Evet canim en azindan bu dinlenmenin keyfini cikariyorum bende
bebegimiz cok sukur son kontroldede iyiydi. kalbi cok guzel tam ritminde atiyordu. harekwtsizdi ama druma sordugumda biraz hareket etmesin dur bakalim nazar degdirmeyelum kalp atisi iyibuda yeter bize dedi. hep hareketli gordugunden beklenti olusur sendede onunda dinlenme zamani var cok rahatsiz etmeyelim dedi . Rahatladim. haftadabir kontrolum var zaten suan. cagiriyor .
Ben daha ikili testten çıktından hemen sonra bebeğimi yine görmek istedim.
Seni çok iyi anlıyorum ama doktorun verdiği tarih normal.
Bak zaman su gibi akıp gidecek göreceksin bebişini hayırlı haberlerle döneceksin.
Benim doktorum ayda bir yada iki kilo normal dedi.Ben şu ana kadar hiç almadım çok şükür.
Bakalım devamında ne yapcaz.Liste verirse paylaşırsınBenim doktorum verirse bende paylaşırım.
benim doğumum 5 nisan gibi görünüyor. ikili testi yaptırmak için gittiğim kontrolde bebeğim çok hareketliydi bir de bende kilo almadım cinsiyetini merak ediyorum da. ikili testte nasıl öğrenilebiliyor ki? siz nasıl öğrendiniz testle mi ilgili erkek olduğu için kendini erken mi belli etti bunu merak ediyordum test sonucunu bir daha ki kontrolde alırım demiştim ama eğer testle ilgisi varsa ben gidip hemen alayım diye düşündüm bilgilendirirseniz sevinirim .
selam kızlar dün çok ağrılarım oldu burdan da size yazmıştım kasıklarım, sırtım ağrıyor diye yazmıştım dün daha da arttı bu ağrılar baş dönmesi ve mide bulantısı da başlamıştı ve doktorumu aradım hemen hastaneye gel acile git idrar tahlili yaptır sonra da benim yanıma gel kalp atışlarına bakalım dedi. Hastaneye gittik ve hemen idrar tahlili yaptırdık ve likosit çok yüksek çıktı ürer enfeksiyon olmuşum ilaç verdiler rapor da aldım sonra doktoruma sonuçları gösterdim kalp atışlarına baktık bebeşim kocaman olmuş görünce şaşırdım sizin anlattığınız kadar var çok güzeldi onu görmek, kalp atışları da normaldi doktorum çok duramadı doğuma gidiyorum herşey yolunda dedi sonra eşimi yanıma çağırdım ekrandan bebişi gösterdim ağzı açık kaldı kocaman olmuş dedi şaşırdı :) o şaşkınlığı çok hoştu.
Szinde lütfen aklınızda bulunsun hamilelikte bu enfeksiyon durumları çok olurmuş bu ağrı ve şikayetleriniz olduğunda gidin ve asla tuvaletinizi tutmayın ve bol su için, bol su içmenin bu enfeksiyonların daha az olması için gereklimiş. Şu anda evde dinleniyorum böbreklerimde hala hafif ağrı var ama işallah oda geçecek daha iyi olacağım.
slm kızlar hepinizin bebeği sağlıklı sıhhatli doğan inşallah benimde 10-20 nisan doğumum ama henüz cinsiyetini görmedim ama kız erkek farketmez ben sağlıklı sıhatli bir bebek istedim Allah'dan oda bebeği verdi inş. herşey tamam bi şekilde doğumda gerçekleşir çok heycanlıyım ama hiçbirşey alamıyorum daha bu aylarda bişey alınmaz dedi herkez ii değilmiş
merhabalar.dün doktor randevum vardı herşey yolunda gitti.benim bebek çok hareketli kıpır kıpır.yanlız bugün kahverengi lekelenmelerim oldu.bir kaç damla.çok endişeleniyorum.lekelenmeleri olan varmı????
