2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Mezocum Allah yardimci olsun gercekten sona dogru zor ama seni takdir ediyorum cesaret verdin bana da)) bi aksilik olmazsa normal istiorum bendegorumcem fena sorma )) valla almasalardi bu defa da eger, kiracakti kokunu bacagini kesin

Valla gorkemre verdim bir karar iste.. Rabbime teslim ettim. Ne zaman dogacak kim dogurtacak hic belli degil..
Aşıyi bile aglayip zirlamadan olamayan ben normali yaparsam eğer gelip burda diyeceğim ki herkes hayatta hersey yapabilir :))))

ayyyyy hayırlı uğurlu olsun allahım sağlıcakla büyümeyi nasip etsin en kısa zamanda sende tamamen sağlığına kavuşursun insallah bacımm

Ben geldim.kizlar...

Tuncss a nasilda katiliyorum..ayni.seyleri.yasiyoruz.
Oglusum cok.tatli.sagligi yerinde cok sukur.
Tek.skintimiz emzirmek.dunden.beri.baya.bir ugrasiyiruz.
simdi misik misil.uyuyorr.kucuk.beyim.

aaaaaa aşkımmm çok mutlu oldum aklım sendeydi zaten eşim annem babam bile seni sordu doğum yaptımı diye ya telefondan bakıyorum tam beceremiyorum telefondan ne olursa olsun ben böyle geniş geniş ekranda bakmam lazım =) ayyy kuzucummm allahım sağlık sıhat afiyet versin biran önce sende eski sağlığına dön insallah yaaaaa bende doğsun istiyorum amaaaa ayaz oğlanın hiç niyeti yok gibi fazla sevdi sanırım içimi ayyy uçağım olsa uçup gelsem =)))

yüksek voltaj canım sen siprallemi hamile kaldın
valla canım seni bir kere daha takdir ettim doğrusu.
nasıl da imrendim yaaa
:)))))
Takdir etme kına ,cok ciddiyim.ben kazayla hamile kaldım diyene sasardim ne kazası diye
Rabbim dizi dizi versin deyim mı:26:

slm kızlar bugün fırsatım olmadı uğramaya laterna doğuma mı gitti? inşallah bir avazda alır kucağına darısı başımıza

Kızmadım canım niye kızayı:)

Sen nerdesin Kizz izne çıktın pirr~

unutuldumm sanıyordum ben yaa =) bacımmm temizlik yaptık öldüm bi duvarlardı ve tavanları silmedik heralde=) annemin bel fıtığı var o bana kıyamıyor ben ona o gittiğinde ben bayaa yordum sanırım kendimi mutfağı falan hallettim çok yoruldum pc yi açmaya vaktim olmuyor telden takip etmeye çalışıyorum ama zımbırtı bura gibi değil ki anlamıyorum geçmişe bakamıyorum sinir oluyorum bende kapatıyorum dün de daktır emmi deydik 2700 olmus benim minnak farem zayıf teyzesi ama kolay çıkar zayıf doğan bebek çabuk toparlar falan annem sağolsun moralimi bozmama izin vermiyor bu aralar da pek bi rahat uyuyorum 11 de falan kalkıyorum yemek yemeyi unutuyorumm dünde çok canım sıkıldı ya eşim sporda idi bende karanlıkta tek basıma kafaları yerim elektrikler gitti annemi çağırdım oda ablam zihinsel engelli annem benimle ilgilenince kıskanıyor kadıncağız geldi bana neyse yol yakında değil babam aradı ki 12 tane ilac içti içmez sandım eline aldı bırak demeye kalmadı ki attı içti die ben suclu hissettim çok kötü oldum anneme git dedim beni götürmedi annem zaten hassasım anneme mi üzüleyim ablama mı nasıl ağladım bebeci sağolsun moral verdi ama ben ağla ağla telef oldum ya bişi olursa benim yüzümden diye sancılandım sonra eşim mola vermişler aradı ben ağlayınca hemen geldi sağolsun annemde kusturmuş ablamı aradı ki merak etme diye tabi annem telef olmuş nefesi gitmiş sesinden belli kadının çektiğine üzüldüm ona ağladım falan ablam zihinsel engelli ama farkında engelli olduğunun benim kendinden küçük ve evli olmamı kıskanıyor ben evlenemeyeceğim diyo bebeğim olacak onu kıskanıyor benim hiç bir zaman bebeğim olmayacak anne değil mi falan mahvediyor abim de aynı oda farkında bir ben varım annemin desteği iştee amannn çok dertli olduğum vakitler girmek istemiyorum bacı baksana biri sorsa dökülüyorum hemen hepinizden allah razi olsun hakkınızı helal edin valla az derdimi dinleyip merhem olmadınız baksana yine kitap yazmışım =) oğlanın da doğası yok zaten

