canım benim eşimle kardeşinin arasında 8 yaş var.
eşim askeri liseye gittiği zaman kardeşi 6 yaşındaymış.
çok bişey paylaşmamışlar. şimdi görüştükleri zaman güreş yapıyorlar düşün artık.
hala evin küçük çocuğu muamelesi yapılıyor evde.
en büyük parça her zaman onundur.
140 kiloluk koca dana 24 yaşında.
eşim sadece sömestrde ve yaz tatillerinde 15 gün evde kalırmış.
sürekli eğitim bilmem ne. o yüzden bişey diyemiyor ailesine.
ne derlerse tamam. eşimin her türlü kahrını ben çekiyorum.
seminer olur konuyu dertsiz hazırlar, törende konuşma yapar
metni dertsiz hazırlar, aynı sıkıntıları bende onunla yaşıyorum.
ama benim söz hakkım yok maalesef.
ya gıcık oldum hemşireye o parmağındaki nal gibi tek taş neydi yaahaşır huşur çevirio bebeği cildi ha çizildi ha çizilecek ödüm koptu ay kavga ederim ben herhalde musluğa da çarpıodu az kalsın ay azıcık özenli olsunlar yaaaa
geçmiş olsun canım, nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama havalar fena bozdu bizim evde buz gibi... hasta olucam diye korkuyorum. çorap+patik+terlik dolaşıyorum. eşim bakıp bakıp gülüyo :) dikkat et sende....Selam kızlar ben çok kötüyüm doğuma günler kala faranjit olmayı başardım( umarım bir an önce iyileşirim
bikaç gündür doğuran eden yok canım. süt için çok anlamıyorum bende ilk kez anne olucam ama ısrarcı olmak gerekiyormuş galiba, 2 ay mamadan sonra süte alıştıran arkadaşım var. rahatlamaya çalış ve bol bol daya memeyi ağzına bebişin.Birileri hemen cok acil bana ozet yapsin..
Cook merak ediyorum yeni doguranlar var mi? Herkes iyi degil mi?
Biz mama veriyoruz maalesef bebege.. Memeyi hic alamiyo.. Sut de hic yok
Bambaska bi duygu.. İnsan yetersiz gibi hissediyo kendini.. her emzirmeye calismada aglamaktan bi hal.oluyorum..
Bu arada dun eve ciktik.. İyiyiz cok sukur simdilik bizden haberler boyle..
canım tatilin parasını şimdiden ödemeye başlayacak.
vazgeçirebilirsem ne ala... yoksa taksitleri bile ödenecek tatil zamanına kadar.
benim eşiminde bazı huyları öyle canım. inat eder söyler ama yine benim dediğimi yapar.
bu konu şaka yapılacak bir konu değil ama isim ne olacak diye sormalarından bıktım artık.
kendi kendime her sorana kendi beğendiğim ismi söylüyorum bende.
benim koyduğum isimle oğlumu çağırmaktan utanacak mısın diyor bi de bana
babasının ismini biliyorsun tatlım o isimde konmaz ya. allahım sen yardım et...
bir akrabalarının torunu oldu. kızın adını şimal koydular.
kayınvalidem diyor ki babaanneye uydurdular yine diyor.
babaannenin adı sıdıka ne çok uymuş dimi sıdıka şimal
bak bişey daha öğrendim, etkiliyomuymuş, bende sarılık oldum küçükken:26: amaninn
lovely17 bugün burda biri diyordu göbek deliğini göremiyordum artık aşağı indiğini öyle anladım diyordu bende o zman baktım göremiyordum hiç sonra wc gittim geldim aklıma geldi yine baktım görebiliyorum göbek deliğimi maşallah bebekte kıpır kıpır hiç doğacak gibi değil sanki
dertsiz sende tatil kavgası tatil zamanı yap ailecek tuhaflar demekki ya karısı dururken kardeşiyle tatile çıkacak kismede ne alaka demiyor. yada söyle bebeğin masrafı olur bu sene bedne tatil istemiyorum de seneye giderzi de hiç gidemesin.
bende şimdi mutfak duvarını silmeye başladımAslında Dr lar etkilemez dedi
Oğlum 40 gunu askın yaşadı ha söyle hafif gözlerinde vardı ama ben taktım iste.
Kimi de birebir alakalı dedi
Herkes birsey söylüyor
Ben bile yaşadıklarımdan emin olarak söylediğime ters birsey deniyor.
