Hihi benimki de hemen uyanıp yavaş kalk yavaş kalk diye uyarıyor ben gelene kadar da uyanık bekliyor, biz üniversitede tanıştık 7 yıl çıktık ben hersey bir arada olsun istedim okul askerlik bitti soz Nisan düğün 9 ayda oldu bebisi de bu 9 aya sığdırdık :))) ikimiz uzakta olduğumuz için herhalde hiç bıkmadık ki ben bazen kendi askımdan şüphe ederim de onunkinden hiç şüphe edemem sarılıp koklamasindan anlarım bu aralar sarılmak beni bunaltiyor uykuda itiyorum diye üzülüyor sonra sarılıyorum gülümsüyor kız uykusunda maşallah ya evlilikte ve gebelikte es çok önemli
madende göçük altında kaldı hemde açık işletmede yer altıda değil resmen diri diri gömüldü akut sivil savunma itfaiye aklınıza ne geliosa burnu bile kanamadı yeni evliydik o zaman çocuk fikrine çok karşıydım o çok istiyordu yoğun bakımda kaçtım yanına girdim kendindeydi zaten burdan çık söz bi bebeğimiz olacak dedim hala aklıma geldikçe ağlıorum gurbetteydik o zaman ailelerden uzak kimse yoktu o koridorlarda tek başıma sabahladım aileler geldi ama sabaha herkes kendi havasındaydı sohbet muhabbet o gün anladım heee buna bişey olursa sen hiç bir yere sığamazsın kızım kocanın kıymetini bil diye ne olur kızlar kıymet anlamak için illa bişey olmasın ona en kızdığınız anlarda benim bu olayım gelsin aklınıza kızmayın allah bana bi şans daha verdi onu bana bağışladı
KIZLAR BENİMDE MESAİ BİTTİ BENDE KAÇAR ATIK PAZARTESİYE GÖRÜŞÜRÜZ YİĞENLERİME İYİ BAKIN:d
KIZLAR BENİMDE MESAİ BİTTİ BENDE KAÇAR ATIK PAZARTESİYE GÖRÜŞÜRÜZ YİĞENLERİME İYİ BAKIN:d
Bende önceden kız olursa ela erkek olursa efe diyordum ama hamile kalınca işler değişti nedense vazgeçtim.
Eşim bigün kızda olsa erkekte olsa deniz olsun adı ne dersin dedi bende erkek olursa Rüzgar Deniz - Kız olursa İnci Deniz dedim hazırladık ismini miniğimin :)
İnşallah fikrimiz değişmez :)
Çok güzeller bence değiştirmeyin :))
Kızlar oraya buraya baka baka bi liste yaptım sizde bi bakın bakalım unuttuğum atladığım bişi varmı ??
Hastane Çıkış Seti*2
Body ( Kısa Kollu)*8
Tulum*5
Önlük*5
Çorap*5
Patik*2
Şapka*5
Mendil*20
Yeni Doğan Bezi*2 pk
Islak Mendil*3 pk
Alt Değiştirme Örtüsü*2pk
Pudra
Tırnak Makası
Bebek Küveti
Banyo Süngeri
Başlıklı Bebek Havlusu*2
Şampuan
Sabun
Losyon
Pişik Kremi
Biberon*2
Biberon Emziği*4
Emzik*2
Banyo Kovası ve Maşrapa
Bebek Odası Takımı
Dönence
Yatak
Göğüs Kalkanı
Nevresim Takımı*2
Yatak Koruyucu*2
Lastikli Çarşaf*2
Kalın Battaniye
İnce Battaniye
Kulak Temizleme Çubuğu
Bebek Toz Sabunu ( Çamaşır İçin)
Yumuşatıcı ( Çamaşır İçin )
Park Yatak
Pike
Cibinlik
Bebek Arabası
Hijyenik Kadın Pedi*2
Göğüs Pedi
Emzirme Südyeni*3
Hamile Külotu*3
Gecelik
Pijama*2
Terlik
Ateş Ölçer ( Kulaktan)
Saç Fırça/Tarak
Uyku Seti
Bebek Odası Halı
Emzirme Önlüğü
Kapı Süsü
Emzik kutusu
Daha ne olsun herşey varKızlar oraya buraya baka baka bi liste yaptım sizde bi bakın bakalım unuttuğum atladığım bişi varmı ??
