laternam allah yardımcın olsun canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.
kızlar sizlerden bir ricam var benim için 1 tane ayetel kürsi okur musunuz?
çok canım sıkkın ama artık burda bişey anlatmak istemiyorum.
heyecanla doğum haberlerini beklerken dertlerimi yazmak istemiyorum.
allah razı olsun canım.
ben de dert bitmiyor ki şimdi de eşim...
kaçıp tek başıma doğurasım var kimseyi istemiyorum yanımda iyice bunaldım.
laternam allah yardımcın olsun canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.
kızlar sizlerden bir ricam var benim için 1 tane ayetel kürsi okur musunuz?
çok canım sıkkın ama artık burda bişey anlatmak istemiyorum.
heyecanla doğum haberlerini beklerken dertlerimi yazmak istemiyorum.
yok canım bizimki öyle sabır tükenmesi falan değil. adam isim konusuna kafayı takmış durumda. şu olsun diye bile bişey söylemiyor. eşimin babası koyacak oğlumun adını ve kendi adı olacak biliyorum. nüfusta görürsün diyor. bi de bekar kaynım var. geçen yıl gittiğimiz otele kendisi ve kardeşi için kayıt yaptıracakmış. ben kayınvalidemde kalcakmışım. kıyameti kopardım bensiz bir yere gidemezsin dedim.eşimin bütün stresini ben çekiyorum. sabaha kadar camlarda bekleyen ben ama o kardeşiyle gidecekmiş. ilk başta bebek küçük diyordu. teyzemin kızı biri 2 yaşında diğeri 35 günlük bebekle tatile gitti. hemde uçakla dedim.bu kezde 3 kişinin parasını karşılayamayacakmış bi de öyle diyor. sen o tatile git beni de bu evde bidaha görürsün dedim. konuşmuyoruz şimdi.Herkes sıra ile yaşıyor sanırımŞu an biz çok hassasız ve karşımızdakiler de erkek olduğu için hiçbir zaman bu durumu an-la-ya-ma-ya-cak-lar ne yazık ki. Onların da sabrı tükendi artık galiba. Hepimiz zaman zaman aynı sıkıntıları yaşıyoruz, her şeyden herkesten kaçmak istiyoruz, Rabb'im yardımcımız olsun. Umarım lohusalığımız dertsiz, sıkıntısız ve depresyonsuz geçer.
Allah'a emanet ediyorum hepinizi. Bebişlerinize de size de Allah rahatlık versin.
yok canım bizimki öyle sabır tükenmesi falan değil. adam isim konusuna kafayı takmış durumda. şu olsun diye bile bişey söylemiyor. eşimin babası koyacak oğlumun adını ve kendi adı olacak biliyorum. nüfusta görürsün diyor. bi de bekar kaynım var. geçen yıl gittiğimiz otele kendisi ve kardeşi için kayıt yaptıracakmış. ben kayınvalidemde kalcakmışım. kıyameti kopardım bensiz bir yere gidemezsin dedim.eşimin bütün stresini ben çekiyorum. sabaha kadar camlarda bekleyen ben ama o kardeşiyle gidecekmiş. ilk başta bebek küçük diyordu. teyzemin kızı biri 2 yaşında diğeri 35 günlük bebekle tatile gitti. hemde uçakla dedim.bu kezde 3 kişinin parasını karşılayamayacakmış bi de öyle diyor. sen o tatile git beni de bu evde bidaha görürsün dedim. konuşmuyoruz şimdi.
kaynımın ücretini de o ödeyecek canım ondan öyle diyor. bize sizde ne yapıyorsunuz alınacak bişey var mı diyen yok (kayınvalidemler) biz onu tatile götürücez. sırtımda yük gibi taşımaktan bıktım artık.Aslında çözülmeyecek şeyler değil ama eşinin anlayış göstermesi lazım benimde tatile ihtiyacım var de neden üç kişilik ücret ödeyecekki bebeğe zaten ücret almazlar eşin sen ve bebeğin gdin kaynnın gelmesin.Oda bekar arkadaşlarıyla gitsin.
katinam 70 tane daha okudum canım okudukça yazıyorumki dünya hali olurda birşey olursa yazamazsam üstümde kalmasın diye
kaynımın ücretini de o ödeyecek canım ondan öyle diyor. bize sizde ne yapıyorsunuz alınacak bişey var mı diyen yok (kayınvalidemler) biz onu tatile götürücez. sırtımda yük gibi taşımaktan bıktım artık.
canım daha öncede beraber tatile gittik. kayınvalidem bikinili fotoğrafları görünce kaynından hiç mi utanmadın dedi bana. utanacak biri varsa o ben değilim ben kocamın yanındayım dedim. bidaha bişey demediler. şimdide çocuğu bahane ediyorlar. beni huzursuz etmekten başka bişey yapmıyor.tatil konusu o kadar önemli değil zaten isim konusu beni daha çok sinir ediyor. 8 aydır adam ağzını açmıyor. ismi hazır diyor. senin koyduğun ismi beğenmezsem kullanmam onu yetiştirecek olan benim diyorum. çok bunaldım çok. herşey üstüste geliyor. benim stresim bana yetiyor zaten.Ama öyle şey olurmu tatile gidilecekse eşinle sende gitmelisin tabi en doğal hakkın.Tamam kardeşininde ücretini ödemek isteyebilir ama üç kişinin ücretini karşılayacak imkan yoksa ya hiçbiriniz gitmezsiniz yada hepiniz.
