canım ben bildiğin yürüyorum yürüdümde 9 ay boyunca saat tuttum yürüdm 20 dk olmadan durmadım mesela eşimde diyordu milletin eşi belini tuta tuta yürüyor sen atletler gibi müsabakaya katılacak gibisin diyor.ama gel görki hala doğuma dair tık yok .Kizlar grupta herkes bilir ciddi bir is tempom var. Ve hala 4 katli bir villada calisiyorum surekli ayakta kosusturup merdiven inip cikiyorum. Odam giris katta wc en ust katta. Dr yuruyus de yuruyus diyor. Hareket farkli yuruyus farkli malesefyapmak lazim
canım içimizde en çok sen yoruldun zaten.Kizlar grupta herkes bilir ciddi bir is tempom var. Ve hala 4 katli bir villada calisiyorum surekli ayakta kosusturup merdiven inip cikiyorum. Odam giris katta wc en ust katta. Dr yuruyus de yuruyus diyor. Hareket farkli yuruyus farkli malesefyapmak lazim
canım ben bildiğin yürüyorum yürüdümde 9 ay boyunca saat tuttum yürüdm 20 dk olmadan durmadım mesela eşimde diyordu milletin eşi belini tuta tuta yürüyor sen atletler gibi müsabakaya katılacak gibisin diyor.ama gel görki hala doğuma dair tık yok .
son kontrolde bi kız vardı acıdan kıvranıyor 35-36 haftalık öyle bişey sancım çok nst soktular dedi kıza imrendim benimde sancım olsa doğursam diye.9 ay geçti 38 sonrası beklemek yordu ya aslında ben gayet iyiyimde millete açıklama yapmaktan sıkıldım
haklısın canım o zaman kayınvalidemler falan hepsi gelecek. onların yanında kavga çıkar hastanede. herşeye karıştıkları gibi ona da karışacaklar çünkü. offf allahım sen bana sabır ver.Dertsizim ciddi oldugunu anlamali isim konusunda. Ve bu isi oyle ya da boyle simdi cozmelisin bebek dogunca her sey daha zor olur gibi geliyor
canım içimizde en çok sen yoruldun zaten.
ödemler falan çok erken başladı sende.
az kaldı tatlım ya çınar'ı kucağına aldığında herşey bitecek inşallah.
10-6 tansiyon aslında düşük değil. benim tansiyonum hep böyle.
bazen 9-5 bile olur. ama benim bünyem buna alışmış. sen alışık değilsen baş ağrısı falan yapar canım.
lovely canım 12-8, 13-8 normal endişelenecek bişey yok.
birde küçük ve büyük tansiyon arasında 4 fark olmalıymış
annem tansiyon hastası ondan biliyorum ama yanılıyorda olabilirim.
canım ben bildiğin yürüyorum yürüdümde 9 ay boyunca saat tuttum yürüdm 20 dk olmadan durmadım mesela eşimde diyordu milletin eşi belini tuta tuta yürüyor sen atletler gibi müsabakaya katılacak gibisin diyor.ama gel görki hala doğuma dair tık yok .
son kontrolde bi kız vardı acıdan kıvranıyor 35-36 haftalık öyle bişey sancım çok nst soktular dedi kıza imrendim benimde sancım olsa doğursam diye.9 ay geçti 38 sonrası beklemek yordu ya aslında ben gayet iyiyimde millete açıklama yapmaktan sıkıldım
İyi geceler canım.Takma kafana hiçbirşeyi sen bebişine odaklan hayırlısyla sağlıcakla gelsin inşallah.Herşey halolurkızlar ben yatıyorum çok midem bulanıyor. iyi geceler tatlı rüyalar.
laternamdan haber yok inşallah yarın hayırlı haberlerini duyarız.
Benimkide benden bıktı hep kontrollere erken gidiyorumartık doktorda bıktı benden ya her gittiğimde doğuramadın sende daha diyor her gidişte ne zman doğururum ne zman doğururum diye sorduğumdan.
iyi geceler kızlar bende yatayım yani yatmaya çalışayım pc başında belim ağrıdı.bu saatten sonrada sancılanmam heralde :))))
kızlar dedim zaten masrafımız çok bu yıl tatile gitmeyelim dedim.
tamam işte sende gelmek istemiyorsun ikimiz gidelim diyor hala.
bir evlensede kurtulsam şu kaynımdan çanta mübarek.
hanipeks tatlım restte çekiyorum, tartışıyoruz, konuşmuyorum yine aynı yine aynı.
sütüm falan gelmez senin yüzünden sen böyle yapmaya devam et diyorum yok yok.
biz bu isim konusu yüzünden 5 sene çocuk yapmadık. bu da sürpriz oldu zaten.
bebek şekerlerimiz geldi üzerinde etiket yok isimsiz.
hadi isim yazıp etiket çıkaralım diyorum etiketsiz olsun diyor.
bazen boğazını sıkasım geliyor. eşim inat ben ondan daha inatım.
babasını bekliyor ne koycak diye o yüzden isim söyleyemiyor.
babasının adınıda koysa kendi koyduğum ismi söylicem herkese.
hakim arkadaş dava açma hakkın var demişti. anne çocuğun ismini değiştiriyormuş.
onu da yaparım valla.
kızlar bu videoyu izleyin kuzum benim yaaa o ağladı ben ağladım
[video=youtube;civVR1LfPh4]http://www.youtube.com/watch?v=civVR1LfPh4[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?