2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Terbiyesiz!! Bebek onun keyfini mi bekleyecekti.. Boşversene hayırlısı böyleyş demekki.. Sabah başka bir dr bul canım ve mutlaka baktır bebişine..

Egomego galiba sen sormussun nezaman hastaneye gidilmeli...bana doktorum eger suyun gelirse direkt sirt ustu yat ve hasta tasima araciyla direkt hastaneye cunki su bosaldigi icin bebek kordonu sIkIstIrabilir ve bu cok tehlikeli allah korusun.(istersen arabanizada uzanabilirsin fakat araba batar dedi) .nisan geldiginde panik yapma dogumun baslamasiyla pek bi alakasi yok yani geldikten 1gun sonrada 14gun sonrada dogum baslayabilir..benim hastane 1saat uzak nezaman geliyim dedim sanci olursa 5 dakikaya bir duzenli sanci gelirse yavas yavas hazirlan yola cik dedi!! Bildigimi paylasiyim istedim

günaydınlarr cancanlarr ve conconlarııııı =))))) gene kalktık saat 6 da alıp uykumuzu ama bu kez tam 6 da midemiz uyandırdı bizi dayadık suyu bakalım. gece gene olduğum yere sızmışım içerde allahım bana mucize gibi geliyo o şekilde uyumak nası özlemişim uyumayıı =))) ve direk psikolojimi de etkiliyo bu yüzüm gülebiliyo. bugün kahvaltı faslından sonra ev süpürülecek malineye çamaşır atılacak az bi ütü yapılacak yarın kontrolümüz var temizlik yapılacak nasipse. akşam misafirim vardı ortalık mısır olmuş koltukların içi dışı falan. bu arada bizim ev buzz buzzzz ne kadar açarsak açalım kombiyi ısınmıyo. alttakiler açmıyo üsttekiler açmıyo yan taraf boş. bebişim doğunca inşallah düzelir de havalar

günaydınlarr cancanlarr ve conconlarııııı =))))) gene kalktık saat 6 da alıp uykumuzu ama bu kez tam 6 da midemiz uyandırdı bizi dayadık suyu bakalım. gece gene olduğum yere sızmışım içerde allahım bana mucize gibi geliyo o şekilde uyumak nası özlemişim uyumayıı =))) ve direk psikolojimi de etkiliyo bu yüzüm gülebiliyo. bugün kahvaltı faslından sonra ev süpürülecek malineye çamaşır atılacak az bi ütü yapılacak yarın kontrolümüz var temizlik yapılacak nasipse. akşam misafirim vardı ortalık mısır olmuş koltukların içi dışı falan. bu arada bizim ev buzz buzzzz ne kadar açarsak açalım kombiyi ısınmıyo. alttakiler açmıyo üsttekiler açmıyo yan taraf boş. bebişim doğunca inşallah düzelir de havalar

sanada günaydın cnm..bizim de karnımız acıkmış.bişeyler atıştırdık şimdi..babamız öğlene doğru kalkar çünkü.onu bekleyemedik...bende laterne yi merak ettim naptı acabaa..büyük ihtimal olmuştur bebiş..

Laternemden haber var mi diye gekdim yok tek gozum hala kapali ,hepinize gunaydin fistiklar oputoum ve uyuyorum

Günaydın kızlar laterneden hala haber yok.. Benim de kasıklarım agrımaya başladı adet sancısı gibi

Terbiyesiz!! Bebek onun keyfini mi bekleyecekti.. Boşversene hayırlısı böyleyş demekki.. Sabah başka bir dr bul canım ve mutlaka baktır bebişine..

