2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Günaydın canlar...
Gece burda yazisirkene benim tatlı akıllı güzel huylu kızım uyandı ve yatak kavgamız da.
En son o babasıyla yattı ve ben ranzada yattım artık .ay benim yatağım rahat değil galiba ya bugun ne belim ağrıdı ne kalçam.belkide kalabalık yatmadigim için.tabi gece 10 defa esim geldi "yan don yan don" adam ciddi boyutta takıntı halinde.kendide diyor hic rahat yatamiyorum acaba sirtustu mu dondun diye.az kaldı.

Booo İnan gece bile güldüm kiz sana ve dişine haydi hayırlı haberlerle...
Dertsizim anneciğinin eline saglık.gule güle kullan.
Morgokyuzu;insallah gönlüne göre verir Rabbim .dun gece o kadar cok diledim ki ev sahibi olmayı.bende yasar miyim öyle kuradir ev bakmaktir,kim bilir...
Mezos kiz gorumcen cok mü ukala(bunu her tür söylemeye hastayim bknz:hokela,ükela...)
Boşver hayatım yüz verme de çabuk gitsin.cocugu neyi yok mu?yoksa bekar mı
Doğumda ordu gibi ne yapacaklar ki?annen kaynanan tamam iste.
'İnsan' kendi kendine fazlalık olduğunu Sezer ve gider.
Rüyanda ki soruna cok güldüm bu ara
Bende bugun laterneyi doğuruyor doguracak arasi gördüm tam on gun dedi.cok kan lazım diyorlar ben vermeye gitmeye kalkıyorum bana senin kanını alamam hastasin ya diyor ay nasil kırılıyorum nasil ağla ağla icim çıktı:))

Hic korkma bize yazmıştın rüyamda ne olduğunu bile anlamadım birden doğdu falan :))). İns anlamadan inlemeden doğacak senin oğlan :)

Ama komik olan benim merakım. Nasıl yana yakıla arıyorum seni.. Sırf nasıl suyun geldi diye sormak için.. Diyorum çekilişde kime çıktı kimse cevap yazmiyo hanipeks telini kapatmış falan :))

Durun size daha komik birsey diyeceğim gorumcek in bütün cocuklari erkek en büyüğü üniversite son sınıfta şimdi tutturmuş hamile kalmaya çalışıyor bende kız istiyorum diyor :))) kilodan kalamiyormus oyle demiş Dr.. Ya kıskançlıkta dertsizin kv ile yarışır u gorumcek :)

günaydın kızlar

dün o kadar yoğundum ki gece yazdıklarınızı okuyabildim sadece.sonrada yattım.annemler geldiler.bebişin kıyafetlerini yıkadık ne var ne yoksa bugünde onları ütüleyeceğiz inş.ve hazırlığımız bitiyor.kendi valizim hazır ve nazır ama prensesin kıyafetler ütülenince yerleştireceğim

buzluğa birşeyler yaptırıp attıracagım anneme.yarında sarma saracağız.sonrada temizlik yapılacak

dün mevlüt vardı orada görenler aa karnın iiice inmiş aşağıya doğum çok yakında dediler.benii iiice paniklettiler:18:akşamda sabahta diyolar yaa

canım çok güzel olmuş bunlar...ellerinize sağlık...
ne güzel hayırlı haberlerle gelmişsin... bebişin iyi çok şükür...
erken doğumdan hepmiz tırsar olduk :18:malesef ama dinlenip, bol bol dua edeceğiz...
hiç birşey için de canını sıkma Rabbim bir hale yola koymuştur.. bebeğin bereketi ile gelecek inşallah...

aslında o bu kadar güzel şeylere çaput deyince ona çok münasip şeyler söylemek lazım ama neyse büyüklük yine sende kalsın canım....
biz bu kadarını halledebidik sevgili kv'ciğim... artık sizinkileri bekliyoruz diyivereceksin bir de...

Günaydııın güzel anneleeer ve tatlı bebişleriii bizim bugün doktor kontrolümüz var bakalım ne dicek doktor amcamız sağlıklı olduğunu söylese bile herşeye bedel oluyo :)))

allahım yar ve yardımcınız olsun canım... Hayırlı ve güzel haberlerle gel inşallah...

sağol canım.. devrile devrile yatıyorum şimdilik...
Allahım sizin kura sonuçlarınızı da hayırlısı ile sonuçlandırsın... herşey gönlüne göre olur inşallah tatlım... dualarımız seninle...

