2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

türk kahvesi bana da iyi geliyor... ben de her akşam bi tane götürüyorum yemekten sonra hem hazımsızlığı da gideriyor az çok

canım okulda zor oluyo gerçekten ve çocuklara tahammül edemez hale geliyo insan. neyseki bugünlerde sürekli tatil oluyo bizim okul, evdeyim.

hamile kıyafetleri konusuna başlayamadım daha.resmi kurumda çalışıyorum ve bilindiği üzere kot yasak etek seviyorum ama rahat olurmu bilemedim.

canım bahsettiğin ilaç gyno ferro sanol ise bende kullanıyorum ama herhangi bir bulantı problemim yok.

gyno ferro sanol bulantı yapabiliyormuş... Benim doktorum şu an bulantı var gyno vericem sana ama bulantını arttırır 3 aydan sonra başlayalım şimdilik sadece folik kullan demişti... 8+2 de gittiğimde... Haftaya p.tesi randevum var yazar ozaman herhalde gyno foliği bıraktım çünkü... Bu arada 6 Eylülden beri bebişimi görmedim çok özledim çooook daha bir hafta var kavuşmaya

türk kahvesi bana da iyi geliyor... ben de her akşam bi tane götürüyorum yemekten sonra hem hazımsızlığı da gideriyor az çok

türk kahvesini yasakladı bana 1 tane bilemi içmeyim dedim doktora evet 1 tane bile içme kafein çok fazla alma dedi.iş yerinde arkadaşlar içerken kokusunu çekiyorum...

ahh ah nerde o eski günlerim kızlar... kahve+çikolata+sigara vazgeçilmezimdi. tadlarını unuttum şimdi

türk kahvesini yasakladı bana 1 tane bilemi içmeyim dedim doktora evet 1 tane bile içme kafein çok fazla alma dedi.iş yerinde arkadaşlar içerken kokusunu çekiyorum...

Benim doktorum çok geniş herhalde ilk 3 ay ne istersen ye iç dedi
Ben günde 1 tane götürüyorum valla netten de baktım aşırıya kaçmadıkça zararı yok yazıo... sadece bazı annelerde kafein bulantıyı tetikleyebiliomuş... haftaya ben de bi sorayım bakiiim ne dicek doktorum... annem de hemşire beni jinekoloji de falan da çalışmış zamanında bi taneden bişi olmaz dio o da

canım okulda zor oluyo gerçekten ve çocuklara tahammül edemez hale geliyo insan. neyseki bugünlerde sürekli tatil oluyo bizim okul, evdeyim.

sorma ya,branşçıyım ben 28 saat+klüp var bende
sinir de olamıyorum çocuklara (sinirleniyorum aslında da),ya onlara benzerse diye:)
bazıları çok şapşal yaa:))))
ama seviyom hepsini

annelik daha şimdiden başladı "FEDAKARLIK" kahve vazgeçilmezlerimdendi ah ah.az şekerli çok telveli ama orta çekilmiş kahveden hazırlanacak.of of.

​Bir su bardağı ılık suya bir limon dilimi koyup içmeyi deneyebilirsin. Ben faydasını gördüm.[/QUOTE]
ay ben de deniyeyim.inşallah bende faydasını görürüm.

sinir de olamıyorum çocuklara (sinirleniyorum aslında da),ya onlara benzerse diye:)
ama seviyom hepsini

benim durumum daha kötü yeni geldim güneydoğuya taşıma merkezi bir okuldayım çocukların durumunu tahmin edersin belki. kötü şeyleri içimden bile geçirmek istemiyorum çocuğum benzer diye...

ama seviyom hepsini

bende hergün öğlen iş yerinde kahve içerdim ama doktorum kahve, çay, çikolata, cips, kola, fanta daha da var bunlar yasak yemiyeceksin dedi çok canım çekerse anca ama kahve bulantı yapıyor zaten

kızlar ben de kahve hastasıydım ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri sadece 1 kez içtim. bazen yeşilçay istiyor canım ama onu da içmiyorum. ayran ve meyve suyu içiyorum sadece. meyve suyumuda kendim taze sıkıyorum.

türk kahvesi abartmadığın sürece zararlı değil diye biliyorum
bende hergün nescafe içerdim en az 2 bardak onu içmiyorum,süt tozu filan var diye,şimdi içmiyorum

şanlıurfa/ akçakaledeyim canım belki haberlerde izlemişsindir. savaş nedeniyle okullar tatil, eğitim öğretime başlayamadık hala.

cnm ya allah sabır versin en sakin olman gereken dönemde kolay değil yaşadıkların o psikoloji ne kadarda olsa insan etkilenir allah bebeğine sağlık sıhhat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…