2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Tatlım Allah yardımcımız olsun.. Hepimiz O'na emanetiz ..

Saglikla alırız ins kucaklarımıza kuzuları..

Nasılsınız? Çok acıktık biz bir şeyler yiyeceğiz şimdi, sütümüzü içtik

LATERNE,
Rabb'im kolay bir doğum nasip etsin inşaallah canım.

Bilgiler için teşekkür ederiz, çok iyi geldi :) Ben de krem almıştım ama kullanmam artık, sağ ol canım.

mrb kızlar doktorum yeni doğan sünnetini tavsiye etti bilginiz var mı kafam çok karışık...

İnternette okudum ben de öneriliyor. Enfeksiyon riskini azaltıyormuş, biz yaptırmayı düşünüyoruz. Doğumdan sonra 24-48 içinde yapılır diyor.

Günaydın...
Dünkü temizliğin yorgunluğundan mıdır yoksa laterne den mi etkilendim bilemiyorum, sabaha kadar sancılandım. Kızım da hiç durmadan aşağıya doğru kafasını ittirip durdu. Doktora gidip gitmemek arasında kaldım her zamanki gibi. Hala gerçek sancı ile yalancı sancı arasındaki ayrımı yapamıyorum. Evde doğuracam korkusu başladı ya :18:

Son düzenleme:
Hâlâ buralardasın canım
Sancı neyim yok herhâlde. Yarın doğuruyor musun şimdi sen?
Ben de istiyorummmmmmm!

Kızlar,
Saat 12:45'te SHOW TV'yi izleyin İLK NEFES var. Ben her hafta izlediğim doğumda ağlıyorum, dayanamıyorum. Bebişleri doğar doğmaz görmek acayip yapıyor beni.

ağız burun töööbe tööööbe ben çok takarım böyle şeylere... ne tafrası bal gibi gelecek tıkır tıkır maaşı alıyor ama... evladının hayatı söz konusu yaa... gıcık

nasıl yaa:26: benim dr sancı kan su ne gelirse gelsin buraya gel muayene edelim dedi ve hastanem 10 dk uzaklıkta :26: yok yok sen 5 dk da bire düşmesini bekleme bence canım

canım benim kuzenim de bir arkadaşım da dr un azarlamaları yüzünden doğum sancıları geldıkten sonra dr hastane değiştirdiler ve izmirde tek bi hast kabul edemem dedi. ara sorarsınız ama kabul ederler merak etme. acil durumu etmek zorunda zaten

nasıl yaa:26: benim dr sancı kan su ne gelirse gelsin buraya gel muayene edelim dedi ve hastanem 10 dk uzaklıkta :26: yok yok sen 5 dk da bire düşmesini bekleme bence canım

Bilmem doktorum korkma hicbir ilk dogum oladar kolay
Olmaz 1saate dogurmassin dedi bende sancinin cogunu evde yasamak istiyorum ama bakalim bicak kemige dayaninca ne yapicam belkide telasdan hemen hastaneye kosarim:)

İnşallah istediğin gibi bi dr bulursun.. Pts beklemesen aslında..

Evde dolan canım sabit oturma pozisyon değiştirince ağrın geçerse yalancı sancı diyorlar

kağıt havlu, tuv. kağıdı, emzik, biberon, ilk aklıma gelenler bunlar

laternaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmm
inanmıyorummmm, gözlerim dolduuuuuuuu,
doğurdun mu yoksa

canım Rabbim annene kolaylıklar versin, güç kuvvet versin, cennetin en güzel yerini nasip etsin inşallah,yükü çok ağır
senin de işin zor, bebeğini gözünün önünden ayırma canım, hayırlı doğumlar olsun inşallah

Kendini uzup ani karar verme canim. Hakkinda hayirlisi olsun. Adanaya gel sen :)

canım içi sevgide kime gidiyordun hatırlamıyorum ama böyle bişey yapmaya hakkı yok. şikayet etseydiniz canım.. ben rakip beye gidiyorum erciyese önceden de tanırım orda çalıştım bu konuda çok iyidir istersen ona git..

teşekür ederim canım havlu kağıt ıslak mendil el yüz havllusu küçük el aynası bunlarıda koydum ama yazmayı unutmuşum şapka eldiven dediğin gb hastane çıkışının içinde var ...

canım hemen sinirlenme, kendini de bebeğide üzme,
bende bu kontrolde doktoruma sordum, arayınca gelicekmisin gece falan olduğunda dedim,
telefonda konuşuruz ben seni yönlendiririm, hastanelik durumun olursa da ebeler bakarlar, onlar beni ararlar doğum başladıysa dedi,
biz heyecanla bebişlerimizi bekliyoruz ama doktorlar biizmle aynı heyecanı paylaşmıyorlar yani onlar için rutin işlemler, biraz da asabiyet varsa doktorunda gece uykusundan olunca aksilikler olmuş belliki, eşlerimiz bile bizimle aynı telaşı yaşamazken, doktorlar niye yaşasın diyorum bazen:26:
bu zmana kadar memnun kaldıysan şimdi fevri davranma, ama ilk kontrolde söyle durumdan rahatsız olduğunu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…