kızlar iyi akşamlar ...... saat 21.00 a doğru kan geldi peçete koymuştum ........onu görünce hemen gittik h.taneye ...... bnm dr.olduğu h.tanede meğer ebe fln warmış bn bilmiodum........acil k.doğum olan bi h.taneye gittik.........nst de düzensz sancı war dedi suyu sınırda dedi vb. şeyler ......... tuşe miydi neydi onu yaptırmadm kndi dr. dışında yaptırmam demiştim ......... neyse kendi Dr.unuzu arayın dediler ..........aradık , h.taneye geç beni arasınlar dedi..........geçtik,ebe tuşe yaptı,bebek çok iyi baskı yapıo dedi,rahmin sağda kalıo dedi falan filan dedi dr. aramam lazım sen sezaryen olman lazım dedi , bebek sıkışmış içerde dedi kalp atışları onu gösteriyo dedi aradı dr. du geldi buda......................aboo bi afra tafra doktorda görmeniz lazımdı ...........kanama olunca gel diyen adam,şmdi zırt pırt ben gelemem ne bu dedibi fırçaladı ki sormayn baya bişiler es geçeyim buraları,dellendik hepimiz........... kendi baktı açıklık yok dedi fln filan dedi sezaryen olsun dersen yapim hemen dedi değişik değişik konuştu dellendik yaa ebesi doğuraman sen normal dio illa yat dio öbürü ben her b.ka gelemem dio sanki keyfiii gittik ........... siz olsanız naapardınız ? ztn suyun azalmış eğer kanama olursa gel,suyun gelirse gel diyen bi Dr.a ?? hemen gitmezmiydiniz hata bizde mi yani .............bindik arabaya ben daha gitmem dedim bu adama ne bu ya adama bak ...şimdi yine dr. arıyorum doğuma 2-3 gün kala .......tabi kendi öle demişti ..........siz olsanız naapardınız canlarm
Terbiyesiz!! Bebek onun keyfini mi bekleyecekti.. Boşversene hayırlısı böyleyş demekki.. Sabah başka bir dr bul canım ve mutlaka baktır bebişine..
günaydn tatlımgünaydınlarr cancanlarr ve conconlarııııı =))))) gene kalktık saat 6 da alıp uykumuzu ama bu kez tam 6 da midemiz uyandırdı bizi dayadık suyu bakalım. gece gene olduğum yere sızmışım içerde allahım bana mucize gibi geliyo o şekilde uyumak nası özlemişim uyumayıı =))) ve direk psikolojimi de etkiliyo bu yüzüm gülebiliyo. bugün kahvaltı faslından sonra ev süpürülecek malineye çamaşır atılacak az bi ütü yapılacak yarın kontrolümüz var temizlik yapılacak nasipse. akşam misafirim vardı ortalık mısır olmuş koltukların içi dışı falan. bu arada bizim ev buzz buzzzz ne kadar açarsak açalım kombiyi ısınmıyo. alttakiler açmıyo üsttekiler açmıyo yan taraf boş. bebişim doğunca inşallah düzelir de havalar
Günaydın kızlar laterneden hala haber yok.. Benim de kasıklarım agrımaya başladı adet sancısı gibi
Kızlar hastaneden geliyorum;sancılar düzensiz acilma başlamış, incelmem % 70 civarindaymis...
Ebe yollamayacakti eve ama dr'um evde beklesin sancıları demiş :) bugece yada sabah gelir diye bekliyorlar..
Dualarinizi eksik etmeyin nolur..
Çantamı hazırlayıp yine gelirim topige inşallah..
NOT: Hastanede muayene sırası beklerken katinam senin için tefriciye okuyordum ama tamamlayamadim 170 de kaldim..
