Benimki uç aydır kenarda hazır duruyordu :)) önceki gun laterne ile konusunca karar verdim yarısı boşaldı çantamın :) dogum seklim degisince bende pijamaları çıkardım iki gecelik koydum cok beğenmediğimden :)) güzel olanları geri çıkardım :) bebeğe de tek hastane çıkışı ve ilk eşyalarını koydum bir ufak hurçla ,,, 3 çanta bire düştü .. Cok saldim ben cokkkkk :))
Hafiflettigimi sanıyorum sadece.
Ev o kadar temiz ve düzgün dü ki
Dolap döktüm iclerini sildimtek tek çoraplara kadar esledim.orayi duzledim burayı dağıttım sacmaladim.
Birde beni bilenin en cok takıldığı şey coraptirdeğişik katlıyorum diye cok takılırlar ama ben takintili değilim ya onlar bana takmış
Jilet gibi oldular.
Ya camda silmek istiyorum cok batmadı ama bu haftada yağmur varmış.son kontrolden sonra sileyim.
Annemin dediği "ev doğuracak aman is yap"
Keske bana da yardım etse kayganan:))
kızlar hekimden değil çekenden sor demişler
gaz sancısı için kimyonu önerebilirim
ilk kızımda çocuk doktoru tavsiye etmişti..bizde işe yaradı
bu kızımda dün gece gaz sancısından uyuyamadı ..göbüşü taş gibiydi..ıkınıp duruyordu..humana kimyonlu rezene çayı almıştım ondan verdim işe yaramadı...ağzına 2 çay kaşığı kimyon verince gazını çıkardı rahatladı
benim kız emince sırtını tıpışlamama rağmen üstten gaz çıkaramıyor ..oda haliyle rahatsız ediyor minnakımı
denemek isteyen olursa kimyonun tarifi 1 çay bardağı suya 1 çay kaşığı kimyon 2 taşım kaynayacak
sonra süzülüp suyundan çay kaşığıyla verilecek
kalan kimyonlu suyu ağzı kapalı çay bardağında saklayabilirsiniz
kendi yemeklerinize ekleyin..hem sütü bollaştırıyor hemde sütten bebeğe geçiyor
google'a kimyonun faydaları yazarsanız görürsünüz..mide için birebir
Esimin hala kızı aynen öyle ve mükemmel biri sen anlatırken sanki onu anlattın:)
Herkesin imtihanı ayrı,bambaşka ya.onlardan dua almak ne güzel.annen sabirli kadın vesselam Allah razı olsun.
Sana kim kiyarda kızar kizzz:))
Hele yarın pasa gelsin sen anneni kiskanirsin:)) nasil düşkün olur.
Kuzum Nisan mı gelir su mü sancı mı bilemeyiz.mesela benim hic Nisan'ım suyum gelmedi direkt sancı oldu.digerinde de hic birsey olmadan suyum bitmiş hatta ben bilmedim.en ufak kanama su sancıda Dr a bildir hayatım.
Rabbim kolay geçitlerden geçirsin insallah...
Canım benim Rabbim doğumunda yar ve yardımcı olsun sana.şu halde bile dua okuyorsun benim için.şimdi tefriciyelerimi birakip sana dua etmeye başladı..sen şimdilik kendine oku.boşver şimdi beni bitanem .
Tek avazda kurtarsın Rabbim seni.
ahh egomego nasıl bir sabirdir diyorum bazen şu analarimizin çektikleri.
Allah im sağlık versin dinginlik huzur versin kardeşlerine.yaşadıklarınız hiç kolay şeyler değil.
Ama başa geldi çekilecek.Kurban olduğum mevlammm iki iyiliğin birini versin anacigina .içim parçalandı.
kızlar iyi akşamlar ...... saat 21.00 a doğru kan geldi peçete koymuştum ........onu görünce hemen gittik h.taneye ...... bnm dr.olduğu h.tanede meğer ebe fln warmış bn bilmiodum........acil k.doğum olan bi h.taneye gittik.........nst de düzensz sancı war dedi suyu sınırda dedi vb. şeyler ......... tuşe miydi neydi onu yaptırmadm kndi dr. dışında yaptırmam demiştim ......... neyse kendi Dr.unuzu arayın dediler ..........aradık , h.taneye geç beni arasınlar dedi..........geçtik,ebe tuşe yaptı,bebek çok iyi baskı yapıo dedi,rahmin sağda kalıo dedi falan filan dedi dr. aramam lazım sen sezaryen olman lazım dedi , bebek sıkışmış içerde dedi kalp atışları onu gösteriyo dedi aradı dr. du geldi buda......................aboo bi afra tafra doktorda görmeniz lazımdı ...........kanama olunca gel diyen adam,şmdi zırt pırt ben gelemem ne bu dedibi fırçaladı ki sormayn baya bişiler es geçeyim buraları,dellendik hepimiz........... kendi baktı açıklık yok dedi fln filan dedi sezaryen olsun dersen yapim hemen dedi değişik değişik konuştu dellendik yaa ebesi doğuraman sen normal dio illa yat dio öbürü ben her b.ka gelemem dio sanki keyfiii gittik ........... siz olsanız naapardınız ? ztn suyun azalmış eğer kanama olursa gel,suyun gelirse gel diyen bi Dr.a ?? hemen gitmezmiydiniz hata bizde mi yani .............bindik arabaya ben daha gitmem dedim bu adama ne bu ya adama bak ...şimdi yine dr. arıyorum doğuma 2-3 gün kala .......tabi kendi öle demişti ..........siz olsanız naapardınız canlarm
Egomego galiba sen sormussun nezaman hastaneye gidilmeli...bana doktorum eger suyun gelirse direkt sirt ustu yat ve hasta tasima araciyla direkt hastaneye cunki su bosaldigi icin bebek kordonu sIkIstIrabilir ve bu cok tehlikeli allah korusun.(istersen arabanizada uzanabilirsin fakat araba batar dedi) .nisan geldiginde panik yapma dogumun baslamasiyla pek bi alakasi yok yani geldikten 1gun sonrada 14gun sonrada dogum baslayabilir..benim hastane 1saat uzak nezaman geliyim dedim sanci olursa 5 dakikaya bir duzenli sanci gelirse yavas yavas hazirlan yola cik dedi!! Bildigimi paylasiyim istedim
Acilmam artmamis.. sancılar düzene girsin diye bekleyecegiz
canım Rabbim annene kolaylıklar versin, güç kuvvet versin, cennetin en güzel yerini nasip etsin inşallah,yükü çok ağır
senin de işin zor, bebeğini gözünün önünden ayırma canım, hayırlı doğumlar olsun inşallah
Ofelya masallah buyutmussun kuzucugu :) saglikli olsunlar kilo gercekten onemli degil 2600den sonrasi normal zaten hem daha var haftasi simdi gelisimi tamam kilo aldircak ne yesen pembis tulumlar icinde ayyy artik heyecan dorukta
Kızlar,
Saat 12:45'te SHOW TV'yi izleyin İLK NEFES var. Ben her hafta izlediğim doğumda ağlıyorum, dayanamıyorum. Bebişleri doğar doğmaz görmek acayip yapıyor beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?