:)))))
Takdir etme kına ,cok ciddiyim.ben kazayla hamile kaldım diyene sasardim ne kazası diye
Rabbim dizi dizi versin deyim mı:26:

söyle kız
benim annem 39 yaşında menapoza girmiş.
benim yaş 37 olacak. bir yıl önceki testte menapoza giriş aşamasındaydım.
dizi olur mu bilmem ama bundan sonra bir çocuğum daha olursa ben on 1 düzine sayarım

Canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
bi nefeste biter insallah kolayca hepimizin

çantamı hazırladım bekliyorum..
ağrım hala var ama kasılmaları sayacak vaktim olmadı henüz düzenli mi diye:26:
ebe değişiklik olduğunda oyalanmadan gel dedi,ikinci doğum nasıl ilerleyeceği belli olmaz diye..
sağolsun eşim yattı uyudu

İyi geceler kızlar...
Bnmde dün akşam saat 7den gece 3e kdar 10 dkda 1 felaket sancım wardı ama sıklaşmadığı için dr a gitmedim bide korkudan hmn yattım uyudum.. Demekki yinede yalancı sancıymışki dewamı gelmedi sabahta kalktımki biraz daha kanlı leke gelmiş..
Bugün hiç sancım olmadı.. P.tesi bekliycek inş bebeğim.. Çünkü haftasonu olmicakmış we haftasonu epidural şansımda ykmuş..
Herkes cuma günü doğum yapcam diye beni araya araya bi kaldı.. Doğum yaptınmı ne zaman yapcann sancın warmı nooldu?? 2 gündür bıktım telefonlardann.. Ama p.tesi kaçarım yk dr bu defa bırakmam dedi..
Laterne.. Allah seni bi sancıda kurtarsın canım benim yaa.. Açılman ne kadar olmuşş bide sancıların ne kadar sıklıkta geliyoo.. Benimkide çok düzenliydi ama uyuynca geri kaçtı nasıl olduysa..
Doğum haberleri tam gaz dewam ediyo.. Allah herkesi kurtasınnnnn

Canını yerim senin ne hakkı,
Ben hic bunalmadim.annene babana kim bilir ne mükafatlar var.en basta sen:)
Senin gibi neşeli tutkun pozitif bir kızı var.rabbim esirgemiş ablanı cok gecmis olsun kuzum.
Ayaz pasa seni yormamak için öyledir annesi.ama bak ben bugun tmzlik yaparken Zehra'nın doguma girerken son usg kağıdına baktım,sadece yarım saat oncesi 3182 gr yazıyor ve doğduğunda 3575 gr di.
Rabbim herkese senin annen gibi anne nasip etsin.cook sanslisin.

Allah yardımcın olsun güzel haberler bekliyoruz senden

Allah kolaylık versin. Güzel haberlerle bekliyoruz inşallah.

hayırlı haberlerini bekliyoruz, Allah yardımcın olsun.

Allah yardimcin olsun cnm..insallah sag saglim alirsin bebegini kucagina!!

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım Allah yar ve yardımcın olsun

Canım Allah yardımcın oldun dualarımız seninle :) tez zamanda kolayca al bebişinizi kucağına inşallah :)

Laternecim Allah yardimcin olsun insallah bi an evvel saglikla bebegine kavusursun

Ayyy laterne midem neyim dolandı karıştı,ellerim ter icinde.
Keske sabah girseydim
Benim uykumda gelmez simdi ,
Seni beklerken dogurmasam bari:)

laternecim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım yavrunu güzel haberlerini bekliyoruz inşallah =)

Rabbim kolaylıkla doğurmayı nasip etsin inşallah sağlıkla gelsin bebişimiz

Laternem istee beklenen doguum ve az kaldi :))) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah bir avazda gelsin yavrucakkk

Laternem canim Allah yardimcin olsun. İyi haberlerini bekliyoruz.

kuzummmm bacımm allah sağlıcakla bir nefeste kurtarsın canımmm allah analı babalı sağlıcakla uzun ömürler versinn =) darısı bekleyen hepimize

laterna canım bir avazda doğurursun inşallah.

laterne Allah yardımcın olsun canım..

