Bugün ikili teste gidecek arkadaşlardan katinam aklımda kalmış başka kim vardı? Haydi hayılrı haberler inşallahhhh.
kızlar ben de yarın gideceğim ikili teste... inş çok iyi haberler alırım ama içten içe korkuyorum hep :44: yazdıklarınızın çoook faydası oluyor ama.. dr a neler soracağımı nelere dikkat edeceğimi öğrenmiş olyorum.. işte de ilk açtığım site bu oluyor.. bakıyorum kızlar ne yazmış...
öptüm hepinizii dualarınızı bekliyorum
kızlar ben de yarın gideceğim ikili teste... inş çok iyi haberler alırım ama içten içe korkuyorum hep :44: yazdıklarınızın çoook faydası oluyor ama.. dr a neler soracağımı nelere dikkat edeceğimi öğrenmiş olyorum.. işte de ilk açtığım site bu oluyor.. bakıyorum kızlar ne yazmış...
Arkadaşlar mrb bu sitede rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yada ölü doğum yapanları okuyunca içim çok kötü oldu. Rahim ağzı yetmezliği nedeniyle düşük yapmamak için serklaj yani rahime dikiş atılması gerekirmiş. buda 12.haftada ölçümü yapılıp 14.haftada dikiş atılırmış. Şimdi ben 13+4üm geç mi kaldım acaba rahim ağzını ölçtürmeye? Ayrıca drlar bu ölçümü her hastasına yapması gerekmezmi??? Üstelik benm gibi düşük tehlikesi olan birine yapılmadığı için şuan çok kızgınım. İlla bebeği düşürmek mi gerekiyor bidahaki sefere drun ölçmesi için? Sizlerin dru ölçtü mü acaba???
ya arkadaşlar benim bebeğin sadece ense kalınlığı ölçüldü 2li test te başka neler yapılıyor?doktor neden banada yapmadı testleriçok kafam karıştı.4lü taramaya kadar beklicem ama kafam allak bullak.
ya arkadaşlar benim bebeğin sadece ense kalınlığı ölçüldü 2li test te başka neler yapılıyor?doktor neden banada yapmadı testleriçok kafam karıştı.4lü taramaya kadar beklicem ama kafam allak bullak.
merhaba güzel anneler, normalde pek bulantım olmadı şu zamana kadar fakat 2 gündür baya kötüyüm acaba yeni başladığım ilaçtan olabilir mi? Gymno diye başlayan demir,folik asit,b12 içeren bir ilaç. Acaba bu ilacı kullanan var mı içinizde?
ense kalınlığı ve burun kemiği ölçülüyor..ikili tarama için annenin tüm bilgileri alınarak bir form dolduruluyor.daha sonra kan veriyorsun;senden ikili test için kan almadılar mı canım?
canım 2li de ense kalınlığına bakılıyor bir de kan veriyorsun ölçülen değerler ve kan değerlerin ile birlikte bir olasılık veriyor sana... Belki doktorun ense kalınlığı normal diye gerek görmemiştir... Ama yine de bir danış istersen... Bende haftaya p.tesi gidicem inşallah 2li için... Benim doktorum 2li de risk görmez ise 3lü ve 4lü yapmıyormuş... 16. haftadan sonra ayrıntılı ultrason yapacakmış... Her doktorun uygulaması farklı:26:
merhaba güzel anneler, normalde pek bulantım olmadı şu zamana kadar fakat 2 gündür baya kötüyüm acaba yeni başladığım ilaçtan olabilir mi? Gymno diye başlayan demir,folik asit,b12 içeren bir ilaç. Acaba bu ilacı kullanan var mı içinizde?
merhaba arkadaşlar, nasılsınız? ben pek iyi değilim mide bulantısı beni mahfediyor. hiçbir şey yiyemiyorum. çubuk kraker ve leblebiden bile tiksindim.
kızlar hafta sonu seven hıll de kıyafetlere baktım çok esnek düşük bel rahatsızlık vermiyen pantolanlar vardı yumuşacıktı birde taytlar vardı her ikiside çok hoşuma gitti hatta taytını aldım tavsiye ederim sanki hamileler için tasarlanmıştı üstümde yok gibi pantolunuda alıcam karnım biraz daha büyüsün ilerde kemer kısmındanpenye diktirebilirm karnı kapatacak kadar
ah canım geçmiş olsun geçecek inşallah sabret yemeye çalış benim de gece süt içme merasimim varne zamandır hiç içmiyorudum 2 gündür resmen dediğim gibi merasimle içiyorum ağlaya ağlaya
geçmiş olsun tatlım,kullandığın ilaç gynoferon'mu?pembe draje şeklinde?ben onu kullanıyorum,aç karnına alındığı için bulantı yapıyor ama yemekten sonra geçiyor benim
geçmiş olsun canım istersen dr görüş belki farklı bir ilaç verir
kızlar ya doktora sormayı yine unuttum. canım acayip şalgam suyu ve turşu suyu istiyor. bazı yerlerde zararlı diyo ama şişicem ya içmezsem.
merhaba arkadaşlar, nasılsınız? ben pek iyi değilim mide bulantısı beni mahfediyor. hiçbir şey yiyemiyorum. çubuk kraker ve leblebiden bile tiksindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?