aynen bitanem tam bi terbiyesiz .......sanki bizbilsek kendi gibi neyin ne olduğunu,ne diye gidelim hastaneye ...kan geldi korktum çnki '' kendi dedi '' kanaman,suyun fln oldu mu gel diye adamda ki tafraya bak ........................şimdi dr. aramak için pc başına geçtm işte bitanem ....baktım olmuyo Adanaya giderim orda doğururum naapim :26:

günaydn tatlım ..............bnmde gece midem yandı su içtm baktm olmadı şurup içtm de azcık yatabildim .....yüz üstü uyumayı özledim ya bnde aman diyim üşütme tam doğurma sırasında cnm bnm
Günaydın kızlar laterneden hala haber yok.. Benim de kasıklarım agrımaya başladı adet sancısı gibi

günaydn cnm

Bu saat oldu kasiklarimda ki ağrı hâlâ gecmedi.. ama kasilmam yok :26:
Her doğum farklı olurmuş bakalım neler gelecek başıma:26:
Hakkımızda hayırlısı neyse onu yaşayalım inşallah...

canım inşallah hayırlısı ile bir avazda kurtulmuşsundur hayırlı haberlerini bekliyoruz

canım ya sen sakın o ş...f..iz dr a takıpta kafayı sıkma canını.tabiki endişelenip telaşlanıp gideceksin kontrole.o niye dr olmuş madem ki hastasını herhangi bi saatte muayene edip iyileştirmeyecekse.en kısa sürede kendine iii birini bulman şart canım allah yardımcın olsun

Amin cümlemize yardım etsin Allahım , sağolasın bitanem umarm bulabilirim doğuma ne kaldı şurda ..bide 9 aylık hamileye bakmak istemezlerse,bu saate kadar biz ilgilenmedik diye ilgisiz kalırlarsa daha beter

Günaydın kızlar, iyi pazarlar.

Laternem naaptı diye bakmaya geldim ama haber yok.
Tosuncuk doğmuştur herhalde

Gece 2 de bi uyandım, 4e kadar fln uyuyamadım.
Sonra dalmışım. Çok yorgun hissediyorum kendimi..

huysuz ben aynen onun gibi bir pislik yuzunden 9. Ayda ortada kaldım. Burda seçeneğim de yok. Sabah esim diyor ki keske adama kızıp tavır yapmasaydın.

Sanki keyfimden yaptım, doktorların dengesiz tavırlarından nefret ediyorum.. Süreç boyunca pispisliyorlar hasta kaybetmemek için ,başın sıkıştığında da hayvanlik ediyorlar..

Ben şahsen o pisliğe bir daha gitmedim. Ama bu yüzden normal dogum yapacagım ( umarım) çünkü sancı tuttuğu an devlet hastanesine gideceğim orda kim denk gelirse o an.. Zaten Dr bakmıyormuş devlette acil birsey olmadıkça ebeler yaptirackmis dogumu...

Eğer alternatifin varsa değiştir dr..yoksa bu saatten sonra benim gibi fevri davranma bosuna..muallakta kalırsın (

Acilmam artmamis.. sancılar düzene girsin diye bekleyecegiz
Allah yar ve yardımcın olsun bitanem
Günaydın kızlar, iyi pazarlar.

Laternem naaptı diye bakmaya geldim ama haber yok.
Tosuncuk doğmuştur herhalde

Gece 2 de bi uyandım, 4e kadar fln uyuyamadım.
Sonra dalmışım. Çok yorgun hissediyorum kendimi..

günaydn cnm

akşam bn , bnm kocayı zor tuttum,görmiyomusun patawatsızı diyip durdu,ztn sinirli bi yapısı war yemin werdim de bişe demedi,sorada bana kızıo,adama 2laf ettirmedin haklıyız işte diyo...sanki huyunu bilmiorum ters bişe dese dalar adama ........ hmde nasıl terbiyesizlik yapıolar çok haklısın bitanem , keşke başka alternatiflerin olsaymış cnm bnm,senin işin de çok zor ,Allah yardımcımız olsun walla ..............bgün hastanelr war bikaç tane sahiplerini tanıdığımz fln onlara bi sorcaz,sonra h.tanede çalışan tanıdıklar war onlara bi danışcaz bakcaz işte cnm naaapalım ........ keşke seninde dewletten başka bi şansın olsaymış bitanem :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…