2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar dedim zaten masrafımız çok bu yıl tatile gitmeyelim dedim.
tamam işte sende gelmek istemiyorsun ikimiz gidelim diyor hala.
bir evlensede kurtulsam şu kaynımdan çanta mübarek.

hanipeks tatlım restte çekiyorum, tartışıyoruz, konuşmuyorum yine aynı yine aynı.
sütüm falan gelmez senin yüzünden sen böyle yapmaya devam et diyorum yok yok.
biz bu isim konusu yüzünden 5 sene çocuk yapmadık. bu da sürpriz oldu zaten.
bebek şekerlerimiz geldi üzerinde etiket yok isimsiz.
hadi isim yazıp etiket çıkaralım diyorum etiketsiz olsun diyor.
bazen boğazını sıkasım geliyor. eşim inat ben ondan daha inatım.
babasını bekliyor ne koycak diye o yüzden isim söyleyemiyor.
babasının adınıda koysa kendi koyduğum ismi söylicem herkese.
hakim arkadaş dava açma hakkın var demişti. anne çocuğun ismini değiştiriyormuş.
onu da yaparım valla.

Kizlar grupta herkes bilir ciddi bir is tempom var. Ve hala 4 katli bir villada calisiyorum surekli ayakta kosusturup merdiven inip cikiyorum. Odam giris katta wc en ust katta. Dr yuruyus de yuruyus diyor. Hareket farkli yuruyus farkli malesef yapmak lazim

Dertsizim ciddi oldugunu anlamali isim konusunda. Ve bu isi oyle ya da boyle simdi cozmelisin bebek dogunca her sey daha zor olur gibi geliyor

canım ben bildiğin yürüyorum yürüdümde 9 ay boyunca saat tuttum yürüdm 20 dk olmadan durmadım mesela eşimde diyordu milletin eşi belini tuta tuta yürüyor sen atletler gibi müsabakaya katılacak gibisin diyor.ama gel görki hala doğuma dair tık yok .
son kontrolde bi kız vardı acıdan kıvranıyor 35-36 haftalık öyle bişey sancım çok nst soktular dedi kıza imrendim benimde sancım olsa doğursam diye.9 ay geçti 38 sonrası beklemek yordu ya aslında ben gayet iyiyimde millete açıklama yapmaktan sıkıldım

canım içimizde en çok sen yoruldun zaten.
ödemler falan çok erken başladı sende.
az kaldı tatlım ya çınar'ı kucağına aldığında herşey bitecek inşallah.

10-6 tansiyon aslında düşük değil. benim tansiyonum hep böyle.
bazen 9-5 bile olur. ama benim bünyem buna alışmış. sen alışık değilsen baş ağrısı falan yapar canım.

lovely canım 12-8, 13-8 normal endişelenecek bişey yok.
birde küçük ve büyük tansiyon arasında 4 fark olmalıymış
annem tansiyon hastası ondan biliyorum ama yanılıyorda olabilirim.

Bende ilk aylardan beri her kontrole gittiğimde sancıdan kıvranan bir hamile ile denk geliyorum bazısının göbeği küçük oluyor bazısının büyük bende kendimden ileri haftada olduğunu düşündüğüm bir hamileyse görünce korkuyordum demekki bende ilerleyen haftalarda böyle ağrılarmı çekicem diye hep gözüm korkuyordu.Şimdi bende dört gözle bekliyorum azcık karnım ağrısın heh inşlalah çoğalırda koşarım hastaneye diye bekliyorum ama kısacık sürüyor.

Bu gecede dr um nöbetçi sabahtan beri eşime diyorum bu gece sancılansamda gitsek dr da hazır nöbetçiyken doğuruversem dyiyorum ama kızımın keyfi yerinde sanırım henüz gelmeye niyeti yok.

Son düzenleme:
Dertsizim ciddi oldugunu anlamali isim konusunda. Ve bu isi oyle ya da boyle simdi cozmelisin bebek dogunca her sey daha zor olur gibi geliyor
haklısın canım o zaman kayınvalidemler falan hepsi gelecek. onların yanında kavga çıkar hastanede. herşeye karıştıkları gibi ona da karışacaklar çünkü. offf allahım sen bana sabır ver.

Sağol canım bende hiç ölçmüyordum dr kontrolelrde ölçüp normal diyor diye hiç takip etmiyordum bugün başım ağrıyordu dönüyordu bir ölçeyim dedim.
Ama sonra dışarı çıktım hava alınca geçti.Annemlerde bugün misafir vardı ev kalabalıktı sanırım ondan başım ağrıdı.

Birde kalabalık olunca her kafadan bir ses çıkıyor kendi çocuğuna bakamayanlar bile sana akıl veriyor şöyle yap böyle yap bakıyorsun kendi çocuğuna bakamıyor herşeyden bir haber ama akıl vermektende çekinmiyorlar

kızlar ben yatıyorum çok midem bulanıyor. iyi geceler tatlı rüyalar.

laternamdan haber yok inşallah yarın hayırlı haberlerini duyarız.

artık doktorda bıktı benden ya her gittiğimde doğuramadın sende daha diyor her gidişte ne zman doğururum ne zman doğururum diye sorduğumdan.

iyi geceler kızlar bende yatayım yani yatmaya çalışayım pc başında belim ağrıdı.bu saatten sonrada sancılanmam heralde :))))

Faydasini muhakkak gorursun canim

Kızlar ben topiğinize biraz geç dahil oldum ama yinede doğumdan sonrada aranızda olmak isterim.