Hastane Çıkış Seti*2
Body ( Kısa Kollu)*8
Tulum*5
Önlük*5
Çorap*5
Patik*2
Şapka*5
Mendil*20
Yeni Doğan Bezi*2 pk
Islak Mendil*3 pk
Alt Değiştirme Örtüsü*2pk
Pudra
Tırnak Makası
Bebek Küveti
Banyo Süngeri
Başlıklı Bebek Havlusu*2
Şampuan
Sabun
Losyon
Pişik Kremi
Biberon*2
Biberon Emziği*4
Emzik*2
Banyo Kovası ve Maşrapa
Bebek Odası Takımı
Dönence
Yatak
Göğüs Kalkanı
Nevresim Takımı*2
Yatak Koruyucu*2
Lastikli Çarşaf*2
Kalın Battaniye
İnce Battaniye
Kulak Temizleme Çubuğu
Bebek Toz Sabunu ( Çamaşır İçin)
Yumuşatıcı ( Çamaşır İçin )
Park Yatak
Pike
Cibinlik
Bebek Arabası
Hijyenik Kadın Pedi*2
Göğüs Pedi
Emzirme Südyeni*3
Hamile Külotu*3
Gecelik
Pijama*2
Terlik
Ateş Ölçer ( Kulaktan)
Saç Fırça/Tarak
Uyku Seti
Bebek Odası Halı
Emzirme Önlüğü
Kapı Süsü
Emzik kutusu
tatlım biberonları biberon sterilizatörü düşünürsen arzuma bak biberon ve mama ısıtıcı sterilizatör doğrayıcı galiba birkaçtane fonksiyonu daha vardı 80 küsur falan emin ol çok lazım olacak öptm
Kızlar merhaba,
Soyle gun sonu bakiyorum bizim kizlar napar neler konusur diye ama sayfalarca masallahhh
Atladigim konular olmystur ama hepiniz iyisiniz ve artik konular degismis bakiyorum.Kusmalar bulantilar yerini Dedikodular almis; kaynanalar aileler
esler. en guzelide herkesin esi yardimci cok guzel. Allah tamamini boyle yapsin hep destekci olsunlar insallah bizlere.Gercekten zor donemden geciyoruz. farkinda olmadan kirabiliyoruz belkide. Ben bazen yanagimdan opmesine bile karsilik vwremiyorum ve cok uzuluyorum ama anliyor beni farkindayim. Yeterki tiksinti olmasin cok yaklasmam gerekirse diyor. Oda okuyormus hamilelerdeki degisimleri bunada sukur diyor
Evde yatmaktan baska birsey yapmiyorum. İlk zamanlar sıkıcıydı ama simdi alistim :) daha iki haftam var raporuma. Benim isim ki cok rahat aslinda ama yinede nasil ise baslicam diye dusunuyorum bu kadar aradan sonra:18:
Ben cok katilamiyorum sohbetletinize ama BENİ UNUTMAYIN :)))
aa gerçekten mi canım? ben de pilates dvdsi aldım. ama 4. aydan sonra başlamayı düşünüyordum. içime kurt düştü şimdi.1 yıldır düzenli pilates yapıyordum. şu an sırtım boynum her yerim ağrıyor.Bence çok erken canım benim.
Bilmeden ani bir hareket yaparsın.
Bebişlerimiz çok küçük allah korusun zarar görebilirler.
Pilates yaparken evde bebeğini kaybeden olmuşdu mesela o yüzden yasaklamışlardı.
Eve gidip uzanacaksın başka çaresi yok.
Canımmmm unuturmuyuz seni hiç , sen dinlenmene bak isleri falan düşünme şimdi yeğenimiz nasıl annesi hersey yolunda değil mı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?