kızlar ben yeni geldim aranıza merak ettiklerim var,benim baya baya hamile göbeğim var 3 kg falanda aldım tamam herkese göre değişir ama,çok iştahlı değil abartmadan düzenli 3 öğünümü yiyorum,abur cuburum yok ara öğünlerim tamam,bu göbek kilodan değildir herhalde,normalde zayıftım hiç göbeğim yoktu ondanmıdır? birde dehşet bir kabızlık içerisindeyim ;((
Ben de bugün 2li testin kan sonucunu aldım. yani eşim aldı.Ben daha görmedim.Doktora fakslamış, sekreter kız sonuçlar normal ama dr. sizi arayıp açıklar demiş.İçim nasıl rahatladı anlatamammm...
madende göçük altında kaldı hemde açık işletmede yer altıda değil resmen diri diri gömüldü akut sivil savunma itfaiye aklınıza ne geliosa burnu bile kanamadı yeni evliydik o zaman çocuk fikrine çok karşıydım o çok istiyordu yoğun bakımda kaçtım yanına girdim kendindeydi zaten burdan çık söz bi bebeğimiz olacak dedim hala aklıma geldikçe ağlıorum gurbetteydik o zaman ailelerden uzak kimse yoktu o koridorlarda tek başıma sabahladım aileler geldi ama sabaha herkes kendi havasındaydı sohbet muhabbet o gün anladım heee buna bişey olursa sen hiç bir yere sığamazsın kızım kocanın kıymetini bil diye ne olur kızlar kıymet anlamak için illa bişey olmasın ona en kızdığınız anlarda benim bu olayım gelsin aklınıza kızmayın allah bana bi şans daha verdi onu bana bağışladı
Gunaydinlar tum annelere. Herkese iyi haftasonlari diliyorum.
Yazilanlari hala bitiremedim gozum bozulacak artik :)
Deniz çok güzel bir isim benim kızım olursa ela düşünüyorum ama erkek bilemiyorum
Doga ve bitki isimleri koymanin sakincalari varmis uuuuuuuuuu duydugumdan beri icime dert oldu :18:
kızlar bugün kontrolüm var heyecandan saat 4 ten beri ayaktayım evi silip süpürüp duruyorumbelki cinsiyetini görürüz demişti dr um. ama kızlar merak ediyorum dr bana ikili test filan demedi hiç. 13. haftam artık yapar değil mi???
günaydın canım..sonuclarını paylaş..güya bugun bende gidicektim..ama 3 cumartesi çalışıcaz maalesef..bende p.tesi günü gidicem..Kızlar herkese günaydın :)
Bugün bebişimin ikili test sonuçlarını alıcam hayırlısıyla inş. :)
günaydın yükselllGünaydın herkeseeee
bende biraz içebilsem keşke..1,5 lt civarında içiyorum..benimde idrar koyu sarı..tit yaptırdık geçen hafta 6-7 lökosit gözüktü..önemli bişi dğeil dedi doktor..gebelikte idrarın sarı gelmesi normal demekki kuzum..Günaydın arkadaşlar ben o kadar su içmeme rağmen (günde 3.5-4 litre) yinede idrarım koyu sarı. Off yaa yine mi lökosit var acaba?
hayırlısını versin inşallah Rabbim..genelde sanki herkesin içinden geçen oldu..Sağlıklı sıhhatli olsunda..Hayırlı haberler alman dileğiyle canım..Günaydııınnnn
Bebeğinin cinsiyetini öğrenenlere öyle bi imremdim ki anlatamam. Benim kontrolüme 2 hafta var. İNŞALLAH ben de öğrenirim. Bu arada nedense içimden de hep kız geçiyo
kızlar bugün kontrolüm var heyecandan saat 4 ten beri ayaktayım evi silip süpürüp duruyorumbelki cinsiyetini görürüz demişti dr um. ama kızlar merak ediyorum dr bana ikili test filan demedi hiç. 13. haftam artık yapar değil mi???
Günaydın arkadaşlar ben o kadar su içmeme rağmen (günde 3.5-4 litre) yinede idrarım koyu sarı. Off yaa yine mi lökosit var acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?