2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ay ne güzel ya geçiyor belki de yavaş yavaş benim bulantıdan ziyade; duruyorum birşey yok hani bir anda ööööğğğk die başlıyor çıkmıyor da bazen (ki o çıkmasından da beter oluyor) ama kuzuşuma değer asla şikayet değil sadece arada çok yorucu oluyor. ga...con mu kullanıyorsun canım yanma için?

Günaydın güzel annelere tekrardan. Kusura bakmayın formu gasp etmiş gibi oldum; ama tek tek okudum ve elimden geldiğince herkese cevap yazmaya çalıştım. Hepinizi çok özledim, umarım artık hafta içi yazılanları geriden takip etmem :) Herkese iyi pazarlar....

bu arada hanipeks aklımı başıma getirdin ne günaydın ne bişiii dan diye konuya girdim günaydın güzel annişler harika bir pazar diliyorum herkese. hepimiz dinlenmiş bomba gibi başlayalım yarın inşallah :13:

Sen dan diye girdiysen foruma ben dan dan dan dan dan diye girdim :))))) sagol canim sana da iyi pazarlar.

Son düzenleme:

Canım doğum tazminatı veya doğumdan dolayı istifa ettiğinde kıdem tazminatı alabilme gibi bir hakkımız yok diye biliyorum ben... Sadece evlilik tazminatı var:26:

Canım doğum tazminatı veya doğumdan dolayı istifa ettiğinde kıdem tazminatı alabilme gibi bir hakkımız yok diye biliyorum ben... Sadece evlilik tazminatı var:26:

İkisi de ayri ayri hesaplaniyor canim. Evlilik ve dogum tazminati aile birligini korumak adina veriliyor. Benim eski isyerimde bir arkadas dogum tazminati ile bebek dogduktan sonra ayrildi. Proseduru bilmiyorum ama

günaydın kızlar bnde nisan annesi olarak aranıza katılmak istiyorum maalesef tabloyu yapamadım daha öncde denedim olmadı yardımcı olurmusunuz

Aynen canım...

Ben çıkan göbüşüme bakıp bakıp mutlu oluyorum,Allah'a binlerce kez şükrediyorum.

Yıllarca bekledim,aşılamalar,ameliyatlar,tüp bebek tedavileri derken...

Giygiselere,kilolara takılmayın,inanın hiç önemi yok.

Keyfini çıkarın meleğinizle birlikte

Canım maşallah kayınvalidenle olan ilişkinize Allah daim etsin.Şanslı kesimdensin ne mutlu.Kaynın ve eltini sorun etme boşver,illa problemli tipler çıkıyor işte,dört dörtlük olmuyor...

İş yerindeki sorunların tatlıya bağlanmasına sevindim.İçinide dökmüşsün daha hassas olurlar bundan sonra inşallah.

Günaydın canım geçmiş olsun.

Acaba soğuk mu aldın?:26ikkat et kendine.

Canım başın sağolsun,Allah rahmet eylesin,geride kalanlara sabır versin inş.

Maşallah prensesimize Allah sağlığını daim etsin.

İkisi de ayri ayri hesaplaniyor canim. Evlilik ve dogum tazminati aile birligini korumak adina veriliyor. Benim eski isyerimde bir arkadas dogum tazminati ile bebek dogduktan sonra ayrildi. Proseduru bilmiyorum ama

Canım benim bir arkadaşım doğumdan sonra ayrıldı... evleneli 1 seneyi aştığı için ve istifa ettiği için hiçbir tazminat alamadı maalesef... Ama yeni evli iseniz 1 yılı doldurmadan istifa ederseniz kıdem tazminatınızı alabiliyorsunuz... Tabii bir de şu var şuan ayrılmazsak 4 ay yattığımız yerden tıkır tıkır maaşımızı alıcaz Ama sanırım ben sayanamıcam çünkü işim evim arası çok uzak 2 saat git 2 saat gel günde 4 saat yol çekiyorum ve İstanbul da yaşıyorum düşün yani trafiğin halini

Arkadaşlar artuk 4.ayın içinde olduğum için göbeğimi yağlamaya dün itibarıyle başladım. Göbeğim zaten büyüdü biraz.Bebe yağı+vazelin aldım daha da başka yağlar alıp ekleyebilirim. Sadece göbek değil göğüsten dize kadar iniyorum. Korkunç derecede çok yağa ihtiyacım var bu durumda :)

Canım ben de bebeyağı ve kakao yağı aldım ama daha başlamadım kullanmaya ... Vazelin konusunu doktoruna bi danış istersen bir yerde gebelikte zararlı olduğunu okumuştum ama doğruluğunu bilmiyorum:26::26:

Kızlar kaç kilo ile hamile kaldınız?
Ben 7 haftalıkken 53 tüm 49 kiloya düşmüşüm ama moralimi bozmuyorum alacağım...

kızlar dün kontrolüm vardı. ultrasonu bi açtı doktor bebişim kıpır kıpır.... sırt üstü yatmış, kollar bacaklar havada oynuyo :) ultrasonu fark edince bıraktı hareket etmeyi. Allahıma şükür ne kadar güzel bi duyguymuş annelik. hala gözümün önünde o sahne...
2li testini yaptı doktor ancak sonucu 2 hafta sonra öğreneceğiz. ense kalınlığı 1,1 çıktı, normal dedi. bu arada bebeğiniz büyük ihtimalle erkek gibi görünüyor ama 2hafta sonra kesinleştirelim dedi. sonra ultrason resimlerini inceledim, nokta kadar minicik pipisi var gibi gerçekten. bakalım iki hafta sonra kesinleşecek.
3 tane hap verdi. bana biraz fazla gibi geldi. isimlerini yazayım sizinde kullandıklarınız var mı acaba...
decavit, gyno ferro sanol, magnorm

ben de decavit kullanıyorum doktorum verdi.bu arada ben 3 kilo aldım şimdiden bulantılarım azaldıkça yemem de arttı ama sanırım bundan sonra dha düzenli yerim ve daha sağlıklı kilo alırım =)

Maşallah bebişe canım gözün aydın,sağlığı daim olsun inşallah.

ben de decavit kullanıyorum doktorum verdi.bu arada ben 3 kilo aldım şimdiden bulantılarım azaldıkça yemem de arttı ama sanırım bundan sonra dha düzenli yerim ve daha sağlıklı kilo alırım =)

Bende 3 kilo aldım canım...

Doktorum ekmeği 2 dilimden fazla yeme dedi.

Karnım acıkınca bazen kontrolümü kaybediyorum.

meyveyi sebzeyi suyu daha fazla tüketiyorum bu ara normalde hep kepek ekmek yiyen birisiydim ama beyaz ekmeğe doyamıyorum o yüzden gene kepeğe geçtim. bu ara özellikle karpuz ve mor lahana istiyo canım.çok şükür bulantılarım da azaldı yemek yapabiliyorum artık temizlik yapabiliyorum iyi kötü yalapşap da olsa=) belki çok gereksiz bi ayrıntı ama bi aydan beri ilk kez kendi yatağımda uyuyabildim çünkü yatak odam burnuma iğrenç kokuyodu üstümü bile giyinemez olmuştum orda ama geçti nihayet =) bu arada hamile platesine başlayım spor salonunda ama şimdi bi yanlış hareket falan olur dedim cesaret edemedim o yüzden gündüz işten gelip yemekten sonra şöle bi hafif tempolu yürüyüp geliyorum üstüne de duş alınca bebek gibi uyuyorum =) bi de galiba artık azcık bi göbüş oluştu =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…