2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Acaba bebek onden mı gidiyor 1-2 hafta.
Öyle ise normal bir tarihte genelde usg nin gösterdiği tarih dogumla aynı olmuyor.
Sezaryen yanlisiysa ondan da erken gün veriyor olabilir.
Misal benim ki 11 Nisan ama 28 martla 4 Nisan arası .Sezaryen diye.
Gunünü doldurup çıkmak istediği zaman değil de tarihe göre çıkacak.

Mezosum Gul geç valla
Herseyi at icine at icine nereye kadar.
En ufak sinirine dokunan hareketinde kiz halaya ceker ya insallah bu huyunu almaz vs dersin.
Dilin kemigi yok bacı rahat bırak

off evet ya çok kötü bi 3 hafta geçirdim, artık sinir stres istemiyorum kendi iyimser rahat doktorumla mutlu olmaya karar verdim, arıycam canım inş.

Canım bu tur seyler sakincali olabilir.hele hele tebbet Cook tehlikeli bir duadir ben önermiyorum herseye okunmaz.
Lütfen yapmayın boyle seyler.gecerken okuyana bile sebep olmasın...

kesinlikle bişey olmaz denedim ve deneyenlerin memnun kaldığı bir dua biraz olay çıkartıyor ama o olaylarla normale dönüyor emin ol..

kızlar günaydın;
muhabbet doğuma dönmüş; valla doğurmaya başlarsanız hiç tutmam bırakıveririm; acayip gaza geldim; zaten doğurmak için bahane arıyorum

son 7 iş günüm kaldı; işleri hale yola koymaya çalışıyorum.

cuma günü nst ye girmiştim güzel çıktı: rahim kasılmaları temiz; bebikin hareket ettiği kısımlar hariç
bebeğin kalp atışları genelde düzenli ama 20 dakika içinde 10 defa tepe çizmiş; en az 2 tepe gerekliydi diyor doktor

kv konusuna gelince haftasonu konuştuk; ısrarla ne zaman doğacak diyor; e haliyle tarih veremiyorum. gelmek istiyor ama geleceğim demiyor;offff gereksiz gerginlik:geleceklerini biliyorum o zaman neden sıkıntı ediyorum;

bebik hala çok büyük-çok iri;3750 nin üzerinde normali tavsiye etmeme dedi doktorum:3050 görünüyor şu anda. yani biraz erken doğurursam normal doğum şansım hala var

suyum gelirse, parlak renkli kanamam olursa hemen telefon ve hastane; sancı gelirse otur evde bekle senaryolarını uyguluyoruz
çantayı hazırlamaya başladım; hala eksiklikler var; ayrıca bu hamile gecelikleri niye böyle komik duruyor.

ve göbeğim sanki küçüldü gerçi aşağıya doğru bakmaya başladı galiba ondan. yer çekimine karşı koymak artık o kadar zor ki;hepimizin bildiği şeyler işte;

perdeler haftasonu geldi, fonları da ben bugün alacağım; evde küçük tadilatlar yapılması lazım, kıyafetlerimin bir kısmı hala kayıp; açmadığım kutular var hala ama tek başına da açılmıyor ki falan falan

ofelyam son gelişmeler için kutlarım; bak herşey güzel olacak,

bu arada ultrason sonuçları ile gerçeklerin bazı vakalarda çok farklı olabileceğine inanıyorum artık: en basit örnek uyluk kemiğini hep ölçüyorlar ya buldukları rakamı 7 ile çarpıp ortalama bebeğin baştan topuğa boyunu elde ediyorlarmış: istatistikler ve genellemeler yani

neyse uzattım işler beni bekler

kendinize iyi bakın ve biraz daha doğurmayın n'olur:18:

saol canım inş. güzel olucak herşey:)

ay bayıldım bunlara yaaa.bu çapıtların benım olması ıcın nelerı vermezdim şimdi:)uzakdoguda boyle seyler yok tabiınternettede gormedımya ben bunlardan

ay bak üzme beni şimdiinternette birmax diye site var ama burda biri sipariş etmiş aramamışlar falan öle şeyler de var ama bilmiyorum tabi, ben eminönünden aldım malzemeleri

mrb kızlar lohusa pijaması ve geceliği nerden aldınız bilgi verirseniz sevinirm çok vaktim yok hemen halletmek istiyorum.

kızlar bir şey takıldı benim aklıma... hani bebek kilosunda 1 hafta geri ya da ileri diyorlar ya o yağ bakımından mı organ bakımından mı ileri ya da geri oluyor? benim kız bir hafta ileri çıkıyor kiloda hiç aklıma gelmedi organ gelişimi de bir hafta ileri mi diye? bu farkı bilen var mı?

günaydın canlarımmm herbiriniz iyisiniz inşallah bizde çok şükür iyiyiz akşamda annem gelicek memleketten inşallah daha da iyi olcas

Tugceee bana da cvp verrr :))) Ne kadar odeme yapip ciktin hastaneden. Neler verildi dogumda. Biraz detayli anlat lutfen lutfen :))
1100 tl sezeryan 2 gece yatıs.8 gun kuvoz.
ben normal dusunuyorum canim o yuzden ebeler onemli nasillardi? yani ilgileri yardimci oldularmi? cok kalabalik bi hastane gunde kac dogum oluyodur kimbilir, herkese ayni ilgiyi gosteriyolarmi acaba

cok ıyıler ben kendımı sezeryana hazırlmaıstım normalı orda bır cesaret geldı denedım.9 cm acıklıkla mecburen sezeryana gırdım bır kadın olarak bana o kadar destek oldular kı hele ebemız cok sırın bırıydı adı elıf..zaten nese hanım doguma gırdıyse bıseye gerek yok onun o pozıtıflıgı tatlı tatlı konusması yeter ınsana...kımseyı ayırmıyorlar o kadar kalabalık olmasına ragmen herkes mutlu ayrılıyor...ne sormak ıstersenız dogumla ılgılı hastaneyle ılgılı bana sorabılırsınız

merhaba ben kasım 2012 annesiyim bebeğin kilo alması bünye ile alakalı benim 2 evladım var ilkinde 11 kilo aldım bebeğim 2650 gram doğdu 2cisinde 5 kilo aldım 3500 kilo gayet iyiydi 2cisinde ceviz bayağı bu arada herkeze hayırlı doğumlar annişler

merhabalar.....cuma günü kontrolüm vardı.benim kız 2800 olmuş.doktor ileri gidiyor bebek dedi.tontoşumun detaylı ultrasondan sonra ilk defa yüzünü gördüm.doktor çok güzel bi bebeğin olacak dedi.ama benim için sağlıklı olması önemli.nts ye sokmadı.2 hafta sonra gel hem izne ayıralım hemde muayene edelim dedi.herşey normalmiş ama normal doğurabilecemmi birşey demedi.ben normal istiyorum ama pek normal bir kiloda olmuyacak heralde bebeğim.acaba normal doğum gününe kadar kaç kilo olacak minnakım.

inşallah canım oğlunun şansına hayırlısıyla rabbim gönlünüze göre verir bebek kısmetiyle gelirmiş pozitif düşünelim öyle olsun.hayırlı haberlerle gel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…