2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar benimde ellerim parmaklarım çok ağrıyor özellikle sabahları nerdeyse bükülmüyor.zamanla azalıyor.dr uma sordum maden suyu önerdi,magnezyum hapının hiçbir artısı kanıtlanmadığı için boşuna kullandırmıcam dedi,bilginize

Daha demin bir normal dogum videosu izledim inanilmaz yaa:) kadin siritarak kuvete girdi siritarak dogurdu herkez oyle basit dogursa :) agzim acik kaldi ve hemen dogurmak istedim:)

Cnm gecmis olsun ben simdiye kadar magenzyum kullanmadim hic ama maden suyu gunluk 0.5 litre iciyorum ve cok faydasini gordum ne kramp ne uyusma cok sukur..gunluk ihmal etmeden ic mutlaka cok saglikli!!

güzel bilgiler için çoookk teşekkürler...

bugün benim gögüslerim çok ağrıyo. her ikisinde de elime erik kadar sertlikler geliyo. süt falan mı birikiyo acaba? :44:

Son düzenleme:
paylaşımlar için teşekkürler canım ama bunlardan yarısını uygulayamam sanırım, anneler sağolsun...

kızlar 19 günüm kaldı şimdiden deli gibi heyecanlıyım oğlumla buluşacağım için

Zaman cok cabuk geciyor insallah sag saglim herkez alir kucagina yavrusunu..sezeryanda hosuma giden dogacagi tarihi net bilmek:)

arkadaşlar ben doğum çantamı hazırladım ama eksiklerim varmı varsa yazarmısınız
kendim için;
1 tane uzun gecelik
1 tane lohusa pijaması
2 tane lohusa tacı (biri kırmızı biri mavi )
1 tane emzirme atleti
2 tane normal atlet
4 tane büyük boy kilot
sabahlık ,hırka
1 tane emzirme sütyeni
3 tane hasta bezi
ter bezi
1 çift terlik
3 tane çorap
bardak kaşık çatal
makyaj malzemelerim
tarak
nazar boncuğu
zemzem
kamera
foto makinası

oğluşum için;
1 kalın battaniye
2 tane ince battaniye
2 tane hastane çıkışı seti
2 tulum
çorap
ter bezi
ağız mendili
bebek bezi
nazar boncuğu
şapka
yelek
sarı tülbent
oğluşumun kıyafetlerini ayrı ayrı poşetledim çok iyi oldu çıkarırken deşik deşik etmezler (diye düşünüyorum ):)))))

eksiklerim varmıı acabaa
yardımcı olursanız sevnirim

Supersin.Tesekkur ederiz. Keske bende gelseydim ama birakacak kimse bulamadim hastanenin yeri de malum vasitayla gidilmiyor gogus kremi almayacak miyiz simdi yahu ?? Orjinal Zeytinyagi mi surelim acaba..

Kızlar hastaneden geliyorum;sancılar düzensiz acilma başlamış, incelmem % 70 civarindaymis...
Ebe yollamayacakti eve ama dr'um evde beklesin sancıları demiş :) bugece yada sabah gelir diye bekliyorlar..
Dualarinizi eksik etmeyin nolur..
Çantamı hazırlayıp yine gelirim topige inşallah..

NOT: Hastanede muayene sırası beklerken katinam senin için tefriciye okuyordum ama tamamlayamadim 170 de kaldim..

Allah yardımcın olsun güzel haberler bekliyoruz senden

Bende tam seni sormak için girdim tevafuk oldu.
Benim elim ayağım dolaştı .
Rabbim kolay geçitlerden geçirsin canım benim icim ılık ılık oldu
Allahım yar ve yardımcın olsun.
Habersiz bırakma.
Dualarimdasin canım arkadasım.

canım yaaa hayırlısı ile bir solukta kurtulursun inşallah dualarım seninle Allah kolay doğumlar nasip eylesin inşallah sakın bizi habersiz bırakma
aa canım birde bu kasılma denen şey nasıl oluyor müsait olduğun anda bir deyiversen

Son düzenleme:

Allah kolaylık versin. Güzel haberlerle bekliyoruz inşallah.

hayırlı haberlerini bekliyoruz, Allah yardımcın olsun.

Allah yardimcin olsun cnm..insallah sag saglim alirsin bebegini kucagina!!

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım Allah yar ve yardımcın olsun

Canım Allah yardımcın oldun dualarımız seninle :) tez zamanda kolayca al bebişinizi kucağına inşallah :)

Kizlar msflowergirl in 4 cm esmer_loverinde 3cm acilmalari vardi acaba onlarin dogumu oldumuki?? Bugun girmediler galiba belkide coktan gelmistir bebekleri:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…