2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Sayfalar ne kadar çabuk ilerliyor.Her yazdığınızı okuyamadım ama okuduklarım bana baya faydalı oldu.Bugünlerde bende bir liste yapmayı düşünürken listen çok iyi geldi.Sağol paylaştığın için.Artık dikkat etmek gerekiyor yediklerimize gerçekten.Benim geçen hafta hiç midem bulanmadı.Pek mutluydum, istediğimi yedim.Artık geçti diyordumki 2 gündür yine bulanıyor.Moralim bozuldu yine.Yoksa hiç geçmeyecek mi?

kızlar ya doktora sormayı yine unuttum. canım acayip şalgam suyu ve turşu suyu istiyor. bazı yerlerde zararlı diyo ama şişicem ya içmezsem.

kızlar ya doktora sormayı yine unuttum. canım acayip şalgam suyu ve turşu suyu istiyor. bazı yerlerde zararlı diyo ama şişicem ya içmezsem.

Canın çekmiş madem iç bence. İçsen de şişicen içmesen de iyisimi iç de keyfin yerine gelsin. Gece fazla geç saatte içme ama malum tuzlu olduğu için şişkinlik yapar uykuda rahatsız edebilir.

Canım ben sordum doktora turşuyu ödem yapar yeme dedi. Acı da afedersin basur yapar hemen yeme içme dedi. Yine sen bilirsin. çok olmayınca bişey olmaz herhalde.

kızlar ya doktora sormayı yine unuttum. Canım acayip şalgam suyu ve turşu suyu istiyor. Bazı yerlerde zararlı diyo ama şişicem ya içmezsem.

ilk üç ayda turşuya bşy demiyorlar,nefsini kandıracak kadar yiyip içmende sakınca olacağını hiç sanmıyorum :) turşu canım çekince bende yiyorum sakıncalı olsa doktor uyarırdı bir-iki çorba kaşığı şalgam içsen kandırmaz mı seni?

ben ilk 3 ayda 5 kilo aldım.1.76 boyum 85 kilo ile hamile kaldım.malesef çok kilolu bi hamilelik yaşıyacağım belli.pek bişey yemiyorum ama bütün gün iş yerinde oturunca sonucu kilo oluyor.

kızlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürederim canı şalgam ve turşu çeken arkadaşım bende geçenlerde dayanamadım 2 büyük bardak içtim ve turşu yedim ama çok fena oldum başım döndü sabaha kadar kendime gelemedim iç ama benim gibi abartma istersen

mergen,sedagg,nil,lais,laterne,umutege,naz,vitamin,hanipeks ve bebeğim:))

hepinize çooooook teşekkür ederim,Allah hepimize sevdiklerimizle güzel günler görmeyi nasip etsin..
hepinizi öptüm

Canın çekmiş madem iç bence. İçsen de şişicen içmesen de iyisimi iç de keyfin yerine gelsin. Gece fazla geç saatte içme ama malum tuzlu olduğu için şişkinlik yapar uykuda rahatsız edebilir.

Canım ben sordum doktora turşuyu ödem yapar yeme dedi. Acı da afedersin basur yapar hemen yeme içme dedi. Yine sen bilirsin. çok olmayınca bişey olmaz herhalde.

az içmeye çalışayım o zaman, 1-2 kaşık kesmez belki ama 1 çay bardağıyla idare edeyim. sağolun kızlar.

Bak canım sen benim listemden esinlenebilirsin ozman istersen eğer. Ben de 10.5 saat oturuyorum şirkette.

ben ilk 3 ayda 5 kilo aldım.1.76 boyum 85 kilo ile hamile kaldım.malesef çok kilolu bi hamilelik yaşıyacağım belli.pek bişey yemiyorum ama bütün gün iş yerinde oturunca sonucu kilo oluyor.

Arkadaşlar mrb bu sitede rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yada ölü doğum yapanları okuyunca içim çok kötü oldu. Rahim ağzı yetmezliği nedeniyle düşük yapmamak için serklaj yani rahime dikiş atılması gerekirmiş. buda 12.haftada ölçümü yapılıp 14.haftada dikiş atılırmış. Şimdi ben 13+4üm geç mi kaldım acaba rahim ağzını ölçtürmeye? Ayrıca drlar bu ölçümü her hastasına yapması gerekmezmi??? Üstelik benm gibi düşük tehlikesi olan birine yapılmadığı için şuan çok kızgınım. İlla bebeği düşürmek mi gerekiyor bidahaki sefere drun ölçmesi için? Sizlerin dru ölçtü mü acaba???

canım benim dr ölçtü ama hamileliğimin ilk haftalarında sen doktoruna sor umarım böyle bir problemin yoktur

ay öle şeyler okuyunca bende kötü oluyorum çok
inşallah başımıza gelmez
bizim bi arkadaşın dikiş atıldı ama onun bebek aşağıda tutunmuştu,4 aylık filanken atıldı..

ilk kez duyuyorum. benim doktorumda bu konuda bir uyarıda bulunmadı.

cnm bu konuyu ilk kez senden duyuyorum çarşamba günü gittiğim zaman soracağım bende doktora

Allah sağlıklı huzurlu ve minik bebeğinle upuzun bir aile hayatı nasip etsin nazcım. Nice senelere...

Bende nisan annesiyim :)))

Tebrikler, hayırlı olsun, hoşgeldiniz aramıza...

Günaydın :))Canım LCW dan pantolan almayı düşünüyorsan da 2 beden küçük al derim ben aldım şuanda bol geliyor :S

Kızlar ne güzel şimdiye kadar çok güzel gidiyoruz maşallah aksi bir durumumuz yok çok şükür allahım hepimize eksiksiz güzel haberler almayı ve sonuna kadar sağlıklı bir hamilelik geçirip te kucağımıza lamayı nasip etsin inşallah. Testlerinden güzel haberler alan arkadaşlar bize de moral oluyor ne güzel. :) allah tamamına erdersin inşallah. Darısı başımıza.

Bugün ikili teste gidecek arkadaşlardan katinam aklımda kalmış başka kim vardı? Haydi hayılrı haberler inşallahhhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…