ben her ikisinede yakınım ama kendim bakıcam bebeğime..en azından 1 yaşına gelsin sonra çalışmayı düşünebilirim..hayat şartları zor malesef..
selam kızlar dün çok ağrılarım oldu burdan da size yazmıştım kasıklarım, sırtım ağrıyor diye yazmıştım dün daha da arttı bu ağrılar baş dönmesi ve mide bulantısı da başlamıştı ve doktorumu aradım hemen hastaneye gel acile git idrar tahlili yaptır sonra da benim yanıma gel kalp atışlarına bakalım dedi. Hastaneye gittik ve hemen idrar tahlili yaptırdık ve likosit çok yüksek çıktı ürer enfeksiyon olmuşum ilaç verdiler rapor da aldım sonra doktoruma sonuçları gösterdim kalp atışlarına baktık bebeşim kocaman olmuş görünce şaşırdım sizin anlattığınız kadar var çok güzeldi onu görmek, kalp atışları da normaldi doktorum çok duramadı doğuma gidiyorum herşey yolunda dedi sonra eşimi yanıma çağırdım ekrandan bebişi gösterdim ağzı açık kaldı kocaman olmuş dedi şaşırdı :) o şaşkınlığı çok hoştu.
Szinde lütfen aklınızda bulunsun hamilelikte bu enfeksiyon durumları çok olurmuş bu ağrı ve şikayetleriniz olduğunda gidin ve asla tuvaletinizi tutmayın ve bol su için, bol su içmenin bu enfeksiyonların daha az olması için gereklimiş. Şu anda evde dinleniyorum böbreklerimde hala hafif ağrı var ama işallah oda geçecek daha iyi olacağım.
Günaydın güzel anne adayları :)))
Dün ikili testimizi atlattık ve eve çoook mutlu döndük çok şükür :) Ense kalınlığı normal çıktı ama kesin sonuç kanla birlikte beş gün sonra belli olacak.
Bebişim ben güldükçe zıp zıp zıpladı, çok tatlıydı. Burun kemiği oluşmaya başlamış onda da bir sorun yok. Bacakları ve elleri daha çok belirginleşmişti.
Bu sefer öyle heyecanlıydım ki tansiyonum bile normale göre yüksek çıktı 14/9.
Veeee topic in ilk kızı geliyor inşallah :))))))))
Doktorumuz %90 kız dedi. Hesapta yüzdeli oran verecek olursa söyleme bir daha ki sefere söylersin diyecektim ama nerdeeeee. O heyecanla hemen öğrenmek istiyor insan :) üç hafta sonra kontrolümüzde %100 belli olmuş olacak dedi. Ama %10 luk yanılma payı çok az bence. Artık bebişimi kızımmmm diye sevmeye başlayabilirim sanırım :))
Darısı ikili test için bekleyenlerin başına inşallah :)
canım güzel haberlerine çok sevindim maşallah bebişeen zor bekleyişlerden biri bu ikili test randevusu;sen de hayırlısı ile atlattın darısı gidecek arkadaşlarımızın başına inşallah
doktorun %90 dediyse kızın olacak demektir tebrik ederim;artık bebişini kızım diye sevebileceksin :) bana %60 kız dedi ben hala bebişim diyorum
Ben yine de çekiniyorumdum ama babası hemen kızım diye sevmeye başladı :)) %10 değişme ihtimalı çok küçük bir oran olduğu için bende kızımmmm diye sevmeye başlayayım diyorum :)))))
Allah hepimizin gönlünden geçeni versin inşallah.
Ben de bugün 2li testin kan sonucunu aldım. yani eşim aldı.Ben daha görmedim.Doktora fakslamış, sekreter kız sonuçlar normal ama dr. sizi arayıp açıklar demiş.İçim nasıl rahatladı anlatamammm...
kızlar gözünüzaydın. inşallah bizimde test sonuçlarımız iyi çıkar.
Bu arada laterne' den sonra whitesheep'ten ikinci kız haberimizi de aldık hayırlı saglikli evlatlar olsun inşallah
Bahtları açık kaderleri güzel olsun bizim kızların kaynanaları gibi kaynanalardan uzak tutsun Allah:))
Ayyyyyyyyyy darısı başımıza inşşşşşşşş. Hadi bakalım kız kapısını açtın, sırada bizler varız /QUOTE]
Allah gönlüne göre versin inşallah canım :)) bu haftadan sonra kızlar çoğalacak inşallah.
Gözün aydın canım,Allah iyiliğinizi daim etsin inş.
ben kayınvalidemi severim bana telefonda sıcak bir sesle az kaldı kızım diye teselliler veriyor ki ben yeni evliyim kadın oğlunun evine doya doya gelemedi 3 ay oldu evlenelia bı kere. Geldi o da hamile oldugumu öğrendiğinde yemekler yapıp gelmişler görümceler esleri ben sadece sofra kurdum yani :)) bende heyecanla testimi bekliyorum o zaman onları güzel bir yemeğe alıcam allah güzel haberler almamı nasip ederse tabii arada sırada arızaya bagliyor hatun ama olacak o kadar :)) ben neye bağlayacaktim kötü bir kayınvalidem olmamasına rağmen yanımda onunla uyuyamam herhalde bebeği kocam versin bı zahmet kalkamiyorsam da ki bu durum annem için de soz konusu, bruno reklamindaki gibi o koca benimle birlikte gece kalkacak arkadas :)))
Eh bide kayınvalidemden bende bahsedeyim bari aranızda en vahim durumda olan benim galiba
çünkü beraber yaşıyoruz
Eh bide kayınvalidemden bende bahsedeyim bari aranızda en vahim durumda olan benim galiba
çünkü beraber yaşıyoruz
bu en kötüsüydü işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?