Merhaba kızlar... Dün bende ikili testimi yaptırdım. Ense kalınlığı iyi çıktı şükür. Bebeğimin gelişimi de iyiymiş.11 cm olmuş kuşum.
Suratını ağzını falan gördüm. Balık gibi açıp kapıyordu. Sonra doktorla parmaklarını saydık. En son bize poposunu döndü. Doktor cinsiyet konusunda tahmin yapmaktan kaçındı. Pipi falan göremiyorum dedi. Ben o zaman kız dedim Güldü. Ya söyleyin hadi falan deyince olmaz bir daha ki sefere dedi. Benim bir tahminin var ama söylemem henüz dedi. Sanırım kızım olacak. Kan sonuçlarımı da 10 gün sonra alacam. Bir dahaki randevum 19 ekimde. Üçlü test yapacakmış. Demir ve vitamin verdi. Folik asiti kesti. Bizde haberler öğle işte.
nisan anneleri hepinize günaydın.iyi haftalar.çalışan annelere de iş yerlerinde rahat stressiz bir hafta diliyorum.benım gündüzleri çok fazla karnım şişiyo.sizdede oluyormu bu.bu aralara kabızlık çekiyorum.ben ona bağlıyorum ama yinede sankı 4-5 yalık gibi oluyor karnım.
canımmm öğrendim haklıymışım içime doğmuştu dr çok çok iyi saklamıyorsa bence kız dediherkes oğlan oğlan diyordu oysa
Kızlar henüz çok erken bunu düşünmek için belki ama Bebek odası sizce gereklimi ?
Biz eşimle bu konuda bir türlü fikir birliği sağlayamadık ben istiyorum o gerek yok diyor
Benim evim 3+1 müsait bir odam var malumunuz kısmetse Nisan annesi olacağım bebiş 6 aylık olduğunda Ekim ayı gelecek nerdeyse yani kış kapıya dayanacak.
Bulunduğumuz ilde doğalgaz yok bildiğiniz klima kullanıyoruz yaz-kış :)
Ama oda yapmazsamda bütün dolaplarım dolu ve bebişin eşyalarını koyacak bir cm yerim yok
Ayyy bi tek benmi düşünüyorum bunları erkenden hadi bana bi destek olun :))
Ben şimdiden plan programı yapıp listeyi hazırlayıp 4. aydan sonrada ufaktan alışverişe başlamak istiyorum.
Meraba kizlar allah izin verirse bende nisanda alcam bebisimi kucagima ama cinsiyetini cok merak ediyorumm aslinda önemli olan tabiiki saglikli olmasi ama ben hep ilk bebegimin kiz olmasini isterdim hep dua ederdim simdi o gûn geldi ben hamileyim acaba kiz mi erkek mi. Ya cok taktim rabbim hayirlisini versin ben böyle sürekli kiz kiz diyip günahami giriyorum acaba.
günaydın herkese yaklaşık 1 aydır yazamıyorum anneannem vefat ettibende 2li tarama testimi yaptım çok şükür sonuç güzel dün doktora gittik 13 haftalık olmuş bebeğim maşallah herşey yolunda ve doktorumuzun cinsiyet tahmini KIZ bebeğim olucak inşallah ama bunun için kesin olarak 1 ay sonraki kontrolümde söyleyebiliriz dedi hayırlı sağlıklı olsunlar inşallah.
başın sağolsun tatlımbebişin iyi olmasına sevindim;maşallah kızımıza
kızlar dün kontrolüm vardı. ultrasonu bi açtı doktor bebişim kıpır kıpır.... sırt üstü yatmış, kollar bacaklar havada oynuyo :) ultrasonu fark edince bıraktı hareket etmeyi. Allahıma şükür ne kadar güzel bi duyguymuş annelik. hala gözümün önünde o sahne...
2li testini yaptı doktor ancak sonucu 2 hafta sonra öğreneceğiz. ense kalınlığı 1,1 çıktı, normal dedi. bu arada bebeğiniz büyük ihtimalle erkek gibi görünüyor ama 2hafta sonra kesinleştirelim dedi. sonra ultrason resimlerini inceledim, nokta kadar minicik pipisi var gibi gerçekten. bakalım iki hafta sonra kesinleşecek.
3 tane hap verdi. bana biraz fazla gibi geldi. isimlerini yazayım sizinde kullandıklarınız var mı acaba...
decavit, gyno ferro sanol, magnorm
kızlar benim pantalonlarım dar gelmeye başladı. beli çok rahatsız ediyordu. ebe bir arkadaşım dar giymenin bebeğin gelişimini etkilediğini söyledi. ayrıca cuma günü pantalonum sıktığı için bir iki saat sonra sancım başladı çok korktum. dün eşimle lcwdan pantalon aldım. normalde 36 giyiyordum. 36 beden tam oldu ama ben 38 aldım o da çok farketmedi. belide lastikli ayarlanabiliyor. benim hoşuma gitti fiyatıda 39.90.
