2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Aynen benim doktorumda benzer seyler öneriyor canım...

Katkı maddesi olan,hazır olan herseyden uzak dur diyor,meyve suları+yoğurt dahil.

Süt,yumurta,yoğurt,pekmez,bal,ceviz,badem,et,balık,bakliyat,sebze,meyveyi düzenli olarak yenmeli diyor ama kırmızı et ve yumurtadan inanılmaz soğumuş durumdayım.

Açıkcası hayatım boyunca hiç bu kadar sağlıklı beslenmemiştim,mide fesatı geçirmekten korkuyorum.

büyük ihtimalle belli olur 5haftaya kadar. ben geçtiğimiz cumartesi gittim, o zaman bile tahmin etti 2 hafta sonra kesinleştirelim dedi. seninle haftalarımız aynı olduğu için söylüyorum.

merhaba bende kilolu hamilelerdenim.diyetisyene gtmek istiyorum ama uyabilirmiyim bilemiyorum.zahmet olmazsa listeni paylaşır mısın?fikir açısından iyi olur.şimdiden sağol:)

merhaba bende kilolu hamilelerdenim.diyetisyene gtmek istiyorum ama uyabilirmiyim bilemiyorum.zahmet olmazsa listeni paylaşır mısın?fikir açısından iyi olur.şimdiden sağol:)

hoşbulduk canımmmmmmm
Ben kendimi çok yorgun hissediyorum oysaki yorucu hiçbirşey yapmıyorum uykuya doyamıyorum
sizlerde de varmı:26::26:

yorgunluk ve uykusuzluk çok normal tatlım ben iki gündür çok iyiyim maşallah uyku hali var ama ruh halim daha iyi ve daha enerjik hissediyorum
darısı tez zamanda başınıza inşallah canım

kızlar bişey sorcam LCW ın sitesine bakıyorum hamile pantolonları hoşuma gitti ama deneyerek almak istiyorum acaba bütün mağazalarında varmıdır bunlardan ben izmirde oturuyorum bilgisi olan varmı hiç dikkatimi çekmedi şimdiye kadar gittim mağazalarında ama belki siz görmüşsünüzdür. ya valla patlıcam bu pantolonla acil almam lazım

büyük ihtimalle belli olur 5haftaya kadar. ben geçtiğimiz cumartesi gittim, o zaman bile tahmin etti 2 hafta sonra kesinleştirelim dedi. seninle haftalarımız aynı olduğu için söylüyorum.

çok heycanlıydım zaten döndüğünü gördükçe kalbim çarptı.eli kolu bacağı ayakları herşeyini gördük RABBİME şükürler olsun.2li test yapmadı bana neden acaba?bir şeyde demedi.4lü test yapacakmış ...ayrıca boyu 49,7 gibi çıktı baştan popoya

folik asitle ilgili bişey söyledimi devam ediomusun bıraktınmı cnm

Tatlım ben söyledim hiç ilaç içmiyorum die o da zaten şuanlık ilaç bende önermiyorum doğal besinlerden alın dedi ben hiç ilaç kullanmıyorum çünkü ilaçtan tiksindiğim için söyledim ilk 3 ay hiç tavsiye etmiyorum genelliklede bebeğin tam kasları gelişene kadar ilaç vermiyorum 4 ayı buluyor dedi şuan ilaç kullanmıyorum bol bol salata sebze meyve taze sıkma meyve suları kuru yemişler bol bol doğal besinler ve mideni sakın aç bırakma az az sık sık ye dedi araşştır ne eksik ilacını veriyor folik asit mi neyde var ''karaciğer,kuru baklagiller,yumurta,portakal,alabalık,ıspanak,brokoli,lahana'' bunlardan bol bol tüket yani=)

günaydın kızlar:)
bu hafta dersler rayına girdi biraz ara da bende bakıyorum,çocuklar etkinlik filan yaparken:))
bugün midem bulanıyo benim ya,hiç doğru düzgün bulanmıyo du,
bugün benim doğumgünüm,heralde annesinin doğumgününü kutluyo bizim yaramaz:))

bebek odası bende almıcam,gereksiz görüyorum,fazla odamız olduğu halde kiradayız,ev alırsak inşallah o zaman oda yaparım
şimdi bi beşik, bide şifonyer almayı düşünüyorum,park yatak mantıklı geliyo çünkü eşim ve ben öğretmen olduğumuz için yaz tatillerinde filan hep memleketteyiz,yatağı toplar götürürüm,gerçi onuda almıcam yeğenimin var 2 yaşını geçti ablam ona yatak alıcak park yatağıda bana vericek,emeklemeye yürümeye başlayınca iyi oluyo kapısını açık bırakıyo ablam pıtır pıtır geliyo kendisi:))
bide ben minimum masraf yapmayı düşünüyorum,bi arkadaş demişti,geleceği için yatırım yapmak bence de daha iyi,
bebekken aldığımız herşeyi çok kısa süre kullanıcak,benim arkadaşlarımda hep öle yaptı ,elden ele:)

Canım hemen hemen bütün şubelerinde vardır,küçük bir bölümü hamile reyonu yapmışlar.

Canım doğum günün kutlu,hersey gönlünce olsun.

Ablan varmış ne kadar şanslısın,kesinlikle gereksiz masrafa gerek yok o halde...

aaa cnm doğum gunun kutlu olsun allah eşinle bebişinle nice güzel seneler nasip etsin

benimkide çok hareketliydi. bi de doktor büyük ihtimalle erkek deyince, aha zıpır geliyo dedim :) her doktor farklı canım, aslına bakarsan 4lü test daha ayrıntılı bişey değil mi? benimki de 2li testi yapalım sorun çıkarsa amniyosentez yaparız dedi. bende 2li den sonra 3lü yapılıyor diye biliyodum mesela. 3lü den bahsetmedi bile. benimkinin boyu da 58 mm çıktı. Allahın lutfu onlar bize, şükürler olsun.

Katinam bugün hastaneye gidecekti,hayırlı,güzel haberlerle döner inşalah.Bakalım bebişin cinsiyeti belli olacakmı?:106:

Arkadaşlar İstanbul Avr. yakasında oturan varsa hamile pantalonu için bir mağaza keşfettim Şirinevler'de uygun fiyata hemde çok model var.

Ay benim de haftaya 2li test, cuma gününe kadar sabırsızlıkla bekleyeceğim. Yumurta hergün yenmeli bence de ama malesef yiyemiyorum. ilk başlarda muntazam sütümü de içiyordum her öğün hem de, şimdi sütümü de içemiyorum ve vicdan azabı duyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…