Banada bulanti hapi vermisti dr. kullandim ama cokta faydasini gormedim. Zaten dr.da cokta istemiyor gbiydi kullanmami
zordakalirsan kullan deyince biraktim kenar. mide tanmasi icin surup iciyorum. Onu hic dusunme kendini zora sokma ic dedi. Sanki kusmamida azaltti surup.Yada artik gecme vakti geldi :))
bu arada hanipeks aklımı başıma getirdin ne günaydın ne bişiii dan diye konuya girdimgünaydın güzel annişler harika bir pazar diliyorum herkese. hepimiz dinlenmiş bomba gibi başlayalım yarın inşallah :13:
arkadaşlarım;
neden doğuma kadar sabretmiyorsunuz? Zaten öncesi sonrası 4 ay izin var. Izin bittikten sonra 15 - 20 gün daha sabredin ve doğum sebebi ile istifa edin. Hem doğum paranızı hakedin hem de doğum nedeni ile işten ayrıldığınız için doğum tazminatı ve kıdemliysenin kıdem tazminatını beraberinde alın.
Canım doğum tazminatı veya doğumdan dolayı istifa ettiğinde kıdem tazminatı alabilme gibi bir hakkımız yok diye biliyorum ben... Sadece evlilik tazminatı var:26:
Günaydın annişler ve bebişler.
Herkese iyi pazarlar.
Günaydın tatlışlarrrr
Arkadaşlar merhaba çok üzgünüm ben. Bugün çarşıya çıktım cıvıl cıvıl, güzel güzel elbiseler gelmiş. Herkes alışveriş yapıyordu. Önümde bi arkadaş çok güzel bir hırka denedi. Üzerine mükemmel oldu hemen bende deneyim dedim. Eyvah eyvah simitlerim çıkıverdi. Çok üzüldüm ne giydiysem yakışmadı. Ve şu aralar gelen o kadar güzel kıyafetler varki ama zayıf olmak vardı. Benmse göbeğim çıktı sanki 2haftadır.. Öyle çok belli değil ama beraberinde simitlerimde çıktı. offf hiç bişey yakışmıyorhamile kıyafeti içinse sanki erken..
aynı duyguları bugün bende yaşadım.iş pantolonum sanki bebeğimi sıkıp bunaltıyor ne yapıcam bilmiyorum.eşim sen bu hafta bayaa bi göbek yaptın dedi yayediklerine dikkat et böyle giderse diye.. bi cümlede kurdu ne normal kıyafetlerimize nede hamile kıyafetlerine uygun bi vücuda sahibiz şu aralar bende canımı sıktım ama sonrada dedimki dünyanın en tatlı melekleri için herşeye razıyım
Canlarım bence öyle düşünmeyin biz şuan en güzel günlerimizdeyiz bence... Bu koca göbişlere sahip olabilmek için yıllarca uğraşan insanlar var onları düşünün (dilerim Rabbim isteyen herkese tattırır bu güzel duyguyu...) Ben de her sabah aynaya bakıyorum hafif hafif çıkıyor göbüşüm bir an önce de büyüsün istiyorumİçimde meleğim olduğu için de kendimi çok özel hissediyorum "annelik" harika bir duygu
Ben de kayın validemi severim. Burada yazdıklarınızı okudukça hem üzüldüm hem de ne kadar şanslı olduğumu hissettim. şunu gördüm ki kayın valideleriniz oldukça anlayışsız, bununla da kalmayıp incitici davranışları ve sözleri olan kayın valideler. :26:
Bizim ilişkimiz ana kız ilişkisi. Yeri gelir kendi annemle paylaşamadığımı onunla paylaşırım. Sıkıldığımda hadi anne ben seni almaya geliyorum şuraya gidelim ya da şunu yapalım dediğimde işi yoksa (kaynımın çocuğuna bakıyor) tamam 5 dakikaya hazırlanıyorum der. Evime her geldiğinde olmasa da -bayram seyranı, doğum günlerini, evlilik yıl dönümünü zaten atlamaz- hediyesiyle gelir 2 liralık bir tahta yemek kaşığı bile olabilir bu. Benim ailem başka bir şehirde, kayın validemle evlerimiz araçla 5 dakika mesafede. Haftada 1-2 kez muhakkak yemeğe çağırır. Ev işlerime yardım eder. (Kışlık domatesimi bile bize yardım etmek için gelip neredeyse hepsini o yaptı ben ona yardım ediyorum gibi oldu.) Kayın validemin ve kayın babamın bu tavrı da zaten benim ailemin içini rahatlatıyor. Tek çocuğum, benim ailem o yüzden düşkün bana.
