Kim demiş ikinci doğumlar daha çabuk oluyor diyeeee çıksın ortaya hemen
Dun aksamdan beri ne heyecanlar yaşadım, neler neler...
Kasilmalarimda oldu düzenli ama yok paşam beklemede hâlâ
Dr yarın görüşürüz dedi
Kızlar hastaneden geliyorum;sancılar düzensiz acilma başlamış, incelmem % 70 civarindaymis...
Ebe yollamayacakti eve ama dr'um evde beklesin sancıları demiş :) bugece yada sabah gelir diye bekliyorlar..
Dualarinizi eksik etmeyin nolur..
Çantamı hazırlayıp yine gelirim topige inşallah..
NOT: Hastanede muayene sırası beklerken katinam senin için tefriciye okuyordum ama tamamlayamadim 170 de kaldim..
kızlar iyi akşamlar ...... saat 21.00 a doğru kan geldi peçete koymuştum ........onu görünce hemen gittik h.taneye ...... bnm dr.olduğu h.tanede meğer ebe fln warmış bn bilmiodum........acil k.doğum olan bi h.taneye gittik.........nst de düzensz sancı war dedi suyu sınırda dedi vb. şeyler ......... tuşe miydi neydi onu yaptırmadm kndi dr. dışında yaptırmam demiştim ......... neyse kendi Dr.unuzu arayın dediler ..........aradık , h.taneye geç beni arasınlar dedi..........geçtik,ebe tuşe yaptı,bebek çok iyi baskı yapıo dedi,rahmin sağda kalıo dedi falan filan dedi dr. aramam lazım sen sezaryen olman lazım dedi , bebek sıkışmış içerde dedi kalp atışları onu gösteriyo dedi aradı dr. du geldi buda......................aboo bi afra tafra doktorda görmeniz lazımdı ...........kanama olunca gel diyen adam,şmdi zırt pırt ben gelemem ne bu dedibi fırçaladı ki sormayn baya bişiler es geçeyim buraları,dellendik hepimiz........... kendi baktı açıklık yok dedi fln filan dedi sezaryen olsun dersen yapim hemen dedi değişik değişik konuştu dellendik yaa ebesi doğuraman sen normal dio illa yat dio öbürü ben her b.ka gelemem dio sanki keyfiii gittik ........... siz olsanız naapardınız ? ztn suyun azalmış eğer kanama olursa gel,suyun gelirse gel diyen bi Dr.a ?? hemen gitmezmiydiniz hata bizde mi yani .............bindik arabaya ben daha gitmem dedim bu adama ne bu ya adama bak ...şimdi yine dr. arıyorum doğuma 2-3 gün kala .......tabi kendi öle demişti ..........siz olsanız naapardınız canlarm
Kızlar,
Saat 12:45'te SHOW TV'yi izleyin İLK NEFES var. Ben her hafta izlediğim doğumda ağlıyorum, dayanamıyorum. Bebişleri doğar doğmaz görmek acayip yapıyor beni.
Gecmıs olsun bende nısan annesıyım ıns ama mayıs annelerıyle paylasımlarım oldu bebek mayısa kayar dıye ıkı haftadır sızlerı takıp edıyorum gogumlarınız baslamıs ALlahımhayırlı etsın hepımızınkını senınde kanaman olmus dr neden oldugunu soylemedımı benım cuma gunu kanamam oldu hastaneye tlf ettım bana soylenen hemen ambulans tutun gelın dedıler bende komsuların dıkkatını cekmek ıstemedım taxıyle geldım her neysecuma gununden berı hastanedeyım ama kanamanıcın olmus cozemedıler bebegın kalp atıslarını ve sancım varmı dıye bakıyolar ıyı gıdıyorbelkı bugun cıkarım kanamamda durdu bundan sonra sızınle devam edebılırım bebegımde acelecı galıba benıde aranıza alırsanız sevınırım
canım hemen sinirlenme, kendini de bebeğide üzme,
bende bu kontrolde doktoruma sordum, arayınca gelicekmisin gece falan olduğunda dedim,
telefonda konuşuruz ben seni yönlendiririm, hastanelik durumun olursa da ebeler bakarlar, onlar beni ararlar doğum başladıysa dedi,
biz heyecanla bebişlerimizi bekliyoruz ama doktorlar biizmle aynı heyecanı paylaşmıyorlar yani onlar için rutin işlemler, biraz da asabiyet varsa doktorunda gece uykusundan olunca aksilikler olmuş belliki, eşlerimiz bile bizimle aynı telaşı yaşamazken, doktorlar niye yaşasın diyorum bazen:26:
bu zmana kadar memnun kaldıysan şimdi fevri davranma, ama ilk kontrolde söyle durumdan rahatsız olduğunu canım
oyy kızlar size de erken telaş yaptırdım
evde beklemedeyim hala;korkum heyecanım yerini umursamaz bir bekleyişe bıraktı şimdilik :)
hastanede ebeler çok ilgili,dr olmadan da rahatça doğurulabilinir;çok güler yüzlü ve kibarlar
Boo'nun aniden doğum yaptım demesine inanamamıştık ben açığı kapattım galiba bu bekleyişle
Huysuzmelek tatlım Allah yardımcın olsun inşallah,son dakika da dr'la yaşadığın sıkıntıya çok üzüldüm psikolojini çok iyi anlıyorumzaten çok çaresiz ve naif anlar yaşıyoruz
Hakkında hayırlısı neyse Rabbim onu yaşatsın inşallah
o konuda dr uma güveniyorum..endişem vardı bnm de ya ebeler yaptırırsa doğumumu diye..belki bazı ebeler dr lardan iyidir.işleri bu ama aylardır gördüğün adamı yanında görmek o anda belki biraz cesaret verir insana..hiç görmediğin insanları görmektense..geçen kontrolde sordum..istediğiniz zmn gece gündüz önemli dğeil normale bizzat ben giriyorum dedi.bi telefn etmeniz yeterli dedi..rahatladım yani..
