Cok gaza geldim başlıyorum
Vira bismillah
Bügünde karman cormanim yani:))
Kontrolden geldim şimdi.. Ağlamaktan icim şişti..
Plesenta yaslanmış, suyu bitmek üzere diye beni krize soktu kadın.. Suratı bin sekle girdi ya ne olmus diyorum iki gun sonra gel yatış yapalım dedi.. Suni sanci muhabbeti.. İstemiyorum sunu sanci..
Nst ye gönderdi hersey iyi. Ordaki ebeye sordum dedi ki hep böyle yapıyorlar sanci çekeceksin sonra sezaryene alacak seni.. Burasi ozel hastane bu arada.. İyice tirstim... Neyse sonucu göstermeye indim.. iyi falan dedi.. Suyun azaldığı için normal zor olur dedi..
Bana bir cesaret geldi.. Dedim siz bir çatı muayenesi yapar mısınız bana ? İki gun sonra yapalım dedi yok siz şimdi yapın dedim.. Son Dakika'ya kalmak istemedim devlete gitmeyi planladığım için.. Neyse meşhur çatı muayenem yapıldı.. Burda korkutanlara da şimdi iki laf demek isterdim ama neyse.. Kadın da nazikti anlatarak yaptı tek parmak iki parmak vs. Yani benim acı eşiğim dusuktur acımıyor kızlar yaptirmayanlar rahat olun ben bosuna sıkıntı ettim bunu...çatın müsait dedi.. Biraz kendime geldim.
Esim korktu Dr un söylediklerinden.. Dedi hemen yatış yapalım sezaryen yapın biz normal de ısrarcı değiliz falan Demeye başladı kadına.. Kadın iki gun sonra dedi..
Çıktık ordan dedim yürü devlete gidiyoruz. Kadın dogum hastanesindeki anestezici ile görüştük.. Telefonunu aldık.. İstediğiniz zaman arayın gelecegim dedi. Dedim o an dayanamazsam sizi epidural normal için arayacağım. Ok dedi.
Şimdi iki gun icinde bebek doğsun diye tepinmeye başlayacağım.. ins hersey normal yolla olur biter..
Plesenta yaslanmış, suyu bitmek üzere diye beni krize soktu kadın.. Suratı bin sekle girdi ya ne olmus diyorum iki gun sonra gel yatış yapalım dedi.. Suni sanci muhabbeti.. İstemiyorum sunu sanci..
Nst ye gönderdi hersey iyi. Ordaki ebeye sordum dedi ki hep böyle yapıyorlar sanci çekeceksin sonra sezaryene alacak seni.. Burasi ozel hastane bu arada.. İyice tirstim... Neyse sonucu göstermeye indim.. iyi falan dedi.. Suyun azaldığı için normal zor olur dedi..
Bana bir cesaret geldi.. Dedim siz bir çatı muayenesi yapar mısınız bana ? İki gun sonra yapalım dedi yok siz şimdi yapın dedim.. Son Dakika'ya kalmak istemedim devlete gitmeyi planladığım için.. Neyse meşhur çatı muayenem yapıldı.. Burda korkutanlara da şimdi iki laf demek isterdim ama neyse.. Kadın da nazikti anlatarak yaptı tek parmak iki parmak vs. Yani benim acı eşiğim dusuktur acımıyor kızlar yaptirmayanlar rahat olun ben bosuna sıkıntı ettim bunu...çatın müsait dedi.. Biraz kendime geldim.
Esim korktu Dr un söylediklerinden.. Dedi hemen yatış yapalım sezaryen yapın biz normal de ısrarcı değiliz falan Demeye başladı kadına.. Kadın iki gun sonra dedi..
Çıktık ordan dedim yürü devlete gidiyoruz. Kadın dogum hastanesindeki anestezici ile görüştük.. Telefonunu aldık.. İstediğiniz zaman arayın gelecegim dedi. Dedim o an dayanamazsam sizi epidural normal için arayacağım. Ok dedi.
