2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Selam Kızlar,

Cumartesi günü kontrolümüz vardı, geçen hafta nst miz kötü çıkmıştı biliyorsunuz, anlatmıştım.
Bu hafta çok şükür gayet iyi çıktı
Prensesimiz geçen hafta 2.700gr.dı. Bu hafta 2.950gr. olmuş.
Doktor da iyi dedi, bundan sonra haftada 200-250gr. almaları normalmiş.
3.500gr civarı doğar muhtemelen çok iri bir bebek olmayacak dedi.
Artık iricik diye sevemeyeceğiz

Şimdi geçmişi okuyacağım, bakalım haftasonu neler olmuş.

selam kızlar
cumartesi günü kontrolümüz vardı bizimde. kızıma iyi bakammışım son haftalarda
2100gr dedi doktor, böyle giderse 3 kilo doğar dedi. çok moralim bozuldu. balık hapına başladık yememede daha fazla dikkat edeceğim artık inşallah sonraki kontrolde toparlamış oluruz.
suyumuz biraz azalmış. riskli seviyede değil ama dikkat etmelisin dedi.
sonraki kontrolümüz 15 gün sonra bakalım suda ve kızımın kilosunda açığı kapatabilecek miyim?

Mezosum Gul geç valla
Herseyi at icine at icine nereye kadar.
En ufak sinirine dokunan hareketinde kiz halaya ceker ya insallah bu huyunu almaz vs dersin.
Dilin kemigi yok bacı rahat bırak

Bende küçük gorumcegi severim zararsizdir.. Kv hepsinden cok seviyom valla kadın uyandığından beri evi sildi supurdu mıss gibi şimdi ütü yapiyo birazdan da yemeğe baslar.. Onun ve esimin hatrina kızını da görmezden gelicem mecbur

mrb kızlar lohusa pijaması ve geceliği nerden aldınız bilgi verirseniz sevinirm çok vaktim yok hemen halletmek istiyorum.

ben hepsini Haluk Bayram ve lohusa shop tan aldım canım.. Eğer büyükşehirlerden birindeysen tabiki net yerine mağazadan almak daha güzel.. Nbb de güzel modeller gördüm haftasonu pijama için

Sakın kendini bu yüzden strese sokma gayet iyi 3 kilo iste.. Hem bebekler 1.5 kiloda doğsa doğumdan sonra toparlayip normale donuyorlar o yüzden hic takma bile

kızlar bebeklerınız kucuk dıye uzulmeyın hepsı gayet normaller ve kucuk de olsa buyuyorlar.
benım kızım 1950 dogdu ve 1750 eve geldık suan 7 kılo oldu ve 6 ayını yenı bıtırdı.cok cabuk buyuyorlar zaman o kadar cabuk gecıyor kı ınanamıycaksınız

canım benimki de cuma 2120 gr çıktı, ki biz senden 4 gün ilerdeyiz, ben takmıyorum hiç artık, 3 kilo olsun Allah'a şükür başka ne isterim ki, vakitlerinde gelsinler gelişimlerini tamamlasın 2.500ü geçsin yeter diorum ben, nolucak doktor bana kızmıştı hem öle diyince istiyosun istiyosun tombik bebek de nası çıkarıcan acaba dedi:)

kızlar bende bu çerçeveden almaya karar verdim. eşim illaki bu olsun oğlum muradına ersin diyor. sizce nasıl?

HaNipeks gelmiş hosgelmis.. Wosgi ve zapzup nasılsiniz gorusmeyeli ?Parfe yine canım çekti seni görünce
sağol cnm iyi olmaya calışıyorum. Ağrılarım artmaya başladı stresdearttı tabi benim akıllı kocişde badana boya yapmaya kalkıştı kış günü acacip pislik icindeyim bunalıma girdim valla kv.denin hicblr sorunu gormezden gelmeside cabası oldu hergün ağlama kırizine giriyorum işten çıkmam baya zorluyor bizi aileme söylemeyi düşünüorum belki kv anlarda elini cebine atar .. Bende dert bitmez uzun zamandır canınızı sıkmamak için yzmıyordum ama bugün patmadım. Kusura bakmayın..

