2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Günaydın,

Esmer_lover Allah yardımcın olsun habersiz bırakma...

Kuzum yüzüğü çizmedi hatta ben hic takilmadim yada usumesine de oyle sonucta daha vucut herseye tepki veremiyor cok yeni
ama o sac taraması ve mezurayi basının altından cekisi
Tam vurunca gözlüğü yerine oturtmalik.
Babasida para sıkıştırıyor daha hemşireye aferin kızımı hosaf ettin...
Ne annenin nede babanın haberi olmuyor ,sadece Allah biliyor ya yeter...

aynen var ya o mezureyi nası çekti yaaa dediğin gibi kodum mu oturturum ay Allah korusun böylesinden kuzum benim kıyamam ben ona bu arada kabalığımı bağışlayın kızlar günaydın demeyi unutmuşum öpüyorum hepinizi

günaydın kızlar. ya ben kaşınmaktan bittim artık. şu kaşıntı olmasa bir 9 ay daha hamile gezebilirim. hiç sıkıntı değil. ama şu karnımın kaşınması mahfetti beni. zaten karnımda çatlak çutlak oldu. göbek deliğin epey üzerine çıktılar. etrafımda kimsenin karnı çatlamadı. kardeşlerimin, arkadaşlarımın falan. bazen çok çok üzülüyorum bu duruma.

Gunaydin kizlar. Butun gecmisi okudum. Ya bendede ne agri ne sanci hicbisey yok. Prensesimde kipir kipir. Yahu doguramicazmi biz. 10 nisan beklenen dogum gunu gunune gelcek heralde yerini sevdi :) kasinti sorunu bendede var gobegimin etrafi kasiniyo artik. Derim inceldi sanki. Catlak falan yok sukur 44 le hamile kaldim 57 kiloyum suan. Abiside heycanla bekliyo kizimi ama benim kizdan tik yok.

Dertsiz cnm bozma moralini hersey olcana varir. Hakkinda herseyin en iyisi olsun. Dertlenme dua et bol bol. Esinde kesin net konus yoksa hep boyle olur bundan sonrada.

evet bende eşimle izledim .oda çok tepki gösterdi.üzüldüm yavruma ya..hatta dış ülkede bi bebeği yıkarken bi video çekmişler..eşimde dedi hatta ne kdr nazik yıkıyodu o hemşire diim diye.hakkaten bebeğin gık sesi çıkmıyodu sonrada masaj yapıyodu bebeğe o kdr mutlu oluyoduki bebek..buarada ben özel hastanede doğum yapıcam..hakkaten bu bahşiş olayı varmı yaa.zaten bi ton para alıyolar..eşimde sordu napsakki..

bugün yine berbat bir gece geçirdim. 5-6 kez tuvalete kalktım sabah 6'da gözlerim fal taşı gibi açıktı. artık günleri saymaya başladım. 17 günümüz kaldı. bazen aklıma takılıyo normal doğuma da bi şans versemiydim diye... kafam allak bullak şu sıra, gerçi sezeryanı da geç bir tarihe attık beklenen doğum tarihinden 6gün önce olacak. belki normal doğum başlar o zamana kadar. içimdeki korkuyu atamıyorum bi türlü...
sezaryen olmuş arkadaşlar bana biraz fikir ve destek verebilir mi??

Hadi kızlar.. Ben kaçar... Bana dua edin lütfennnn.. Geç bile kaldım hiç gidesim gelmiyo.. Sıcak bi banyo yapıp yürüyerek gtcm hastaneyee..
Elinizden geldiğince dualarınızı eksik etmeyin nolurrrr
Allah yardımcın olsun, bir avazda kurtarsın inşallah.

çatlak olayının tamamen genetik olduğunu söylüyolar ama krem falan kullanmışmıydın.

