aldınız dedi? bilmiyorum dedim.
niye bilmiyon dedi. izinde bursaya gittiğimizde annem sen beğen ben ödücem dedi.
bütün kıyafetlerini annem aldı. biz sadece 5 tane tulumdan başka bişey almadık dedim.
elindeki bornuzu üstüme attı manyak karı.
bi de annemin ördüğü küçücük bir yelek vardı bu ne böyle dedi.
uyuz kendi bişey yapmış gibi eleştiriyor. annemin ördüğü örgüleri falan hiçbirini göstermedim bende.
Valla ciddiye alıyorum çünkü o herseyi söyler böyle ortalığa ben deli olurum ama asla cevap veremem. Eşimde görüyor o da cevap vermez sadece sabret der. Normalde ederim de hamileyken edememiştim şimdi lohusalikta hic edemem galiba.. Allah gönlüne insaf versin de yilan dilini tutsun inşallah..Ahaha,
Saka değil mı :) o kadar ciddiye alıyor musun?
Ben benimkilerin cocukları dısında hic birşeye delirmiyorum.buyudum büyüdüm:)) artık herseyin farkındayım.
Boşvermeye calışmanı isterim pitircigim.
Sende annene naz yap annenle devamlı birşeylerde ugras dur:)
bunlarında ilk torunu sözde...
biz nişanlıyken anneme bebek kıyafetlerini kız tarafı alır demiş.
ama annem o dedi diye almıyor tabiki.
doğum nasıl olacak bilmiyorum canım ya... korkusu yetiyor zaten.
bir de bişey çıkacak diye sürekli tedirgin olucam.
isim konusu geçmedi hiç.
alınacak ne kaldı dedi. eşimde araba ve puset dedi.
puseti alalım dedi. kayınbabamda iyi ikimiz tutar taşırız dedi.
siz çanta mı diyorsunuz dedim. ben ona koyup çocuğumu taşımam dedim.
eşimde biz araba ve puset beğendik dedi.
doğumdan önce mi alıncak sonra mı dedi kayınvalidem.
eşim önce dedi. ne acelesi var dedi.borcunu bitiricem de o yüzden dedi.
ne kadar dedi. 600 civarında dedi. karı koca ikiside sus pus....
yavaş yavaş geçmişi okuya okuya geliyodum. taki senin mesajına görene kadar, kaldım böyle... eşimde bu gece benim doğum yaptığımı görmüş, kız yoksa doğuracakmıyım bugün, hemide normal :18:
stres yapmakta haklısın bu kadar erken gelmeleri iyi olmamış. daha kimse gelmeden bende gelecek olmalarının stresi var. annem tamam da diğerleri.... üff bide bende erkek annesi olacağım ayıp valla yaptığım ama engellenemez bi duygu işte.
temmuz sen urfa da mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?