- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
ya gıcık oldum hemşireye o parmağındaki nal gibi tek taş neydi yaahaşır huşur çevirio bebeği cildi ha çizildi ha çizilecek ödüm koptu ay kavga ederim ben herhalde musluğa da çarpıodu az kalsın ay azıcık özenli olsunlar yaaaa
Hadi kızlar.. Ben kaçar... Bana dua edin lütfennnn.. Geç bile kaldım hiç gidesim gelmiyo.. Sıcak bi banyo yapıp yürüyerek gtcm hastaneyee..
Elinizden geldiğince dualarınızı eksik etmeyin nolurrrr
Günaydın,
Esmer_lover Allah yardımcın olsun habersiz bırakma...
Kuzum yüzüğü çizmedi hatta ben hic takilmadim yada usumesine de oyle sonucta daha vucut herseye tepki veremiyor cok yeni
ama o sac taraması ve mezurayi basının altından cekisi
Tam vurunca gözlüğü yerine oturtmalik.
Babasida para sıkıştırıyor daha hemşireye aferin kızımı hosaf ettin...
Ne annenin nede babanın haberi olmuyor ,sadece Allah biliyor ya yeter...
Günaydın,
Esmer_lover Allah yardımcın olsun habersiz bırakma...
Kuzum yüzüğü çizmedi hatta ben hic takilmadim yada usumesine de oyle sonucta daha vucut herseye tepki veremiyor cok yeni
ama o sac taraması ve mezurayi basının altından cekisi
Tam vurunca gözlüğü yerine oturtmalik.
Babasida para sıkıştırıyor daha hemşireye aferin kızımı hosaf ettin...
Ne annenin nede babanın haberi olmuyor ,sadece Allah biliyor ya yeter...
Allah yardımcın olsun, bir avazda kurtarsın inşallah.Hadi kızlar.. Ben kaçar... Bana dua edin lütfennnn.. Geç bile kaldım hiç gidesim gelmiyo.. Sıcak bi banyo yapıp yürüyerek gtcm hastaneyee..
Elinizden geldiğince dualarınızı eksik etmeyin nolurrrr
çatlak olayının tamamen genetik olduğunu söylüyolar ama krem falan kullanmışmıydın.günaydın kızlar. ya ben kaşınmaktan bittim artık. şu kaşıntı olmasa bir 9 ay daha hamile gezebilirim. hiç sıkıntı değil. ama şu karnımın kaşınması mahfetti beni. zaten karnımda çatlak çutlak oldu. göbek deliğin epey üzerine çıktılar. etrafımda kimsenin karnı çatlamadı. kardeşlerimin, arkadaşlarımın falan. bazen çok çok üzülüyorum bu duruma.
Voltajım napıyon bittimi temizlik işlerin ?
Galiba bitti,
Hatta o kadar kaptırdım ki tlf listemi bile temizldim.
Yinede haftasını Rabbim nasip ederse son defa genelleme dip kose supur sil yaparım
Sonra kendimi temizlerim,giderim diyorum
En fazla on gunüm var çünkü
günaydın.benim bugün son iş günüm öğleden sonra dr. gidicez.doktora doğum ile ilgili neler sormalıyım.hastaneye gidince herşeyi unutuyorum.acaba çatı muayenesi yaparmı 1.75 cm boyundayım ve geniş kalça yapısına sahibim ama bebeğim iri imiş korkuyorum normaldende sezeryendende karnımızda kalsa iyiydi ama doğcak bi şekilde.
canımcım ben cok memnunum asırı derecede..cok sıcak kanlıydı doktorum sımdı bıle gıttıgımde adımla cagırıyor benı kı ben dogum yapalı 7 ay oluyor...bnde dogumdan kısa bır sure once o hastaneye gıttım daha once memorıale gıdıyordum...Allah kolaylik versin cnm gaz da cikarmissindir insallah kayisi hosafi oneriyorlar ictin mi ,birde sut icin humana still tea herkes ise yaradiguni soyluyor meme ucu icin kalkan aldirabilirsen o da iyi oluyormus benim de meme ucum buyuk degil meme ucunu cikarici almistim vakum gb bisiy cikariyor ama yetmezse kalkan kullancagim sende bir dene istersen cnmcim
Canim ben memnun olmayan duymadim kk da da var bununla ilgili topik herkes memnun , doktoru ile ozel bir bag kurmaya bekleyen biri olmadim hic ama en azindan dogumhaneye girerken tanidik bir yuzun olmasi iyi gelir diye dusunuyorum doguma 3 hafta kala da hangi doktorla o frekansi yakalarim ki ,soyle de birsey var bu dogumdan cok ameliyat aslinda , baska bir ameliyat olsa doktorunu aylar oncesinden taniyip girmiyorsun teshis konuluyor ve sen ameliyata giriyorsun amaan bilemedim be tugcrserdar
Simdi gidiyorum kursuna esimin gorusmesi cikti beni birakip donecegi icin gec gitmek istedim 6 saat sıkilirdim cunku bakalim bugun biraz netlesirim heralde
Canım ,ne güzel kavuşmuşsun oğluşuna, Maşallah, Bekleyen bizlerede nasip olur inşallah ..
Bende Medipol ve Kadıköy Şifa arasında kaldım. İki dr.la kontrollü devam ediyorum :) Haftaya çatı kontrolü var ikisindede yatırıcam bu gidişle .. Herkes birinden korkanken ben nasıl ikisine gircem bilemedim. Bir türlü karar veremedim. Medipolde dr. bağımlılığım var Leyla hn. Şifadada hastaneyi seviyorum sakin ve rahat daha temiz ...Medipolda koşuyoluna gidiyorum ben, sizinki mega sanırım , Perşembe günü ücretsiz eğitim varmış koşuyolunda. Şifadada Çarşamba günü var sanıyorum.
İnşallah canım. Benimde haftaya .drum psikolojik olarak hazırla kendini dedi. Çok mu zor dedim benim normal muayenelerimde hiç acımazdı çünkü. Sen kolay geçireceksin inanıyorum buna dedi ,ilk girişte parmağımın sürtünmesi zorluyorluyor sizleri yoksa birşey yok dedi :)) Kandırmadıysa beni:)
9 ayı burda nasılda atlattık şimdi doğumları okuyunca çok duygulanıyorum. Maşallah canım , Benimde göğüs ucum yok ,lansinoh başlamıştım kullanmaya ama göğüs ucu çıkarıcı filan alsam mı acaba diyorum önce onla çıkarıp sonra vereyim. Yada biraz el pompasıyla sütün gelmesini sağlayıp bebeğin ağzına versem memeyi ? Sen artık bir adım öndesin daha tecrubelisin bilgileri alırız senden:))
Artık rüyalar daha entresanlaştı ,Bende Fatma Şahini gördüm :)) Benim sırtımı sıvazlıyor sizleri düşünüyoruz diyor, Bende vet ama mayısta çıkacak peki izne çıkmış olanlar ne olacak diyorum :)))
buda benım medıpol megada dogan kızım ece 8 eylul 2012 saat 15:20 de 1950 gr 41 cm dunyaya geldı
Eki Görüntüle 667275
buda benım medıpol megada dogan kızım ece 8 eylul 2012 saat 15:20 de 1950 gr 41 cm dunyaya geldı
Eki Görüntüle 667275
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?