benim bulantım türk kahvesiyle geçiyor galiba,
geçtiğimiz günlerde 2 defa denedim geçti,
45 dk sora zil çalıcak,ben hemen eve gidecem uçarak (keşke) hemen kahve içip,ayaklarımı uzatıp ohhhh şöle:)))
benim bulantım türk kahvesiyle geçiyor galiba,
geçtiğimiz günlerde 2 defa denedim geçti,
45 dk sora zil çalıcak,ben hemen eve gidecem uçarak (keşke) hemen kahve içip,ayaklarımı uzatıp ohhhh şöle:)))
canım bahsettiğin ilaç gyno ferro sanol ise bende kullanıyorum ama herhangi bir bulantı problemim yok.
türk kahvesi bana da iyi geliyor... ben de her akşam bi tane götürüyorum yemekten sonrahem hazımsızlığı da gideriyor az çok
türk kahvesi bana da iyi geliyor... ben de her akşam bi tane götürüyorum yemekten sonrahem hazımsızlığı da gideriyor az çok
türk kahvesini yasakladı bana 1 tane bilemi içmeyim dedim doktora evet 1 tane bile içme kafein çok fazla alma dedi.iş yerinde arkadaşlar içerken kokusunu çekiyorum...
canım okulda zor oluyo gerçekten ve çocuklara tahammül edemez hale geliyo insan. neyseki bugünlerde sürekli tatil oluyo bizim okul, evdeyim.
Benim doktorum çok geniş herhalde ilk 3 ay ne istersen ye iç dedi
Ben günde 1 tane götürüyorum valla netten de baktım aşırıya kaçmadıkça zararı yok yazıo... sadece bazı annelerde kafein bulantıyı tetikleyebiliomuş... haftaya ben de bi sorayım bakiiim ne dicek doktorum... annem de hemşire beni jinekoloji de falan da çalışmış zamanında bi taneden bişi olmaz dio o da
sorma ya,branşçıyım ben 28 saat+klüp var bende
sinir de olamıyorum çocuklara (sinirleniyorum aslında da),ya onlara benzerse diye:)
bazıları çok şapşal yaa:))))
ama seviyom hepsini
canım okulda zor oluyo gerçekten ve çocuklara tahammül edemez hale geliyo insan. neyseki bugünlerde sürekli tatil oluyo bizim okul, evdeyim.
niye sürekli tatil diye sorucaktım unutmuşum:))
şanlıurfa/ akçakaledeyim canım belki haberlerde izlemişsindir. savaş nedeniyle okullar tatil, eğitim öğretime başlayamadık hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?