gözünaydın canım allah gönlüne göre vermiş
sağol canım benim, kızlar bana da demir hapı verdi gece bacaklarıma kramp giriyordu magnezyum eksikliğiymiş onun hapını verdi elevite zaten başlamıştım bir haftadır. bir de hala istifra ettiğim için bulantı hapı aldım ama çooook zorda kalmazsam kullanmam
Meraba kizlar allah izin verirse bende nisanda alcam bebisimi kucagima ama cinsiyetini cok merak ediyorumm aslinda önemli olan tabiiki saglikli olmasi ama ben hep ilk bebegimin kiz olmasini isterdim hep dua ederdim simdi o gûn geldi ben hamileyim acaba kiz mi erkek mi. Ya cok taktim rabbim hayirlisini versin ben böyle sürekli kiz kiz diyip günahami giriyorum acaba.
Arkadaşlar merhaba çok üzgünüm ben. Bugün çarşıya çıktım cıvıl cıvıl, güzel güzel elbiseler gelmiş. Herkes alışveriş yapıyordu. Önümde bi arkadaş çok güzel bir hırka denedi. Üzerine mükemmel oldu hemen bende deneyim dedim. Eyvah eyvah simitlerim çıkıverdi. Çok üzüldüm ne giydiysem yakışmadı. Ve şu aralar gelen o kadar güzel kıyafetler varki ama zayıf olmak vardı. Benmse göbeğim çıktı sanki 2haftadır.. Öyle çok belli değil ama beraberinde simitlerimde çıktı. offf hiç bişey yakışmıyorhamile kıyafeti içinse sanki erken..
aynı duyguları bugün bende yaşadım.iş pantolonum sanki bebeğimi sıkıp bunaltıyor ne yapıcam bilmiyorum.eşim sen bu hafta bayaa bi göbek yaptın dedi yayediklerine dikkat et böyle giderse diye.. bi cümlede kurdu ne normal kıyafetlerimize nede hamile kıyafetlerine uygun bi vücuda sahibiz şu aralar bende canımı sıktım ama sonrada dedimki dünyanın en tatlı melekleri için herşeye razıyım
Ben kayınvalidemi severim bana telefonda sıcak bir sesle az kaldı kızım diye teselliler veriyor ki ben yeni evliyim kadın oğlunun evine doya doya gelemedi 3 ay oldu evlenel bı kere. Geldi o da hamile oldugumu öğrendiğinde yemekler yapıp gelmişler görümceler esleri ben sadece sofra kurdum yani :)) bende heyecanla testimi bekliyorum o zaman onları güzel bir yemeğe alıcam Allah güzel haberler almamı nasip ederse tabii arada sırada arızaya bAgliyor hatun ama olacak o kadar :)) ben neye bağlayacaktim kötü bir kayınvalidem olmamasına rağmen yanımda onunla uyuyamam herhalde bebeği kocam versin bı zahmet kalkamiyorsam da ki bu durum annem için de soz konusu, Bruno reklamindaki gibi o koca benimle birlikte gece kalkacak arkadas :)))
hanipeks DÜNKÜ STRESLİ GÜNÜ GÜZEL BİR ŞEKİLDE ATLATMANA ÇOK SEVİNDİM. EŞİN VE KAYINVALİDEN DE GÖRDÜLER DEMEK NE GÜZEL OLMUŞ :) ÇOK ŞÜKÜR. ÇOK DA GÜZEL YAZMIŞ ANLATMIŞSIN DUYGULANDIM. KIZ ERKEK FARK ETMEZ CANIM CAN ONLAR CAN :) CANLARIMIZ BİZİM . AMA BEN DE MERAKTAYIM NE YALAN SÖYLEYİM. :)
Günaydın güzel anneler :)
Maalesef her sabah uyandığımda çok rahatsız edici bir karın ağrısıyla karşılaşıyorum ve bunun sebebini bilemiyorum
Hatta son birkaç gündür kasık ve ayaklarıma vurmaya başladı
sizler de yaşıyor musunuz ?
Hanipekscim umarım bebiş büyüdüğü içindir:) napalım annelik zormuş gerçekten...
ycl cnm başın sağolsun öncelikle benim bebeğim de güya 13 haftalık olmalıydı ancak 10 gün geriden geliyor o sebeple cinsiyet minsiyet yok bizde henüz:)
önce sağlıklı olsunlar :) benim eşim KIZ diye deliriyor umarım hayırlısı olur :)))
Arkadaşlarım hepinize dessteğiniz için çok teşekkür ederim. Dünden bugüne ne gelişmeler oldu anlatamam :) Her işte bir hayır vardır denir ya :) Önce şu okuyamadığım 20 sayfayı okuyayım, sonra anlatacağım. Bu arada hızlı hızlı mesaj yazmayın, yetişemiyorum sonra :)
kızlar doğumdan sonra çalışmayacak olanlar varmı el kaldırsın bakayım ben kaldırıyorum
ben de varım doğumdan öncede doğumdan sonra da çalışmıcam.
bende doğumdan sonra çalışmicam şimdi bile zor tahammül ediyorumhastalanınca aldım bi hafta rapor paşalar gibi oturuyorum evimde misssss :))))
peki yokmu çalışıp son aylara yakın işi bırakıcak olan
o kadar sabredebilirsem ben varım şeker :)
doğum paramızı nasıl alıcaz..doğum nisanda desek şubata kadar çalışıcaz 2 ay öncesinden çıkıcaz..
