Kiz derken bile tedirginlik had safhada:26: biri bana dese sacını basını yolarim
Artık rahmin tazelenir ne menapozu
Ben cok derdim rahmimi aldırsam diye,hastalık boyutundaydi:))
Kizzzzz Keleş'imi aldıracak simdi
Benim tansiyonum çıktı uyumuş iniştem
Aman Bacim 2. Cocuk ilkten yarı yarıya erken doğuyordu unutma :26:
Tesbih cek kuzum Ya rakib...
bende gelmesin diye elimi tutacağım Gülüm nerdeyse.
Cok az isim kaldı bitsin bende temizleneyim ya
9 gün bekletmeyi düşünüyorum :))) yiril yiril:26:
Amin tatlım,Allah razı olsun.
asıl siz nasıl oldunuz habersiz bırakma burayı?
doğuranlar emzirme ve gaz telaşından yazacak vakit bulamıyor bakalım ben ne yapacağım :)
Kızlar hastaneden geliyorum;sancılar düzensiz acilma başlamış, incelmem % 70 civarindaymis...
Ebe yollamayacakti eve ama dr'um evde beklesin sancıları demiş :) bugece yada sabah gelir diye bekliyorlar..
Dualarinizi eksik etmeyin nolur..
Çantamı hazırlayıp yine gelirim topige inşallah..
NOT: Hastanede muayene sırası beklerken katinam senin için tefriciye okuyordum ama tamamlayamadim 170 de kaldim..
oyyy canım bacım valla iyi ki varsınız yaa hepiniz çok mükemmel insanlarsınız sağol canım valla anneme diyorum zaten bir kez mi sesini yükseltmez bir dediğine de yok demez mi o da tek muradım sensin seni de nasıl kırayım dio benim çok asiliğim olmustu ama şuan allahım affetsin her gece allahımdan af diliyorum her günde annemden yaptıklarım için helallık istiyorum oda ben sana kırılmadım ki hiç bir zaman hep baskalarından farklı ortamın vardı seni anlıyordum elimden birsey gelmediği için üzülüyordum diyor valla her anne melek buna eminim benim annem de benim meleğim babam yurt dısında calısıyordu babaanem bizimle kalıyordu hasta idi ablam abim zaten ortada ben çocugum ama hepimize yetişiyordu canım benimm yaa bacımmm ablam ilaç içerken sanıyor ki hani birsey olmayacak annemi korkutacağım ölümün ciddiyetin farkında değil daha öncede yaptı yogun bakımda falan yattı bugün anneme diyormuş ki sadece uyutur geçen de içtim ya hastanede tedavi ettiler iyi oldum öleceğinin bilincinde değil allahım korusun kalbide bir temizdir ki bi iyi niyetli bazen çok konusuyor abartıyor diyorum dilenciler gibi sürekli allah kelamı eder mesela sen bi hediye aldın yada en basiti bi lokma bişi uzattın yarım saat allah haclar nasip etsin allahım ne istiyorsan sana versin falan bazende korkuyorum buna görünüyorlar falan diye sarası da var baygın oluyor birileriyle konusuyor falan annem de diyor tekken konusunca korkuyorum bazen die =)
zehrayıda yiyerrrimmm bennnn onu yiyerrrimmm bacı sen tecrübelisin benim doktora soruyorum da mal gibi kalıyor adam konusmaktan korkuyor nişanım geldi mesela direkk hastaneye mi gideceğim yoksa suyum gelince mi gideceğim ya ben sancının cogunu evde cekmek istiyorum
insallah bacımm benimm yaa simdi gecmes de zaman hee=)
Kızlar hastaneden geliyorum;sancılar düzensiz acilma başlamış, incelmem % 70 civarindaymis...
Ebe yollamayacakti eve ama dr'um evde beklesin sancıları demiş :) bugece yada sabah gelir diye bekliyorlar..
Dualarinizi eksik etmeyin nolur..
Çantamı hazırlayıp yine gelirim topige inşallah..
NOT: Hastanede muayene sırası beklerken katinam senin için tefriciye okuyordum ama tamamlayamadim 170 de kaldim..
ahh egomego nasıl bir sabirdir diyorum bazen şu analarimizin çektikleri.unutuldumm sanıyordum ben yaa =) bacımmm temizlik yaptık öldüm bi duvarlardı ve tavanları silmedik heralde=) annemin bel fıtığı var o bana kıyamıyor ben ona o gittiğinde ben bayaa yordum sanırım kendimi mutfağı falan hallettim çok yoruldum pc yi açmaya vaktim olmuyor telden takip etmeye çalışıyorum ama zımbırtı bura gibi değil ki anlamıyorum geçmişe bakamıyorum sinir oluyorum bende kapatıyorum dün de daktır emmi deydik 2700 olmus benim minnak farem zayıf teyzesi ama kolay çıkar zayıf doğan bebek çabuk toparlar falan annem sağolsun moralimi bozmama izin vermiyor bu aralar da pek bi rahat uyuyorum 11 de falan kalkıyorum yemek yemeyi unutuyorumm dünde çok canım sıkıldı ya eşim sporda idi bende karanlıkta tek basıma kafaları yerim elektrikler gitti annemi çağırdım oda ablam zihinsel engelli annem benimle ilgilenince kıskanıyor kadıncağız geldi bana neyse yol yakında değil babam aradı ki 12 tane ilac içti içmez sandım eline aldı bırak demeye kalmadı ki attı içti die ben suclu hissettim çok kötü oldum anneme git dedim beni götürmedi annem zaten hassasım anneme mi üzüleyim ablama mı nasıl ağladım bebeci sağolsun moral verdi ama ben ağla ağla telef oldum ya bişi olursa benim yüzümden diye sancılandım sonra eşim mola vermişler aradı ben ağlayınca hemen geldi sağolsun annemde kusturmuş ablamı aradı ki merak etme diye tabi annem telef olmuş nefesi gitmiş sesinden belli kadının çektiğine üzüldüm ona ağladım falan ablam zihinsel engelli ama farkında engelli olduğunun benim kendinden küçük ve evli olmamı kıskanıyor ben evlenemeyeceğim diyo bebeğim olacak onu kıskanıyor benim hiç bir zaman bebeğim olmayacak anne değil mi falan mahvediyor abim de aynı oda farkında bir ben varım annemin desteği iştee amannn çok dertli olduğum vakitler girmek istemiyorum bacı baksana biri sorsa dökülüyorum hemen hepinizden allah razi olsun hakkınızı helal edin valla az derdimi dinleyip merhem olmadınız baksana yine kitap
yazmışım =) oğlanın da doğası yok zaten
çantamı hazırladım bekliyorum..
