2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

gamsızlıktan 140 olmuştur o
yaşıda küçük değil, kendisinin düşünmesi lazım bazı şeyleri, işine geliyo tabi
oh abim tatile götürcek, evlimi, bebeğimiz war düşünmüyo
evlenmeye niyeti yokmu hiç
gerçi evlense yine size dert olur o

bu ne ya işkence gibi ay yazık yavruma

Selam kızlar ben çok kötüyüm doğuma günler kala faranjit olmayı başardım ( umarım bir an önce iyileşirim
geçmiş olsun canım, nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama havalar fena bozdu bizim evde buz gibi... hasta olucam diye korkuyorum. çorap+patik+terlik dolaşıyorum. eşim bakıp bakıp gülüyo :) dikkat et sende....
bikaç gündür doğuran eden yok canım. süt için çok anlamıyorum bende ilk kez anne olucam ama ısrarcı olmak gerekiyormuş galiba, 2 ay mamadan sonra süte alıştıran arkadaşım var. rahatlamaya çalış ve bol bol daya memeyi ağzına bebişin.

dertsiz bacım sen onlarla ilgili her bişey yazışında gıcık oluyorum ya. ne karışıyorlar isime falan... hee çok uymuş sıdıka-şimal, bide kayınvaliden eğitimli kadın kafa hınzırlığa çalıştıktan sonra fark etmiyor demek ki.
eşin işin çok fedakarlık yapmışsın, biraz kendini düşün artık. ne düşünürsün bilmiyorum ama bari iki isim olsun. bu arada kayınpederin adı neydi ben kaçırmışım, çok mu kötü bi isimdi.

bak bişey daha öğrendim, etkiliyomuymuş, bende sarılık oldum küçükken:26: amaninn

Aslında Dr lar etkilemez dedi
Oğlum 40 gunu askın yaşadı ha söyle hafif gözlerinde vardı ama ben taktım iste.
Kimi de birebir alakalı dedi
Herkes birsey söylüyor
Ben bile yaşadıklarımdan emin olarak söylediğime ters birsey deniyor.
Ya ben yasadım diyorum "yooohhh"

Ne dangalak insanlar var yaa, sana ne çocuğun adından! Ne haddine! Anası babası koysun her moka maydonoz olmuyorlar mı boğasım geliyo

Aaaaa ben göremiyorum göbek deliğimi zaten karnımı görenler bu hafta doğurursun sen haftanı doldurmazsın diyorlar ama bana hep aynı geliyor karnım

bende şimdi mutfak duvarını silmeye başladım
bi taraftanda vıdı vıdı söleniyom
bi çok oturma, uyuma diyolar,
bi taraftan uzanma, kendini yorma diyolar
bu işleri kim yapıyo demiyolar
bak çok sinirlendim

(alakasız oldu ama)

Canim benim ya,
Üzülme ama üzülürsen de etkiler
Cocugu cok cok severek gözünün icine bakarak emzir öyle yapiyorsundur gerçi...
Bizde imirsemek derler :S
Birde göğsünü sıcak suyla yıkasan masaj yapsan
O mama alınca hani biberon fosur fosur her cekiste geliyor meme ona ugrastirici
Vay belesci alican.

Yohhhh alakalı
Benim eşimde yapma yapma der
E sen yap yok o zaman sus yok.
Ne yapar ne susar.
Bende bugun artık mutfak halımı yıkasam diyorum
Sadece diyorum ama

selammm
kontrolden geliyoruz
kızım 3 kilonun üzerine çokmış çooookkk şükür. :124: sancılarım düzensizmiş bu arada. 4 nisana kadar beklicez dedi doktor. hala alttan muayene yapmadı. doğum anına kadar beklicek galiba. doğum sancılarım başlarsa hastane doktora haber veriyomuş. çok sevindim.
bizde durumlar böyle. yeni doğum yapan yok galiba. Allah herkese bir nefeste doğurabilmeyi sansip etsin İNŞALLAH.

Choosy ben düşündüm
Taşındım
Dogumu haftaya salı değil Perşembe yapacagım
2 gün büyük olsun damat en azından yahu

Yohhhh alakalı
Benim eşimde yapma yapma der
E sen yap yok o zaman sus yok.
Ne yapar ne susar.
Bende bugun artık mutfak halımı yıkasam diyorum
Sadece diyorum ama

sen 2sini beğenmez, 4ünü beklerken
bu kadar işe 2-3 günü doğurcan,
nası yıkıcan halıyı??

benikide öle der canım
yapmasaydın ya ben yapardım
ama bişeyi yap diince 15 gün durur orda

bizim yatak odasınının camını açınca araya sıkıştırdığım bi kulplu bi bardak war, kullanılmıyo, eski
onu geçen yıkamaya mutfağa getirdim,
makineden çıkınca masanın üstüne koydum, götürcem yatak odasına unutmuşum
ondan su içmiş
ya 3 sene olucak evleneli, bu kadar mı ya
öküz diyesim geliyo, kıyamıyom yinede, saf işte