Bu saat oldu kasiklarimda ki ağrı hâlâ gecmedi.. ama kasilmam yok :26:
Her doğum farklı olurmuş bakalım neler gelecek başıma:26:
Hakkımızda hayırlısı neyse onu yaşayalım inşallah...
aynen bitanem tam bi terbiyesiz.......sanki bizbilsek kendi gibi neyin ne olduğunu,ne diye gidelim hastaneye ...kan geldi korktum çnki '' kendi dedi '' kanaman,suyun fln oldu mu gel diye adamda ki tafraya bak ........................şimdi dr. aramak için pc başına geçtm işte bitanem ....baktım olmuyo Adanaya giderim orda doğururum naapim :26:
canım ya sen sakın o ş...f..iz dr a takıpta kafayı sıkma canını.tabiki endişelenip telaşlanıp gideceksin kontrole.o niye dr olmuş madem ki hastasını herhangi bi saatte muayene edip iyileştirmeyecekse.en kısa sürede kendine iii birini bulman şart canım allah yardımcın olsun
kızlar iyi akşamlar ...... saat 21.00 a doğru kan geldi peçete koymuştum ........onu görünce hemen gittik h.taneye ...... bnm dr.olduğu h.tanede meğer ebe fln warmış bn bilmiodum........acil k.doğum olan bi h.taneye gittik.........nst de düzensz sancı war dedi suyu sınırda dedi vb. şeyler ......... tuşe miydi neydi onu yaptırmadm kndi dr. dışında yaptırmam demiştim ......... neyse kendi Dr.unuzu arayın dediler ..........aradık , h.taneye geç beni arasınlar dedi..........geçtik,ebe tuşe yaptı,bebek çok iyi baskı yapıo dedi,rahmin sağda kalıo dedi falan filan dedi dr. aramam lazım sen sezaryen olman lazım dedi , bebek sıkışmış içerde dedi kalp atışları onu gösteriyo dedi aradı dr. du geldi buda......................aboo bi afra tafra doktorda görmeniz lazımdı ...........kanama olunca gel diyen adam,şmdi zırt pırt ben gelemem ne bu dedibi fırçaladı ki sormayn baya bişiler es geçeyim buraları,dellendik hepimiz........... kendi baktı açıklık yok dedi fln filan dedi sezaryen olsun dersen yapim hemen dedi değişik değişik konuştu dellendik yaa ebesi doğuraman sen normal dio illa yat dio öbürü ben her b.ka gelemem dio sanki keyfiii gittik ........... siz olsanız naapardınız ? ztn suyun azalmış eğer kanama olursa gel,suyun gelirse gel diyen bi Dr.a ?? hemen gitmezmiydiniz hata bizde mi yani .............bindik arabaya ben daha gitmem dedim bu adama ne bu ya adama bak ...şimdi yine dr. arıyorum doğuma 2-3 gün kala .......tabi kendi öle demişti ..........siz olsanız naapardınız canlarm
Allah yar ve yardımcın olsun bitanemAcilmam artmamis.. sancılar düzene girsin diye bekleyecegiz
Günaydın kızlar, iyi pazarlar.
Laternem naaptı diye bakmaya geldim ama haber yok.
Tosuncuk doğmuştur herhalde
Gece 2 de bi uyandım, 4e kadar fln uyuyamadım.
Sonra dalmışım. Çok yorgun hissediyorum kendimi..
Acilmam artmamis.. sancılar düzene girsin diye bekleyecegiz
huysuz ben aynen onun gibi bir pislik yuzunden 9. Ayda ortada kaldım. Burda seçeneğim de yok. Sabah esim diyor ki keske adama kızıp tavır yapmasaydın.
Sanki keyfimden yaptım, doktorların dengesiz tavırlarından nefret ediyorum.. Süreç boyunca pispisliyorlar hasta kaybetmemek için ,başın sıkıştığında da hayvanlik ediyorlar..
Ben şahsen o pisliğe bir daha gitmedim. Ama bu yüzden normal dogum yapacagım ( umarım) çünkü sancı tuttuğu an devlet hastanesine gideceğim orda kim denk gelirse o an.. Zaten Dr bakmıyormuş devlette acil birsey olmadıkça ebeler yaptirackmis dogumu...
Eğer alternatifin varsa değiştir dr..yoksa bu saatten sonra benim gibi fevri davranma bosuna..muallakta kalırsın(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?