2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Bugün ikili teste gidecek arkadaşlardan katinam aklımda kalmış başka kim vardı? Haydi hayılrı haberler inşallahhhh.

kızlar ben de yarın gideceğim ikili teste... inş çok iyi haberler alırım ama içten içe korkuyorum hep :44: yazdıklarınızın çoook faydası oluyor ama.. dr a neler soracağımı nelere dikkat edeceğimi öğrenmiş olyorum.. işte de ilk açtığım site bu oluyor.. bakıyorum kızlar ne yazmış...
öptüm hepinizii dualarınızı bekliyorum

haydi canım Allahın izni ile güle oynaya döneceksin korkma. Dualarımız seninle. :)

merhaba güzel anneler, normalde pek bulantım olmadı şu zamana kadar fakat 2 gündür baya kötüyüm acaba yeni başladığım ilaçtan olabilir mi? Gymno diye başlayan demir,folik asit,b12 içeren bir ilaç. Acaba bu ilacı kullanan var mı içinizde?

ya arkadaşlar benim bebeğin sadece ense kalınlığı ölçüldü 2li test te başka neler yapılıyor?doktor neden banada yapmadı testleriçok kafam karıştı.4lü taramaya kadar beklicem ama kafam allak bullak.

güle güle git hayırlı haberler ile gel inşallah

Canım bence böyle şeyleri okuyarak kendine stres yapma... Milyonlarca kötü sonu acı biten hikaye vardır her birini okursak hamilelik bizim için eziyet olur... Doktorun ultrasonda risk görseydi sana mutlaka söylerdi... sen anneliğin keyfini çıkarmaya bak...

ense kalınlığı ve burun kemiği ölçülüyor..ikili tarama için annenin tüm bilgileri alınarak bir form dolduruluyor.daha sonra kan veriyorsun;senden ikili test için kan almadılar mı canım?

Son düzenleme:

canım 2li de ense kalınlığına bakılıyor bir de kan veriyorsun ölçülen değerler ve kan değerlerin ile birlikte bir olasılık veriyor sana... Belki doktorun ense kalınlığı normal diye gerek görmemiştir... Ama yine de bir danış istersen... Bende haftaya p.tesi gidicem inşallah 2li için... Benim doktorum 2li de risk görmez ise 3lü ve 4lü yapmıyormuş... 16. haftadan sonra ayrıntılı ultrason yapacakmış... Her doktorun uygulaması farklı:26:

geçmiş olsun tatlım,kullandığın ilaç gynoferon'mu?pembe draje şeklinde?ben onu kullanıyorum,aç karnına alındığı için bulantı yapıyor ama yemekten sonra geçiyor benim

ense kalınlığı ve burun kemiği ölçülüyor..ikili tarama için annenin tüm bilgileri alınarak bir form dolduruluyor.daha sonra kan veriyorsun;senden ikili test için kan almadılar mı canım?

"kan almadılar hatta daha evvel yaptırdığım kan testine tekrar baktı şimdilik test yapmıcaz 5 hafta sonra görüşürüz dedi.direkt 4lü test yapacak."

geçmiş olsun canım istersen dr görüş belki farklı bir ilaç verir

kızlar hafta sonu seven hıll de kıyafetlere baktım çok esnek düşük bel rahatsızlık vermiyen pantolanlar vardı yumuşacıktı birde taytlar vardı her ikiside çok hoşuma gitti hatta taytını aldım tavsiye ederim sanki hamileler için tasarlanmıştı üstümde yok gibi pantolunuda alıcam karnım biraz daha büyüsün ilerde kemer kısmındanpenye diktirebilirm karnı kapatacak kadar

merhaba arkadaşlar, nasılsınız? ben pek iyi değilim mide bulantısı beni mahfediyor. hiçbir şey yiyemiyorum. çubuk kraker ve leblebiden bile tiksindim.

ah canım geçmiş olsun geçecek inşallah sabret yemeye çalış benim de gece süt içme merasimim var ne zamandır hiç içmiyorudum 2 gündür resmen dediğim gibi merasimle içiyorum ağlaya ağlaya

merhaba arkadaşlar, nasılsınız? ben pek iyi değilim mide bulantısı beni mahfediyor. hiçbir şey yiyemiyorum. çubuk kraker ve leblebiden bile tiksindim.

çok güzel olmuş hayırlı uğurlu olsun inşallah güle güle giy

ah canım geçmiş olsun geçecek inşallah sabret yemeye çalış benim de gece süt içme merasimim var ne zamandır hiç içmiyorudum 2 gündür resmen dediğim gibi merasimle içiyorum ağlaya ağlaya

sağol canım inşallah bu haftayla birlikte bulantılarımda biter. ben daha çok ayran içiyorum tatlım. sütle aram zaten iyi değil ama en azından bir bardak içmeye çalışıyorum. dondurma, tatlı ve çikolataya asla hayır diyemezdim şimdi görmek bile istemiyorum. buna da seviniyorum aslında çünkü şekerim yüksekti.

geçmiş olsun tatlım,kullandığın ilaç gynoferon'mu?pembe draje şeklinde?ben onu kullanıyorum,aç karnına alındığı için bulantı yapıyor ama yemekten sonra geçiyor benim

geçmiş olsun canım istersen dr görüş belki farklı bir ilaç verir

teşekkür ederim.Evet ilaç o. İlacı aldıktan bir-iki saat sonra oluyor bulantım öğleden sonraya hafifliyor.Bakalım yarın doktora gideceğim zaten, bunu da sorarım.

Son düzenleme:
kızlar ya doktora sormayı yine unuttum. canım acayip şalgam suyu ve turşu suyu istiyor. bazı yerlerde zararlı diyo ama şişicem ya içmezsem.

Ben arada sırada götürüyorum turşuları :26:

İyi haberlerini bekliyoruz.

​Bir su bardağı ılık suya bir limon dilimi koyup içmeyi deneyebilirsin. Ben faydasını gördüm.

benim bulantım türk kahvesiyle geçiyor galiba,
geçtiğimiz günlerde 2 defa denedim geçti,
45 dk sora zil çalıcak,ben hemen eve gidecem uçarak (keşke) hemen kahve içip,ayaklarımı uzatıp ohhhh şöle:)))

canım bahsettiğin ilaç gyno ferro sanol ise bende kullanıyorum ama herhangi bir bulantı problemim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…