canım benim bir arkadaşım kayısı ve susam yağını da kullanmış sıfır çatlakla doğum yaptı. bende aldım ama henüz kullanmaya başlamadım. sadece bir kere göbeğim çok kaşındı o zaman sürdüm. aktar ayrıca kantaron yağını da önerdi. badem yağını sordum o tüylenme yapıyor dedi. ben susam yağı, kayısı yağı, zeytinyağ ve kantaronu karıştırıp sürmeyi düşünüyorum.(kantaronu doktora sormadan kullanmıcam)Arkadaşlar artuk 4.ayın içinde olduğum için göbeğimi yağlamaya dün itibarıyle başladım. Göbeğim zaten büyüdü biraz.Bebe yağı+vazelin aldım daha da başka yağlar alıp ekleyebilirim. Sadece göbek değil göğüsten dize kadar iniyorum. Korkunç derecede çok yağa ihtiyacım var bu durumda :)
Amin canım, hepimizin gönlüne göre versin Allahım.
Aminnnn...slm kızlar...
hayırlısıyla sağlıklı olsunlar tabi de kızımızın olmasını çok istiyoruzzz
canım benim bir arkadaşım kayısı ve susam yağını da kullanmış sıfır çatlakla doğum yaptı. bende aldım ama henüz kullanmaya başlamadım. sadece bir kere göbeğim çok kaşındı o zaman sürdüm. aktar ayrıca kantaron yağını da önerdi. badem yağını sordum o tüylenme yapıyor dedi. ben susam yağı, kayısı yağı, zeytinyağ ve kantaronu karıştırıp sürmeyi düşünüyorum.(kantaronu doktora sormadan kullanmıcam)
Günaydın güzel anneler :)
Maalesef her sabah uyandığımda çok rahatsız edici bir karın ağrısıyla karşılaşıyorum ve bunun sebebini bilemiyorum
Hatta son birkaç gündür kasık ve ayaklarıma vurmaya başladı
sizler de yaşıyor musunuz ?
günaydın kızlar bnde nisan annesi olarak aranıza katılmak istiyorum maalesef tabloyu yapamadım daha öncde denedim olmadı yardımcı olurmusunuz
Arkadaşlar artuk 4.ayın içinde olduğum için göbeğimi yağlamaya dün itibarıyle başladım. Göbeğim zaten büyüdü biraz.Bebe yağı+vazelin aldım daha da başka yağlar alıp ekleyebilirim. Sadece göbek değil göğüsten dize kadar iniyorum. Korkunç derecede çok yağa ihtiyacım var bu durumda :)
Kızlar kaç kilo ile hamile kaldınız?
Ben 7 haftalıkken 53 tüm 49 kiloya düşmüşüm ama moralimi bozmuyorum alacağım...
günaydın canım,ben geçmişi okumadım henüzgünaydın kızlar iki gün aradan sonra yeni bitirdim yazılanları bol bol yattım geldim
günaydın canım,ben geçmişi okumadım henüzhafta sonu bol bol gezdim,şehir dışına çıktık iki gündür kendimi daha iyi hissediyorum;sanırım 14. hafta bana iyi gelecek :)
inşallah darısı başınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?