2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canım seninki tam dakika saniye doldurcak sanırım tıkır tıkır içerde sayıp öyle çıkacak galiba =))

vay bee..ben esmer lover doğurdu mu acaba diye merak ederken,laterna'nın doğurmak üzere olduğunu okuyunca şaşırdım gerçekten..gerçi doğum tarihi de yakınmış artık,hayırlısıyla alsın bakalım bebibişini..yok değil mi hala bir haber ondan,merak ettim doğurdum mu acaba..ayyyher foruma girişimde bir süprizle karşılaşıyorum,artık her sabah merak ediyorum bugün acaba kim dourdu diye..en güzel kısımlara geldik sonunda,miniklerimize kavuşuyoruz tek tek..

harbi öküzmüş dr.un da..kendisine bilgi verip çağıran ebeler değil mi size niye kızıyor angut?? zor geliyorsa yapmasın işini..benim doktorum saat 3 te bile olan doğumlara gidiyormuş,sekreteri arkadaşım ordan biliyorum..ve kadın o kadar işe rağmen hep güler yüzlü çünkü işini çok seviyor..

Kızlar,
Saat 12:45'te SHOW TV'yi izleyin İLK NEFES var. Ben her hafta izlediğim doğumda ağlıyorum, dayanamıyorum. Bebişleri doğar doğmaz görmek acayip yapıyor beni.

bende izliyorum canım ve ikinci hamileliğim olmasına rağmen doğum görüntülerinde heyecanlanıyorum hala...

canım hoşgeldin aramıza..kanaman olduğuna göre erken doğum riskin olmasın,geciktirmek için ine yapıp ilaç verdiler mi?..bende aynı şekilde hastanede yattım da ordan biliyorum..kanamanın nedenini araştırıyorlar demişsin de..

o konuda dr uma güveniyorum..endişem vardı bnm de ya ebeler yaptırırsa doğumumu diye..belki bazı ebeler dr lardan iyidir.işleri bu ama aylardır gördüğün adamı yanında görmek o anda belki biraz cesaret verir insana..hiç görmediğin insanları görmektense..geçen kontrolde sordum..istediğiniz zmn gece gündüz önemli dğeil normale bizzat ben giriyorum dedi.bi telefn etmeniz yeterli dedi..rahatladım yani..

ebelerin ilgili olmasına sevindim cnm..biliyosun bnm içinde önemli..kısmetse bende orda doğurucam..gerçi hulusi bey normal doğuma kendisi giriyomuş fatih bey nasıl..oda giriyomu.

Yok kızlar ben daha doğurmadım.. Keşke doğursaydım ama 2 gündür ewe doğum yaptım sanıp gelenlerden tutun telefon telefon üstüneee bıktımmm :))
Az önce yine bi misafirim wardı cuma doğum yaptım sanıp bugün yanıma gelmiş.. Ama bnm koca göbeği görünce şok geçirdi
Yarın kaçarım yok ama dr p.tesi bırakmicam dedi.. İnş yarın doğurup kurtulurum yaa artık doğsun istiorumm
Milletten utanmaya başladım hala doğurmadım diyeee Epidural olsun istiorum.. Doktorum diyoki 2 ihtimal warr birincisi epidural tutmayabilir diyooo.. İkinciside ıkınma hissi olmadığı için vakum kullanmak zorunda kalınıyo dio.. Bu vakumu duymuştm ama epiduralin tutmadığı oluyomu acaba gerçekten yaa.. Ama zaten normalde normal yapcaktım en azından tutmaması bi ihtimalmişş.. Ya HERRRO ya MERRO

Valla cok takdir ettim doktorunu

Türünün ender örneklerinden...

Valla cok takdir ettim doktorunu

Türünün ender örneklerinden...

hakkaten burda yazılanları okudukça dr umun kıymetini bi kez daha anladım..bi arkadaşın dr u cep nosunu bile vermemiş ya..bnm dr daha ikinci kontrlmzde vermişti.isteğdiniz an ulaşabilirsiniz diye...hatta bi arkadaşım baştan ona gidiyodu..sonra prof e gitmeye karar verdi..ancak sonra bi sorunla karşılaşmış ve dr unu aramış..dr u telefona yanıt vermeyince bnm dr u aramışlar..adam nazik bi şekilde sorularına cvp vermiş hastası olmadığı halde...

iyi akşamlar canım sana da..

laterne naptı acaba,ses seda yok kimsede..

elektrikli süt pompası araştırıyorum 1 sattir internette..

bremed,kraft ve weewell markaları arasında kaldım..bu ürünlerden alan var mı aranızda??

Bundan oncekı hamılelıgımde bendede seker cıkmıstı 38 hafta olunca bebegı normal yollardan alalım dedıler epıdural oldum suyu u patlattılar bebek artık dogacak dıye beklıyoruz sancılar geldıgınde bebegımın kalp atısları zayıflıyo dıye acıl sezeryan oldum ama normal beklıyorduk

Kasılmalarım oldu ıkı hap verdıler durdu ama neden bırden bıre o kan bosaldı ondan sonra durdu cok sukur

kızlar bu videoyu izleyin kuzum benim yaaa o ağladı ben ağladım

[video=youtube;civVR1LfPh4]http://www.youtube.com/watch?v=civVR1LfPh4[/video]

Ben.geldim.kizlar.

Bugun oglusumla.hastanemizden taburcu olduk cok.sukur evimize.geldik.
Butun.zamanim oglusumla.geciyor. Her firsatta emzirmeye calisiyorum.
Zorlu.bir.surec ama.hayirlisiyla.atlaticaz ins.

Ben.geldim.kizlar.

canım dünyadaki en şanslı annelerden biride sensin bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına aldın kuzun şimdi yamacında Allah bizlerede o güzel günü nasip etsin inşallah evinizede çıkmışsınız ne güzel evinizin kokusu havası değişmiştir şimdi...

Ersnil gozunuz aydin, tebrikler, Allah im saglikli mutlu guzel gunlerde buyutmeyi nasip etsin.
Bizim tarihlerimiz ayniydi, sasirdim seni gorunce, tebrikler tekrardan

Teşekkür ederim. Yarın test sonucuna göre karar
vermeyi düşünüyorum.
Her şeyin hayırlısı.

kızlar bu videoyu izleyin kuzum benim yaaa o ağladı ben ağladım

[video=youtube;civVR1LfPh4]http://www.youtube.com/watch?v=civVR1LfPh4[/video]

Çok kaba davranıyor hemşire bebeğe içim acıdı resmen tutamadım kendimi ağladım ben de..Yeni doğan bebek ağlar ama bu bebek acı çekiyor belli yani offf off anne olmak ne kadar zormuş. İğne yapılırken bile dayanamam ben bebeğime :2:

Ben.geldim.kizlar.

Gözün aydın canım. Ne güzel dönmüşsün evine yavrunla. Biz de atlatsak şu günleri de doya doya sarılsak artık bebişlerimize

Gercekten cok cok kaba ya ( ben bebeğimi yikatmam şahsen.. Cocuğu suyun altına soktu orda kaç dakika açıkta bekletti ya kiyamam icim gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…