Ya ben yasadım diyorum "yooohhh"
Yohhhh alakalıbende şimdi mutfak duvarını silmeye başladım
bi taraftanda vıdı vıdı söleniyom
bi çok oturma, uyuma diyolar,
bi taraftan uzanma, kendini yorma diyolar
bu işleri kim yapıyo demiyolar
bak çok sinirlendim
(alakasız oldu ama)
Yohhhh alakalı
Benim eşimde yapma yapma der
E sen yap yok o zaman sus yok.
Ne yapar ne susar.
Bende bugun artık mutfak halımı yıkasam diyorum
Sadece diyorum ama
Maşallah,selammm
kontrolden geliyoruz
kızım 3 kilonun üzerine çokmış çooookkk şükür. :124: sancılarım düzensizmiş bu arada. 4 nisana kadar beklicez dedi doktor. hala alttan muayene yapmadı. doğum anına kadar beklicek galiba. doğum sancılarım başlarsa hastane doktora haber veriyomuş. çok sevindim.
bizde durumlar böyle. yeni doğum yapan yok galiba. Allah herkese bir nefeste doğurabilmeyi sansip etsin İNŞALLAH.
Choosy ben düşündüm
Taşındım
Dogumu haftaya salı değil Perşembe yapacagım
2 gün büyük olsun damat en azından yahu
ya valla arkadaşım sen de öyle yazınca rahatladım demek çatı yapmayanda varmış benim doktordan başka:)))
bende uzun boyluyum zaten bebeğin kilosuda tam haftasında bende dedim herkes zayıf diyor dedim sende ortlama kiloda bi insansın kilolu bebek iyi değil dedi.
ya bedne sancı mancıda yok sadece adet ağrısı gibi bi ağrı oluyor arada belimde bide çok ayakta kalınca bebek aşağı iniyor düşecek gibi oluyor o kadar.
bana herkes 15 sonra doğar dedi yok karnın aşağıda yok doğuracak gibisin dediler teyzeler tık yok hala.doktor bundan sonra başlar dedi bakalım bu vesveseler yüzünden doğumu dörtgözle bekler oldum korku morku aklıma gelmiyor ya.
Günaydı kızlar.. Benide uyku tutmadı..
İçimde korku heyecan karışımı bi duygu war.. Olsun bitsin istiorum artık..
Saat 8 de gitcm hastaneye bakalım son durum nasılmış.. Bu defa bırakmam seni dedi ama bende hala ne sancı war ne suyum geldi..
Nasıl olucak bilmiorm.. Birazdan sıcak suyla bi banyo yapıp hastaneyede yürüyerek gitmeyi düşünüyorum en azından açılmam artsın..
Bugünde doğurmassam çewremdekiler beni öldürecek
Annem 1 haftadır yanımda kalıo ha doğurdum ha doğurcm diye.. Sancı warmı diyo yok iyiyim.. Sancınmı geldi dio yok iyiyim diorumm qülüoruzzSenin doğurmaya niyetin yok diyo..Doktora kalırsak geçen hafta heran gelebilirsin doğuma diyodu ama ne ses war ne soluk..
Epidural için ısrar etttim ama bakalım nasıl olucak sanki beceremicekler gibime gelio çünkü hep tutmamasından bahsediyooo.. Offf Allah herkesi bi avazda kurtarsınnnn... Daha dayanamıorum bu sıkıntıyaa nasıl olucak düşüncesinee:2::2:
sen 2sini beğenmez, 4ünü beklerken
bu kadar işe 2-3 günü doğurcan,
nası yıkıcan halıyı??
benikide öle der canım
yapmasaydın ya ben yapardım
ama bişeyi yap diince 15 gün durur orda
bizim yatak odasınının camını açınca araya sıkıştırdığım bi kulplu bi bardak war, kullanılmıyo, eski
onu geçen yıkamaya mutfağa getirdim,
makineden çıkınca masanın üstüne koydum, götürcem yatak odasına unutmuşum
ondan su içmiş
ya 3 sene olucak evleneli, bu kadar mı ya
öküz diyesim geliyo, kıyamıyom yinede, saf işte
Kiz öyle deme
Yikaninca yeni gibi olmuş demekki
Halıyı makinayla yıkayacağım
Karar verirsem.her gün yeni bir is çıkarmaya alıştım.
Dr ilk 4 diyordu simdi 2 diyor
Ondan mutevellit
Karar senin dedi geç olsun güç olmasın dedim (çaktık)
Öyle saçma birşeylerde oldu iste.
Cok gaza geldim başlıyorumyok be çatlak çizgisi war bi tarafta
makineyle ben hiç yıkamadım, benim makinem olmadı abla
kolaymı olurki?
kolaysa yıka madem
aklında kalacağına
sen böle 2-4 derken abisi ve ablası gibi, kendi istedii vakitte gelicek bu kızan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?