2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

teşekkür ederim haklısın ama ben ilçede çalışıyorum doktorum da ilde dediğin gibi gitmem daha doğru olacaktır

Günaydınlarr herkese
çalışanlara ve bana kolay gelsin:126::126:
Evde oturanlarada iyi dinlenmeler

güünaydııınnnnn hanımlaaaaaaaaaaar

güzel bir hafta sonu diliyorum herbirinize inş-ALLAH

dr.kontrolümüzdü dün,herşey yolunda çok şükür,parmağını emiyordu sıpa ,baya da hareketliymiş dönüp duruyo suyun içinde

burnuşu da çok minnak burnunun bukadar oluşması,bebeğin çok sağlıklı olduğu anlamına geliyormuş öyle dedi,içim rahatladı

ikili test sonucu 15 ekimde alcam ama istersen yaptırma dedi,kocam yaptıralım içimizde bişe kalmasın dedi,yaptırdık ama özelde değil,doğum evinde yaptırdık...ultrasona fln girdim kan werdim para da wermedim sadece yoğun olduğu için test sonucu 15 ekimde çıkacak ...

olsun yaa bebişin ense kalınlığı 2 bile değil rahatladım çok şükür ...

cinsiyetine gelince ,bişeler war diyo kalem gibi ama net değil,net olmadığı için göremediğim için kız derim ben şimdi bu bebişe dedi tabi benim gözler ışıl ışıl , erkek de dese yine öyle olurdu tabi , ama kesin değil 1 aya belli olur dedi bizde alışwerişi 1 ay daha erteleyeceğiz yapcak bişe yok

herşey yolunda bin şşükür şimdi uyku tulumunu örmeye başladım

hepinizi öpüyorum

ayy ne güzel kontrole geç gitmen iyi olmuş parmagını emiyorken görme fırsatın oldu.yerim ben onu yaatulumu ne renk başladın

Bugün sabah biraz çarpıntım oldu merak ettim acaba sizde de oluyo arada. daha ilk bu sabah yaşadım böyle bişy ve hemen doktorumu aradım. pazartesi 2li test için randevum var saat 12de ona gitmeden önce erkenden önce kardiyolojiye görünmemi söyledi. benim herhangi bi kalp sorunumda yok aslında çok şükür ama korktum biraz lütfen cevap yazabilirmisinz???

inşallah korkacak birşey yoktur canım panik yapma
hamilelikte dr herşeye normal diyor bence kesin buda normaldir

inşallah korkacak birşey yoktur canım panik yapma
hamilelikte dr herşeye normal diyor bence kesin buda normaldir

nebiliyim işte insan panik oluyo bide şimdi işyerinden izin alıcam aslında yarım gün alıcaktım ama tam gün mü istesem bide onun stresi ayyy amannn :44:

nebiliyim işte insan panik oluyo bide şimdi işyerinden izin alıcam aslında yarım gün alıcaktım ama tam gün mü istesem bide onun stresi ayyy amannn :44:

canım korkma bende de oluyor du hatta sırtımda da ağrı oluyordu çarpıntı ile birlikte hamilelikten olduğunu söylediler ama dr git kardiloğa da git emin olmak stres yapma onun etkisi oluyor

canım korkma bende de oluyor du hatta sırtımda da ağrı oluyordu çarpıntı ile birlikte hamilelikten olduğunu söylediler ama dr git kardiloğa da git emin olmak stres yapma onun etkisi oluyor

neyse aldım iznimi yarım gün. zaten çarpıntı stresindan daha büyük şu işten izin alma stresi

ayy ne güzel kontrole geç gitmen iyi olmuş parmagını emiyorken görme fırsatın oldu.yerim ben onu yaatulumu ne renk başladın

Beyaz bitanem :) 8cile ip gidiyo , rengarenk ponponlar alcas bitmeye yakin :)

Kiz mi erkek mi oldugunu bi bilsek :) kiz olabilir dedi ya,aklimizda simdi cici cici kiyafetler tunikler pembiş pembiş :))))

Hayirlisi olsunda erkegi kizi farketmiyo walla

günaydın canım sen kızımız olacak diye oy kullanmıştın uzun zamn önce :) cinsiyetini ögrenmedim yazınca şaşırdım.sanırım kız olsun istiyorsun :)

canımmm öğrendim haklıymışım içime doğmuştu dr çok çok iyi saklamıyorsa bence kız dedi herkes oğlan oğlan diyordu oysa

Merhaba kızlar... Dün bende ikili testimi yaptırdım. Ense kalınlığı iyi çıktı şükür. Bebeğimin gelişimi de iyiymiş.11 cm olmuş kuşum.
Suratını ağzını falan gördüm. Balık gibi açıp kapıyordu. Sonra doktorla parmaklarını saydık. En son bize poposunu döndü. Doktor cinsiyet konusunda tahmin yapmaktan kaçındı. Pipi falan göremiyorum dedi. Ben o zaman kız dedim Güldü. Ya söyleyin hadi falan deyince olmaz bir daha ki sefere dedi. Benim bir tahminin var ama söylemem henüz dedi. Sanırım kızım olacak. Kan sonuçlarımı da 10 gün sonra alacam. Bir dahaki randevum 19 ekimde. Üçlü test yapacakmış. Demir ve vitamin verdi. Folik asiti kesti. Bizde haberler öğle işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…