Bakma bence sen onun öyle dediğini hele bir bebek gelsinde bakalım sizi bırakıp gidebilecekmi takılıyordur bence.
Sona yaklaştıkça zaten biz geriliyoruz niye hala gelmedi acaba 40 haftayı geçicek sancı gelmeyecekmi diye zaten bu sorular hepimizin kafasında dolanıyor birde üstüne başkalarıda sorunca insan ister istemez sinirlenir.dertsiz bedne okudum çözülmeyecek sorunlar değil bunlar şu günlerini zahir etmesine izin vermem bebek bi doğsun onu bırakıp tatile filan gitmez.
kızlar ben burdan okuyorum genelde ama pek yazamıyorum eşim sabah işe gidiyor tuş sesiyle adamı rahatsız etmemk için.
beni herkes arıyor tamam arasınlarda ben ya son dönem olduğundan duygusal sinirliyim yada gerçekten sinir bozucu bi durum bilemiyorum doğumu sormalarına sinir oluyorum.insanlara açıklama yapmaktan sıkıldım cümleye daha doğurmadınmı diye başlıyorlar ya daha doğuma var sanki erken doğurmak marifet ben ne yapayım bebek gelmezse.
sanki bebeğime haksızlık yapılıyor yeri rahat heralde tembelmi olacak ne filan diyorlar sinir oluyorum.eşimde ne var bunda sıkma canını şaka yapıyorlar diyor sabah uykusuna hasretim ya meraklıların aramalarından.
bide doktorumu çok seviyorum ama çatı muayenesi dedim epidural normal yapıalcak eğer hafta içi olursa gerek yok çatı muayenesine dedi.
bu normalmi anlamadım o andamı kararverecek napcak gerçi rahatladım sıkıntı yepmıştım nasıl bişey diye ama herkese yapılır sanıyordum ben.
canım daha öncede beraber tatile gittik. kayınvalidem bikinili fotoğrafları görünce kaynından hiç mi utanmadın dedi bana. utanacak biri varsa o ben değilim ben kocamın yanındayım dedim. bidaha bişey demediler. şimdide çocuğu bahane ediyorlar. beni huzursuz etmekten başka bişey yapmıyor.tatil konusu o kadar önemli değil zaten isim konusu beni daha çok sinir ediyor. 8 aydır adam ağzını açmıyor. ismi hazır diyor. senin koyduğun ismi beğenmezsem kullanmam onu yetiştirecek olan benim diyorum. çok bunaldım çok. herşey üstüste geliyor. benim stresim bana yetiyor zaten.
Sona yaklaştıkça zaten biz geriliyoruz niye hala gelmedi acaba 40 haftayı geçicek sancı gelmeyecekmi diye zaten bu sorular hepimizin kafasında dolanıyor birde üstüne başkalarıda sorunca insan ister istemez sinirlenir.
Benim dr umda hala çatı muayenesi yapmadı ben gerek görmüyorum senin çatın dar değildir dedinereden anladıysa sancı gelince bakarız dedi ama ben ısrar edince perşembeye gün verdi demekki bazı dr ların huyu bu yada bakınca vucut yapısından tahminmi ediyorlar bilemedim.
Benim dr um çatı muayenesinden hiç söz etmeyince bende dedimki ben çatı muayenesi istiyorum çatım darsa sezeryan istiycem ya güyaya valla arkadaşım sen de öyle yazınca rahatladım demek çatı yapmayanda varmış benim doktordan başka:)))
bende uzun boyluyum zaten bebeğin kilosuda tam haftasında bende dedim herkes zayıf diyor dedim sende ortlama kiloda bi insansın kilolu bebek iyi değil dedi.
ya bedne sancı mancıda yok sadece adet ağrısı gibi bi ağrı oluyor arada belimde bide çok ayakta kalınca bebek aşağı iniyor düşecek gibi oluyor o kadar.
bana herkes 15 sonra doğar dedi yok karnın aşağıda yok doğuracak gibisin dediler teyzeler tık yok hala.doktor bundan sonra başlar dedi bakalım bu vesveseler yüzünden doğumu dörtgözle bekler oldum korku morku aklıma gelmiyor ya.
kızlar ağzınıza sağlık allah kabul etsin. herşey üstüste geldi.
taşıyamıyorum artık keşke tek sorun sadece bunlar olsa.
doğurmadan depresyona girdim galiba.
lovely, sopakuzuli basen genişliğinden de çatı dar mı geniş mi anlaşılıyormuş.
Benim dr um çatı muayenesinden hiç söz etmeyince bende dedimki ben çatı muayenesi istiyorum çatım darsa sezeryan istiycem ya güyaNeyse dr ben gerek görmüyorum sen çok minyon değilsin çatında öyle dar görünmüyor dedi öyle bir süzdü yukarıdan aşağı utandım Çatı darlığı çok sık olan birşey değil dedi ama yinede sen çok istiyorsan için rahat edecekse yapalım dedi ve perşembeye gün verdi.Ben başından beri sezeryan istememe rağmen normal olacak diyor dr ya sanırım ondan kabul etti içim rahat etsin diye yoksa yapmıyormuş hastalarına son ana kadar sancıyla gelince bakıyormuş zaten çok istisna dedi çatı darlığı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?