Çok kaba davranıyor hemşire bebeğe içim acıdı resmen tutamadım kendimi ağladım ben de..Yeni doğan bebek ağlar ama bu bebek acı çekiyor belli yani offf off anne olmak ne kadar zormuş. İğne yapılırken bile dayanamam ben bebeğime :2:
Gercekten cok cok kaba ya( ben bebeğimi yikatmam şahsen.. Cocuğu suyun altına soktu orda kaç dakika açıkta bekletti ya kiyamam icim gitti
ben izledim bugün ve kadının ilk doğumu olmasına rağmen sancı çekerken röportaj yaptı ve el sallayarak doğuma girdi..doğum annda da biraz gösterdiler..sadece kadın bi kaç kez yüzünü ekşitti ve bebek çıkıverdi..bi tarttılar bebiş 4.kg küsür geldi.hayret ettim valla bravoo kadına..
iyi akşamlar canım sana da..
laterne naptı acaba,ses seda yok kimsede..
elektrikli süt pompası araştırıyorum 1 sattir internette..
bremed,kraft ve weewell markaları arasında kaldım..bu ürünlerden alan var mı aranızda??
kızlar bu videoyu izleyin kuzum benim yaaa o ağladı ben ağladım
[video=youtube;civVR1LfPh4]http://www.youtube.com/watch?v=civVR1LfPh4[/video]
Ben.geldim.kizlar.
Bugun oglusumla.hastanemizden taburcu olduk cok.sukur evimize.geldik.
Butun.zamanim oglusumla.geciyor. Her firsatta emzirmeye calisiyorum.
Zorlu.bir.surec ama.hayirlisiyla.atlaticaz ins.
sağolasın bitanem inş sağlıkla mutluluklaTatlım Allah yardımcımız olsun.. Hepimiz O'na emanetiz ..
Saglikla alırız ins kucaklarımıza kuzuları..
ağız buruntöööbe tööööbe ben çok takarım böyle şeylere... ne tafrası bal gibi gelecek tıkır tıkır maaşı alıyor ama... evladın ın hayatı söz konusu yaa... gıcık
canım benim kuzenim de bir arkadaşım da dr un azarlamaları yüzünden doğum sancıları geldıkten sonra dr hastane değiştirdiler ve izmirde tek bi hast kabul edemem dedi. ara sorarsınız ama kabul ederler merak etme. acil durumu etmek zorunda zaten
İnşallah istediğin gibi bi dr bulursun.. Pts beklemesen aslında..
Evde dolan canım sabit oturma pozisyon değiştirince ağrın geçerse yalancı sancı diyorlar
Kendini uzup ani karar verme canim. Hakkinda hayirlisi olsun. Adanaya gel sen :)
canım içi sevgide kime gidiyordun hatırlamıyorum ama böyle bişey yapmaya hakkı yok. şikayet etseydiniz canım.. ben rakip beye gidiyorum erciyese önceden de tanırım orda çalıştım bu konuda çok iyidir istersen ona git..
canım hemen sinirlenme, kendini de bebeğide üzme,
bende bu kontrolde doktoruma sordum, arayınca gelicekmisin gece falan olduğunda dedim,
telefonda konuşuruz ben seni yönlendiririm, hastanelik durumun olursa da ebeler bakarlar, onlar beni ararlar doğum başladıysa dedi,
biz heyecanla bebişlerimizi bekliyoruz ama doktorlar biizmle aynı heyecanı paylaşmıyorlar yani onlar için rutin işlemler, biraz da asabiyet varsa doktorunda gece uykusundan olunca aksilikler olmuş belliki, eşlerimiz bile bizimle aynı telaşı yaşamazken, doktorlar niye yaşasın diyorum bazen:26:
bu zmana kadar memnun kaldıysan şimdi fevri davranma, ama ilk kontrolde söyle durumdan rahatsız olduğunu canım
oyy kızlar size de erken telaş yaptırdım
evde beklemedeyim hala;korkum heyecanım yerini umursamaz bir bekleyişe bıraktı şimdilik :)
hastanede ebeler çok ilgili,dr olmadan da rahatça doğurulabilinir;çok güler yüzlü ve kibarlar
Boo'nun aniden doğum yaptım demesine inanamamıştık ben açığı kapattım galiba bu bekleyişle
Huysuzmelek tatlım Allah yardımcın olsun inşallah,son dakika da dr'la yaşadığın sıkıntıya çok üzüldüm psikolojini çok iyi anlıyorumzaten çok çaresiz ve naif anlar yaşıyoruz
Hakkında hayırlısı neyse Rabbim onu yaşatsın inşallah
huysuz melek canım sıkma canını. doktora kontrole gittiğimde ben dedim acil bir durum olursa nasıl hareket edeyim. oda dedi bana iyi ki sordun. gündüzleri zaten hastanedeyim sorun olmaz. gece olursa önce hastaneye gel. nöbetçi kadın doğumcular oluyor. onlar beni mutlaka arayacaklar. sen zaman kaybetme hemen hastaneye gel dedi.