Kızlaaaar günaydın :)
O bebişin videosu neydi öyle ağla ağla helak oldum dün akşam izlerken ben çok detaya takıldım ama eşim hiç yorum yapmadı en sonunda adam yüz görümlüğümü verdi dedi koptum zaten orda adamın takıldığı yere bak çocuk hoşaf oldu üstüne yedi iğneleri delik deşik oldu bi de yenidoğanın ağrı acı bilmemnesi olmaz derler iğneden sonra ciyak ciyak bağırdı yavru benimki onları geçti yüz görümlüğü sordu neyse sonra yattık ben benim bebiştemi böyle olacak diye dön sağa dön sola uyku haram oldu kızımda sağolsun taklacı güvercin gibi çırpınıp durdu içimde Off Off gelsin artık meleğim beşiği dolsun :)

Laterneden haber yok sanırım,esmer lover hayırlı haberlerle gelsin inşallah :) hanipekstende doğum haberi yok hadi bakalım bu hafta kimler muradına erecek :)

Sabahın köründe tlf rehberimi sifirladim
Kendime inanamıyorum ya tam zamaniydi (((

Voltajım napıyon bittimi temizlik işlerin ?

Galiba bitti,
Hatta o kadar kaptırdım ki tlf listemi bile temizldim.
Yinede haftasını Rabbim nasip ederse son defa genelleme dip kose supur sil yaparım
Sonra kendimi temizlerim,giderim diyorum
En fazla on gunüm var çünkü

günaydın.benim bugün son iş günüm öğleden sonra dr. gidicez.doktora doğum ile ilgili neler sormalıyım.hastaneye gidince herşeyi unutuyorum.acaba çatı muayenesi yaparmı 1.75 cm boyundayım ve geniş kalça yapısına sahibim ama bebeğim iri imiş korkuyorum normaldende sezeryendende karnımızda kalsa iyiydi ama doğcak bi şekilde.

Benimde eğer çarş. doktor sezeryan derse tahminimce en fazla 15 günüm var zaman daraldı voltajım minnaklar gelecek :)

kız karnımızda kalcak olsa niye bebiş yapalım dimi ALLAH iyiliğini versin hehe korkma bacım doğurcaz bi şekilde..normal doğum olacaksa çatı muayenesi yapılıyor.normal doğum olacak derse de istediğim zmn size ulaşabilirmiyim diye sor.buda önemli.sezeryan derse de epidurali tavsiye ediyolar..bnm bi çok arkdşm bu şekilde doğum yaptı..çok memnun kaldılar ama tercih senin ve dr unun..

günaydın kızlar,

esmerlover
Allah hayırlısını nasip etsin canım, güzel haberlerini bekliyoruz inş.

Offf bana da sıkıntı bastı hem doğsun bir an evvel diyorum hemde böyle iyi karnımda ben nereye o oraya dahs dursun zamanını doldursun diyorum.. :)

Günaydın herkeseeeeeeeeeee

canımcım ben cok memnunum asırı derecede..cok sıcak kanlıydı doktorum sımdı bıle gıttıgımde adımla cagırıyor benı kı ben dogum yapalı 7 ay oluyor...bnde dogumdan kısa bır sure once o hastaneye gıttım daha once memorıale gıdıyordum...

bence medıpol ılgılerı cok ıyı arkadas gıbı davrandılar bana.

buda benım medıpol megada dogan kızım ece 8 eylul 2012 saat 15:20 de 1950 gr 41 cm dunyaya geldı
Eki Görüntüle 667275

Maşallah kızına sağlıklı hayırlı ömrü uzun olsun
Bu hastanede bende cok kararsızım hic gitmedim doguma kalmış on gün
Gittiğim hastane tip merkezi.sadece isitme testi yokmuş belkide daha olmayan seylerde vardır ama bilmiyoruz.
Ebe hemşire hepsi ilgili ama burda dogum yapmak istemiyorum sanki
Megaya gitsem cok sondayim kararsızlık var.hangi Dr bilmem nesi suan araştırmak için cok geç gibi.
Geri don kızımı sadece ilkkez kontrole gittiğim bir hastanede doğurdum.birsey olmaz mı
Amaaannn bu neymiş ki ya şiştim valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…