ÇOK güzel bence ben çok beendim, hem de kullanışlı , hastanede vermek için di mi?
beğenmene sevindim canım ya.evet canım hastanede ve evde vericem. eşimin mesai arkadaşları için 50 tane alıcaz bakalım.kaç gündür facete pazarlık yapıyorum. inşallah birebir aynısı gelir.

canım moralini hiç bozma Allahın izniyle hiç ir şey olmayacak. doktorlar genelde felaket tallalcısı oluyorlar. tansiyonu can sıkıntısı da çıkartır. yemene zaten dikkat ediyorsun bi problem çıkmayacak inşallah.

şimdiden tavrını koy ya da eşine söyle gelip giden yatılı olurmuymuş ya hem de lohusa kadının evine. b....k yok töbe töbe
kıskançlık tavan yapmış kaynananda hiç önemseme.

maşallah artık hazırlıklar tamam şimdi zamanında gelmeyi beklesin kuzucuk

kızlar akşam belimden bacaklarıma doğru bir ağrı girdi. adet sancısı gibiydi. dedim heralde doğum sancısımı başladı. gittim yattım dinlenince geçti. dedim gerçek doğum sancısı dinlenince geçmez deyip kendimi rahatlattım. ama korkmuyorda değilim. sizde böyle sancılar oluyor mu?

daha çanta hazırlmadım. eksiklerim var. iyice de ağırlaşıyorum.

dertsiz o çerçeveleri bende çok beğeniyorum..
mevlüte bende öyle birşey yaptırıcam sanırım.. sorması ayıp tanesini kaça yapacaklar? ayıp ama sordum yine de dayanamadım

dertsiz o çerçeveleri bende çok beğeniyorum..
mevlüte bende öyle birşey yaptırıcam sanırım.. sorması ayıp tanesini kaça yapacaklar? ayıp ama sordum yine de dayanamadım
canım tanesi 3.80. aslında bursada 3,50ye buldum ama o biraz daha mat bunun gibi parlak değil.

canım tanesi 3.80. aslında bursada 3,50ye buldum ama o biraz daha mat bunun gibi parlak değil.

hmm.. bak bi site var mirabonbon.. orda da var bunlar ve benzerleri.. bi fiyat bak ordanda istersen.. 3,80 çok sanki..

** bu arada kızlar benim karnımda yer yer tepecikler oluyor bugün.. netten baktım da şimdi bunlar kasılma imiş.. stres oldum bi an.. dün gece de aşağıda çok sancım olmuştu.. kuzenim kadım doğumcu onunla konuşmuştum.. git nst iste demişti.. kasılmalar başlamış olabilir demişti.. şimdi hemen giyinip çıkacağım.. doktor hastanede iken gidip bir baktırsam iyi olcak sanırım..

hadi inşallah oğluşunun nasibiyle size çıkar.Allah'ım herkese kendi evinde oturmak nasip etsin...

Benim de bel, kalça ve bacaklarımda ağrılar oluyor, yatınca ya da ayaklarımı uzatınca geçiyor. Bunlar artık ağırlaşan bebeğin sinirlere yaptığı baskıdan kaynaklanıyormuş. Doğum sancısında karnımızın her yeri taş gibi sertleşecek, yatınca da geçmeyecek ağrılar, iki ağrının en belirgin farkları bu.

Hastaneye götüreceklerin temiz ve ütülüyse acele etme, yorma kendini, bir liste hazırla oturduğun yerde, sancılar başlayınca bile hazırlamak için vaktin olur.

selam fıstıklar,gününüz güzel geçiyordur inşallah
gördüğüm kadarıyla bebek şekerleri hediyelikler konuşuluyor.ben hiç hazırlık yapmadım şuana kadar daha yeni yeni eksikliğini hissetmeye başladım.
gece düşündüm ne yapsam diye;karton kutu içinde çikolata ve badem şekeri dağıtayım dedim..
magnet ve çubuklar çok da fazla saklanmayacak diye o tarz hediyeler yerine de mevlütte çikolata ve süslü tül içinde tespih hediye etsem nasıl olur diye düşünüyorum :26: tesbih nazar boncuğu mavisi yada inci beyazı olsun diye geçirdim gönlümden..
sizce çok mu basit olur karar veremiyorum çok vakitte kalmamış el emeği bşyler yapmak için çok geç

mavi puanlı olan şeker kutusunu kullanmayı düşündüm..

buda inci görünümlü tespih..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…