şimdi doktorun seni nasıl yönlendirdiyse öyle hareket et. eşinin yanında bir şey söylememen isabet olmuş. ama lafını uslubunca sok doktora. ben sizin yönlendirmenizle hareket etttim. kendinizle çelişiyorsunuz de. başka bir şey deme. zaten utanması var sa özür diler.
ayrıca doğuma günler saatler kala fevri hareket etme.
Huysuz melek okuyunca sinir oldum benim doktorumda bu konuda hassas degil dogum olsa mesai saati disinda cagirirsam hem ekstra 500tl parx istiyor hemde cep telini vermiyor biz dogum plansiz olsa hastaneyi ariycaz hatane doktoru ariycak olme essegim olme
Mezossum sen dogru bir kararverdin bence , ben doktorlardan cok ebelere guveniyorim normal dogum konusunda ,herseyi onlar yapiyor bence analarimi kim dogurtmus ebeler ben devlete gitseydim esimi tembihlerdim ozele verecegimiz parayi ebelere hemsirelere paylastir bak o zaman amerikadaki bir hastaneye tas cikartmiyorlar mi :)
Gecmıs olsun bende nısan annesıyım ıns ama mayıs annelerıyle paylasımlarım oldu bebek mayısa kayar dıye ıkı haftadır sızlerı takıp edıyorum gogumlarınız baslamıs ALlahımhayırlı etsın hepımızınkını senınde kanaman olmus dr neden oldugunu soylemedımı benım cuma gunu kanamam oldu hastaneye tlf ettım bana soylenen hemen ambulans tutun gelın dedıler bende komsuların dıkkatını cekmek ıstemedım taxıyle geldım her neysecuma gununden berı hastanedeyım ama kanamanıcın olmus cozemedıler bebegın kalp atıslarını ve sancım varmı dıye bakıyolar ıyı gıdıyorbelkı bugun cıkarım kanamamda durdu bundan sonra sızınle devam edebılırım bebegımde acelecı galıba benıde aranıza alırsanız sevınırım
ben ortalığı ayaga kaldırırdım heralde şikayet ederdim kendisinide =)gerizekalı yaaa hepsi ayrı bir cins saatte 21,00 suları yani gece 3-4 gibi karısının koynundan çağırıp getirtmemişsin ya hem 3-4 de olsa onu kabul etmiş ki bu mesleği secmiş sanki biz dedik kadın doğumcu ol die aptalll aaaa parçalayasım geldi
laterne'm Alah bir avazda kurtarsın inş., hayırlı haberlerini bekliyoruz inş., dualarım seninle
huysuzmelek sıkma canını, doktorlar bi öle bi böle olabiliyo, Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın, akışına bırak, bu saatten sonra doktor değiştirmek zor, belki anlık bişeydir, takılma çok
harbi öküzmüş dr.un da..kendisine bilgi verip çağıran ebeler değil mi size niye kızıyor angut?? zor geliyorsa yapmasın işini..benim doktorum saat 3 te bile olan doğumlara gidiyormuş,sekreteri arkadaşım ordan biliyorum..ve kadın o kadar işe rağmen hep güler yüzlü çünkü işini çok seviyor..
angut işte bitanem ebenin halt yemesi naaapıyoduysa artık çok zor geldi gece gelmek ztn çok da geç değildi ama beyimzin keyfi kaçtı ....bnm bildiğim kaç olursa olsun gelinir ama tabi bu normal kişilerin düşünebildiği bişeiyisine denk gelmek çok zor bu dr.larda
çok şükür cnm maşşallahBen.geldim.kizlar.