Valla cok takdir ettim doktorunu
Türünün ender örneklerinden...
Hanımlar bugün doktor kontrolüm vardı.
Gebelik şekeri var bende.
Yarın tekrar açlık ve tokluk testi yapacak.
Muhtemelen sezaryen olur dedi.
Hem şaşırdım, hem üzüldüm.
Gebelik şekeri olup da normal doğum yapan var mı?
Normal dogumu beklemek riskli mi?
vay bee..ben esmer lover doğurdu mu acaba diye merak ederken,laterna'nın doğurmak üzere olduğunu okuyunca şaşırdım gerçekten..gerçi doğum tarihi de yakınmış artık,hayırlısıyla alsın bakalım bebibişini..yok değil mi hala bir haber ondan,merak ettim doğurdum mu acaba..ayyyher foruma girişimde bir süprizle karşılaşıyorum,artık her sabah merak ediyorum bugün acaba kim dourdu diye..en güzel kısımlara geldik sonunda,miniklerimize kavuşuyoruz tek tek..
harbi öküzmüş dr.un da..kendisine bilgi verip çağıran ebeler değil mi size niye kızıyor angut?? zor geliyorsa yapmasın işini..benim doktorum saat 3 te bile olan doğumlara gidiyormuş,sekreteri arkadaşım ordan biliyorum..ve kadın o kadar işe rağmen hep güler yüzlü çünkü işini çok seviyor..
bende izliyorum canım ve ikinci hamileliğim olmasına rağmen doğum görüntülerinde heyecanlanıyorum hala...
canım hoşgeldin aramıza..kanaman olduğuna göre erken doğum riskin olmasın,geciktirmek için ine yapıp ilaç verdiler mi?..bende aynı şekilde hastanede yattım da ordan biliyorum..kanamanın nedenini araştırıyorlar demişsin de..
Ben.geldim.kizlar.
Bugun oglusumla.hastanemizden taburcu olduk cok.sukur evimize.geldik.
Butun.zamanim oglusumla.geciyor. Her firsatta emzirmeye calisiyorum.
Zorlu.bir.surec ama.hayirlisiyla.atlaticaz ins.
Bundan oncekı hamılelıgımde bendede seker cıkmıstı 38 hafta olunca bebegı normal yollardan alalım dedıler epıdural oldum suyu u patlattılar bebek artık dogacak dıye beklıyoruz sancılar geldıgınde bebegımın kalp atısları zayıflıyo dıye acıl sezeryan oldum ama normal beklıyorduk
kızlar bu videoyu izleyin kuzum benim yaaa o ağladı ben ağladım
[video=youtube;civVR1LfPh4]http://www.youtube.com/watch?v=civVR1LfPh4[/video]
Ben.geldim.kizlar.
Bugun oglusumla.hastanemizden taburcu olduk cok.sukur evimize.geldik.
Butun.zamanim oglusumla.geciyor. Her firsatta emzirmeye calisiyorum.
Zorlu.bir.surec ama.hayirlisiyla.atlaticaz ins.
Çok kaba davranıyor hemşire bebeğe içim acıdı resmen tutamadım kendimi ağladım ben de..Yeni doğan bebek ağlar ama bu bebek acı çekiyor belli yani offf off anne olmak ne kadar zormuş. İğne yapılırken bile dayanamam ben bebeğime :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?