2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Ayyy laterne midem neyim dolandı karıştı,ellerim ter icinde.
Keske sabah girseydim
Benim uykumda gelmez simdi ,
Seni beklerken dogurmasam bari:)

Kiz gorkemre ,
Aldı seninkiler hadi hayırlı olsun:)
Evide alirlarsa bende katılırım

Hatta su anki heyecanimla biberde yerim,
Cok panikteyim suan kendimi durduramiyorum

laternecim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım yavrunu güzel haberlerini bekliyoruz inşallah =)

Canım çıtçıtlı body ve/veya iç zıbın ıslak mendil nolu nolmaz lazım olur diye kağıt havlu tuvalet kağıdı küçük el havlusu bebek için ağız mendili eldiven sapka bu ikisi hastane çıkışında olduğu için yazmamış olabilirsin ama göremedim listende yazayım dedim :)

bugün mevlütte hepimiz için dua ettim arkadaşlarım rabbim kabul etsin...bi de görenler hep karnınaşağı inmiş dediler hep giderken de gelirken de yürüyerek gidip geldik kasığıma bir sancı saplandı ve akıntım da çok arttı akşam. ama şu an gene iyiyim. p.tesi kontrolümüz var bakalım zeynebim ne alemde =) rabbim şu kalan zamanı da güzelce hızlıca geçirmeyi nasip etsin de alayım ben de aşkımı kucağıma =)

voltajım sen de hele gııız tecrübeli annesin sen kasılma nasıl bişeydir

Kisiden kisiye farkeder canım o,
Hatta cocuktan diğer cocuğa bile farkediyor.
Benim oğlanda belimden bir ağrı başladı tutulmusta kutletemiyorum gibi.
Daha sonra kasiklarimla karisti.ayni adet sancısı gibi kasilma yoklayip gecti.birde bende daha cok kabizmisim gibi oldu.
Bilmem açıklayıcı oldu mü ki

canım sanırım sen direk doğum sancısının nasıl birşey olduğunu anlattın ben internette araştırdığımda tarif edilen tamamen benim bebeğimin hareketleri olduğunu düşündüğüm şeye benziyor hani böle karnımızı şişiriyoor geriyor ya bizde dokunup neresi acaba diye tahminde bulunuyoruz nette buna kasılma demiş o nedenle sordum

Rabbim bir solukta insallah kucağına sağ salim almayı nasip etsin.İyi haberlerini almak nasip olur insallah..Dualarımız seninlee

Hmm sancıyı biliyorsun,kasilmayi da ogrenmissin iste

Laternem istee beklenen doguum ve az kaldi :))) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah bir avazda gelsin yavrucakkk

mezopotamya canım senin kız nazlı çıktı. gününü dolduracak inşallah

Gelsin artık Bu hafta ( gercekten artık taşımak zorlasti

LATERNEEEMMMM habersiz bırakma.. Dualarimdasin.. Hadi güzel haberler gelsin insallahh...bir solukta geliversin paşan..

Gorkemre kız ne fena görümcen var :))) cocuğu oracikta bogazlayacak sandim azarladı durdu
Neyse ki aldılar yoksa işi fenaydi eniştenin :))

kuzummmm bacımm allah sağlıcakla bir nefeste kurtarsın canımmm allah analı babalı sağlıcakla uzun ömürler versinn =) darısı bekleyen hepimize

sen sonucu biliyorsundur canım peki araba gerçekten verildim hemen bekletme varmı bu nezamanki çekim?

Mezocum Allah yardimci olsun gercekten sona dogru zor ama seni takdir ediyorum cesaret verdin bana da)) bi aksilik olmazsa normal istiorum bendegorumcem fena sorma )) valla almasalardi bu defa da eger, kiracakti kokunu bacagini kesin
Karcicegi 2hafta once cekildi arab 3 ay sonra veriliomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…