Eh bide kayınvalidemden bende bahsedeyim bari aranızda en vahim durumda olan benim galiba
çünkü beraber yaşıyoruz
Kızlar benim belime bıçaklar saplanıyor sanki.
Bütün gün oturuyoruz bacak ağrıları da sanırım ondan yine sırt ve bel ağrıları da otururken duruş bozukluğundan.
Yürüyüş yapmak ve kasları güçlendirmek gerekiyor diyorlar.
Evimin çevresinde yürüyüş yapacak park bahçe gibi bir yer olmadığından spor salonuna yazılmaya karar verdim.
Yürüyüş bandı ve kondisyon bisikleti biraz da bel ve sırt bölgesini çalıştıracak ufak hareketler yaparım diyorum.
Ne dersiniz aynı fikirde olan var mı??
Ben kayınvalidemi severim bana telefonda sıcak bir sesle az kaldı kızım diye teselliler veriyor ki ben yeni evliyim kadın oğlunun evine doya doya gelemedi 3 ay oldu evlenelia bı kere. Geldi o da hamile oldugumu öğrendiğinde yemekler yapıp gelmişler görümceler esleri ben sadece sofra kurdum yani :)) bende heyecanla testimi bekliyorum o zaman onları güzel bir yemeğe alıcam Allah güzel haberler almamı nasip ederse tabii arada sırada arızaya bAgliyor hatun ama olacak o kadar :)) ben neye bağlayacaktim kötü bir kayınvalidem olmamasına rağmen yanımda onunla uyuyamam herhalde bebeği kocam versin bı zahmet kalkamiyorsam da ki bu durum annem için de soz konusu, Bruno reklamindaki gibi o koca benimle birlikte gece kalkacak arkadas :)))
cnm hakkaten ya sen altın vuruşu aptın walla:d nasıl bari kaynanan
Eh bide kayınvalidemden bende bahsedeyim bari aranızda en vahim durumda olan benim galiba
çünkü beraber yaşıyoruz
Hahaha çok güldüm ya bende aynen seni gibi düşünüyorum kuzucum:)
Allahım bozmasın.
valla bütün kaynanalar gibi pek farklı değil ama dediğim gibi zamanla (6 yıldır) huyunu suyunu öğreniosun ona göre davranıosun ozmn sorun çıkmıo 65 yaşında kendisi eşim 5. En küçük oğlu yuvarlanıp gidiyoruz işte
çünkü beraber yaşıyoruz
Âmin canımın ici bizimkiler kalkar zaten biz demeden ondan hiç şüphem yok
çünkü beraber yaşıyoruz
eşimin ailesiyle ilgili sorunları hep büyütmemeye çalıştım,eşime olan sevgim ve saygımdan hoşgörülü olmaya gayret ettim.laf sokmlarına,müdahalelerine,olur olmaz davranışlarına hep sabır göstermeye çalıştım.
Ne zaman bayramlarda,kandilerde,özel günlerde memleketlerindeki akrabalarını aradım,kayınvalidemin hakkımda her yerde ettiği ağız dolusu hakaretleri,bedduaları duydum o gün bu gün içim inanılmaz soğudu.birde hiç bir sey olmamış gibi araması,evime gelip hizmet beklemesi,soframa oturması yokmu,nasıl olsa duymam,kulağıma gelmez zannetti galiba.çok ağır laflar etmiş.kimi arasam bir şekilde duyuyorum...
O nedenle hakkımı helal etmiyorum çok ama çok kırgın içim.
Kesinlikle.Ben şimdi bile söylemesi ayıp lavaboya kalkdığımda eşim uyanıp (bana sarıldığı için) fıstığım nereye gidiyorsun diyor:)
Hahahah çok seviyorum eşimi ya.Kaynana falanmış filanmış hiç sorun değil.Eşimden yana çok şanslıyım ben çok şükür.
Benim eşim alışkın yan yana olmamıza.Annesi sadece bir kere kaldı bizde,ben dedim kalın diye.
Eşim sigarasını filan yatak odasının penceresinde içti.Tabi ayrı koltuklarda oturduk ben genelde hizmet halinde.
Yatagımıza yattık,eşim dedi ki yanında büyük olması çok zormuş fıstığım biz yapamayız heralde.
Ben 23 eşim 25 yaşında.Evliliğe 1. ayımızda karar verip 6. ayımızda açıkladık.