Canım ukala da laf mı.. Evli hemde 23 yıllık evli..bunların hastanesi falan var bir ukalalik bı hukelalik :) gel bizim hastanede doğur falan demele dil ucuyla.. Sonradan görme be.. Ayyy uzak olsun benden.. Beni yok saymaya çalışır evime gelince mesela sanki ben onun evinde misfirmisim gibi hissettirir bana. Sormadan herseyi kullanır kırıp döker bilgi verme gereği duymaz ben kırıkları copte görürüm ..hırsından bilemez ne yapsın.. Hatta şey bile dedi benim kocam seninki gibi yumuşak huylu olsaydı keske.. Kardeşini benden kiskaniyo bazen komik geliyo bazen çekilmez :))

Ben sana birsey deyim ama İnan ne teselli ne birsey.
Ben alttan muayene olana kadar doğumdan ne korkardim o muayene beni bir cesaretlendirdi,
Hele ki söyle duşun cok acik mı dersin ayıp mı
Hani derler ya ilk gece kendini ne derece sıkarsan o kadar zor geçer,ne kadar rahat o kadar iyi falan.
Aynısı geçerli ve hatta ben o çatalda hep dogurdugumu hayal ettim nerdeyse ikinacaktim
Zaten İnan ki bana hep diyorum yine diyeceğim,
Artık koşarak gidip çıkarmak isteyeceksin çünkü son haftalar artık bikmaktan ötelerde oluyorsun
Hele söyle 40+ olursa oyyyyy
İsyeeeannnn

Son düzenleme:
hangi hastaneye gidiyorsun kontrole? bende urfadayım :)
öyle miii, canım ben osm'ye gidiyorum doğumuda orda yapacağım sen?
bakarsın kayar gelir benim oğlan normal doğuruveririm. canım devletteki bu doktor sana ne dedi de böyle ikna etti anlamadım. nasıl böyle kararttın gözünü işallah kolaycacık oluverir seninki de.
aaa bide evli ve çocuklu mu senin görümcek. ben de sanıyorum seni böyle gıcık eden genç biri.

Ya bu insanlar beni deli edecek karnın inmiş mis mis sanki herkes ebe doktor.. Bı bilmislik bı bilmislik.. Hamile olmadı mı bu teyzeler hic bilmezler mı her laf soz etkiler bizi (

Buzluk dedin de artık su anneleri harekete geçireyim bende bugün duydan kızlar oturmaya mı geldiniz diye biraz birseyler yaptırayım ikramlik

Aslında varya dinsizin hakkından imansiz gelirmiş.. Ötturmek lazım bunları çalıştırmaktan madem yardım diye geldiniz cümbür cemaat :)) ama lanet olsun içimdeki insan sevgisine iste

canım prensesimiz daha iyi olacak inşallah. bak o kadar üzüldün, strese girdin ama çok şükür kızımız iyiymiş. rabbim sağlık sıhhat versin tatlım.

süper olmuş canım.

aynı şehirde yaşasak çoktan boşanmıştık bile. rabbim dayanma gücü ver diye sürekli dua ediyorum.

mezocum sende iyi söylemişsin. ben çalışmıyorum ya iki de bir yüzüme vuruyor zaten bunu. tek maaş tek maaş...annenler okutmuşta neye yarıyor diyor. ailem yine de beni kenara atmıyor ki. annemde babam da bursaya gittiğim zaman valizimi yeni kıyafetle doldururlar. kuaförüm bursada saçımı falan boyatacaksam parasını verirler. rabbim onlara da sağlık sıhhat uzun ömür versin.

senin korktuğun başına geliyor desene. görümce görümce görmiyeyim seni ömrümce. hep beraber birbirimiz için dua edelim. lohusalığı da stressiz atlatalım diye.

Allah sana sabır versin canım ya, onlarla vakit geçirmek tıpkı savaş gibi... sürekli tetikte olacaksın her lafa gögüs gereceksin. kv ben bile çok gıcık oldum saçını başını yolasım var.
amin canım.rabbim öyle büyükki az kaldı kaynım bir evlensin. o zaman görür inşallah onlar.

Günaydın kızlar..
Bende bugün uyku zorluğu çektim sağa sola dönerken bacak arası kemiklerim beni öldürdü.. yürürkende bacaklarımı kapatmam imkansız oldu penguene bağladm kendimi eski halimi özledim hoplayıp zıpladığım sıcak suyla banyo yapmayı ahh ahh neler neler.. Bugün kontrolüm war ama hiç gidesim yok sanki beni doğuma alckmş gibi hissediorum.. Bu arada bnm sat ım 1 temmuz ama dr 25 mart dedi.. yani tam 38. haftamı gün olarak werdi ama başka doktora gittiğimde 7-8 nisan diyo.. Bnm dr nie kısaltıo günleri yaa sizdede böyle diyen oldumu?? Normal doğum yapcm ztn ne zmn sancım suyum gelirse o zmn gitcm hastaneye ama 25 marta 14 gün kaldı bn ii ce tırstımmm

doğru bir noktaya temas ettin bacım. benim normal doğumdan bu kadar korkmamın sebebi ilk geceyi bile çok zor atlatmam. resmen 4. gün anca yapabildik olmuyo beceremedim bi türlü, düşün bide orda çocuk çıkaracağım ben.

