2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Maşallah size ya.Çok benziyor bizim evlilikler desene.
Bende şimdi eşimin sarılmasından bunalıyorum havasız kalıyorum sanki.
Azcık ötede dur diyorum diye çok üzülüyor.
Sonra ben gece uyanıyorum eşim koluma sarılmış o şekilde uyuyor:)
O an o kadar tatlı oluyor ki.Allahım nazarlardan saklasın :)

Nasıl büyük bir sınavdan geçmişsiniz allah daha büyük acı yaşatmasın. Geçip gitmiş çok şükür. Hepimiz birbirimizin kıymetini bilelim valla

Kızlar oraya buraya baka baka bi liste yaptım sizde bi bakın bakalım unuttuğum atladığım bişi varmı ??
Hastane Çıkış Seti*2
Body ( Kısa Kollu)*8
Tulum*5
Önlük*5
Çorap*5
Patik*2
Şapka*5
Mendil*20
Yeni Doğan Bezi*2 pk
Islak Mendil*3 pk
Alt Değiştirme Örtüsü*2pk
Pudra
Tırnak Makası
Bebek Küveti
Banyo Süngeri
Başlıklı Bebek Havlusu*2
Şampuan
Sabun
Losyon
Pişik Kremi
Biberon*2
Biberon Emziği*4
Emzik*2
Banyo Kovası ve Maşrapa
Bebek Odası Takımı
Dönence
Yatak
Göğüs Kalkanı
Nevresim Takımı*2
Yatak Koruyucu*2
Lastikli Çarşaf*2
Kalın Battaniye
İnce Battaniye
Kulak Temizleme Çubuğu
Bebek Toz Sabunu ( Çamaşır İçin)
Yumuşatıcı ( Çamaşır İçin )
Park Yatak
Pike
Cibinlik
Bebek Arabası
Hijyenik Kadın Pedi*2
Göğüs Pedi
Emzirme Südyeni*3
Hamile Külotu*3
Gecelik
Pijama*2
Terlik
Ateş Ölçer ( Kulaktan)
Saç Fırça/Tarak
Uyku Seti
Bebek Odası Halı
Emzirme Önlüğü
Kapı Süsü
Emzik kutusu

Daha ne olsun kuzum Bir tek vitamin arkadaşımızın dediği pipiped eksik

Daha ne olsun herşey var

Kızlar hepinize güzel hafta sonları dilerim.

Bol bol dinlenmeniz,eğlenmeniz,beslenmeniz,gülümsemeniz dileğiyle...
İyi akşamlar Sevgiler :103:Öpücükler

Kızlar merhaba,

Soyle gun sonu bakiyorum bizim kizlar napar neler konusur diye ama sayfalarca masallahhh

Atladigim konular olmystur ama hepiniz iyisiniz ve artik konular degismis bakiyorum.Kusmalar bulantilar yerini Dedikodular almis; kaynanalar aileler
esler. en guzelide herkesin esi yardimci cok guzel. Allah tamamini boyle yapsin hep destekci olsunlar insallah bizlere.Gercekten zor donemden geciyoruz. farkinda olmadan kirabiliyoruz belkide. Ben bazen yanagimdan opmesine bile karsilik vwremiyorum ve cok uzuluyorum ama anliyor beni farkindayim. Yeterki tiksinti olmasin cok yaklasmam gerekirse diyor. Oda okuyormus hamilelerdeki degisimleri bunada sukur diyor

Evde yatmaktan baska birsey yapmiyorum. İlk zamanlar sıkıcıydı ama simdi alistim :) daha iki haftam var raporuma. Benim isim ki cok rahat aslinda ama yinede nasil ise baslicam diye dusunuyorum bu kadar aradan sonra:18:

Ben cok katilamiyorum sohbetletinize ama BENİ UNUTMAYIN :)))

tatlım biberonları biberon sterilizatörü düşünürsen arzuma bak biberon ve mama ısıtıcı sterilizatör doğrayıcı galiba birkaçtane fonksiyonu daha vardı 80 küsur falan emin ol çok lazım olacak öptm

Canım ilk etapta çalışmayı düşünmediğim ve de bebişimin süt emip emmeyeceğini bilmediğim için bu tip malzemeleri doğumdan sonrası için planlıyorum o yüzden yazmadım :)

Mesela ben emmişim ama eşim annesini hiç emmemiş acaba kime çekecek ??

Canımmmm unuturmuyuz seni hiç , sen dinlenmene bak isleri falan düşünme şimdi yeğenimiz nasıl annesi hersey yolunda değil mı :))

aa gerçekten mi canım? ben de pilates dvdsi aldım. ama 4. aydan sonra başlamayı düşünüyordum. içime kurt düştü şimdi.1 yıldır düzenli pilates yapıyordum. şu an sırtım boynum her yerim ağrıyor.

Canımmmm unuturmuyuz seni hiç , sen dinlenmene bak isleri falan düşünme şimdi yeğenimiz nasıl annesi hersey yolunda değil mı :))

Evet canim en azindan bu dinlenmenin keyfini cikariyorum bende

bebegimiz cok sukur son kontroldede iyiydi. kalbi cok guzel tam ritminde atiyordu. harekwtsizdi ama druma sordugumda biraz hareket etmesin dur bakalim nazar degdirmeyelum kalp atisi iyibuda yeter bize dedi. hep hareketli gordugunden beklenti olusur sendede onunda dinlenme zamani var cok rahatsiz etmeyelim dedi . Rahatladim. haftadabir kontrolum var zaten suan. cagiriyor .

kızlar merhaba uzun zamandır girmiyordum. yazdıklarınızı okudum sayfalarca ne güzel bazılarınızın cinsiyeti belli olmuş. bende yarın gideceğim 2'li test için umarım doktor ağzından falan kaçırmaz, eşim gelmeden öğrenmek istemiyorum. 1 ay daha sabredebilirmiyim bilmiyorum.
okuduğum sayfalarda 2li testinde problem çıkan olmamış çok şükür. umarım benimki de sorunsuz olur. heyecanlıyım :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…