2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Gercekten cok cok kaba ya ( ben bebeğimi yikatmam şahsen.. Cocuğu suyun altına soktu orda kaç dakika açıkta bekletti ya kiyamam icim gitti

kızlar bence biz hassasız onlar alışık olduğundan hızlı hızlı yapıyorlardır :26: yani heralde :26: eşim görünce benim bebeğime böyle yapsa o hemşirenin kafasını koparırım dedi bende dedi tabi şiddete bak

katinam 70 tane daha okudum canım okudukça yazıyorumki dünya hali olurda birşey olursa yazamazsam üstümde kalmasın diye

Canım, kadın epidural yaptırdı ondan öyle Ben hastanemde sordum ebeye epidurali 4 cm açıldıktan sonra yapıyoruz o kadar açıldıktan sonra biz seni zaten doğurturuz dedi önermedi ama ne bileyim aslında istiyorum. Hakikaten bebiş tosun gibiydi maşaallah

Canım, ben LANSİNOH aldım, çalıştırdım kendi kendine vakumlu çekiyor ama göğsüme tutmadım tabii. En çok satılan oydu sitede. İnşaallah iyi çıkar. Aynı anda iki göğsü de sağabilme imkanı var, bakalım kullanınca yaparım daha ayrıntılı yorum

kızlar bu videoyu izleyin kuzum benim yaaa o ağladı ben ağladım

[video=youtube;civVR1LfPh4]http://www.youtube.com/watch?v=civVR1LfPh4[/video]

Ayyy kuzum ya, ben de dayanamadım. Nasıl mosmor oldu elleri, üstü açık o kadar tuttu ki bari havluyu serseydi üstüne, üşüdü bebiş

Anamm videoyu izledimde nasıl ağlıyor yaaa kıyamam benim bebeğimi yıkamasınlar kalsın öyleeee ben doğumdan sonra yanımdan bir sn almalarına izin vermem kıyameti koparırırm kesin annemle anlaştık ben yataktan kalkamazsam o hemşireler nereye götürürse peşlerinden ayrılmayacak yoksa alır bebeğimi çıkarım oradan

iyi geceler herkese
yorumlarınızı okuyunca video yu izlemeye korktum. kesin ben de ağlarım
benim sabahtan beri kasılmalarım var ya
duş aldım geçer mi diye bekliyorum
gece sancı, şimdi de kasılma
hadi hayırlısı

Ben.geldim.kizlar.

Bugun oglusumla.hastanemizden taburcu olduk cok.sukur evimize.geldik.
Butun.zamanim oglusumla.geciyor. Her firsatta emzirmeye calisiyorum.
Zorlu.bir.surec ama.hayirlisiyla.atlaticaz ins.

Canım çok şükür sağlıkla kucağına aldın darısı bizlerin başına inşallah :))

Laterne ve esmer_lover doğumlarınız yarına kaldı anlaşılan, Rabb'im hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah.

AMANAMAZON, arkadaşım benimki de biraz düzeldi ama senin kocan maşaallahlık olmuş hakikaten Rabb'im mutluluğunu kat kat artırsın canım, okudukça seviniyorum.

Tatlım Allah yardımcımız olsun.. Hepimiz O'na emanetiz ..

Saglikla alırız ins kucaklarımıza kuzuları..
sağolasın bitanem inş sağlıkla mutlulukla
ağız burun töööbe tööööbe ben çok takarım böyle şeylere... ne tafrası bal gibi gelecek tıkır tıkır maaşı alıyor ama... evladının hayatı söz konusu yaa... gıcık

deli midir nedir bitanem relax olmamı nasıl bekleyebilio anlamıorum

walla bitanem tanıdık dr.u aradı görümcem tahlilleriyle gelsin ne gerekiosa yaparım ben demiş hayırlısı :26:

İnşallah istediğin gibi bi dr bulursun.. Pts beklemesen aslında..

Evde dolan canım sabit oturma pozisyon değiştirince ağrın geçerse yalancı sancı diyorlar

cnm mecburen p.tesi olmalıydı paar günü kimseyi bulamam dye yapcak bişe yok

Kendini uzup ani karar verme canim. Hakkinda hayirlisi olsun. Adanaya gel sen :)

baya düşündüm bitanem annemlerle konuştuk fln danıştık herkese böle olması daha iyi sanırsam ...ztn bunaldık hemen bebiş toparlanır toparlanmaz Adanadayı

şikayetle nası uğraşayım gülüm ya ztn yarınki de aklıma yatmazsa erciyese de bi gidicem , kısmet bitanem ...

bitanem anlayacak birine benzemio,ilk zamanlar güweniodum ama şimdi asla

Amiin bitanem cümlemize inş...

