2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
oyy kızlar size de erken telaş yaptırdım
evde beklemedeyim hala;korkum heyecanım yerini umursamaz bir bekleyişe bıraktı şimdilik :)
hastanede ebeler çok ilgili,dr olmadan da rahatça doğurulabilinir;çok güler yüzlü ve kibarlar
Boo'nun aniden doğum yaptım demesine inanamamıştık ben açığı kapattım galiba bu bekleyişle

Huysuzmelek tatlım Allah yardımcın olsun inşallah,son dakika da dr'la yaşadığın sıkıntıya çok üzüldüm psikolojini çok iyi anlıyorum zaten çok çaresiz ve naif anlar yaşıyoruz
Hakkında hayırlısı neyse Rabbim onu yaşatsın inşallah

huysuz melek canım sıkma canını. doktora kontrole gittiğimde ben dedim acil bir durum olursa nasıl hareket edeyim. oda dedi bana iyi ki sordun. gündüzleri zaten hastanedeyim sorun olmaz. gece olursa önce hastaneye gel. nöbetçi kadın doğumcular oluyor. onlar beni mutlaka arayacaklar. sen zaman kaybetme hemen hastaneye gel dedi.
şimdi doktorun seni nasıl yönlendirdiyse öyle hareket et. eşinin yanında bir şey söylememen isabet olmuş. ama lafını uslubunca sok doktora. ben sizin yönlendirmenizle hareket etttim. kendinizle çelişiyorsunuz de. başka bir şey deme. zaten utanması var sa özür diler.
ayrıca doğuma günler saatler kala fevri hareket etme.

mezopotamya canım hiç endişe etme. Allah'ın izniyle kolay bir doğumun olacak. normal gibisi var mı?. çok isabetli bir karar. hastanede ki ebeler emin ol binlerce hasta doğurtuyor. Allah korusun acil bir durum ortaya çıksa bile doktor hazır. Rabbim yar ve yardımcımız olsun

Son düzenleme:
Huysuz melek okuyunca sinir oldum benim doktorumda bu konuda hassas degil dogum olsa mesai saati disinda cagirirsam hem ekstra 500tl parx istiyor hemde cep telini vermiyor biz dogum plansiz olsa hastaneyi ariycaz hatane doktoru ariycak olme essegim olme
Mezossum sen dogru bir kararverdin bence , ben doktorlardan cok ebelere guveniyorim normal dogum konusunda ,herseyi onlar yapiyor bence analarimi kim dogurtmus ebeler ben devlete gitseydim esimi tembihlerdim ozele verecegimiz parayi ebelere hemsirelere paylastir bak o zaman amerikadaki bir hastaneye tas cikartmiyorlar mi :)

laternemmm, ben bu grupta ilk seni bekliyodummm doğum yaparsın diye, malum mart sonuydu tarihin,
ama normal doğum belli olmuyo tabiki, bekleyişler zor artık yaaa, Rabbim yardımcın olsun inşallah

Laternem ne zaman gelcek acaba oglusun :) zaman seciyor kendine ufaklik hem cikasi var hemde keyfi yerinde belli ki kararsiz kalmis hayirli zamanda gelsin kuzumuz

yüksek voltaj ne yaptın temizlik işini bitirdin mi?
ben hiç bir şey yapmıyorum bacım. bugün bazayı kaldırdım diye kayganadan azarı iştittim.
benim bütün işleri o yapıyor
daha doğum temizliğine başlamadık zaman var diye:26:

Ruveyda ins canım oyle olur.. Aksi bir durum olursa esim cok kızacak bana ısrarla o doktorla devam etmek istedi ben gitmedim..

Dediğin gibi düşünüyorum sirkulasyon cok fazla devlette :)) hele de burda

Dr bile ebeye benden cok guvenebilirsin dedi :)

daha hastane çantamı hazrılamadım. eşyaları hazırlayayım da paniğe bağlanmayyayım

Gecmıs olsun bende nısan annesıyım ıns ama mayıs annelerıyle paylasımlarım oldu bebek mayısa kayar dıye ıkı haftadır sızlerı takıp edıyorum gogumlarınız baslamıs ALlahımhayırlı etsın hepımızınkını senınde kanaman olmus dr neden oldugunu soylemedımı benım cuma gunu kanamam oldu hastaneye tlf ettım bana soylenen hemen ambulans tutun gelın dedıler bende komsuların dıkkatını cekmek ıstemedım taxıyle geldım her neysecuma gununden berı hastanedeyım ama kanamanıcın olmus cozemedıler bebegın kalp atıslarını ve sancım varmı dıye bakıyolar ıyı gıdıyorbelkı bugun cıkarım kanamamda durdu bundan sonra sızınle devam edebılırım bebegımde acelecı galıba benıde aranıza alırsanız sevınırım

Selam canlar,
Bu gecem o kadar agrili gecti ki niye bilmiyorum .cok yoruluyorum dinlenemiyorum is çıkardım birde

Laternem gece boyu takip ettim hatta tlf elimde kalmış ama gelen giden yok:) hayırlısı doğumda ölüm gibi zaman bekliyor.

Birde kardesim sinavdaydi bugun,cok kotu beklemek denen sey.
Cocukları esim çıkardı bakalım ne kadar hafifletecegim isimi
Beşiği açmamıştım cok zorladım kendimi kur yerlestir alt acmasini cikaramadim gardrobun ustunde asili kaldim digerlerini cekene kadar.hala da etrafta birşeylerde var deli oldum.komodinleri üst üste koydum esimle birbirimize gireriz simdi.sen ne yaptın diye.e bu adam niye yardım etsin ki herseyi ben hallederim mantığı var supermanim.
Ben ne kadar temizlik yaparsam yapayım her fırsatta hurda his bir sürü şey çıkarıyorum meydana.amaann
Ev küçük eşya cok
Zikimin koku.Herseyi atıyorum

daha hastane çantamı hazrılamadım. eşyaları hazırlayayım da paniğe bağlanmayyayım

Benimki uç aydır kenarda hazır duruyordu :)) önceki gun laterne ile konusunca karar verdim yarısı boşaldı çantamın :) dogum seklim degisince bende pijamaları çıkardım iki gecelik koydum cok beğenmediğimden :)) güzel olanları geri çıkardım :) bebeğe de tek hastane çıkışı ve ilk eşyalarını koydum bir ufak hurçla ,,, 3 çanta bire düştü .. Cok saldim ben cokkkkk :))

Hafiflettigimi sanıyorum sadece.
Ev o kadar temiz ve düzgün dü ki
Dolap döktüm iclerini sildimtek tek çoraplara kadar esledim.orayi duzledim burayı dağıttım sacmaladim.
Birde beni bilenin en cok takıldığı şey coraptirdeğişik katlıyorum diye cok takılırlar ama ben takintili değilim ya onlar bana takmış
Jilet gibi oldular.
Ya camda silmek istiyorum cok batmadı ama bu haftada yağmur varmış.son kontrolden sonra sileyim.
Annemin dediği "ev doğuracak aman is yap"
Keske bana da yardım etse kayganan:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…