Allah hepinizden razı olsun,inşallah hayırlı haberler vermek bana da nasip olur..
böyle beklemek çok ilginç yalnız,sanki oyun gibi;hissettiğim şey sevinç mi heyecan mı yoksa korkumu tam emin değilim

canim arkadasim rabbim hayirli dogumlar nasip etsin insallah dualarimiz seninle...

Kiz derken bile tedirginlik had safhada:26: biri bana dese sacını basını yolarim
Artık rahmin tazelenir ne menapozu
Ben cok derdim rahmimi aldırsam diye,hastalık boyutundaydi:))
Kizzzzz Keleş'imi aldıracak simdi
Benim tansiyonum çıktı uyumuş iniştem
Aman Bacim 2. Cocuk ilkten yarı yarıya erken doğuyordu unutma :26:
Tesbih cek kuzum Ya rakib...
hurmanın gözüne vurdum yine tık yok hani dogurtuyordu bu =)
bende gelmesin diye elimi tutacağım Gülüm nerdeyse.
Cok az isim kaldı bitsin bende temizleneyim ya
9 gün bekletmeyi düşünüyorum :))) yiril yiril:26:

latarne hayılı haberlerini bekliyoruz. umarım kolay bir doğum olur. gün ışımadan bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

oyyy canım bacım valla iyi ki varsınız yaa hepiniz çok mükemmel insanlarsınız sağol canım valla anneme diyorum zaten bir kez mi sesini yükseltmez bir dediğine de yok demez mi o da tek muradım sensin seni de nasıl kırayım dio benim çok asiliğim olmustu ama şuan allahım affetsin her gece allahımdan af diliyorum her günde annemden yaptıklarım için helallık istiyorum oda ben sana kırılmadım ki hiç bir zaman hep baskalarından farklı ortamın vardı seni anlıyordum elimden birsey gelmediği için üzülüyordum diyor valla her anne melek buna eminim benim annem de benim meleğim babam yurt dısında calısıyordu babaanem bizimle kalıyordu hasta idi ablam abim zaten ortada ben çocugum ama hepimize yetişiyordu canım benimm yaa bacımmm ablam ilaç içerken sanıyor ki hani birsey olmayacak annemi korkutacağım ölümün ciddiyetin farkında değil daha öncede yaptı yogun bakımda falan yattı bugün anneme diyormuş ki sadece uyutur geçen de içtim ya hastanede tedavi ettiler iyi oldum öleceğinin bilincinde değil allahım korusun kalbide bir temizdir ki bi iyi niyetli bazen çok konusuyor abartıyor diyorum dilenciler gibi sürekli allah kelamı eder mesela sen bi hediye aldın yada en basiti bi lokma bişi uzattın yarım saat allah haclar nasip etsin allahım ne istiyorsan sana versin falan bazende korkuyorum buna görünüyorlar falan diye sarası da var baygın oluyor birileriyle konusuyor falan annem de diyor tekken konusunca korkuyorum bazen die =)
zehrayıda yiyerrrimmm bennnn onu yiyerrrimmm bacı sen tecrübelisin benim doktora soruyorum da mal gibi kalıyor adam konusmaktan korkuyor nişanım geldi mesela direkk hastaneye mi gideceğim yoksa suyum gelince mi gideceğim ya ben sancının cogunu evde cekmek istiyorum

Allah hepinizden razı olsun,inşallah hayırlı haberler vermek bana da nasip olur..
böyle beklemek çok ilginç yalnız,sanki oyun gibi;hissettiğim şey sevinç mi heyecan mı yoksa korkumu tam emin değilim

insallah bacımm benimm yaa simdi gecmes de zaman hee=)

laterne rabbim bir avazda kurtarsın inşallah... bol bol" sümmes sebiles yesserah" çek sancı anında.. hurma VARSA hurma ye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…