4 aylık tatilden sonra dönmeyecegimiz ve sigorta yapılmadıgı için paramızı alamıcaz..ama ben rica edicem..10 gğnlük bile ssk yatmıs olması yetiyormuş..
nasıl yani sigortalı olarak izne çıkıyorsun rapor bittiğindede sgk ya evraklarını verip sonrasında parayı alıyorsun tatlım.doğum öncesi 8+doğum sonrası 8 hafta olarak paranı maaş olarak ama sgk dan rahatlıkla alıyorsun,sonrasında 6 ay ücretsiz izin hakkın var onuda kullanırsan sadece o 6 ay için herhangi bir ödeme alamıyorsun
raporun bitiyorya canım bittikten sonra senin işe göndüğüne dair 10 günde olsa ssk priminin yatması gerekiyormus..ona göre paran veriliyormuş..ee biz dönmicez dolayısıyla ssk primimiz yatmıcak..bunu gören devlet bize doğum paramızı vermicek..
Ee bende muh.müdürümle konusup yatırmasını rica edicem..parasını ben ödücem..yeterki çıkıs göstermeyin dicem..
ben de şu an çalışıyorum ama sanırım kısa zamanda istifa edicem ve bi süre de çalışmıcam... Bebiş biraz büyüsün ondan sonra bakarız artık
Hamileyken çalışmak çok zormuş valla zor dayanıyorum kızlar yaaa
Ayyyyyyyyyy darısı başımıza inşşşşşşşş. Hadi bakalım kız kapısını açtın, sırada bizler varız /QUOTE]
Allah gönlüne göre versin inşallah canım :)) bu haftadan sonra kızlar çoğalacak inşallah.
Amin canım, hepimizin gönlüne göre versin Allahım.
Kızlar oraya buraya baka baka bi liste yaptım sizde bi bakın bakalım unuttuğum atladığım bişi varmı ??
Hastane Çıkış Seti*2
Body ( Kısa Kollu)*8
Tulum*5
Önlük*5
Çorap*5
Patik*2
Şapka*5
Mendil*20
Yeni Doğan Bezi*2 pk
Islak Mendil*3 pk
Alt Değiştirme Örtüsü*2pk
Pudra
Tırnak Makası
Bebek Küveti
Banyo Süngeri
Başlıklı Bebek Havlusu*2
Şampuan
Sabun
Losyon
Pişik Kremi
Biberon*2
Biberon Emziği*4
Emzik*2
Banyo Kovası ve Maşrapa
Bebek Odası Takımı
Dönence
Yatak
Göğüs Kalkanı
Nevresim Takımı*2
Yatak Koruyucu*2
Lastikli Çarşaf*2
Kalın Battaniye
İnce Battaniye
Kulak Temizleme Çubuğu
Bebek Toz Sabunu ( Çamaşır İçin)
Yumuşatıcı ( Çamaşır İçin )
Park Yatak
Pike
Cibinlik
Bebek Arabası
Hijyenik Kadın Pedi*2
Göğüs Pedi
Emzirme Südyeni*3
Hamile Külotu*3
Gecelik
Pijama*2
Terlik
Ateş Ölçer ( Kulaktan)
Saç Fırça/Tarak
Uyku Seti
Bebek Odası Halı
Emzirme Önlüğü
Kapı Süsü
Emzik kutusu
Kızlar merhaba,
Soyle gun sonu bakiyorum bizim kizlar napar neler konusur diye ama sayfalarca masallahhh
Atladigim konular olmystur ama hepiniz iyisiniz ve artik konular degismis bakiyorum.Kusmalar bulantilar yerini Dedikodular almis; kaynanalar aileler
esler. en guzelide herkesin esi yardimci cok guzel. Allah tamamini boyle yapsin hep destekci olsunlar insallah bizlere.Gercekten zor donemden geciyoruz. farkinda olmadan kirabiliyoruz belkide. Ben bazen yanagimdan opmesine bile karsilik vwremiyorum ve cok uzuluyorum ama anliyor beni farkindayim. Yeterki tiksinti olmasin cok yaklasmam gerekirse diyor. Oda okuyormus hamilelerdeki degisimleri bunada sukur diyor
Evde yatmaktan baska birsey yapmiyorum. İlk zamanlar sıkıcıydı ama simdi alistim :) daha iki haftam var raporuma. Benim isim ki cok rahat aslinda ama yinede nasil ise baslicam diye dusunuyorum bu kadar aradan sonra:18:
Ben cok katilamiyorum sohbetletinize ama BENİ UNUTMAYIN :)))
Hep aklımdasın, şimdi nasılsınız sen ve bebişin?Evet canim en azindan bu dinlenmenin keyfini cikariyorum bende
bebegimiz cok sukur son kontroldede iyiydi. kalbi cok guzel tam ritminde atiyordu. harekwtsizdi ama druma sordugumda biraz hareket etmesin dur bakalim nazar degdirmeyelum kalp atisi iyibuda yeter bize dedi. hep hareketli gordugunden beklenti olusur sendede onunda dinlenme zamani var cok rahatsiz etmeyelim dedi . Rahatladim. haftadabir kontrolum var zaten suan. cagiriyor .
