2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ahhh ahh yakın değil ki geleyim çok süper temizlik yaparım hem temiz didik didik hem hızlı yani bide fazla düzenli yaparım annem mesela temizlerken dağıtanlardan ben düzen içinde yaparım babannesi kılıklı nerden cektin ki begenmion işimi der (kaynanasını annesinden ayırmayan nadir gelinlerdendir annem ki rahmetli babaannem fena bilmiş kolay iş begenmeyen eskinin kadınlarındanmış ben 6 yasında iken vefat etti mekanı cennet olsun hatılamıorum ben)

bu arada ben kabız olmayı beklerken aylardır hiç geçmeyen ishalle savasıyorum yine geldi kaçayım ben =)

ben hepinize iyi geceler öpücüğümü vereyim benim kociş pc ye akbaba gibi bakıyor ben tuvalette iken basına geçerse kaldıramam =)geçmemiş olursa telefonda oyun oynuyor geçmeye de bilir belli olmaz ama geçmemiş olursa döncem mucccckkk

Amin tatlım,Allah razı olsun.
asıl siz nasıl oldunuz habersiz bırakma burayı?
doğuranlar emzirme ve gaz telaşından yazacak vakit bulamıyor bakalım ben ne yapacağım :)

ahh canim tek derdimiz sarilik olduk. yeterli beslenemiyor kilo kaybetti mama takviyesine basladik. ilkinde de boyle olmustu mama-meme gitmistik yine oyle olacak sanirim.
onun disinda fena degiliz lohusa psikolojisi iste bi oyle bi boyle :)
canim sabahi zor ederim valla ben bugun. aksam da karsi komsum dogurdu butun gun haber bekledim bu gecede senden bekliyorum hayirli haberleri.. allah yardimcin olsun cnm

kızlar son iki ultrasonda doktor bana şunu diyor. senin bebeğinle ilgili tek problem testislerinde görüyorum diyor. oğlumun toştoşlarında sıvı birikmesi varmış. belki ilk çişinde gider dedi. yada sünnet olabilir doğar doğmaz dedi. mutlaka doğunca çoçuk doktoruna söyleyin dedi. ne ki bu olay ya. bir bileniniz duyanınız var mı.

hadi canım inşallah sağsalim kurtul,Allah yardımcın olsun, çok heyecanlandım.

Esimin hala kızı aynen öyle ve mükemmel biri sen anlatırken sanki onu anlattın:)
Herkesin imtihanı ayrı,bambaşka ya.onlardan dua almak ne güzel.annen sabirli kadın vesselam Allah razı olsun.
Sana kim kiyarda kızar kizzz:))
Hele yarın pasa gelsin sen anneni kiskanirsin:)) nasil düşkün olur.
Kuzum Nisan mı gelir su mü sancı mı bilemeyiz.mesela benim hic Nisan'ım suyum gelmedi direkt sancı oldu.digerinde de hic birsey olmadan suyum bitmiş hatta ben bilmedim.en ufak kanama su sancıda Dr a bildir hayatım.
Rabbim kolay geçitlerden geçirsin insallah...

Canım benim Rabbim doğumunda yar ve yardımcı olsun sana.şu halde bile dua okuyorsun benim için.şimdi tefriciyelerimi birakip sana dua etmeye başladı..sen şimdilik kendine oku.boşver şimdi beni bitanem .
Tek avazda kurtarsın Rabbim seni.
ahh egomego nasıl bir sabirdir diyorum bazen şu analarimizin çektikleri.
Allah im sağlık versin dinginlik huzur versin kardeşlerine.yaşadıklarınız hiç kolay şeyler değil.
Ama başa geldi çekilecek.Kurban olduğum mevlammm iki iyiliğin birini versin anacigina .içim parçalandı.

cnm ALLAH yrdımcın olsun..eşine de aferin..nasıl rahat edip uyudu..:26: bu arada sende acıbadem de odğum yapıcaksın dimi..kendimi bi an için senin yerinde hissettm kısmetse bnm de orda olucak ya..senden bilgileri alırım ne ne kadar nasıl oluyo diye...hayırlısıylaa yavrunun kucağına al İNŞALLAH..

Allah rahatlik versin kzlar .bende yatayim artık.aklim Laternem de.oyy dogumu kolay yapıp gelip buraya paylaşır inşaallah.

kızlar iyi akşamlar ...... saat 21.00 a doğru kan geldi peçete koymuştum ........onu görünce hemen gittik h.taneye ...... bnm dr.olduğu h.tanede meğer ebe fln warmış bn bilmiodum........acil k.doğum olan bi h.taneye gittik.........nst de düzensz sancı war dedi suyu sınırda dedi vb. şeyler ......... tuşe miydi neydi onu yaptırmadm kndi dr. dışında yaptırmam demiştim ......... neyse kendi Dr.unuzu arayın dediler ..........aradık , h.taneye geç beni arasınlar dedi..........geçtik,ebe tuşe yaptı,bebek çok iyi baskı yapıo dedi,rahmin sağda kalıo dedi falan filan dedi dr. aramam lazım sen sezaryen olman lazım dedi , bebek sıkışmış içerde dedi kalp atışları onu gösteriyo dedi aradı dr. du geldi buda......................aboo bi afra tafra doktorda görmeniz lazımdı ...........kanama olunca gel diyen adam,şmdi zırt pırt ben gelemem ne bu dedi bi fırçaladı ki sormayn baya bişiler es geçeyim buraları,dellendik hepimiz........... kendi baktı açıklık yok dedi fln filan dedi sezaryen olsun dersen yapim hemen dedi değişik değişik konuştu dellendik yaa ebesi doğuraman sen normal dio illa yat dio öbürü ben her b.ka gelemem dio sanki keyfiii gittik ........... siz olsanız naapardınız ? ztn suyun azalmış eğer kanama olursa gel,suyun gelirse gel diyen bi Dr.a ?? hemen gitmezmiydiniz hata bizde mi yani .............bindik arabaya ben daha gitmem dedim bu adama ne bu ya adama bak ...şimdi yine dr. arıyorum doğuma 2-3 gün kala .......tabi kendi öle demişti ..........siz olsanız naapardınız canlarm

