2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Ahşap beşikler de var, düşünebilirsin.

hanipeks stresli günlerin sonunda her şeyin yoluna girmesine sevindim;inşallah böyle tatsızlıklar olmaz bir daha

İnşallah olmaz canım. Teşekkür ederim.

Kızlar Mart anneleri kendi aralarında çekiliş yapıyorlar. Çok hoşuma gitti. Maddi limit de belirlemişler. Kargo ile birbirlerine aynı anda göndereceklermiş paketlerini. Biz de düşünebiliriz. Ben oldum olası severim böyle aktiviteleri.

bizde öyle yapabiliriz ama bebelerin bi cinsiyeti belli olsun cnm bence

Bende yapmak istiyorum ama gebe okuluna bakacağım saatleri tutarsa aksam seansları varsa bebek büyüyünce yapılıyormuş die biliyorum küçükken tehlikeliymiş.

c.tesi doktora gittik doktor ablamız bizimle çok güzel ilgilendi ama benim duracell tavşanım yerinde durmadıgı için bizi bir saat kadar yürüttü ayy çok tatlıydı takla atıyor gibiydi dönüyor falan bide elini oynattı gibi oldu dönerken babası ve annanesi sevinçten uçtu bir saat sonra doktor ablamız maalesef yukarıdan biraz bastırıp yerimizi daralttı ki dursun die o anı da çok tatlıydı ya birden durdu böyle eller yukarı dedi doktor bebeğimde kaldı öyle ense kalınlıgımız 1mm gayet iyiymiş burnumuz göründü kan sonuclarımızı da bir hafta sonra alacagız ama cinsiyet hakkında birsey söylemedi bu haftalarda net olmaz erkek derim kız çıkar kız derim erkek çıkar bişi diyemem 16.haftadan önce dedi bi tek ona üzüldük ama herseyimiz çok güzeldi kardesim evlendi öz kardesimden öte iki arkadasım canlarım ömür boyu mutlu olsunlar inşallah allahım bizleri hiç ayırma onlarında bebeği olsa beraber büyütsek =) düğün dündü allahım kuaförde migrenim tuttu istifar ettim kuaförde 4-5 kez iyi annem yanımdaydı onu benden ayırma allahım nolur sonra düğünden acile gittik bi kardesim daha var oda arkadasım ama bizim tayfa hep kardes gibiyiz ailelerlede çok samimiyiz öz kardesimden öteler yani o sağolsun gelin arabasıyla hastaneye götürdü tabi annem de yanımda yoldada bi kaç kez istifar ettim kızlar aklınızda bulunsun iğne yapıyorlar bebeğe zarar vermiyor diklomek yaptı hemencecik geçti daha dogrusu istifar etmemde rahatlatmıştı agrıyı ama iğnede etki etti tabi ki ama çoooook mutluyum durup durup eşime gördün demi duracell davsanımı nasıl kıpır kıpırdı diorum anammm bu çok yaramaz olur sa =)

bizde öyle yapabiliriz ama bebelerin bi cinsiyeti belli olsun cnm bence

bencede ama süper bir fikir çekiliş ben daha önce çekiliş değilde kendim sizlere hediyeler yollamayı düşünmüştüm ama bu daha mantıklı herkes işin içinde olur ama tabi ki cinsiyetler belli olsun önce

folik asitle ilgili bişey söyledimi devam ediomusun bıraktınmı cnm

Sağol canım ben de iyiyim işte 12 haftaya girdik allahın izni ile bu cmt de ikili test var bakalım :) mide bulantıları bıçak gibi kesildi sanki :) diyetisyene gittim liste aldım ama ben kilolu olduğum için ona göre ayarladı listeyi yani sizlere az gelebilir benim yediklerim. Katinam nesfiti sormuştu doktor yeme zararlı olabilir dedi. Cornflakes falan da öyle yulaf ezmesi olabilirmiş. Meyve suyu önermedi meyvenin kendisini ye dedi. Her sabah mutlaka yumurta yememiz gerekiyormuş. Süt içemiyordum mutlaka içeceksin dedi. Yoğurdu evde yapacaksın dedi hazır yemeyecekmişim. Yine aklıma geldikçe yazarım. Evet yaaa sen de yazamıyorsun ben de okuyorum bazen ama yazacak vaktim olmuyor bakalım bu haftaki iş yoğunluğuna göre yazarım inşallah.

sana da günaydınnnn, nasılsın? Geçen hafta giremedim topicimize, bu hafta tadını çıkarmayı planlıyorum :)

bebişin güzel haberleri için tebrik ederim canım,maşallah
kına ve düğün için çok heyecanlıydın ama tadını çıkaramamışsın,çok zor geçmiş hafta sonu üzüldüm geçmiş olsun..
taşıdığın mucizenin iyi olduğunu bilmek çok büyük mutluluk;cinsiyet bile önemsiz kalıyor bu mutluluğun yanında

günaydın herkese :) ne güzel test sonuçları cinsiyetler yavaş yavaş bellioluyo Allah hepimize sağlıklı sıhatli bebekler nasip eder inşallah benimde kontrolm 6 sında hem merak ediyorum hem de test de yapılcağı için ister istemez geriliyorum Alla hayırlısını nasip eder inşallah..

günaydın.kızlar bende perşembe doktora gitmiştim.çok hareketli benim bebeğim kıpır kıpır hiç durmadı kıpırdağım benim.360 derece dönüyor.ense kalınlığımıza baktı gayet iyiymiş.5 hafta sonra tekrar gel 4lü tarama testi yapacakmış.5 hafta sonra cinsiyetimiz belli olurmu?

BEBİŞİN GÖSTERİRSE BELLİ OLUR CANIM

amin cnm hepimizinki inş benim de çarşamba günü bendede bi tedirginlik var ister istemez inş güzel sonuçlarla döneriz

oyy kuzum senin de ikili testine bir şey kalmadı,hepimiz bebişlerimizin sağlıklı haberleri ile bitirelim artık ilk üçü inşallah
nesfit ben de yiyordum üzüldüm bu habere,çok pratik oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…