- 29 Eylül 2012
- 406
- 107
- 103
Bacı bir sorsan bana da ev görünüyor mu
Usg bakisli altin kızlara.
Hayatım hata mı bilmem ama ben herseyimi yikayip utuledim deste deste ayırdım.cantaya yerlestirmedim çünkü kirisacak canta kokusu sinecek vs diye.cantana koymasan da belli olsun bohça gibi.
--
Kizlar benim kaynana geldiginde yazin basmistim yaprak.sarmalarımı sardı mantimi büktü beraber yaptık ama sagolsun hakkını yemeyim beni devamlı kaldırmak istedi sen yorulma diye.
Eskiden bana dunyanın zulmünü etti ama simdi ben yerde yıldız gökte ay mı ne o tabirde birşeyim
Hatta mezos duymasın da bir gorumcem cookk giciktir ama digeri kardesim gibi diyebilirim .hatta doguma kaynanamla oda gelsin istiyorum
Mezosum Gul geç valla
Herseyi at icine at icine nereye kadar.
En ufak sinirine dokunan hareketinde kiz halaya ceker ya insallah bu huyunu almaz vs dersin.
Dilin kemigi yok bacı rahat bırak
mrb kızlar lohusa pijaması ve geceliği nerden aldınız bilgi verirseniz sevinirm çok vaktim yok hemen halletmek istiyorum.
selam kızlar
cumartesi günü kontrolümüz vardı bizimde. kızıma iyi bakammışım son haftalarda
2100gr dedi doktor, böyle giderse 3 kilo doğar dedi. çok moralim bozuldu. balık hapına başladık yememede daha fazla dikkat edeceğim artık inşallah sonraki kontrolde toparlamış oluruz.
suyumuz biraz azalmış. riskli seviyede değil ama dikkat etmelisin dedi.
sonraki kontrolümüz 15 gün sonra bakalım suda ve kızımın kilosunda açığı kapatabilecek miyim?
selam kızlar
cumartesi günü kontrolümüz vardı bizimde. kızıma iyi bakammışım son haftalarda
2100gr dedi doktor, böyle giderse 3 kilo doğar dedi. çok moralim bozuldu. balık hapına başladık yememede daha fazla dikkat edeceğim artık inşallah sonraki kontrolde toparlamış oluruz.
suyumuz biraz azalmış. riskli seviyede değil ama dikkat etmelisin dedi.
sonraki kontrolümüz 15 gün sonra bakalım suda ve kızımın kilosunda açığı kapatabilecek miyim?
kızlar bende bu çerçeveden almaya karar verdim. eşim illaki bu olsun oğlum muradına ersin diyor. sizce nasıl?
Eki Görüntüle 654217
sağol cnm iyi olmaya calışıyorum. Ağrılarım artmaya başladı stresdearttı tabi benim akıllı kocişde badana boya yapmaya kalkıştı kış günü acacip pislik icindeyim bunalıma girdim valla kv.denin hicblr sorunu gormezden gelmeside cabası oldu hergün ağlama kırizine giriyorum işten çıkmam baya zorluyor bizi aileme söylemeyi düşünüorum belki kv anlarda elini cebine atar .. Bende dert bitmez uzun zamandır canınızı sıkmamak için yzmıyordum ama bugün patmadım. Kusura bakmayın..HaNipeks gelmişhosgelmis.. Wosgi ve zapzup nasılsiniz gorusmeyeli ?Parfe yine canım çekti seni görünce
beğenmene sevindim canım ya.evet canım hastanede ve evde vericem. eşimin mesai arkadaşları için 50 tane alıcaz bakalım.kaç gündür facete pazarlık yapıyorum. inşallah birebir aynısı gelir.ÇOK güzel bence ben çok beendim, hem de kullanışlı , hastanede vermek için di mi?
Aslında benim de canım çok sıkkın... dün doktordayken tansiyonum yüksek çıktı.. :2:
dinlenmeyle düzeldi ama malesef preeklemsi riski var... son haftalarda olması başta olmasından nispeten iyi ama olmaz inşallah.. idrar testi verdik.. onda problem yok.. nst'de iyi...
ama doktor evde yatacaksın dedi... sürekli tansiyon ölçüyoruz.. bir de suyumuzda da azalma var.. zaten çok su içiyordum ama eksilmiş yine de... :2: iki hafta öncesine kadar oğluşun kilosu önde ve iyi gidiyordu ama bu hafta neredeyse hiç kilo almamış... kiloyu çok baz almasam da insan yine de üzülüyor...
dışarda yapmak istediğim şeyler vardı ama doktor kesinlikle olmaz wc hariç kalkma dedi...
eşyalarım hazır ama çantaya koymadım daha... tansiyondan dolayı erken doğum olabileceği için yarın annem gelince bitireceğim onu da....
salı günü tekrar kontrole gideceğiz... Allahım inşallah iyi ve hayırlı haberler almayı nasip eder..