geçmiş olsun canım, sakın canını sıkma o gerizekalı dr için.benim fikrim sabah ilk işin başka bir dr a git,kanaman olmuş,suyun azalmış.bir baksın risk oluşmasın.herşey yolundaysa normali beklersin.

sağolasın bitanem sinirden oturdum ağladm arabada yaaa .....şimdi dr. araştırıyorum bakalım kayseride başka kim iyi ....çıldırcam wallahi cnm .........bebeğin hareketlerini takip ediorum şimdilik sıkıntı yok oynuo kıprıyor çok şükür ............ama olacak iş değil walla

maşallah sanada bebişinede Allah'ım güç versin.olmaz tabiki ne münasebet işi bu gelecek !!! ama sıkıntı yapma sona geldin artık sadece doğuma ve bebeğine odaklanmaya çalış

maşallah sanada bebişinede Allah'ım güç versin.olmaz tabiki ne münasebet işi bu gelecek !!! ama sıkıntı yapma sona geldin artık sadece doğuma ve bebeğine odaklanmaya çalış

Amin bitanem , cümlemize güçkuvvet versin rabbim...............ben yatim bitanem int. yat.odasından çekmio bide buna dellenmeyeyim daha fazla Allaha emanetiz cnm iyi geceler

Kızalr benim bebeğim hareket ettikçe karnımın alt tarfında ağrı ile karışık birşey oluyor bu sizdede oluyormu şuan oturduğum içinmi sıkışıyor acaba yoksa bunlar doğumun yaklaştığının habercisi olabilir mi?

Canim, benim de oyle oluyor genelde. Doktorum, bebegin kafasi dogum kanalina girdigi icin ve cok altta oldugu icin boyle agrilarin/sancilarin oldugunu soyledi.

Bu arada hala dogurmadim aman aman sancim da yok. sadece belim kopacakmiscasina aciyor. bir de kizim kafasini cevirince, afedersiniz ama hissediyorum

bir de ogrendim ki, kardesimin 8 cm'ye kadar sancisi olmamis. 8 cm'de suyunu patlatmislar, sonradan sancilanmaya baslamis. Korktum dogrusu. Farkinda olmadan o kadar acilmayla dolasmak istemiyorum pazar gunu ogleden sonraya kadar birsey olmazsa, hastaneye gidicem. Zaten doktorum bu haftasonu nobetci, bir baksin bakalim. Icimde bir suru korku var.

Canim, benim de oyle oluyor genelde. Doktorum, bebegin kafasi dogum kanalina girdigi icin ve cok altta oldugu icin boyle agrilarin/sancilarin oldugunu soyledi.

benim bir önceki kontrolde dr bebeğin kafası henüz kanala girmemiş demişti o zaman şuanda girmişmidir ki?
Senin karnın şuan nasıl görünüyor çok aşağıdamı ben anlayamıyorum sanki karnım hala çok yukarıda gibi duruyor ama oturuncada hareketleri kasıklarımda hissediyorumve çok baskı oluyor hareket ettiğinde alt karnımda.
nasıl anlarım bebeğin kanala girdiğini çok isityorum artık kanala girmiş olsun inşalah.
Bunu kendim anlamamnın bir yolu varmı :44:

Bu baskilari hissetmeye basladigimdan sonraki randevumda soylemisti doktorum, 1 cm acilmam vardi ve bebegin kafasi cok alttaydi. Hatta, kafasini cok iyi hissediyorum demisti acilmami kontrol ettiginde. Ben karnimin asagiya indigini gobek deliginden anladim. Eskiden gobek deligimi gorebiliyordum, karnim indikten sonra goremiyorum artik. Bir de daha sIk sIk tuvalete cikmaya basladim. Eskiden de cikardim gece 2 kere filan ama artik en az 4 kere cikiyorum cunku cok baski oluyor. Gunduzleri de oyle.

Insallah, senin yavrun da dogum kanalina iyice girmistir canim.

Aaa ben göbek deliğine hiç dikkat etmemiştim ama aynada bakınca anlayamıyorum
Bende bu ara sık idrara çıkmaya başladım çünkü tek gitmede boşalmıyor sanki msanemi kontrol edemiyorum ıkınıyorum ama idrarımı bırakamıyorum dr bebeğin kafası baskı yapıyor normal demişti inşallah inmiştir kanala artık gelsn istiyorum kızım sağlıcakla.Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…