tepecik mihmm.. bak bi site var mirabonbon.. orda da var bunlar ve benzerleri.. bi fiyat bak ordanda istersen.. 3,80 çok sanki..
** bu arada kızlar benim karnımda yer yer tepecikler oluyor bugün.. netten baktım da şimdi bunlar kasılma imiş.. stres oldum bi an.. dün gece de aşağıda çok sancım olmuştu.. kuzenim kadım doğumcu onunla konuşmuştum.. git nst iste demişti.. kasılmalar başlamış olabilir demişti.. şimdi hemen giyinip çıkacağım.. doktor hastanede iken gidip bir baktırsam iyi olcak sanırım..
tepecik mikasılma mı ay o tepecikler bende de oluyor. oğlum poposunu, dizini dayıyor diyorum ben de afedersiniz kaç gündür alt tarafta da sancı var makatta da eyvah oğlum geliyor mu yoksa
laternam canım benim sağol. insanlar öyle bir beklenti içine girmiş ki... sen neler neler yapıcaksın bakalım iki kelimeden biri bu oluyor maalesef. bize maliyetli olacak biraz hatta çok istediğim bebek telsizini bile hemen alamayacağız ama olsun eşimde bir ay geç alırız diyor.Dertsizim siteye girer girmez senin çerçeveyi gördüm,çok güzel ben çok beğendim doğrusu
Kayınvaliden yine döktürmüş,camda gelmelerini beklerken bunları getirmemiştin aklına tabi saf kalpli arkadaşım benim
benim kayınvalide hastaneden geldiğimiz gece sormuştu oğlum sen nerede yatacaksın diye,senin ki doğumu da bekleyememiş
neyse ki eşin sana fırsat kalmadan gereken cevabı vermiş :)
tepecik mikasılma mı ay o tepecikler bende de oluyor. oğlum poposunu, dizini dayıyor diyorum ben de afedersiniz kaç gündür alt tarafta da sancı var makatta da eyvah oğlum geliyor mu yoksa
selam fıstıklar,gününüz güzel geçiyordur inşallah
gördüğüm kadarıyla bebek şekerleri hediyelikler konuşuluyor.ben hiç hazırlık yapmadım şuana kadar daha yeni yeni eksikliğini hissetmeye başladım.
gece düşündüm ne yapsam diye;karton kutu içinde çikolata ve badem şekeri dağıtayım dedim..
magnet ve çubuklar çok da fazla saklanmayacak diye o tarz hediyeler yerine de mevlütte çikolata ve süslü tül içinde tespih hediye etsem nasıl olur diye düşünüyorum :26: tesbih nazar boncuğu mavisi yada inci beyazı olsun diye geçirdim gönlümden..
sizce çok mu basit olur karar veremiyorum çok vakitte kalmamış el emeği bşyler yapmak için çok geç
Eki Görüntüle 654336 mavi puanlı olan şeker kutusunu kullanmayı düşündüm..
Eki Görüntüle 654341 buda inci görünümlü tespih..
sakin olun kızlar bende de oluyo. kabarıklıkları bende başı yada poposu sanıyodum, meğer kasılmaymış. alttarafta da bıçak kesiği gibi acı saplanıyodu. anlattım doktora bu gibi durumlar artık normal dedi. uzun sürerse ve dinlenince geçmezse aramamızı söyledi.tepecik mikasılma mı ay o tepecikler bende de oluyor. oğlum poposunu, dizini dayıyor diyorum ben de afedersiniz kaç gündür alt tarafta da sancı var makatta da eyvah oğlum geliyor mu yoksa
benim kaynanadan şimdilik tık yok. ayın 10 unda doğum yapacağımı söyledim, gel ya da git bişey demedim o da bişey söylemedi. annem ben ozaman ayın 1inde geleyim diyo. biliyorum o erken gelse yine onları stres basar bizden önce geldi diye. paldır küldür gelmeye kalkarlar. anneme de bi bakalım dedim.Kaynanalar gelmeye başlamış :120:
Benim ki ne güzel doğum başlayınca haber verin o zaman gelirim diyordu, işgüzar kocam erken gel de Nemu yalnız kalmasın nolur nolmaz demiş kadın şimdi 10 güne kadar uçak bileti ayarlayın geleyim o zaman diyor.
Sinirim tepemde kocamla da aramız limoni, daha doğrusu ne desem parlamaya yer arıyor. Sanki hamile olan o.
Şimdi neden çağırdın anneni desem "sana da iyilik yaramıyor" diye başlar...
Yaa ben olabildiğince geç gelsin diyorum, hatta ilk hafta annem kalsın Kv ikinci hafta gelsin diye söylemeye çalışıyordum.
Şimdi iş çıkardı kocam olacak...
