2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Bugün ikili testimiz yapıldı maşallah yavrumun herşeyi yerli yerinde. ense kalınlıgı güzelmiş, boyu iyimiş, mesanesi, midesi maşallah hepsi yeli yerinde. Doktor erkek gördü minik kuşumu inşallah darısı sırada gideceklerin başına diyorum.

şanlıurfa/ akçakaledeyim canım belki haberlerde izlemişsindir. savaş nedeniyle okullar tatil, eğitim öğretime başlayamadık hala.

işiniz zor oralarda Allah yardımcınız olsun rabbim seni bebeğini herkesi korusun. orada gergin bir ortam var ama bir taraftanda senin için tatil olması iyi, tabi kötünün iyisi durumu bu

hayırlı olsun cnm,çook güzel bi haberr:)

ay teyzesi yesin onu sen anlatırken bi an gözümde canlandı yawrum benim bol bol baksaydın bebeğine folik asite devammı bırak dedimi doktor

canım ayrıda kullanılabilir herhalde ama ben karıştırıp kullanmayı düşünüyorum. lieracı ben de duydum ayrıca b... ile başlayan bir krem daha varmış ismini hatırlayamadım o da güzelmiş. öğrenip onuda söylerim.

gözünaydın canım. darısı başımıza inşallah. benimde ikili testim haftaya pazartesi. off hayırlısıyla bir atlatsak. bi de bebeğimi çok merak ediyorum 3 haftadır görmüyorum.

canım çok sevindim tebrik ederim darısı başımızı ohh ohhh maşallah annesi yaaa ne güzel haberler. :)

Çok teşekkür ederim kızlar inşallah hepiniz hep iyi haberler alırsınız. bu arada folik asidim bitti şöyleki benim gittiğim hastanede ikili test, üçlü test, işte efendim renkli ultrason falan filan vs. işleri başka kasdın doğumcu yapıo. Şimdi ben kan sonucumu 1 hafta 10 güne kadar alıcakmışım onu alıp kendi doktoruma göstercem yada telefonla ararım o da bana randevu vercek. folik asidim bitti ama ben elevit alıp şimdilik kullanmayı düşünüyorum herhangi bi kan ilacı takviyesi uygun görürse doktorum kullancam kızlar. Bu arada yenibosna nisa hastanesine gidiyorum ben.

canım bahsettiğin ilaç gyno ferro sanol ise bende kullanıyorum ama herhangi bir bulantı problemim yok.

Bünyeye göre değişiyor sanırım. Yarın soracağım doktora bakalım devam et yine de derse idare edeceğiz.

Allah rahmet eylesin canım. Başın sağolsun. :85: Sonuçların hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini inş.

saol canım.hepimizin sonuçları hayırlı olur inşallah Allahım kucağımıza almayıda nasip etsin.Amin.

senin adına çok sevindim canım darısı bizim başımıza artık

benim durumum daha kötü yeni geldim güneydoğuya taşıma merkezi bir okuldayım çocukların durumunu tahmin edersin belki. kötü şeyleri içimden bile geçirmek istemiyorum çocuğum benzer diye...

Allah kolaylık versin canım,tahmin edebiliyorum,zaten o kime benzicekse belli şimdi,içimizi rahat tutalım:))

Bizimde ikili testimiz ayın 11 inde cok heycanlıyım zaman cabuk gecsede bebisimi görsem :) iki gündürde karnım resmen geriliyor gecen hafta kanamam oldugu icin doktor iki hafta dinleneceksin dedi. Bizimki sagolsun gece uyutmuyor gündüz uyuyabiliyorum anca ah annecim anlıyorum seni :) annem sagolsun hep yanımda iş yapmam kalkmam yasak allah annelerimizi basımızdan eksik etmesin.

Canım başın sağolsun,Allah rahmet eylesin,geride kalanlara sabır versin inş.

Maşallah prensesimize Allah sağlığını daim etsin.[/QUOTE]

çook saol canım.tüm bebişler sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah.

başın sağolsun tatlım bebişin iyi olmasına sevindim;maşallah kızımıza

çok saol canım benim.maşallah bütün bebişlere Allah sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin varlığını bilmek bile bennimle olduğunu bilmek çok güzel duygular şuan annemde teyzemde bende bebeğimizden teselli buluyoruz iyiki bizimle bebeğim Rabbim tamamına erdirir inşallah hepimizinkinide.Amin.

annelerimize Allah sağlık sıhhat versin onlar olmasa kim bakacak bize cuma bizdeydi annem yemek yaptı ama yiyemedim etle igli sorunum var midem almıyor ertesi gün balık almışlar yiyeyim diye işte anne babanın boğazından geçmiyor bile

Başın sağolsun canım allah kalanlara uzun ömür versin bir daha başka acı yaşatmasın sabır versin size de inşallah. Anneannen nurlar içinde yatsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…