bizimkinin ebeside kendinden farklı konuşuo , dr ayrı , dr gidince ebe ayrı konuşuo maalesef bitanem ama güwen gitti soğudum resmen ya

walla yaaa bitanem , dewlete gitmeyi bile düşündüm bakalım kısmet :26:

hoşgeldin cnm geçmiş olsun

işte bnm koca çok fena gülüm ...daha cuma günü birine dalmış yine , ha haklı ona bişe demem ama çok sinirli o yüzden bn geri plandaydım ama onuda frenledim döwer çnki :26:

bide bizde çağırmadık , hadiki çağırdık işinin adı ne yaaa

Amiin cnm anlık olduğunu sanmıorum sonunda asıl yüzü çıktı diye düşünüyoruz yine de soğudum o yüzden gitmem bidaha zoorr

dmt_ ,
Nasılsın? Bebiş nasıl bize foto atmadın hâlâ kuzucuğu görseydik. Uyuyor mu yoksa seni de ayakta tutan o mu bu saatte? Allah kolaylık versin, bol bol sütün gelsin inşaallah.
Biz de alaydık bebişlerimize koynumuza, çekseydik şöyle kokularını içimize...

Son düzenleme:
Ben.geldim.kizlar.

çok şükür cnm maşşallah

Allah bizede nasip etsin inş.

zor zamanlar Allah yardımcınız olsun bitanem

çok şükür cnm maşşallah

Allah bizede nasip etsin inş.

zor zamanlar Allah yardımcınız olsun bitanem

Canım,
İnşaallah bulduğunuz doktordan memnun kalırsın, dualarımız seninle. Bu bekleyişin içine bir de gerginlik katıyorlar ya şu anlayışsız insanları Allah ıslah etsin. Her şey istediğin gibi olur inşaallah.

Bebeci,
Arkadaşım bugün çok değerli bilgiler verdin gerçekten çok teşekkür ederim. Biz bebişi yıkamak için file almıştık onun yerine dediğin gibi kıyafetlerinin üzerinde ya da süngerler var ya onlardan alıp onların üzerinde yıkamaya karar verdik oğluşumuzu. Meme ucu için aldığım kremi de artık doğumdan sonra karnımdaki çatlaklara sürerim

Ben balon şişirmeye başladım bu arada Nefes egzersizlerini anlatmışsın ayrıntısıyla, sağ ol.

Rica ederim canim kurstayken hep aklimda siz vardiniz zaten sunu da kizlara kesin soyleyeyim bunu da unutmayayim diye diye dinledim :)
Bende fileyi kaldirdim kremi de el kremleri de el kremi yapmaya basladim tek derdim su yikatmak meselesi yikatmayin diyorlar ya ne biliyim oyle pis pis kalmasi da icime sinmiyor :/

Canım, orayı kaçırdım ben sanırsam bebişi mi yıkatmayacağız. Hastanede mi yoksa evde göbeği düşene kadarki süreçte mi?

laternam allah yardımcın olsun canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.

kızlar sizlerden bir ricam var benim için 1 tane ayetel kürsi okur musunuz?
çok canım sıkkın ama artık burda bişey anlatmak istemiyorum.
heyecanla doğum haberlerini beklerken dertlerimi yazmak istemiyorum.

Okudum canım, derdini paylaşırsan hafifler, anlat rahatla. Annenle kayınvaliden konuşmuyorlardı değil mi? Onlarla ilgili mi? Onlarsa mevzu umursamamaya çalış, bebiş etkilenmesin. Eşin yanındaysa hepsinden önemlisi bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına aldın mı gerisini hiiiiçççç görme. Rabb'im dermansız dert vermesin, kimseyi darda koymasın. (Amin)
Adın gibi "DERTSİZ"olasın

Ben.geldim.kizlar.

hoşgeldin ersnilcim,
ohhhh eviniz şenlendi artık,
atlattın sen inşallah darısı bizlerin başına

bende bugün eşime dedim, doğumhanenin kapısında bekle, bebek çıkar çıkmaz hiç peşinden ayrılma, nereye götürürlerse sende oraya git, bebeğimizi yalnız bırakma, karışmasın diyorum, öyle bi güldü ki beyimiz ne karışması sakin ol diyo bana,ne rahat adam ayyyy

okudum canım, la havle çek, için daraldıysa, Rabbim gönlünü ferahlatır inşallah

allah razı olsun canım.
ben de dert bitmiyor ki şimdi de eşim...
kaçıp tek başıma doğurasım var kimseyi istemiyorum yanımda iyice bunaldım.

sağol canım ağzına sağlık. yasin okudum şimdi onu da çekeyim tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…