Eki Görüntüle 520942
Eki Görüntüle 520944
Aminnnn...slm kızlar...
hayırlısıyla sağlıklı olsunlar tabi de kızımızın olmasını çok istiyoruzzz
Biz de biz de biz de :)
Mrb arkadaşlar ben akrabalara hamile olduğumu söylemedim.Bugün bütün akrabalar bir araya geldik ve içlerinden 1tane zeki halamız saolsun hemen farketti göbüşümü. Bu ne ya göbeğin çıkmış 4-5aylık gibi dedi bende bende herzaman göbek vardı ayrıca çok yedim dedim. İnanmadı gibi ama demekki oturduğum için ve dikkat etmediğim için belli olmuş göbeğim. Başka kimse sormadı ama artık kurbanda söylerim sanırsam mecburiyetten. O zamana da belli olur dimi??
Biz tam arife gününden bir gün önce öğrendik. Bayramda da dayanamadık herkese bayram hediyesi veriyoruz dedik. Bayramın coşkusuyla bebeği de kutladık.
merhaba arkadaşlar.
okul açıldı, bulantılar arttı derken uzun süredir giremedim. hepiniz iyisinizdir inş. benim bulantılar bazen coşuyo.bazen hiç çıkartmıyorum. bazı arkadaşlar çatlak kremlerinden bahsetmiş, benim göbüşte kaşınmaya başladı. bu hafta doktora gidecem krem sorayım bakalım ne tavsiye edecek.
kızlar sağlık ocaklarına kayıt oldunuz mu. tetanoz aşısı yapıyolarmış 3.ayda. aranızda yaptıran var mı.
doktor bu hafta test yapacak sanırım bana. şu down sendromu denen testten. sizler yaptırdınız mı. benim ikiz olduğu için ikili test yapmıyacağını söyledi.
hamilelikte saçlar gürleşir dökülmez derler benim kafamda saç kalmadı. tepemde bazı bölgeler açıldı. sarımsak sürmeye başladım. bi zararı olur mu acaba.
​Ben aşıyı 6. ayda yapıyorlar diye duymuştum.
kızlar dün kontrolüm vardı. ultrasonu bi açtı doktor bebişim kıpır kıpır.... sırt üstü yatmış, kollar bacaklar havada oynuyo :) ultrasonu fark edince bıraktı hareket etmeyi. Allahıma şükür ne kadar güzel bi duyguymuş annelik. hala gözümün önünde o sahne...
2li testini yaptı doktor ancak sonucu 2 hafta sonra öğreneceğiz. ense kalınlığı 1,1 çıktı, normal dedi. bu arada bebeğiniz büyük ihtimalle erkek gibi görünüyor ama 2hafta sonra kesinleştirelim dedi. sonra ultrason resimlerini inceledim, nokta kadar minicik pipisi var gibi gerçekten. bakalım iki hafta sonra kesinleşecek.
3 tane hap verdi. bana biraz fazla gibi geldi. isimlerini yazayım sizinde kullandıklarınız var mı acaba...
decavit, gyno ferro sanol, magnorm
İyi haberlerine sevindim canım. Darısı başımıza inş.
Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle giyin.
Biz de biz de biz de :)
Biz tam arife gününden bir gün önce öğrendik. Bayramda da dayanamadık herkese bayram hediyesi veriyoruz dedik. Bayramın coşkusuyla bebeği de kutladık.
​Ben aşıyı 6. ayda yapıyorlar diye duymuştum.
EBE YE BU AY GİTTİĞİMDE 16. HAFTADA GEL BANA AŞINI ANCAK OZMN YAPABİLİRİM DEDİ BEN ÖYLE GİDECEĞİM
tatlım bizde de tam tersi eşim oda falan istiyor ama inan boş yere borç çünkü o odayı çok uzun süre kullanamayacak maddi durumun süperse neden olmasın tabiki ama şöyle düşünsene zaten onu çok küçük oldugu için odasında bırakamayacaksın sürekli emeceği için yanında olacak zaten küçük tasınabilir beşikler var hem iş yaparken falan yanında tasıyabilirsin bebeğini sürekli odada ağladımı seymi yanında olur sürekli yatagının hemen yanına koyarsın inan zaten yüreğin dayanmaz onu odasında bırakmaya eşim geçen diyor ki ayy o yan odada mı uyuyacaj karanlık korkmazmı ağlarsa duymazsak askım ben basında beklesem olur mu dio dedim ki oda yapmak mantıksız bak askım farkettin mi baska eksiklerini tamamlarız odalara vereceğimiz parayla iyi kaliteli bir oda 3binlerden baslıyor neden bu parayı baska eksiklerine harcamayasın ha ne yaparsın bi şifonyer alırsın kıyafetleri askılık olmuyor çekmecelere yerleştir biraz büyüdüğün de çocuk odası alırsın uzun süre kullanır ama bebek odasını çok kısa bir süre kullanabilecek bence en mantıklısını yap
Kızlar dün rüyamda pazara gidermişiz ablam annem ben pazardan kız için kıyafetler alıyorduk acaba bebek kızmı olacak
Kızlar dün rüyamda pazara gidermişiz ablam annem ben pazardan kız için kıyafetler alıyorduk acaba bebek kızmı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?