2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Günaydn herkese hamilelik pilatesiyle güne başlıyorum. :) Umarım düzenli devam ettirirm bundan sonra. Dün hamile pantolonlarına baktım ve bi kotcuda 50liralık olanı beğendim ama pahalı geldi lcw'ya göre. Lcw dakileride gerçi hiç beğenmedm yazlık şu hemen buruşan keten kumaşa yapmışlar. Biraz daha bakıp ondan sonra karar vercem

kızlar günaydın chosy doğum günün kutlu olsun canım size bişey sormak istiyorum bebeğinizin hareketlerini kaçıncı haftadan itibaren hissetmeye başladınız ben hissetmiyorum bu yüzdende hep korku var içimde

evet yaaa sorma canım :) Haydi bakalım hayırlısı olsun. Sağol güzel dileklerin duaların için hepbirlikt einşallah ağzına sağlık :) Canım benim gittiğim diyetisyen Medipol Hastanesinin tek diyetisyeni varmış o. Artık bugüne kadar yaptıklarımız yediklerimiz içtiklerimiz için birşey yapılamaz ben de mısır gevreği falan yemiştim :) ama bundan sonrası için bile bile yapamıcam. Biraz bahsetmemi istermisin listeden detaylı. Ama dediğim gibi ben kiloluyum diye az yazdı sanki kilo daha almayım diye onun için sizlere uyar mı bilemiyorum yanlış yönlendirmek istemem. daha olmadı ek yaparsınız bunlara :

Uyanınca : 3 adet kayısı+ 2 adet ceviz+ 1 bardak ılık su (oda sıcaklığında)

Kahvaltı: Çok açık çay (şekeirsiz)
1 dilim beyaz peynir ( 30 gr)
1 adet yumurta (haşlanmış veya omlet)
Çiğ sebze (söğüş)
4-5 adet zeytin
2 ince dilim esmer ekmek ( 50 gr) Unu ekmeklerin ince ve küçük boylarından 2 tane oluyor yani paket ekmeklerin.
1 tatlı kaşığı pekmez

Ara: 1 porsiyon meyve

Öğle: 3-4 yumurta büyüklüğünde et (kırmızı veya beyaz) 90-120 gr
Salata (mısırsız)
2 ince dilim esmer ekmek ( 50 gr)

Ara: 1 porsiyon meyve + 8-10 adet badem

Ara: 2-3 adet kepekli grisini (ince uzunlardan) +1 kase yoğurt (200 gr)
(grisini yerine yoğurdun içine 2 çorba kaşığı yulaf ezmesi de olabilir.)

Akşam: Sebze Yemeği (patatesssiz) etli olabilir et konacaksa kıyma veya kuşbaşı yağ konmayacak.
1 kase yoğurt (200 gr)
Salata (mısırsız)
2 ince dilim esmer ekmek ( 50 gr)

Ara: 1-2 porsiyon meyve+ 1 su bardağı süt ( 200 ml)

Su Günde en az 2- 2.5 litre içilecek.

Not: Ben süt içemiyorum dedim diye sadece geceye yazdı gündüz de kendi evde yaptığın yoğurt yenecek dedi.

oyy kuzum senin de ikili testine bir şey kalmadı,hepimiz bebişlerimizin sağlıklı haberleri ile bitirelim artık ilk üçü inşallah
nesfit ben de yiyordum üzüldüm bu habere,çok pratik oluyordu

canım daha çok erken değil mi? 4. aydan sonra hissedilebilir diye biliyorum...

yorgunluk ve uykusuzluk çok normal tatlım ben iki gündür çok iyiyim maşallah uyku hali var ama ruh halim daha iyi ve daha enerjik hissediyorum
darısı tez zamanda başınıza inşallah canım
benimde inşallah bu haftadan sonra geçer ya
hamileyken çalışmamak lazımmış onu anladım ben
Canım merhaba

Bende öyleyim...Hep uzanasım var,oturmak bile yoruyor bazen

aynen canım hep tembellik yapıp yatmak istiyorummmm

bu arada bana doktorum folik asit yerine vitamin verdi kan hapı verdi birde coraspirin kullanıyorum kan pıhtılaşmasından dolayı
magnezyumda yazdı onu 4.aydan sonra kullanmaya başla dedi

canım bebek henüz çok küçük olduğu için o ne kadar hareketli olursa olsun 16. haftadan önce bebeğin hareketlerini hissedemezsin

doğum günün kutlu olsun canım bebişinle eşinle nice mutlu senelere

chosy DOĞUM GÜNÜN KUTLU VE MUTLU OLSUN CANIM EŞİN VE BEBİŞİNLE NİCE SENELERE İNŞALLAH. :) HAMİLE OLARAK YENİ YAŞINA GİRDİN NE GÜZEL NE MUTLU SANA :) HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN. BUGÜN BİZİM DE EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ :) DİĞERLERİNDEN DAHA FARKLI HİSSEDİYORUZ :) ÇOK SEVİNÇLİYİZ.

