Mezocum Allah yardimci olsun gercekten sona dogru zor ama seni takdir ediyorum cesaret verdin bana da)) bi aksilik olmazsa normal istiorum bendegorumcem fena sorma )) valla almasalardi bu defa da eger, kiracakti kokunu bacagini kesin
Selaam canlarim..
Kalkma eylemi cok zor oldu.. Hele emzirmek! Sut yok yavru meme ucu yok tutamiyo.. Valla insan ameliyatin agrisini unutiyor.. Ama ilk kimildanmada yeniden basliyor hersey)
Ama herseye ragmen caninidan cani gormek.mukemmel tarifsiz..
Ara ara gelmeye calisirim.. Gaz da cikarabilirsek bu is tamam.. Dua edin bize bol bol.. Hepinizi opuyoruz teyzeleri..
Kizlar ben.geldim.
Oglusumda bende iyiyiz.cok sukur.
Dunyalar tatlisi bir oglum.oldu.
Mis.kokulum.cok.seker.
Bende.iyiyim.kizlar abartilcak hic bisi yokmus.
allahim.hepinize.saglikla.kucaginiza almayi.nasip.etsin.
Oglusum.ayni.babasi :)
Sarzim.az.yine.gelirim.
Ben geldim.kizlar...
Tuncss a nasilda katiliyorum..ayni.seyleri.yasiyoruz.
Oglusum cok.tatli.sagligi yerinde cok sukur.
Tek.skintimiz emzirmek.dunden.beri.baya.bir ugrasiyiruz.
simdi misik misil.uyuyorr.kucuk.beyim.
:)))))yüksek voltaj canım sen siprallemi hamile kaldın
valla canım seni bir kere daha takdir ettim doğrusu.
nasıl da imrendim yaaa
Kızmadım canım niye kızayı:)
Sen nerdesin Kizz izne çıktın pirr~
:)))))
Takdir etme kına ,cok ciddiyim.ben kazayla hamile kaldım diyene sasardim ne kazası diye
Rabbim dizi dizi versin deyim mı:26:
Valla gorkemre verdim bir karar iste.. Rabbime teslim ettim. Ne zaman dogacak kim dogurtacak hic belli degil..
Aşıyi bile aglayip zirlamadan olamayan ben normali yaparsam eğer gelip burda diyeceğim ki herkes hayatta hersey yapabilir :))))
unutuldumm sanıyordum ben yaa =) bacımmm temizlik yaptık öldüm bi duvarlardı ve tavanları silmedik heralde=) annemin bel fıtığı var o bana kıyamıyor ben ona o gittiğinde ben bayaa yordum sanırım kendimi mutfağı falan hallettim çok yoruldum pc yi açmaya vaktim olmuyor telden takip etmeye çalışıyorum ama zımbırtı bura gibi değil ki anlamıyorum geçmişe bakamıyorum sinir oluyorum bende kapatıyorum dün de daktır emmi deydik 2700 olmus benim minnak farem zayıf teyzesi ama kolay çıkar zayıf doğan bebek çabuk toparlar falan annem sağolsun moralimi bozmama izin vermiyor bu aralar da pek bi rahat uyuyorum 11 de falan kalkıyorum yemek yemeyi unutuyorumm dünde çok canım sıkıldı ya eşim sporda idi bende karanlıkta tek basıma kafaları yerim elektrikler gitti annemi çağırdım oda ablam zihinsel engelli annem benimle ilgilenince kıskanıyor kadıncağız geldi bana neyse yol yakında değil babam aradı ki 12 tane ilac içti içmez sandım eline aldı bırak demeye kalmadı ki attı içti die ben suclu hissettim çok kötü oldum anneme git dedim beni götürmedi annem zaten hassasım anneme mi üzüleyim ablama mı nasıl ağladım bebeci sağolsun moral verdi ama ben ağla ağla telef oldum ya bişi olursa benim yüzümden diye sancılandım sonra eşim mola vermişler aradı ben ağlayınca hemen geldi sağolsun annemde kusturmuş ablamı aradı ki merak etme diye tabi annem telef olmuş nefesi gitmiş sesinden belli kadının çektiğine üzüldüm ona ağladım falan ablam zihinsel engelli ama farkında engelli olduğunun benim kendinden küçük ve evli olmamı kıskanıyor ben evlenemeyeceğim diyo bebeğim olacak onu kıskanıyor benim hiç bir zaman bebeğim olmayacak anne değil mi falan mahvediyor abim de aynı oda farkında bir ben varım annemin desteği iştee amannn çok dertli olduğum vakitler girmek istemiyorum bacı baksana biri sorsa dökülüyorum hemen hepinizden allah razi olsun hakkınızı helal edin valla az derdimi dinleyip merhem olmadınız baksana yine kitap yazmışım =) oğlanın da doğası yok zaten
Allah yardımcın olsun güzel haberler bekliyoruz senden
Bende tam seni sormak için girdim tevafuk oldu.