Maşallah,
Bizim topic bir hafta doğuruyor bir hafta boş
Ayın dördünde
Topicte dogum patlaması yaşanacak desene

günaydınnnnnnnnnnnnnn =) birazcık geç oldu ama gece bulantı hapı alıp yatınca anca kalkıyorum bağımlı mı oldum nedirrr.......

ben de uzun boyluyum doktor normal yaparsın demişti çatıdan falan bahsetmedi hiç ama bugun 4 te kontrolüm var ben gene hazırlıklı gideyim de çatı ya bakcam falan derse yerin dibine geçmeyim.

hadi bakalım canım sağlıkla olsun olacaksa bugün inşallah =))

kızlar sizlerde de denir mi öyle bilmiyorum ama bizde sancı dağılması denen bişey var. o yüzden bizde doğum tariihi net olarak söylenmez sağa sola banasorana nisan sonu diyorum ben de annemlerden etraftan alıştım. ne kadar çok duyulursa o kadar çok dağılırmış doğum yani geç olurmuş sancı uzarmış falan filan güya da =))

çok heyecanlıyımm zeynebimi görcem inşallah

DERTSİZ arkadaşım ben o isim konusundan nasıl muzdaribim anlatamam. benim adım da babannemin adı. ama babanneem adım konulduktan sonra istememiş kendi isminin konmasını annem de kendi istediği adı koymuş öyle hitap etmeye başlamış..babannem de inadınabu sefer kendi adını demeye başlamış. babam falan tabi bana ismimle hitap etmedi yıllarca. ben biri ismimi sorunca ne diyeceğimi bilemedim çünkü annemin koyduğu kimlikte yoktu. iki kişilikli gibi hissettim kendimi yıllarca. resmi ortamda farklı kendi ortamımda farklı isim söyledim hep. çoğu insan davetiyemde gördü iki ismim olduğunu. bu sene nihayet dava açtım kazandım annemin koyduğu ismi eklettim babamın hatrına babannemin ismine ellemedim. rahatladım artık rahat rahat ismimi söyleyebiliyorum her ortamda. ve babam bana nihayet ismimle hitap ediyo=)

Kiz öyle deme
Yikaninca yeni gibi olmuş demekki
Halıyı makinayla yıkayacağım
Karar verirsem.her gün yeni bir is çıkarmaya alıştım.
Dr ilk 4 diyordu simdi 2 diyor
Ondan mutevellit
Karar senin dedi geç olsun güç olmasın dedim (çaktık)
Öyle saçma birşeylerde oldu iste.

yok be çatlak çizgisi war bi tarafta

makineyle ben hiç yıkamadım, benim makinem olmadı abla
kolaymı olurki?
kolaysa yıka madem
aklında kalacağına

sen böle 2-4 derken abisi ve ablası gibi, kendi istedii vakitte gelicek bu kızan

Cok gaza geldim başlıyorum
Vira bismillah
Bügünde karman cormanim yani:))

Kizlar son kontrolum var bugun medipole gidiyorum bebis donmedi yada ben hissetmedim,sezeryan tarihi verecek donmediyse ) sans dileyinn

Kontrolden geldim şimdi.. Ağlamaktan icim şişti..

Plesenta yaslanmış, suyu bitmek üzere diye beni krize soktu kadın.. Suratı bin sekle girdi ya ne olmus diyorum iki gun sonra gel yatış yapalım dedi.. Suni sanci muhabbeti.. İstemiyorum sunu sanci..

Nst ye gönderdi hersey iyi. Ordaki ebeye sordum dedi ki hep böyle yapıyorlar sanci çekeceksin sonra sezaryene alacak seni.. Burasi ozel hastane bu arada.. İyice tirstim... Neyse sonucu göstermeye indim.. iyi falan dedi.. Suyun azaldığı için normal zor olur dedi..

Bana bir cesaret geldi.. Dedim siz bir çatı muayenesi yapar mısınız bana ? İki gun sonra yapalım dedi yok siz şimdi yapın dedim.. Son Dakika'ya kalmak istemedim devlete gitmeyi planladığım için.. Neyse meşhur çatı muayenem yapıldı.. Burda korkutanlara da şimdi iki laf demek isterdim ama neyse.. Kadın da nazikti anlatarak yaptı tek parmak iki parmak vs. Yani benim acı eşiğim dusuktur acımıyor kızlar yaptirmayanlar rahat olun ben bosuna sıkıntı ettim bunu...çatın müsait dedi.. Biraz kendime geldim.

Esim korktu Dr un söylediklerinden.. Dedi hemen yatış yapalım sezaryen yapın biz normal de ısrarcı değiliz falan Demeye başladı kadına.. Kadın iki gun sonra dedi..

Çıktık ordan dedim yürü devlete gidiyoruz. Kadın dogum hastanesindeki anestezici ile görüştük.. Telefonunu aldık.. İstediğiniz zaman arayın gelecegim dedi. Dedim o an dayanamazsam sizi epidural normal için arayacağım. Ok dedi.

Şimdi iki gun icinde bebek doğsun diye tepinmeye başlayacağım.. ins hersey normal yolla olur biter..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…