Dertsizim siteye girer girmez senin çerçeveyi gördüm,çok güzel ben çok beğendim doğrusu
Kayınvaliden yine döktürmüş,camda gelmelerini beklerken bunları getirmemiştin aklına tabi saf kalpli arkadaşım benim
benim kayınvalide hastaneden geldiğimiz gece sormuştu oğlum sen nerede yatacaksın diye,senin ki doğumu da bekleyememiş
neyse ki eşin sana fırsat kalmadan gereken cevabı vermiş :)
makattaki sancıyı doğum habercisi olarak okudum nette. benim daha eksiklerim var. temizliğim var ayyy panik yaptım valla.O makattaki sancı ara ara bendede oldu hafta sonu hatta dün akşam sağ arka tarafıma boşlukta gibi belin üstüne ara ara bıçak saplanır gibide oldu :) ayrıca hafta sonu o tepecikler o kadar çok oldu ki eşimle videoya çektik uzun uzun :) telaş yok kızlar bu kadar belirti ve hafta sonu kv ile ilgili sorunlar neticesinde hala doğurmadım :)) Çarşamba kontrolümüz var bakalım bizim doktor ne dicek :)
hayırlı geceler kızlar
doğum konuları konuşuluyor. öncelikle Allah hepimize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin.
bebişlerimiz sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil.
bazı normal doğumlar son anda sezeryana dönebiliyor. normal planlayanlar her iki doğumunda olabileceğini
hesaba katsınlar derim.
bu arada 8 aydır işsiz olan eşim inşallah pazartesi iş başı yapacak. dua edenlere ayrıca teşekkür ederim.
kayınpeder geldi ve bebişin karyolası ile şifonyerinin siparişini verdik. teslimat 1 ay ile 1.5 ay arası
inşallah kuzum gelmeden gelir karyolası.
Kızlar sinirden çatlicam bugün yarın benim kv gelecekti bugün aradık demesinmi hepberaber olalım eltinlerde sana gelsin yemek yiyelim yapamayacaktan ben yapıp getireyim bi kap yemekten nolcak yaparım dedim gıcık oldum ama ben 9 aylık hamileyim benden hala hizmet bekliyor!!! sonra aklıma geldi ama benim halılarım yok yıkamaya verdim gerçi onlar yabancı değil ama çocukta var üşümesin dedim ayyy bu bi coştu ben gelicem diyemi kaldırdın ben gelmiyorum bilmem ne niye kaldırdın neden yıkamaya verdin doğurmama belki bir aydan az kaldığı için dedim bende verdim telefonu eşime başladım ağlamaya bugünümü de zehir etti eşimede dedim ben doğuma girince kimseyi aramıyorsun bunlar haketmiyo hiçbirine muhtaç olmicam doktorumla da konuşucam mecbur kalmadıkta beni sezeryana alma bakacak kimsem yok diye misafir gibi gelsinler torunlarını görüp defolup gitsinler
Kızlar bu bebişlere nasıl kilo aldıracağız?? Sizin fırlamalar kaç kilo. Ben gecen hafta gittim dr a 34.haftanın içindeydim 2350 kg. Alt sınır sanırım..Bu gidişle 3 kiloyu görürmü bilmem.. Napsak napsak... Bebişinin kilosu güzel olan annelerrrrrr bana bir el verin siz neler yiyorsunz,neler içiyorsunuz :)
sağol cnm iyi olmaya calışıyorum. Ağrılarım artmaya başladı stresdearttı tabi benim akıllı kocişde badana boya yapmaya kalkıştı kış günü acacip pislik icindeyim bunalıma girdim valla kv.denin hicblr sorunu gormezden gelmeside cabası oldu hergün ağlama kırizine giriyorum işten çıkmam baya zorluyor bizi aileme söylemeyi düşünüorum belki kv anlarda elini cebine atar .. Bende dert bitmez uzun zamandır canınızı sıkmamak için yzmıyordum ama bugün patmadım. Kusura bakmayın..
selam fıstıklar,gününüz güzel geçiyordur inşallah
gördüğüm kadarıyla bebek şekerleri hediyelikler konuşuluyor.ben hiç hazırlık yapmadım şuana kadar daha yeni yeni eksikliğini hissetmeye başladım.
gece düşündüm ne yapsam diye;karton kutu içinde çikolata ve badem şekeri dağıtayım dedim..
magnet ve çubuklar çok da fazla saklanmayacak diye o tarz hediyeler yerine de mevlütte çikolata ve süslü tül içinde tespih hediye etsem nasıl olur diye düşünüyorum :26: tesbih nazar boncuğu mavisi yada inci beyazı olsun diye geçirdim gönlümden..
sizce çok mu basit olur karar veremiyorum çok vakitte kalmamış el emeği bşyler yapmak için çok geç
Eki Görüntüle 654336 mavi puanlı olan şeker kutusunu kullanmayı düşündüm..
Eki Görüntüle 654341 buda inci görünümlü tespih..
makattaki sancıyı doğum habercisi olarak okudum nette. benim daha eksiklerim var. temizliğim var ayyy panik yaptım valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?