Benim elim ayağım dolaştı .
Rabbim kolay geçitlerden geçirsin canım benim icim ılık ılık oldu
Allahım yar ve yardımcın olsun.
Habersiz bırakma.
Dualarimdasin canım arkadasım.
canım yaaa hayırlısı ile bir solukta kurtulursun inşallah dualarım seninle Allah kolay doğumlar nasip eylesin inşallah sakın bizi habersiz bırakma
aa canım birde bu kasılma denen şey nasıl oluyor müsait olduğun anda bir deyiversen
Allah kolaylık versin. Güzel haberlerle bekliyoruz inşallah.
hayırlı haberlerini bekliyoruz, Allah yardımcın olsun.
Allah yardimcin olsun cnm..insallah sag saglim alirsin bebegini kucagina!!
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım Allah yar ve yardımcın olsun
Canım Allah yardımcın oldun dualarımız seninle :) tez zamanda kolayca al bebişinizi kucağına inşallah :)
Laternecim Allah yardimcin olsun insallah bi an evvel saglikla bebegine kavusursun
Ayyy laterne midem neyim dolandı karıştı,ellerim ter icinde.
Keske sabah girseydim
Benim uykumda gelmez simdi ,
Seni beklerken dogurmasam bari:)
laternecim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım yavrunu güzel haberlerini bekliyoruz inşallah =)
Rabbim kolaylıkla doğurmayı nasip etsin inşallah sağlıkla gelsin bebişimiz
Laternem istee beklenen doguum ve az kaldi :))) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah bir avazda gelsin yavrucakkk
Laternem canim Allah yardimcin olsun. İyi haberlerini bekliyoruz.
Gelsin artık Bu hafta( gercekten artık taşımak zorlasti
LATERNEEEMMMM habersiz bırakma.. Dualarimdasin.. Hadi güzel haberler gelsin insallahh...bir solukta geliversin paşan..
Gorkemre kız ne fena görümcen var :))) cocuğu oracikta bogazlayacak sandim azarladı durdu
Neyse ki aldılar yoksa işi fenaydi eniştenin :))
kuzummmm bacımm allah sağlıcakla bir nefeste kurtarsın canımmm allah analı babalı sağlıcakla uzun ömürler versinn =) darısı bekleyen hepimize
laterna canım bir avazda doğurursun inşallah.
laterne Allah yardımcın olsun canım..
Kızlar hastaneden geliyorum;sancılar düzensiz acilma başlamış, incelmem % 70 civarindaymis...
Ebe yollamayacakti eve ama dr'um evde beklesin sancıları demiş :) bugece yada sabah gelir diye bekliyorlar..
Dualarinizi eksik etmeyin nolur..
Çantamı hazırlayıp yine gelirim topige inşallah..
NOT: Hastanede muayene sırası beklerken katinam senin için tefriciye okuyordum ama tamamlayamadim 170 de kaldim..
Kiz derken bile tedirginlik had safhada:26: biri bana dese sacını basını yolarimsöyle kız
benim annem 39 yaşında menapoza girmiş.
benim yaş 37 olacak. bir yıl önceki testte menapoza giriş aşamasındaydım.
dizi olur mu bilmem ama bundan sonra bir çocuğum daha olursa ben on 1 düzine sayarım
Kizzzzz Keleş'imi aldıracak simdiçantamı hazırladım bekliyorum..
ağrım hala var ama kasılmaları sayacak vaktim olmadı henüz düzenli mi diye:26:
ebe değişiklik olduğunda oyalanmadan gel dedi,ikinci doğum nasıl ilerleyeceği belli olmaz diye..
sağolsun eşim yattı uyudu
hurmanın gözüne vurdum yine tık yok hani dogurtuyordu bu =)
canim arkadasim rabbim hayirli dogumlar nasip etsin insallah dualarimiz seninle...
Canını yerim senin ne hakkı,
Ben hic bunalmadim.annene babana kim bilir ne mükafatlar var.en basta sen:)
Senin gibi neşeli tutkun pozitif bir kızı var.rabbim esirgemiş ablanı cok gecmis olsun kuzum.
Ayaz pasa seni yormamak için öyledir annesi.ama bak ben bugun tmzlik yaparken Zehra'nın doguma girerken son usg kağıdına baktım,sadece yarım saat oncesi 3182 gr yazıyor ve doğduğunda 3575 gr di.
Rabbim herkese senin annen gibi anne nasip etsin.cook sanslisin.
Allah hepinizden razı olsun,inşallah hayırlı haberler vermek bana da nasip olur..
böyle beklemek çok ilginç yalnız,sanki oyun gibi;hissettiğim şey sevinç mi heyecan mı yoksa korkumu tam emin değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?