- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Günaydın kızlar..
Bende bugün uyku zorluğu çektim sağa sola dönerken bacak arası kemiklerim beni öldürdü.. yürürkende bacaklarımı kapatmam imkansız oldu penguene bağladm kendimieski halimi özledim hoplayıp zıpladığım sıcak suyla banyo yapmayı ahh ahh neler neler.. Bugün kontrolüm war ama hiç gidesim yok sanki beni doğuma alckmş gibi hissediorum.. Bu arada bnm sat ım 1 temmuz ama dr 25 mart dedi.. yani tam 38. haftamı gün olarak werdi ama başka doktora gittiğimde 7-8 nisan diyo.. Bnm dr nie kısaltıo günleri yaa sizdede böyle diyen oldumu?? Normal doğum yapcm ztn ne zmn sancım suyum gelirse o zmn gitcm hastaneye ama 25 marta 14 gün kaldı bn ii ce tırstımmm
Eşinin gorevinden dolayı cok sanslisin canım asla o kadınla bı daha o kadar yakin olamazsınız :))
Aynen hepinize dua ediyorum.. Senin çalışıp çalışmaman kendi karar vereceğin şey ona vazife değil.. Ya iyiki eslerimiz ailelerine çekmemiş valla genetik bilimini inkar edesim var :)))
Voltajjjjj Allah ömrüne ömür katsın emi.. Gülmekten uzun bir süre tuşların yerini göremedim :))))
Ay dur ilk densizliginde misilleme yapıcam bu lafla
Ayyy hala gülüyorum gözümden yas geldi :))
Becerikli hatun seniiiiiiiiii
Ara ara en son konuştuğumuzda sesin oyle kötüydü kikiyamam sana .. İyi olmana cok sevindim
günaydın güzel hatunlar.
Canım bu tur seyler sakincali olabilir.hele hele tebbet Cook tehlikeli bir duadir ben önermiyorum herseye okunmaz.
Lütfen yapmayın boyle seyler.gecerken okuyana bile sebep olmasın...
kızlar günaydın;
muhabbet doğuma dönmüş; valla doğurmaya başlarsanız hiç tutmam bırakıveririm; acayip gaza geldim; zaten doğurmak için bahane arıyorum
son 7 iş günüm kaldı; işleri hale yola koymaya çalışıyorum.
cuma günü nst ye girmiştim güzel çıktı: rahim kasılmaları temiz; bebikin hareket ettiği kısımlar hariç
bebeğin kalp atışları genelde düzenli ama 20 dakika içinde 10 defa tepe çizmiş; en az 2 tepe gerekliydi diyor doktor
kv konusuna gelince haftasonu konuştuk; ısrarla ne zaman doğacak diyor; e haliyle tarih veremiyorum. gelmek istiyor ama geleceğim demiyor;offff gereksiz gerginlik:geleceklerini biliyorum o zaman neden sıkıntı ediyorum;
bebik hala çok büyük-çok iri;3750 nin üzerinde normali tavsiye etmeme dedi doktorum:3050 görünüyor şu anda. yani biraz erken doğurursam normal doğum şansım hala var
suyum gelirse, parlak renkli kanamam olursa hemen telefon ve hastane; sancı gelirse otur evde bekle senaryolarını uyguluyoruz
çantayı hazırlamaya başladım; hala eksiklikler var; ayrıca bu hamile gecelikleri niye böyle komik duruyor.
ve göbeğim sanki küçüldü gerçi aşağıya doğru bakmaya başladı galiba ondan. yer çekimine karşı koymak artık o kadar zor ki;hepimizin bildiği şeyler işte;
perdeler haftasonu geldi, fonları da ben bugün alacağım; evde küçük tadilatlar yapılması lazım, kıyafetlerimin bir kısmı hala kayıp; açmadığım kutular var hala ama tek başına da açılmıyor ki falan falan
ofelyam son gelişmeler için kutlarım; bak herşey güzel olacak,
bu arada ultrason sonuçları ile gerçeklerin bazı vakalarda çok farklı olabileceğine inanıyorum artık: en basit örnek uyluk kemiğini hep ölçüyorlar ya buldukları rakamı 7 ile çarpıp ortalama bebeğin baştan topuğa boyunu elde ediyorlarmış: istatistikler ve genellemeler yani
neyse uzattım işler beni bekler
kendinize iyi bakın ve biraz daha doğurmayın n'olur:18:
ay bayıldım bunlara yaaa.bu çapıtların benım olması ıcın nelerı vermezdim şimdi:)uzakdoguda boyle seyler yok tabiınternettede gormedımya ben bunlardan
mrb kızlar lohusa pijaması ve geceliği nerden aldınız bilgi verirseniz sevinirm çok vaktim yok hemen halletmek istiyorum.
mrb kızlar lohusa pijaması ve geceliği nerden aldınız bilgi verirseniz sevinirm çok vaktim yok hemen halletmek istiyorum.
1100 tl sezeryan 2 gece yatıs.8 gun kuvoz.Tugceee bana da cvp verrr :))) Ne kadar odeme yapip ciktin hastaneden. Neler verildi dogumda. Biraz detayli anlat lutfen lutfen :))
ben normal dusunuyorum canim o yuzden ebeler onemli nasillardi? yani ilgileri yardimci oldularmi? cok kalabalik bi hastane gunde kac dogum oluyodur kimbilir, herkese ayni ilgiyi gosteriyolarmi acaba
beslenmen gayet iyi canim hic canimi sıkma herkesin ayni gelismiyor maaselef belki sizin genetik bunyeniz oyledir. ben acikcasi kilosuna cok takmiyorum doktor her seferinde normal diyor ama internetten baktigimda dusuk kaliyor kilosu.
esim de nedden duymussa muzun kilo aldirgini her aksam yatmadan muz yediriyor zorla. bakalim bu hafta kontrolde kac kilo gelecek
Güzel anneler ve dünya tatlısı bebişler,
Geçmişi okuyup cevap yazmaktan "Günaydın" sona kaldı :)
Kızlar hayırlısı için dua eder misiniz bize? Eşim işe gitti, şimdi biz oğluşumla onun şansına girdiğimiz ev kurasına gideceğiz. Neredeyse 3000 başvuru var, 104 konut. Çok istiyorum olsun ama hayırlısı tabii her şeyin Rabb'im belki daha güzel kapılar açacaktır.
Hayırlısıyla çıksın diye dua ediyorum. Sizin de dualarınızı bekliyoruz.
Hepinizi öpüyorum. Şimdi kahvaltımızı yapıp çıkacağız. Görüşmek üzere :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?