2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

tebrik ederim canım,maşallah bebişine

cnm kabızlık bendede var ben çok içiorum ona bağlamıştım ama bu aylarda normal heralde çarşamba kontrolüm var doktora gidince soracağım cnm

tatlım bizde de tam tersi eşim oda falan istiyor ama inan boş yere borç çünkü o odayı çok uzun süre kullanamayacak maddi durumun süperse neden olmasın tabiki ama şöyle düşünsene zaten onu çok küçük oldugu için odasında bırakamayacaksın sürekli emeceği için yanında olacak zaten küçük tasınabilir beşikler var hem iş yaparken falan yanında tasıyabilirsin bebeğini sürekli odada ağladımı seymi yanında olur sürekli yatagının hemen yanına koyarsın inan zaten yüreğin dayanmaz onu odasında bırakmaya eşim geçen diyor ki ayy o yan odada mı uyuyacaj karanlık korkmazmı ağlarsa duymazsak askım ben basında beklesem olur mu dio dedim ki oda yapmak mantıksız bak askım farkettin mi baska eksiklerini tamamlarız odalara vereceğimiz parayla iyi kaliteli bir oda 3binlerden baslıyor neden bu parayı baska eksiklerine harcamayasın ha ne yaparsın bi şifonyer alırsın kıyafetleri askılık olmuyor çekmecelere yerleştir biraz büyüdüğün de çocuk odası alırsın uzun süre kullanır ama bebek odasını çok kısa bir süre kullanabilecek bence en mantıklısını yap

hoşgeldin aramıza canım.. cinsiyetini merak etmen çok normal;ama seçme şansımız yok unutma.. Allah'tan hep sağlıklı ve hayırlı bir evlat olmasını dile! Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, gönlüne göre versin inşallah

Arkadaşlar ben bu hafta sonu park yataklara baktım. açıkcası biraz kafam karıştı.gridiğim bir dukkanda mobilya yatağın daha sağlıklı olduğunu söylediler.neticede biri naylon biri doğal malzemeden yapılıyor.biliyorum çok erken daha ama tesadüf denk geldik.

başın sağolsun tatlım bebişin iyi olmasına sevindim;maşallah kızımıza

hanipeks stresli günlerin sonunda her şeyin yoluna girmesine sevindim;inşallah böyle tatsızlıklar olmaz bir daha

Günaydın kızlar.Güzel birgün ve iyi bir hafta olması dileğiyle...

İyi haberlerine sevindim canım. Darısı başımıza inş.

Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle giyin.

Kızlar dün rüyamda pazara gidermişiz ablam annem ben pazardan kız için kıyafetler alıyorduk acaba bebek kızmı olacak

maşallah bebişetebrik ederim tatlım hep böyle güzel haberler okumak nasip olsun inşallah.. darısı gideceklerin başına hayırlısı ile
ben de gynoferon ve magnorm kullanıyorum

günaydın kızlar iyileştim döndüm ama berbat bişeymiş bu enfeksiyon cumartesi ağrılarım yine tuttu kıvrandırdı resmen ağlamaktan acıdan gözlerim şişti eşim de nana limon bitki çayı vardı onu yaptı onun sayesinde rahatladım. Unutmayın arkadaşlar bol bol su için ve sık tuvalete gidin enfeksiyon ağrısı böbrekteki taş ağrısı gibi bir ara ondan bile şüphelendik ama Allaha şükür öyle bişey değil.
ycl2012
başın sağolsun, Allah sabır versin, annenin mekanı cennet olsun

Bazı bebek odaları 10-12 yaşa kadar kullanılabiliyor. Renk tercihini de sade yaparsanız olabilir. Ama hemen doğar doğmaz masrafa da girmeye gerek yok. Tercih meselesi, çok önemli değil.

Kızlar dün rüyamda pazara gidermişiz ablam annem ben pazardan kız için kıyafetler alıyorduk acaba bebek kızmı olacak

Rüyalar tersine de çıkabilir tabi

canım benim pek rüya yorumlayamam ama ben de doktora gitmeden bir kaç gün önce rüya görmüştüm dr kağıda kız yazmıştı :) Allah gönlüne göre versin inşallah arkadaşım..
ama çok az kaldı kısmetse öğreniriz çarşamba dimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…