ağrım hala var ama kasılmaları sayacak vaktim olmadı henüz düzenli mi diye:26:
ebe değişiklik olduğunda oyalanmadan gel dedi,ikinci doğum nasıl ilerleyeceği belli olmaz diye..
sağolsun eşim yattı uyudu
kızlar iyi akşamlar ...... saat 21.00 a doğru kan geldi peçete koymuştum ........onu görünce hemen gittik h.taneye ...... bnm dr.olduğu h.tanede meğer ebe fln warmış bn bilmiodum........acil k.doğum olan bi h.taneye gittik.........nst de düzensz sancı war dedi suyu sınırda dedi vb. şeyler ......... tuşe miydi neydi onu yaptırmadm kndi dr. dışında yaptırmam demiştim ......... neyse kendi Dr.unuzu arayın dediler ..........aradık , h.taneye geç beni arasınlar dedi..........geçtik,ebe tuşe yaptı,bebek çok iyi baskı yapıo dedi,rahmin sağda kalıo dedi falan filan dedi dr. aramam lazım sen sezaryen olman lazım dedi , bebek sıkışmış içerde dedi kalp atışları onu gösteriyo dedi aradı dr. du geldi buda......................aboo bi afra tafra doktorda görmeniz lazımdı ...........kanama olunca gel diyen adam,şmdi zırt pırt ben gelemem ne bu dedibi fırçaladı ki sormayn baya bişiler es geçeyim buraları,dellendik hepimiz........... kendi baktı açıklık yok dedi fln filan dedi sezaryen olsun dersen yapim hemen dedi değişik değişik konuştu dellendik yaa ebesi doğuraman sen normal dio illa yat dio öbürü ben her b.ka gelemem dio sanki keyfiii gittik ........... siz olsanız naapardınız ? ztn suyun azalmış eğer kanama olursa gel,suyun gelirse gel diyen bi Dr.a ?? hemen gitmezmiydiniz hata bizde mi yani .............bindik arabaya ben daha gitmem dedim bu adama ne bu ya adama bak ...şimdi yine dr. arıyorum doğuma 2-3 gün kala .......tabi kendi öle demişti ..........siz olsanız naapardınız canlarm
geçmiş olsun canım, sakın canını sıkma o gerizekalı dr için.benim fikrim sabah ilk işin başka bir dr a git,kanaman olmuş,suyun azalmış.bir baksın risk oluşmasın.herşey yolundaysa normali beklersin.
sağolasın bitanemsinirden oturdum ağladm arabada yaaa .....şimdi dr. araştırıyorum bakalım kayseride başka kim iyi ....çıldırcam wallahi cnm .........bebeğin hareketlerini takip ediorum şimdilik sıkıntı yok oynuo kıprıyor çok şükür ............ama olacak iş değil walla
maşallah sanada bebişinede Allah'ım güç versin.olmaz tabiki ne münasebet işi bu gelecek !!! ama sıkıntı yapma sona geldin artık sadece doğuma ve bebeğine odaklanmaya çalış
Kızalr benim bebeğim hareket ettikçe karnımın alt tarfında ağrı ile karışık birşey oluyor bu sizdede oluyormu şuan oturduğum içinmi sıkışıyor acaba yoksa bunlar doğumun yaklaştığının habercisi olabilir mi?
Canim, benim de oyle oluyor genelde. Doktorum, bebegin kafasi dogum kanalina girdigi icin ve cok altta oldugu icin boyle agrilarin/sancilarin oldugunu soyledi.
benim bir önceki kontrolde dr bebeğin kafası henüz kanala girmemiş demişti o zaman şuanda girmişmidir ki?
Senin karnın şuan nasıl görünüyor çok aşağıdamı ben anlayamıyorum sanki karnım hala çok yukarıda gibi duruyor ama oturuncada hareketleri kasıklarımda hissediyorumve çok baskı oluyor hareket ettiğinde alt karnımda.
nasıl anlarım bebeğin kanala girdiğini çok isityorum artık kanala girmiş olsun inşalah.
Bunu kendim anlamamnın bir yolu varmı :44:
Bu baskilari hissetmeye basladigimdan sonraki randevumda soylemisti doktorum, 1 cm acilmam vardi ve bebegin kafasi cok alttaydi. Hatta, kafasini cok iyi hissediyorum demisti acilmami kontrol ettiginde. Ben karnimin asagiya indigini gobek deliginden anladim. Eskiden gobek deligimi gorebiliyordum, karnim indikten sonra goremiyorum artik. Bir de daha sIk sIk tuvalete cikmaya basladim. Eskiden de cikardim gece 2 kere filan ama artik en az 4 kere cikiyorum cunku cok baski oluyor. Gunduzleri de oyle.
Insallah, senin yavrun da dogum kanalina iyice girmistir canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?