Aynı dönemin anneleri olacağımız için ortak sorunlarımız olacaktır birbirimize destek oluruz.

Bu arada kendimdende kısaca bahsedeyim.

8 yıllık evliyim 27 yaşındayım.İlk 4 yıl bebek düşünmüyorduk ama çokta sıkı korunduğumuz söylenemz.
Sonraki 4 yıl bebek istediğimiz için korunmayı bıraktık
birçok bitkisel kür, yumurtlama testleri, presed jel vs ne duyduysam denedim ama olmadı.
1 yıl devlet hastanesine gidip geldim.Tahliller rahim filmi sonrası sebepsiz infertilite dedi dr.
6 ay klomen kullandım yumurta takibi yapıldı olmadı.2 kezde aşılama yapıldı yine olmadı
sonrasınde ara vermişken kızımız bize süpriz yapıp doğal yoldan geldi.

Son düzenleme:
kızlar ben yatıyorum çok midem bulanıyor. iyi geceler tatlı rüyalar.

laternamdan haber yok inşallah yarın hayırlı haberlerini duyarız.
İyi geceler canım.Takma kafana hiçbirşeyi sen bebişine odaklan hayırlısyla sağlıcakla gelsin inşallah.Herşey halolur
artık doktorda bıktı benden ya her gittiğimde doğuramadın sende daha diyor her gidişte ne zman doğururum ne zman doğururum diye sorduğumdan.
Benimkide benden bıktı hep kontrollere erken gidiyorum sabredemiyorum doğursaydık biz onlardan onlarda bizden kurtulsaydı iyiydi
iyi geceler kızlar bende yatayım yani yatmaya çalışayım pc başında belim ağrıdı.bu saatten sonrada sancılanmam heralde :))))

İyigeceler canımm.Bende sancılanırsam uyanıkken gelsin diyorum yatarken bir iki kez ksaılma oldu çok canım yandı çok korktum ayaktayken o kadar zor olmuyor yatarken gelmesin.

Canim bastan itibaren okudum yazdiklarini kizdim sasirdim uzuldum.. Nasil baskin insanlar bunlar boyle. Sen neden bukadar hak verdin bunlaarin ellerine??? Cocugumun ismini bile 'nufusta gorursun' diyen bir zihniyetle nasil cildirmiyorsun !! O cocukla nefesini paylasan bu yuzden dermansiz kalan yorgun dusen sensin,kanini demirini emiyor bebegin bir annesin sen. Kimin daha fazla soz hakki olabilr herhangi bi konuda?Tatil konusu hele asil bomba. Esin ne kadar dusuncesiz. Bence mutlaka gercek bir tepki koy ortaya. Bugun buna evet dersen yarin neleri koyarlar onune kabul et diye. Cok uzuldum bu duruma,bol bol dua et canim. Allah yaninda olsun.

Günaydın bacilar uyuyamadim laternm den haber yok sanırım onu merak ettim telden bi bakayım dedim başka haber var mı yok mu geçmişi okumak işkence telefonla

Günaydı kızlar.. Benide uyku tutmadı..
İçimde korku heyecan karışımı bi duygu war.. Olsun bitsin istiorum artık..
Saat 8 de gitcm hastaneye bakalım son durum nasılmış.. Bu defa bırakmam seni dedi ama bende hala ne sancı war ne suyum geldi..
Nasıl olucak bilmiorm.. Birazdan sıcak suyla bi banyo yapıp hastaneyede yürüyerek gitmeyi düşünüyorum en azından açılmam artsın..
Bugünde doğurmassam çewremdekiler beni öldürecek
Annem 1 haftadır yanımda kalıo ha doğurdum ha doğurcm diye.. Sancı warmı diyo yok iyiyim.. Sancınmı geldi dio yok iyiyim diorumm qülüoruzz Senin doğurmaya niyetin yok diyo..Doktora kalırsak geçen hafta heran gelebilirsin doğuma diyodu ama ne ses war ne soluk..
Epidural için ısrar etttim ama bakalım nasıl olucak sanki beceremicekler gibime gelio çünkü hep tutmamasından bahsediyooo.. Offf Allah herkesi bi avazda kurtarsınnnn... Daha dayanamıorum bu sıkıntıyaa nasıl olucak düşüncesinee:2::2:

günaydın hayırlı sabahlar güzel anneler.bende artık doğurmak istiyorum iyice ağırlaştım en ufak bir iş yapsam hemen yoruluyorum.cumartesi gününden beri sürekli hurma yiyorum yürüyüşleri sıklaştırdım ama doğurmayla ilgili tık yok.inşallah kızım doğum kanalına girmiştir ve bekletmeden gelir.Allahım sağlıkla hayırla hepimizi bir avazda kurtarsın.Amin.

kızlar bu videoyu izleyin kuzum benim yaaa o ağladı ben ağladım

[video=youtube;civVR1LfPh4]http://www.youtube.com/watch?v=civVR1LfPh4[/video]

ya gıcık oldum hemşireye o parmağındaki nal gibi tek taş neydi yaa haşır huşur çevirio bebeği cildi ha çizildi ha çizilecek ödüm koptu ay kavga ederim ben herhalde musluğa da çarpıodu az kalsın ay azıcık özenli olsunlar yaaaa

Hadi kızlar.. Ben kaçar... Bana dua edin lütfennnn.. Geç bile kaldım hiç gidesim gelmiyo.. Sıcak bi banyo yapıp yürüyerek gtcm hastaneyee..
Elinizden geldiğince dualarınızı eksik etmeyin nolurrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…