Rabbim cümlemizin bebeğini sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...
yine kayınvalidem "oğlum çok mu meşgulsün haftada bir arıyorsun
hadi sen çalışıyorsun dertsizin senden daha çok işi var anlaşılan".
hiç duymadım kulaklarımı salladımcevap vermeye tenezzül etmedim.
aradan 5 dk geçti. doğumu onların memlekette yapçakmışım.
eşim benden önce HAYIR dedi kesin ve net bi şekilde DOĞUM BURDA OLACAK dedi.
aileler konuşmuyor zaten. bi de oraya gidicem lafa bak.
annem tansiyon, şeker hastası acillik olsun yanıma gelemedi diye.
bugünde "dertsiz perdeleri yıkayacak mısın? yıkıcam dedim.
nasıl yapacaksın kadın çağırıcam dedim. sus pus bişey demedi.
sonra eşime döndü yine.
ehhh sen artık kendine başka oda ayarla dedi.
eşimde niyeymiş dedi.
eee çocuk ağlıcak seni uyandırcak uyuyamayacaksın dedi
anne çocuk benim çocuğum kendi çocuğumdan mı rahatsız olucam
bende babasıyım bende bakıcam tabiki dedi.
düşünceye bakın yaaaaa.....
bu arada doğuma cümbür cemeat geliyorlar
(muhteşem üçlü kayınvalide, kayınbabam, kaynım)
apartmandaki komşuları, akrabaları yatılı bebek görmeye gelcekmiş
yandım ben yandım,
günaydın kızlar,
geçmişi okuyamadım ay erken doğum falan yoktur inş., diorum, şimdi okurum inş.
cuma günü prof. başka bi perinatoloji uzmanına göstericekti ya dopplerde, o da baktı, bişe görmüyorum, istersen açlık tokluk kan şekeri baktır, belki son haftalara doğru şeker çıkmıştır dedi, öteki de bebek büyük değil, şekerden dedil sebepsiz bence dedi, erken doğum riskin, ikiz bebek, ya da iri bebek bekleyenlerle aynı dedi, öteki de 34e kadar gelmiş, biz erken doğumdan 28.haftada falan su fazlalığı görürsek şüpheleniyoruz dedi, kilosu da fena diildi 2120 gr olmuş kızım aradaki farkı da kapatıcak inş.,
erken doğum riski olan biri gibi mi davraniyim, yürüyüşe başlıycaktım, normal doğuma engel mi bu durum dedim, o daha belli olmaz, yürüyüş yapıcaksın tabi dedi.
Martta gelmesin nolur kızım, hastanede rehin kalabilirim şu durumda, nolur beklesin, piyangodan para çıkar belki nisana kadaroynamadan nası çıkıcaksa, göçmüş durumdayız, takmak istemiyorum ama o hastaneye nası griilip çıkılıcak bilmiyroum, sancı çekerken bunları düşünüp bağırıcam:)
öle işte, 2 haftam kaldı işten ayrılmama da hayırlısıyla bi gitsem rahat edicem, çok zor geliyo artık gelmek , gün sayıyorum, işler de sevimsizleşti zaten bitse de gitsek modundayım,
c.tesi eminönü'ne gittik, kızımın şeker malzemelerini ve hastane odası için süslemeleri aldık, akşamı da annemlerde yaptık elbirliğiyle , bitti artık, bi halısı gelicek kızımın
canım tanesi 3.80. aslında bursada 3,50ye buldum ama o biraz daha mat bunun gibi parlak değil.dertsiz o çerçeveleri bende çok beğeniyorum..
mevlüte bende öyle birşey yaptırıcam sanırım.. sorması ayıp tanesini kaça yapacaklar? ayıp ama sordum yine de dayanamadım
canım tanesi 3.80. aslında bursada 3,50ye buldum ama o biraz daha mat bunun gibi parlak değil.
Güzel anneler ve dünya tatlısı bebişler,
Geçmişi okuyup cevap yazmaktan "Günaydın" sona kaldı :)
Kızlar hayırlısı için dua eder misiniz bize? Eşim işe gitti, şimdi biz oğluşumla onun şansına girdiğimiz ev kurasına gideceğiz. Neredeyse 3000 başvuru var, 104 konut. Çok istiyorum olsun ama hayırlısı tabii her şeyin Rabb'im belki daha güzel kapılar açacaktır.
Hayırlısıyla çıksın diye dua ediyorum. Sizin de dualarınızı bekliyoruz.
Hepinizi öpüyorum. Şimdi kahvaltımızı yapıp çıkacağız. Görüşmek üzere :))
kızlar akşam belimden bacaklarıma doğru bir ağrı girdi. adet sancısı gibiydi. dedim heralde doğum sancısımı başladı. gittim yattım dinlenince geçti. dedim gerçek doğum sancısı dinlenince geçmez deyip kendimi rahatlattım. ama korkmuyorda değilim. sizde böyle sancılar oluyor mu?
daha çanta hazırlmadım. eksiklerim var. iyice de ağırlaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?