- 4 Aralık 2008
- 36
- 3
- 86
- 40
şanlıurfa/ akçakaledeyim canım belki haberlerde izlemişsindir. savaş nedeniyle okullar tatil, eğitim öğretime başlayamadık hala.
şanlıurfa/ akçakaledeyim canım belki haberlerde izlemişsindir. savaş nedeniyle okullar tatil, eğitim öğretime başlayamadık hala.
Bugün ikili testimiz yapıldı maşallah yavrumun herşeyi yerli yerinde. ense kalınlıgı güzelmiş, boyu iyimiş, mesanesi, midesi maşallah hepsi yeli yerinde. Doktor erkek gördü minik kuşumuinşallah darısı sırada gideceklerin başına diyorum.
Bugün ikili testimiz yapıldı maşallah yavrumun herşeyi yerli yerinde. ense kalınlıgı güzelmiş, boyu iyimiş, mesanesi, midesi maşallah hepsi yeli yerinde. Doktor erkek gördü minik kuşumuinşallah darısı sırada gideceklerin başına diyorum.
canım ayrıda kullanılabilir herhalde ama ben karıştırıp kullanmayı düşünüyorum. lieracı ben de duydum ayrıca b... ile başlayan bir krem daha varmış ismini hatırlayamadım o da güzelmiş. öğrenip onuda söylerim.slm
kayısı ve susam yagını karıştırıp mı kullanmak gerekiyor?bir de lierac diye bi krem öneriyolar ama bi zararı olur mu bilemedim.yavaş yavaş kilo almaya başlıyo insan aslında oldukça hızlı desem yeridirne zaman başlamak gerekiyo göbişimizi yağlamaya ?
canım bahsettiğin ilaç gyno ferro sanol ise bende kullanıyorum ama herhangi bir bulantı problemim yok.
gyno ferro sanol bulantı yapabiliyormuş... Benim doktorum şu an bulantı var gyno vericem sana ama bulantını arttırır 3 aydan sonra başlayalım şimdilik sadece folik kullan demişti... 8+2 de gittiğimde... Haftaya p.tesi randevum var yazar ozaman herhalde gyno foliği bıraktım çünkü... Bu arada 6 Eylülden beri bebişimi görmedim çok özledim çooook daha bir hafta var kavuşmaya
Allah rahmet eylesin canım. Başın sağolsun.:85: Sonuçların hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini inş.
benim durumum daha kötü yeni geldim güneydoğuya taşıma merkezi bir okuldayım çocukların durumunu tahmin edersin belki. kötü şeyleri içimden bile geçirmek istemiyorum çocuğum benzer diye...
başın sağolsun tatlımbebişin iyi olmasına sevindim;maşallah kızımıza
Bizimde ikili testimiz ayın 11 inde cok heycanlıyım zaman cabuk gecsede bebisimi görsem :) iki gündürde karnım resmen geriliyor gecen hafta kanamam oldugu icin doktor iki hafta dinleneceksin dedi. Bizimki sagolsun gece uyutmuyor gündüz uyuyabiliyorum anca ah annecim anlıyorum seni :) annem sagolsun hep yanımda iş yapmam kalkmam yasak allah annelerimizi basımızdan eksik etmesin.
çok saol canım benim.maşallah bütün bebişlere allah sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin varlığını bilmek bile bennimle olduğunu bilmek çok güzel duygular şuan annemde teyzemde bende bebeğimizden teselli buluyoruz iyiki bizimle bebeğim rabbim tamamına erdirir inşallah hepimizinkinide.amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?