çok şükür cnm maşşallah
Allah bizede nasip etsin inş.
zor zamanlar Allah yardımcınız olsun bitanem
Rica ederim canim kurstayken hep aklimda siz vardiniz zaten sunu da kizlara kesin soyleyeyim bunu da unutmayayim diye diye dinledim :)Bebeci,
Arkadaşım bugün çok değerli bilgiler verdin gerçekten çok teşekkür ederim. Biz bebişi yıkamak için file almıştık onun yerine dediğin gibi kıyafetlerinin üzerinde ya da süngerler var ya onlardan alıp onların üzerinde yıkamaya karar verdik oğluşumuzu. Meme ucu için aldığım kremi de artık doğumdan sonra karnımdaki çatlaklara sürerim
Ben balon şişirmeye başladım bu aradaNefes egzersizlerini anlatmışsın ayrıntısıyla, sağ ol.
Rica ederim canim kurstayken hep aklimda siz vardiniz zaten sunu da kizlara kesin soyleyeyim bunu da unutmayayim diye diye dinledim :)
Bende fileyi kaldirdim kremi de el kremleri de el kremi yapmaya basladim tek derdim su yikatmak meselesi yikatmayin diyorlar ya ne biliyim oyle pis pis kalmasi da icime sinmiyor :/
laternam allah yardımcın olsun canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.
kızlar sizlerden bir ricam var benim için 1 tane ayetel kürsi okur musunuz?
çok canım sıkkın ama artık burda bişey anlatmak istemiyorum.
heyecanla doğum haberlerini beklerken dertlerimi yazmak istemiyorum.
Ben.geldim.kizlar.
Anamm videoyu izledimde nasıl ağlıyor yaaa kıyamam benim bebeğimi yıkamasınlar kalsın öyleeee ben doğumdan sonra yanımdan bir sn almalarına izin vermem kıyameti koparırırm kesin annemle anlaştık ben yataktan kalkamazsam o hemşireler nereye götürürse peşlerinden ayrılmayacak yoksa alır bebeğimi çıkarım oradan
laternam allah yardımcın olsun canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.
kızlar sizlerden bir ricam var benim için 1 tane ayetel kürsi okur musunuz?
çok canım sıkkın ama artık burda bişey anlatmak istemiyorum.
heyecanla doğum haberlerini beklerken dertlerimi yazmak istemiyorum.
allah razı olsun canım.Okudum canım, derdini paylaşırsan hafifler, anlat rahatla. Annenle kayınvaliden konuşmuyorlardı değil mi? Onlarla ilgili mi? Onlarsa mevzu umursamamaya çalış, bebiş etkilenmesin. Eşin yanındaysa hepsinden önemlisi bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına aldın mı gerisini hiiiiçççç görme. Rabb'im dermansız dert vermesin, kimseyi darda koymasın. (Amin)
Adın gibi "DERTSİZ"olasın
sağol canım ağzına sağlık. yasin okudum şimdi onu da çekeyim tatlım.hoşgeldin ersnilcim,
ohhhh eviniz şenlendi artık,
atlattın sen inşallah darısı bizlerin başına
bende bugün eşime dedim, doğumhanenin kapısında bekle, bebek çıkar çıkmaz hiç peşinden ayrılma, nereye götürürlerse sende oraya git, bebeğimizi yalnız bırakma, karışmasın diyorum, öyle bi güldü ki beyimiz ne karışması sakin ol diyo bana,ne rahat adam ayyyy
okudum canım, la havle çek, için daraldıysa, Rabbim gönlünü ferahlatır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?