- 29 Mart 2012
- 796
- 90
- 118
oyy kuzum senin de ikili testine bir şey kalmadı,hepimiz bebişlerimizin sağlıklı haberleri ile bitirelim artık ilk üçü inşallah
nesfit ben de yiyordum üzüldüm bu habere,çok pratik oluyordu
kızlar günaydın chosy doğum günün kutlu olsun canım size bişey sormak istiyorum bebeğinizin hareketlerini kaçıncı haftadan itibaren hissetmeye başladınız ben hissetmiyorum bu yüzdende hep korku var içimde
benimde inşallah bu haftadan sonra geçer yayorgunluk ve uykusuzluk çok normal tatlımben iki gündür çok iyiyim maşallah uyku hali var ama ruh halim daha iyi ve daha enerjik hissediyorum
darısı tez zamanda başınıza inşallah canım
Canım merhaba
Bende öyleyim...Hep uzanasım var,oturmak bile yoruyor bazen
günaydın kızlar:)
bu hafta dersler rayına girdi biraz ara da bende bakıyorum,çocuklar etkinlik filan yaparken:))
bugün midem bulanıyo benim ya,hiç doğru düzgün bulanmıyo du,
bugün benim doğumgünüm,heralde annesinin doğumgününü kutluyo bizim yaramaz:))
iyikiiii doğdun canım,yeni yaşın kutlu olsun
canım bebek henüz çok küçük olduğu için o ne kadar hareketli olursa olsun 16. haftadan önce bebeğin hareketlerini hissedemezsinkızlar günaydın chosy doğum günün kutlu olsun canım size bişey sormak istiyorum bebeğinizin hareketlerini kaçıncı haftadan itibaren hissetmeye başladınız ben hissetmiyorum bu yüzdende hep korku var içimde
bu hafta dersler rayına girdi biraz ara da bende bakıyorum,çocuklar etkinlik filan yaparken:))
bebek odası bende almıcam,gereksiz görüyorum,fazla odamız olduğu halde kiradayız,ev alırsak inşallah o zaman oda yaparım
şimdi bi beşik, bide şifonyer almayı düşünüyorum,park yatak mantıklı geliyo çünkü eşim ve ben öğretmen olduğumuz için yaz tatillerinde filan hep memleketteyiz,yatağı toplar götürürüm,gerçi onuda almıcam yeğenimin var 2 yaşını geçti ablam ona yatak alıcak park yatağıda bana vericek,emeklemeye yürümeye başlayınca iyi oluyo kapısını açık bırakıyo ablam pıtır pıtır geliyo kendisi:))
bide ben minimum masraf yapmayı düşünüyorum,bi arkadaş demişti,geleceği için yatırım yapmak bence de daha iyi,
bebekken aldığımız herşeyi çok kısa süre kullanıcak,benim arkadaşlarımda hep öle yaptı ,elden ele:)
canım bebek henüz çok küçük olduğu için o ne kadar hareketli olursa olsun 16. Haftadan önce bebeğin hareketlerini hissedemezsin
Bende nisan annesiyim :)))
bebek odası bende almıcam,gereksiz görüyorum,fazla odamız olduğu halde kiradayız,ev alırsak inşallah o zaman oda yaparım
şimdi bi beşik, bide şifonyer almayı düşünüyorum,park yatak mantıklı geliyo çünkü eşim ve ben öğretmen olduğumuz için yaz tatillerinde filan hep memleketteyiz,yatağı toplar götürürüm,gerçi onuda almıcam yeğenimin var 2 yaşını geçti ablam ona yatak alıcak park yatağıda bana vericek,emeklemeye yürümeye başlayınca iyi oluyo kapısını açık bırakıyo ablam pıtır pıtır geliyo kendisi:))
bide ben minimum masraf yapmayı düşünüyorum,bi arkadaş demişti,geleceği için yatırım yapmak bence de daha iyi,
bebekken aldığımız herşeyi çok kısa süre kullanıcak,benim arkadaşlarımda hep öle yaptı ,elden ele:)
Katinam bugün hastaneye gidecekti,hayırlı,güzel haberlerle döner inşalah.Bakalım bebişin cinsiyeti belli olacakmı?:106:
Günaydn herkese hamilelik pilatesiyle güne başlıyorum. :) Umarım düzenli devam ettirirm bundan sonra. Dün hamile pantolonlarına baktım ve bi kotcuda 50liralık olanı beğendim ama pahalı geldi lcw'ya göre. Lcw dakileride gerçi hiç beğenmedm yazlık şu hemen buruşan keten kumaşa yapmışlar. Biraz daha bakıp ondan sonra karar vercem
Valla şu adımızın altında çıkan hamilelik günlüğünde bebeğin harketlerini bugün hiisedebilirsiniz diyor ama ben de henüz hissedemedim canım sıkıldı sabah sabah okuyunca. Herzaman çok sağlıklı değil sanki o bilgiler. Bana da daha erken gibi geldi aranızda hisseden var mı ben sadece bazen o da yatarken kalkarken rahmimiğn gerildiğini kasıldığını hissediyorum okadar. Karnımın şişliği ise bir var bir yok sanki gaz durumuna bağlı gibi başta korkup merak ediyordum ama alıştım artık. :)
chosy DOĞUM GÜNÜN KUTLU VE MUTLU OLSUN CANIM EŞİN VE BEBİŞİNLE NİCE SENELERE İNŞALLAH. :) HAMİLE OLARAK YENİ YAŞINA GİRDİN NE GÜZEL NE MUTLU SANA :) HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN. BUGÜN BİZİM DE EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ :) DİĞERLERİNDEN DAHA FARKLI HİSSEDİYORUZ :) ÇOK SEVİNÇLİYİZ.
Ilgilenen arkadaşlar için listeye devam ediyorum
haftada2-3 kere mutlaka baklagil yenecek dedi
haftada 1 kere balık
beyaz et yerine kırmızı et tercih edilecekmiş.
çorba içince 2 dilim ekmek yerine 1 dilim yenecekmiş (kilolular için)
kuru fasülye,nohut,mercimek barbunya vs 4 kaşığı 1 dilim ekmek yerine geçiyormuş.
Ben de anlamadım bebek mi beslicem rejim mi yapıyorum :) eeee böyle kilolu hamile kalırsam olacağı o :)
tebrik ederim canım,hamileyken kutlanan evlilik yıl dönümü hiççç unutulmuyor :) çok güzel bir gün olsun bu gün senin ve eşin için;bir ömür mutlulukla hatırlayın inşallah..
Birbirinize saygı ve sevginiz hiç bitmeden birlikte yaşlanın inşallahBebişiniz uğurunuz olsun
canım ya niye bu kadar kilona taktın boyun ve kilon kaç merak ettimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?