Valla şu adımızın altında çıkan hamilelik günlüğünde bebeğin harketlerini bugün hiisedebilirsiniz diyor ama ben de henüz hissedemedim canım sıkıldı sabah sabah okuyunca. Herzaman çok sağlıklı değil sanki o bilgiler. Bana da daha erken gibi geldi aranızda hisseden var mı ben sadece bazen o da yatarken kalkarken rahmimiğn gerildiğini kasıldığını hissediyorum okadar. Karnımın şişliği ise bir var bir yok sanki gaz durumuna bağlı gibi başta korkup merak ediyordum ama alıştım artık. :)

canım bebek henüz çok küçük olduğu için o ne kadar hareketli olursa olsun 16. Haftadan önce bebeğin hareketlerini hissedemezsin

herkese güzel bi pazartesi diliyorum.chosy sanada yeni yaşında mutluluklar diliyor dogum gününü kutluyorum arkadaşım.son nöbetimi tutup nöbet devrini bugünden ititbaren kapatıyorum.perşembe mesaiye başlıyorum.hadi hayırlısı kızlar.ben yorgunum biraz kestireyim.güzel haberlerle dönün inş.

İyi ki doğdun annem, iyi ki doğdun annem, iyi ki doğdun iyi ki doğdun, mutlu yıllar sana annem

İmza: Bebeğin

Katinam bugün hastaneye gidecekti,hayırlı,güzel haberlerle döner inşalah.Bakalım bebişin cinsiyeti belli olacakmı?:106:

Hayırlı haberlerle döner inşallah.

Keşke benim de vaktim olsa pilates ya da yoga vb yapmaya

canım dikkatli okursan orada hisetmeye BAŞLAMAMIŞ olmalısınız diyor.daha çokk erken

Ilgilenen arkadaşlar için listeye devam ediyorum

haftada2-3 kere mutlaka baklagil yenecek dedi

haftada 1 kere balık

beyaz et yerine kırmızı et tercih edilecekmiş.

çorba içince 2 dilim ekmek yerine 1 dilim yenecekmiş (kilolular için)

kuru fasülye,nohut,mercimek barbunya vs 4 kaşığı 1 dilim ekmek yerine geçiyormuş.

Ben de anlamadım bebek mi beslicem rejim mi yapıyorum :) eeee böyle kilolu hamile kalırsam olacağı o :)

tebrik ederim canım,hamileyken kutlanan evlilik yıl dönümü hiççç unutulmuyor :) çok güzel bir gün olsun bu gün senin ve eşin için;bir ömür mutlulukla hatırlayın inşallah..
birbirinize saygı ve sevginiz hiç bitmeden birlikte yaşlanın inşallah bebişiniz uğurunuz olsun

canım ya niye bu kadar kilona taktın boyun ve kilon kaç merak ettimde

çok teşekkür ederim canım benim hepimiz inşallah uzun güzel evlilikler yaşayalım ömrümüzün sonuna kadar çocuklarımızla birlikte sağlıkla huzur ve mutlulukla. Iyi dileklerin için ne güzel şeyler yazmışsın teşekkür ederim. :)

Ha ha aha ah:) yok canım ben takmadım da korkumdan yani sağlıklı bir doğum yapabilmek için ve özellikle son zamanlarımda işe nasıl gidip gelcem onu düşündüğüm için mecburum yani dikkat etmeye şekerim çıkmasın diye şeker yok bende ama oluyormuş dikkat etmezsem işte estetik kaygılarla ilgisi yok tamamen sağlık için canım

boyum 160 83 kilo ile hamile kaldım neyseki doktor çok iyi gitmişsin ilk 3 ay dedi. Sadece 1-1.3 kg aldım. Bundan sonra da toplamda 10 u aşmamam lazımmış. 8-10 arası dedi toplamda

canım ya niye bu kadar kilona taktın boyun ve kilon kaç merak ettimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…