Tamam salicam kendimi :))) rahat ol Dr diycem :) çıkarken seni arayacağım bilgi vericem

inşallah cok kolay olacak kızlar be.. Bana bir güven bir cesaret gelmiş ki sormayın :)))
Ya devletteki Dr cok cok ilgiliydi biri değil görüştüğüm ikisi de. Bı de buraları biliyorsun memurun halinden memur anliyo. O da benim gibi zorunlu gorevde burda. Dedim ona özelde böyle böyle oldu buraya guvenebilir miyim diye açıkça o da icimi rahatlatti epeyce. Eşine de orda dogum yaptırmış güvenmese riske atar mı. Hastane randevum vardı Dr gunü değişmiş dün pazar sabahı saglık bakanlığı iletişim merkezi arıyor hangi güne hangi Dr a verelim sizi diye. Ne bileyim bu bölgede özeller de iyi değil devlet daha güvenli geldi bana .. Sezeryan olsa oda falan özelde daha rahat ama normal doğumda ins çıkıp gelicem evime..

Evet hakikaten "yardım"a geliyor seni sinirden yarmaya.hic haz etmem evimde öyle rahat hareket edilmesine.o artık öyle bir gormuş ve onu o kadar gözlerinde büyütmüşler ki kendini ne sanıyor acep. Noluuur mezos menapoza girmedin mı de ona noluuur ne cocugu ya :))
Birde copte kırık görünce keske plastikleri kullansan sen desen litvennn.yaşlıya elinde tutamıyor zaar parkinson mü yoksa
İste hep bu kadinlar varya
Yok söyle oldu yok boyle her bir seyi anlattılar halada anlatırlar.halbuki o geceyi anlatmak'haram '
Mahremin ya sadece rahat bırak kendini kolay olsun de tamam.gerci birde meraklı tayfa var.niyeee diye ozerler de ozerler.
Sen gayet rahat gayet tip top gayet asil muayeneni ol ohh miss.
Bunca kadın yaptıysa yapilabilen birsey.hersey senin elinde :)
Ve bu olayın haftalarca aylarca sürmesi soz konusu bile değil sadece 1 gün...

ofelyam bebek şekerleri harika.sen mi yaptın? hazır mı? bende kendim yapıyorum.bitince bende resimlerini paylaşırım:)

ben yaptım canım bebekleri aldık işte çubuklu halde, badem şekerini, tülünü kurdelesini, nazar boncuğu alıp birleştirdim, kovanın birini de ikeadan almıştım 5 liraya falan koydum içine, saol canım

OfeLyam nasıl oldun sen canım ? Merak ediyorum seni

ay ben de arıycam inş. seni ama bi türlü kafamı toplayamadım ki, iyiyim canım şimdi, boşuna uğraştırdılar kendim de kaşındım tabi, bebekte bi sorun görğmğyoruz, sebepsiz suyun fazla olabilir dediler en son, kilosu da normal diolar, minyon bi bebek olucaktır dediler, adam dedi zaten sen nesinki bebek ne olsun demeye getirdi, ben kilosunu hiç takmıyorum artık, erken doğum olmasın gelişimini tamamlasın , 37 haftayı bitiriyim inş. bana yeter :)normal doğum fatihi adayı:)

saol canım

Bacı bir sorsan bana da ev görünüyor mu
Usg bakisli altin kızlara.
Hayatım hata mı bilmem ama ben herseyimi yikayip utuledim deste deste ayırdım.cantaya yerlestirmedim çünkü kirisacak canta kokusu sinecek vs diye.cantana koymasan da belli olsun bohça gibi.
--
Kizlar benim kaynana geldiginde yazin basmistim yaprak.sarmalarımı sardı mantimi büktü beraber yaptık ama sagolsun hakkını yemeyim beni devamlı kaldırmak istedi sen yorulma diye.
Eskiden bana dunyanın zulmünü etti ama simdi ben yerde yıldız gökte ay mı ne o tabirde birşeyim
Hatta mezos duymasın da bir gorumcem cookk giciktir ama digeri kardesim gibi diyebilirim .hatta doguma kaynanamla oda gelsin istiyorum

zaten çok bilmek külliyen zarar! ne geldiyse başıma çok araştırmaktan çok bilmekten geldi. oysaki köyde hiç bişey görmeyen kızlar ne rahat, gerdeğede girerler doğumda yaparlar rahat rahat.

evet evet evet, ben de bu yüzden çok korkuyorumçatı muayenesinden de çok korkuyorumnası rahat bırakıcam ki kendimiama yine de normal istiyorum ya

Eşinin gorevinden dolayı cok sanslisin canım asla o kadınla bı daha o kadar yakin olamazsınız :))
Aynen hepinize dua ediyorum.. Senin çalışıp çalışmaman kendi karar vereceğin şey ona vazife değil.. Ya iyiki eslerimiz ailelerine çekmemiş valla genetik bilimini inkar edesim var :)))

Voltajjjjj Allah ömrüne ömür katsın emi.. Gülmekten uzun bir süre tuşların yerini göremedim :))))
Ay dur ilk densizliginde misilleme yapıcam bu lafla
Ayyy hala gülüyorum gözümden yas geldi :))

Becerikli hatun seniiiiiiiiii

Ara ara en son konuştuğumuzda sesin oyle kötüydü ki kiyamam sana .. İyi olmana cok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…