2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Uyuyordur belki hihi:) ne güzel kız bahaneye her hafta görüyorsun ben benim 3 hafta oldu herhalde ya 1 hafta sonra daha var gormeme(

benim doğumum 5 nisan gibi görünüyor. ikili testi yaptırmak için gittiğim kontrolde bebeğim çok hareketliydi bir de bende kilo almadım cinsiyetini merak ediyorum da. ikili testte nasıl öğrenilebiliyor ki? siz nasıl öğrendiniz testle mi ilgili erkek olduğu için kendini erken mi belli etti bunu merak ediyordum test sonucunu bir daha ki kontrolde alırım demiştim ama eğer testle ilgisi varsa ben gidip hemen alayım diye düşündüm bilgilendirirseniz sevinirim .

Merhaba :)) cinsiyetin ikili testle ilgisi yok canım. Şansa bebiş gösterirse söylüyor doktorlar. İkili test yaptırıp daha öğrenemeyen arkadaşlarımız da var aramızda. Bir daha ki kontrolünde bebişin gösterir muhtemelen ama sen test sonucunu al derim ben. İnşallah herşey yolundadır ama ben sonucu öğrenmek için üç hafta beklemezdim açıkçası.

Tatlim cok gecmis olsun. Su icmek cok onemli ben beceremiyorum cogu zaman bir lt yi anca buluyor

Beni de bir seyler alma konusunda esim ve ailesi engelliyor.6 aya kadar alinmamaliymis.

merhabalar.dün doktor randevum vardı herşey yolunda gitti.benim bebek çok hareketli kıpır kıpır.yanlız bugün kahverengi lekelenmelerim oldu.bir kaç damla.çok endişeleniyorum.lekelenmeleri olan varmı????

Ay ne guzel bebisin saglikli sihhatli olur ins. Lekeler icin de stres yspma.

Hosgeldin aramiza. Siskinligin kabizliktandir. Sabahlari bir bardak pekmezi ac karnina icebilirsin benim bunyemde ise yaradi.

Ben de bugün 2li testin kan sonucunu aldım. yani eşim aldı.Ben daha görmedim.Doktora fakslamış, sekreter kız sonuçlar normal ama dr. sizi arayıp açıklar demiş.İçim nasıl rahatladı anlatamammm...

Hadi tebrikller cnm iyi haberlerini bekliyoruz

Gece gece aglattin beni

Gunaydinlar tum annelere. Herkese iyi haftasonlari diliyorum.

Yazilanlari hala bitiremedim gozum bozulacak artik :)

kızlar bugün kontrolüm var heyecandan saat 4 ten beri ayaktayım evi silip süpürüp duruyorum belki cinsiyetini görürüz demişti dr um. ama kızlar merak ediyorum dr bana ikili test filan demedi hiç. 13. haftam artık yapar değil mi???

He he he o bahaneyle ev temizligi aradan cikti desene

Hayirli haberlerle donersin ins guzelim. Ay keske benim de kontrolum olsaydi. Carsambadan bu yana cok ozledim

Günaydın arkadaşlar ben o kadar su içmeme rağmen (günde 3.5-4 litre) yinede idrarım koyu sarı. Off yaa yine mi lökosit var acaba?

Günaydııınnnn
Bebeğinin cinsiyetini öğrenenlere öyle bi imremdim ki anlatamam. Benim kontrolüme 2 hafta var. İNŞALLAH ben de öğrenirim. Bu arada nedense içimden de hep kız geçiyo

Kızlar herkese günaydın :)

Bugün bebişimin ikili test sonuçlarını alıcam hayırlısıyla inş. :)
günaydın canım..sonuclarını paylaş..güya bugun bende gidicektim..ama 3 cumartesi çalışıcaz maalesef..bende p.tesi günü gidicem..
Günaydın herkeseeee
günaydın yükselll
Günaydın arkadaşlar ben o kadar su içmeme rağmen (günde 3.5-4 litre) yinede idrarım koyu sarı. Off yaa yine mi lökosit var acaba?
bende biraz içebilsem keşke..1,5 lt civarında içiyorum..benimde idrar koyu sarı..tit yaptırdık geçen hafta 6-7 lökosit gözüktü..önemli bişi dğeil dedi doktor..gebelikte idrarın sarı gelmesi normal demekki kuzum..
Günaydııınnnn
Bebeğinin cinsiyetini öğrenenlere öyle bi imremdim ki anlatamam. Benim kontrolüme 2 hafta var. İNŞALLAH ben de öğrenirim. Bu arada nedense içimden de hep kız geçiyo
hayırlısını versin inşallah Rabbim..genelde sanki herkesin içinden geçen oldu..Sağlıklı sıhhatli olsunda..Hayırlı haberler alman dileğiyle canım..

Günaydın kızlar...

Bugün hastaneye gidecek arkadaşlardan hayırlı,iyilik haberleri bekliyoruz...

Çalışan arkadaşlara kolaylıklar diliyoruz...

günaydın canım sen kızımız olacak diye oy kullanmıştın uzun zamn önce :) cinsiyetini ögrenmedim yazınca şaşırdım.sanırım kız olsun istiyorsun :)

Günaydın, benimkide koyu sarı.Kafama takılmıştı.hamile arkadaşlarıma sordum onlarında öyleymiş.Sanırım hamilelikte normal bir durum bu.Ama imrendim sana.Ben de fazla su içemiyorum.

Kızlar idrarın koyu sarı olması,kullandığınız vitamin ilacınada bağlı olablilir.(B2 vitamini idrarı koyu sarı renge boyayabilir)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…