Baya bir zorlu süreç atlattık ki eşim benim için il değiştirdi,annesi desteklemedi tek başına kaldı.
Askerden yeni gelmişti,iş yok,teyzinde kaldı 8 ay.
Hatırlıyorum annesi istemeye gelmicem dedi,eşimde sen bilirsin tek başıma gider isterim dedi:)
Gerçekden ilk babamın karşısına tek çıktı.Sonra hatırlıyorum memlekete gittiğinde vedalaşırken ikimizde hüngür hüngür ağladık.
15 gün sonra geldi eşim :) Sabretti inat etti işinide buldu ve beni aldı:)Özledim bak şimdi kocişimi ya :)
wosgi canım benim madem ki birlikte yaşıyorsunuz;o zaman allah geçim versin inşallah,rabbim her ikinizin yüreğini de hoşgörü ve sevgiyle doldursun ki ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah
Kesinlikle.Ben şimdi bile söylemesi ayıp lavaboya kalkdığımda eşim uyanıp (bana sarıldığı için) fıstığım nereye gidiyorsun diyor:)
Hahahah çok seviyorum eşimi ya.Kaynana falanmış filanmış hiç sorun değil.Eşimden yana çok şanslıyım ben çok şükür.
Benim eşim alışkın yan yana olmamıza.Annesi sadece bir kere kaldı bizde,ben dedim kalın diye.
Eşim sigarasını filan yatak odasının penceresinde içti.Tabi ayrı koltuklarda oturduk ben genelde hizmet halinde.
Yatagımıza yattık,eşim dedi ki yanında büyük olması çok zormuş fıstığım biz yapamayız heralde.
Ben 23 eşim 25 yaşında.Evliliğe 1. ayımızda karar verip 6. ayımızda açıkladık.
Baya bir zorlu süreç atlattık ki eşim benim için il değiştirdi,annesi desteklemedi tek başına kaldı.
Askerden yeni gelmişti,iş yok,teyzinde kaldı 8 ay.
Hatırlıyorum annesi istemeye gelmicem dedi,eşimde sen bilirsin tek başıma gider isterim dedi:)
Gerçekden ilk babamın karşısına tek çıktı.Sonra hatırlıyorum memlekete gittiğinde vedalaşırken ikimizde hüngür hüngür ağladık.
15 gün sonra geldi eşim :) Sabretti inat etti işinide buldu ve beni aldı:)Özledim bak şimdi kocişimi ya :)
Eşimin ailesiyle ilgili sorunları hep büyütmemeye çalıştım,eşime olan sevgim ve saygımdan hoşgörülü olmaya gayret ettim.Laf sokmlarına,müdahalelerine,olur olmaz davranışlarına hep sabır göstermeye çalıştım.
Ne zaman bayramlarda,kandilerde,özel günlerde memleketlerindeki akrabalarını aradım,kayınvalidemin hakkımda her yerde ettiği ağız dolusu hakaretleri,bedduaları duydum o gün bu gün içim inanılmaz soğudu.Birde hiç bir sey olmamış gibi araması,evime gelip hizmet beklemesi,soframa oturması yokmu,nasıl olsa duymam,kulağıma gelmez zannetti galiba.Çok ağır laflar etmiş.Kimi arasam bir şekilde duyuyorum...
O nedenle hakkımı helal etmiyorum çok ama çok kırgın içim.
cnm evinede emin ol büyük bir gururla geliodur burası benim oğlumun evi deyip gelinde mecbur bana hizmet edecek deyip
Hihi benimki de hemen uyanıp yavaş kalk yavaş kalk diye uyarıyor ben gelene kadar da uyanık bekliyor, biz üniversitede tanıştık 7 yıl çıktık ben hersey bir arada olsun istedim okul askerlik bitti soz Nisan düğün 9 ayda oldu bebisi de bu 9 aya sığdırdık :))) ikimiz uzakta olduğumuz için herhalde hiç bıkmadık ki ben bazen kendi askımdan şüphe ederim de onunkinden hiç şüphe edemem sarılıp koklamasindan anlarım bu aralar sarılmak beni bunaltiyor uykuda itiyorum diye üzülüyor sonra sarılıyorum gülümsüyor kız uykusunda maşallah ya evlilikte ve gebelikte es çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?