2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım benim bir arkadaşım kayısı ve susam yağını da kullanmış sıfır çatlakla doğum yaptı. bende aldım ama henüz kullanmaya başlamadım. sadece bir kere göbeğim çok kaşındı o zaman sürdüm. aktar ayrıca kantaron yağını da önerdi. badem yağını sordum o tüylenme yapıyor dedi. ben susam yağı, kayısı yağı, zeytinyağ ve kantaronu karıştırıp sürmeyi düşünüyorum.(kantaronu doktora sormadan kullanmıcam)

kızlar benim pantalonlarım dar gelmeye başladı. beli çok rahatsız ediyordu. ebe bir arkadaşım dar giymenin bebeğin gelişimini etkilediğini söyledi. ayrıca cuma günü pantalonum sıktığı için bir iki saat sonra sancım başladı çok korktum. dün eşimle lcwdan pantalon aldım. normalde 36 giyiyordum. 36 beden tam oldu ama ben 38 aldım o da çok farketmedi. belide lastikli ayarlanabiliyor. benim hoşuma gitti fiyatıda 39.90.

ben de lastikli şeyler giymeye başladım canım özellikle de eteklerle rahat ediyorum tüm gün işteyim etek daha rahat geliyo şidilik yazlşık keten eteklerle idare ediyorum havalar soğudukça da kışlıklara geçerim dize kadar çizmelerle falan ama çok güzel bi duygu hasretle sanki uzaktan biri bekler gibi doğumu beklemek =)

slm
kayısı ve susam yagını karıştırıp mı kullanmak gerekiyor?bir de lierac diye bi krem öneriyolar ama bi zararı olur mu bilemedim.yavaş yavaş kilo almaya başlıyo insan aslında oldukça hızlı desem yeridir ne zaman başlamak gerekiyo göbişimizi yağlamaya ?

slm kızlar bende çalışmayı düşünmeyenlerdenim çünkü 2. bebeğimi bekliyorum oğlum 3 yaşında ayrıca işe yeni başlamıştım daha 6 ay oldu yılbaşına kadar çalışmayı düşünüyorum çalışabilirsem ondan sonra ayrılıcağım.

hamile kaldığımda 58 kiloydum 54 e kadar düştüm daha yeni yeni toparlıyorum 1-2 kg anca aldım.. :)

slm cnm
benim de sabahları agrım oluyo ama gaz ağrısı.o da regl olamadığımız için ve gaz sorunu olanlar için doğalmış.tabi 3 günü gecerse en kısa zamanda ilaç takviyesi yapmalıyız dedi doktor.ağrınla beraber kanaman falan olmuyor di mi?öyleyse doktoruna danışman lazım canım.bi de üşütmemen lazım.ayaklarını özellikle.inşallah endişe edilecek bişey yoktur...

duru_mg canım gaz sancısı da çektim ama bu nasıl bir ağrı biliyor musun sanki karnımın içinde birşeyleri tutup iki yandan çekiyorlar çarşaf gibi :) kanamam yok şükür.
ben rahim büyüdüğü için olabilir diyorum ama tabi doktora da soracağım.
Bir de haklısın ayakları üşütmemek çok önemli.

iyi akşamlarrrr
benim göbeğim de baya çıktı
bugün hamile pantolonlarına falan baktım
normalde giydiğim bedenin pantolonları tam oluyo, bir beden büyüğü de çok geniş oluyo
hangisini alacağıma karar veremedim
en iyisi kıyafet alma işini birkaç hafta daha ertelemek diye düşündüm

Mrb arkadaşlar ben akrabalara hamile olduğumu söylemedim.Bugün bütün akrabalar bir araya geldik ve içlerinden 1tane zeki halamız saolsun hemen farketti göbüşümü. Bu ne ya göbeğin çıkmış 4-5aylık gibi dedi bende bende herzaman göbek vardı ayrıca çok yedim dedim. İnanmadı gibi ama demekki oturduğum için ve dikkat etmediğim için belli olmuş göbeğim. Başka kimse sormadı ama artık kurbanda söylerim sanırsam mecburiyetten. O zamana da belli olur dimi??

Mrb arkadaşlar ben akrabalara hamile olduğumu söylemedim.Bugün bütün akrabalar bir araya geldik ve içlerinden 1tane zeki halamız saolsun hemen farketti göbüşümü. Bu ne ya göbeğin çıkmış 4-5aylık gibi dedi bende bende herzaman göbek vardı ayrıca çok yedim dedim. İnanmadı gibi ama demekki oturduğum için ve dikkat etmediğim için belli olmuş göbeğim. Başka kimse sormadı ama artık kurbanda söylerim sanırsam mecburiyetten. O zamana da belli olur dimi??

merhaba arkadaşlar.
okul açıldı, bulantılar arttı derken uzun süredir giremedim. hepiniz iyisinizdir inş. benim bulantılar bazen coşuyo.bazen hiç çıkartmıyorum. bazı arkadaşlar çatlak kremlerinden bahsetmiş, benim göbüşte kaşınmaya başladı. bu hafta doktora gidecem krem sorayım bakalım ne tavsiye edecek.
kızlar sağlık ocaklarına kayıt oldunuz mu. tetanoz aşısı yapıyolarmış 3.ayda. aranızda yaptıran var mı.
doktor bu hafta test yapacak sanırım bana. şu down sendromu denen testten. sizler yaptırdınız mı. benim ikiz olduğu için ikili test yapmıyacağını söyledi.
hamilelikte saçlar gürleşir dökülmez derler benim kafamda saç kalmadı. tepemde bazı bölgeler açıldı. sarımsak sürmeye başladım. bi zararı olur mu acaba.

günaydın kızlar bnde nisan annesi olarak aranıza katılmak istiyorum maalesef tabloyu yapamadım daha öncde denedim olmadı yardımcı olurmusunuz

Hoşgeldiniz aramıza.. Bebeğiniz hayırlı olsun.

Ben neden böyle bir kaygıya düşmedim ki Başıma ne geleceğinin farkında değilim sanırım daha?

Kızlar kaç kilo ile hamile kaldınız?
Ben 7 haftalıkken 53 tüm 49 kiloya düşmüşüm ama moralimi bozmuyorum alacağım...

Ben 4 haftalıkken öğrendiğimde 74.5 'tum. şimdi 11 haftalığım 72.2'yim. Bu yüzden de moralim çok bozuk

minik mucizelerin güzel anneleri hepinize günaydın
gününüz çoook güzel olsun ve hiç birşey ağzınızın tadını kaçıramasın inşallah

günaydın kızlar iki gün aradan sonra yeni bitirdim yazılanları bol bol yattım geldim
günaydın canım,ben geçmişi okumadım henüz hafta sonu bol bol gezdim,şehir dışına çıktık iki gündür kendimi daha iyi hissediyorum;sanırım 14. hafta bana iyi gelecek :)
inşallah darısı başınıza

amin inş cnm walla ben gezmeye hasret kaldım eşimin işleri yoğun yaz nedeniyle suratını zor görüyorum walla artık kışa gezeceğim bende

nisan anneleri hepinize günaydın.iyi haftalar.çalışan annelere de iş yerlerinde rahat stressiz bir hafta diliyorum.benım gündüzleri çok fazla karnım şişiyo.sizdede oluyormu bu.bu aralara kabızlık çekiyorum.ben ona bağlıyorum ama yinede sankı 4-5 yalık gibi oluyor karnım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…