Benim ailemin de eşime yaklaşımı aynı. Bazen eşimle tartıştığımızda bile benimkiler eşimi tutar bana kızar. Annemi de tabiki çok severim; ama ben annemle hiçbir zaman arkadaş olamadım. Birbirimize sizlerin ilişkileri gibi düşkün olamadım. Babam bu açığı kapattı hep. Gözlerim doldu burnum sızladı. Hep imrenmişimdir çok sıkı bağı olan anne kızlara. Ama biliyorum ki annemin yapısı bu, yoksa sevgi azlığından değil. Daha mesafeli. Eşime bile 3-4 ay sonra ancak oğlum diyebildi.:44:
Gel gör ki kaynım ve eltimle düşman gibiyiz. Yolda karşılaşsak yolumuzu değiştiririz. Allah'ım bir yerden sınıyor işteBizim sınavımız da kayın valide değil kayın ve elti. Hayırlısı artık.
Günaydın güzel anneler :)
Maalesef her sabah uyandığımda çok rahatsız edici bir karın ağrısıyla karşılaşıyorum ve bunun sebebini bilemiyorum
Hatta son birkaç gündür kasık ve ayaklarıma vurmaya başladı
sizler de yaşıyor musunuz ?
günaydın herkese yaklaşık 1 aydır yazamıyorum anneannem vefat ettibende 2li tarama testimi yaptım çok şükür sonuç güzel dün doktora gittik 13 haftalık olmuş bebeğim maşallah herşey yolunda ve doktorumuzun cinsiyet tahmini KIZ bebeğim olucak inşallah ama bunun için kesin olarak 1 ay sonraki kontrolümde söyleyebiliriz dedi hayırlı sağlıklı olsunlar inşallah.
İkisi de ayri ayri hesaplaniyor canim. Evlilik ve dogum tazminati aile birligini korumak adina veriliyor. Benim eski isyerimde bir arkadas dogum tazminati ile bebek dogduktan sonra ayrildi. Proseduru bilmiyorum ama
Arkadaşlar artuk 4.ayın içinde olduğum için göbeğimi yağlamaya dün itibarıyle başladım. Göbeğim zaten büyüdü biraz.Bebe yağı+vazelin aldım daha da başka yağlar alıp ekleyebilirim. Sadece göbek değil göğüsten dize kadar iniyorum. Korkunç derecede çok yağa ihtiyacım var bu durumda :)
kızlar dün kontrolüm vardı. ultrasonu bi açtı doktor bebişim kıpır kıpır.... sırt üstü yatmış, kollar bacaklar havada oynuyo :) ultrasonu fark edince bıraktı hareket etmeyi. Allahıma şükür ne kadar güzel bi duyguymuş annelik. hala gözümün önünde o sahne...
2li testini yaptı doktor ancak sonucu 2 hafta sonra öğreneceğiz. ense kalınlığı 1,1 çıktı, normal dedi. bu arada bebeğiniz büyük ihtimalle erkek gibi görünüyor ama 2hafta sonra kesinleştirelim dedi. sonra ultrason resimlerini inceledim, nokta kadar minicik pipisi var gibi gerçekten. bakalım iki hafta sonra kesinleşecek.
3 tane hap verdi. bana biraz fazla gibi geldi. isimlerini yazayım sizinde kullandıklarınız var mı acaba...
decavit, gyno ferro sanol, magnorm
ben de decavit kullanıyorum doktorum verdi.bu arada ben 3 kilo aldım şimdiden bulantılarım azaldıkça yemem de arttı ama sanırım bundan sonra dha düzenli yerim ve daha sağlıklı kilo alırım =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?