Canım ilk etapta çalışmayı düşünmediğim ve de bebişimin süt emip emmeyeceğini bilmediğim için bu tip malzemeleri doğumdan sonrası için planlıyorum o yüzden yazmadım :)
Mesela ben emmişim ama eşim annesini hiç emmemiş acaba kime çekecek ??
kızlar merhaba uzun zamandır girmiyordum. yazdıklarınızı okudum sayfalarca ne güzel bazılarınızın cinsiyeti belli olmuş. bende yarın gideceğim 2'li test için umarım doktor ağzından falan kaçırmaz, eşim gelmeden öğrenmek istemiyorum. 1 ay daha sabredebilirmiyim bilmiyorum.
okuduğum sayfalarda 2li testinde problem çıkan olmamış çok şükür. umarım benimki de sorunsuz olur. heyecanlıyım :18:
Kızlar herkese günaydın :)
Bugün bebişimin ikili test sonuçlarını alıcam hayırlısıyla inş. :)
güünaydııınnnnn hanımlaaaaaaaaaaar
güzel bir hafta sonu diliyorum herbirinize inş-ALLAH
dr.kontrolümüzdü dün,herşey yolunda çok şükür,parmağını emiyordu sıpa,baya da hareketliymiş dönüp duruyo suyun içinde
burnuşu da çok minnakburnunun bukadar oluşması,bebeğin çok sağlıklı olduğu anlamına geliyormuş öyle dedi,içim rahatladı
ikili test sonucu 15 ekimde alcam ama istersen yaptırma dedi,kocam yaptıralım içimizde bişe kalmasın dedi,yaptırdık ama özelde değil,doğum evinde yaptırdık...ultrasona fln girdim kan werdim para da wermedim sadece yoğun olduğu için test sonucu 15 ekimde çıkacak ...
olsun yaa bebişin ense kalınlığı 2 bile değil rahatladım çok şükür ...
cinsiyetine gelince,bişeler war diyo kalem gibi ama net değil,net olmadığı için göremediğim için kız derim ben şimdi bu bebişe dedi tabi benim gözler ışıl ışıl , erkek de dese yine öyle olurdu tabi , ama kesin değil 1 aya belli olur dedi bizde alışwerişi 1 ay daha erteleyeceğiz yapcak bişe yok
herşey yolunda bin şşükürşimdi uyku tulumunu örmeye başladım
hepinizi öpüyorum
Merhaba kızlar... Dün bende ikili testimi yaptırdım. Ense kalınlığı iyi çıktı şükür. Bebeğimin gelişimi de iyiymiş.11 cm olmuş kuşum.
Suratını ağzını falan gördüm. Balık gibi açıp kapıyordu. Sonra doktorla parmaklarını saydık. En son bize poposunu döndü. Doktor cinsiyet konusunda tahmin yapmaktan kaçındı. Pipi falan göremiyorum dedi. Ben o zaman kız dedim Güldü. Ya söyleyin hadi falan deyince olmaz bir daha ki sefere dedi. Benim bir tahminin var ama söylemem henüz dedi. Sanırım kızım olacak. Kan sonuçlarımı da 10 gün sonra alacam. Bir dahaki randevum 19 ekimde. Üçlü test yapacakmış. Demir ve vitamin verdi. Folik asiti kesti. Bizde haberler öğle işte.
Meraba kizlar allah izin verirse bende nisanda alcam bebisimi kucagima ama cinsiyetini cok merak ediyorumm aslinda önemli olan tabiiki saglikli olmasi ama ben hep ilk bebegimin kiz olmasini isterdim hep dua ederdim simdi o gûn geldi ben hamileyim acaba kiz mi erkek mi. Ya cok taktim rabbim hayirlisini versin ben böyle sürekli kiz kiz diyip günahami giriyorum acaba.
slm kızlar
ben de nisan annelerinden olcam inşallah...bebeğimin hareketlerini gördük bugün.anne olmak şimdiden çok güzel bi duyguymuş.duymak bilmek ayrı yaşamak apayrı bişeymiş.Allah isteyen hiç kimseyi mahrum etmesin annelikten.hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde hepimiz kucağımıza alırız inşallah...
günaydın herkese yaklaşık 1 aydır yazamıyorum anneannem vefat ettibende 2li tarama testimi yaptım çok şükür sonuç güzel dün doktora gittik 13 haftalık olmuş bebeğim maşallah herşey yolunda ve doktorumuzun cinsiyet tahmini KIZ bebeğim olucak inşallah ama bunun için kesin olarak 1 ay sonraki kontrolümde söyleyebiliriz dedi hayırlı sağlıklı olsunlar inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?