2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Bende doğumdan sonra çalışmicam şimdi bile zor tahammül ediyorum Hastalanınca aldım bi hafta rapor paşalar gibi oturuyorum evimde misssss :))))

Ben de şu an çalışıyorum ama sanırım kısa zamanda istifa edicem ve bi süre de çalışmıcam... Bebiş biraz büyüsün ondan sonra bakarız artık
Hamileyken çalışmak çok zormuş valla zor dayanıyorum kızlar yaaa

harbi ya hergün sabah söylenerek geliyorum walla ama mecbur ne yapacaz

En kötüsü ne biliyor musun esın eminim bunları duydukca annesinden utanıyordur

Yok canım eşim konduramıyor,hep dememiştir,yapmamıştır,dedikodudur vs.

Çünkü kondursa tepkisini gösteremez,yaptığının yanlış olduğunu söyleyemez,o yapıda biri değil...Bu da başlı başlına fırsat veriyor ya bu durumlara ...

Çok haklisin canımcim esine ne oldu ki bende hep kızdığım zaman düşünürüm ona bisey olsa bunun önemi var mı diye hemen sarılırım benim esim askerliğini Şırnak'ta komanda olarak yaptı o donem çok korkuyordum çok şükür sağ salim geldi şimdi haberlerde şehit haberleri beni mahvediyor o aileler o esler Allah sabır versin

He erkek iste anasına toz kondurmaz ama içten ice farkındadir elinden bişey gelmeyeceği için susuyordur

madende göçük altında kaldı hemde açık işletmede yer altıda değil resmen diri diri gömüldü akut sivil savunma itfaiye aklınıza ne geliosa burnu bile kanamadı yeni evliydik o zaman çocuk fikrine çok karşıydım o çok istiyordu yoğun bakımda kaçtım yanına girdim kendindeydi zaten burdan çık söz bi bebeğimiz olacak dedim hala aklıma geldikçe ağlıorum gurbetteydik o zaman ailelerden uzak kimse yoktu o koridorlarda tek başıma sabahladım aileler geldi ama sabaha herkes kendi havasındaydı sohbet muhabbet o gün anladım heee buna bişey olursa sen hiç bir yere sığamazsın kızım kocanın kıymetini bil diye ne olur kızlar kıymet anlamak için illa bişey olmasın ona en kızdığınız anlarda benim bu olayım gelsin aklınıza kızmayın allah bana bi şans daha verdi onu bana bağışladı

Ayyy bende bi tek benmiyim acaba böyle huysuzlanan diyordum :)

Sabahları 6 da kalkıyorum tabii o saatte kahvaltı falan hak getire, gündüz çalışırken hamile olduğumu unutuyorum eve gelince aklıma geliyor sonra kendimi suçlu hissediyorum bebeğimle daha karnışımdayken yeterince ilgilenemiyorum diye

Bi yandanda ebde oturunca zaman nasıl geçecek kış kapıda tıkılıcaz evlere sıkıntıdan patla dur diyorum çok kararsızım...

Ama babiş doğduğunda kesinlikle çalışmicam ben büyütücem minik Denizimi :)

aminnn canım,Allah onların acısını göstermesin inşallah.. bazen ona kızdığımda; üzüldüğüme yada üzdüğüme gerçekten değer mi diye düşünürüm.. yaşadığımızın her anın kıymetini bilmemiz lazım

Vallahi zor canım yaaa.... benim bide işle ev arası çok çok uzak canım ya yol mahvediyor beni...

Bu arada senin cinsiyet belli olmuş galiba:))

He erkek iste anasına toz kondurmaz ama içten ice farkındadir elinden bişey gelmeyeceği için susuyordur

Öyle canım,yapacak birşey yok.

Ben anayla evladın arasındaki ilişkiye müdahale etmek istemiyorum ama haklarımında çiğnenmesine tahammül edemiyorum o nedenle min. düzeyde iletişim halindeyim ailesiyle,bir şekilde böyle böyle idare ediyoruz artık.

Son düzenleme:

Kıyamam ya çok zor günler geçirmissin Allah korumuş verilmiş sadakanız varmış esine bebisine bağışlamis Allah, derler ya hep kaybedince deger anlaşılır diye geç kalmamak lazım ben esimi her sabah kocaman sarılıp öpersek gönderirim ne derler gidip de dönmemek gelip de bulamamak var o yüzden pişmanlık yaşatmasın Allah , olmaz diye birşey yok kesinlikle hersey insanlar için

oyy kuzum çok büyük geçmiş olsun,Allah böyle acı yaşatmasın bir daha inşallah.. çok üzüldüm,bunu unutamaman çok normal;kolay atlatılacak bir şey değil

Canım benim geçmiş olsun,Allah korumuş,sizi birbirinize bağışlamış...Çok zor gercekten yaşadığın...

oyy kuzum çok büyük geçmiş olsun,allah böyle acı yaşatmasın bir daha inşallah.. çok üzüldüm,bunu unutamaman çok normal;kolay atlatılacak bir şey değil

sağolun kızlar allah kimseye yaşatmasın hani derlerya insanoğlu planlar allah güler die hiç bebek aklımın ucunda bile yoktu ama şimdi hamileyim her şerde bir hayır vardır derler ya

oyy kuzum çok büyük geçmiş olsun,allah böyle acı yaşatmasın bir daha inşallah.. çok üzüldüm,bunu unutamaman çok normal;kolay atlatılacak bir şey değil

canım benim geçmiş olsun,allah korumuş,sizi birbirinize bağışlamış...çok zor gercekten yaşadığın...

öle walla cnm allah kimseye göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…