Şimdi iki gun icinde bebek doğsun diye tepinmeye başlayacağım.. ins hersey normal yolla olur biter..
allah onlara öyle bir gelin versin ki mumla arasınlar beni.gamsızlıktan 140 olmuştur o
yaşıda küçük değil, kendisinin düşünmesi lazım bazı şeyleri, işine geliyo tabi
oh abim tatile götürcek, evlimi, bebeğimiz war düşünmüyo
evlenmeye niyeti yokmu hiç
gerçi evlense yine size dert olur o
iki isim konuşulsa ona da razıyım canım. sonuçta yine birini kullanıcam.geçmiş olsun canım, nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama havalar fena bozdu bizim evde buz gibi... hasta olucam diye korkuyorum. çorap+patik+terlik dolaşıyorum. eşim bakıp bakıp gülüyo :) dikkat et sende....
bikaç gündür doğuran eden yok canım. süt için çok anlamıyorum bende ilk kez anne olucam ama ısrarcı olmak gerekiyormuş galiba, 2 ay mamadan sonra süte alıştıran arkadaşım var. rahatlamaya çalış ve bol bol daya memeyi ağzına bebişin.
dertsiz bacım sen onlarla ilgili her bişey yazışında gıcık oluyorum ya. ne karışıyorlar isime falan... hee çok uymuş sıdıka-şimal, bide kayınvaliden eğitimli kadın kafa hınzırlığa çalıştıktan sonra fark etmiyor demek ki.
eşin işin çok fedakarlık yapmışsın, biraz kendini düşün artık. ne düşünürsün bilmiyorum ama bari iki isim olsun. bu arada kayınpederin adı neydi ben kaçırmışım, çok mu kötü bi isimdi.
off canım ya bu da kötü demekki.günaydınnnnnnnnnnnnnn =) birazcık geç oldu ama gece bulantı hapı alıp yatınca anca kalkıyorum bağımlı mı oldum nedirrr.......
ben de uzun boyluyum doktor normal yaparsın demişti çatıdan falan bahsetmedi hiç ama bugun 4 te kontrolüm var ben gene hazırlıklı gideyim de çatı ya bakcam falan derse yerin dibine geçmeyim.
hadi bakalım canım sağlıkla olsun olacaksa bugün inşallah =))
kızlar sizlerde de denir mi öyle bilmiyorum ama bizde sancı dağılması denen bişey var. o yüzden bizde doğum tariihi net olarak söylenmez sağa sola banasorana nisan sonu diyorum ben de annemlerden etraftan alıştım. ne kadar çok duyulursa o kadar çok dağılırmış doğum yani geç olurmuş sancı uzarmış falan filan güya da =))
çok heyecanlıyımm zeynebimi görcem inşallah
DERTSİZ arkadaşım ben o isim konusundan nasıl muzdaribim anlatamam. benim adım da babannemin adı. ama babanneem adım konulduktan sonra istememiş kendi isminin konmasını annem de kendi istediği adı koymuş öyle hitap etmeye başlamış..babannem de inadınabu sefer kendi adını demeye başlamış. babam falan tabi bana ismimle hitap etmedi yıllarca. ben biri ismimi sorunca ne diyeceğimi bilemedim çünkü annemin koyduğu kimlikte yoktu. iki kişilikli gibi hissettim kendimi yıllarca. resmi ortamda farklı kendi ortamımda farklı isim söyledim hep. çoğu insan davetiyemde gördü iki ismim olduğunu. bu sene nihayet dava açtım kazandım annemin koyduğu ismi eklettim babamın hatrına babannemin ismine ellemedim. rahatladım artık rahat rahat ismimi söyleyebiliyorum her ortamda. ve babam bana nihayet ismimle hitap ediyo=)
mezocum Allah gönlüne göre versin, son günlerde olabiliyo böle şeyler, ben o plesantanın yaşlanmasını duydum çok kişiden
suyu azalmışda bizim forumda kaç kişinin kaç hafta önce azalmıştı, bak olmadı bişe
bu arada "cesaret"te tavan yaptın, önünde eğiliyorum, yada yanında yaprak sallarım
Canım bana kalırsa sen o özeldeki kadını bırak suni sancı ben de istemiyorum umarım hayırlısıyla normal yaparsın devlette...sonuçta devlette de ani bir durumda müdahale ederler sıkıntı yapma...
çatı muayenesinden ben de korkuyorum söylediklerin rahatlattı....
allah onlara öyle bir gelin versin ki mumla arasınlar beni.
.
Maşallah,
Bizim topic bir hafta doğuruyor bir hafta boş
Ayın dördünde
Topicte dogum patlaması yaşanacak desene
Kizlar son kontrolum var bugun medipole gidiyorum bebis donmedi yada ben hissetmedim,sezeryan tarihi verecek donmediyse) sans dileyinn
Selam kızlar ben çok kötüyüm doğuma günler kala faranjit olmayı başardım( umarım bir an önce iyileşirim
Selam kızlar ben çok kötüyüm doğuma günler kala faranjit olmayı başardım( umarım bir an önce iyileşirim
benim sezeryan doğumum da bu perşembe olacak.3 gün sonra yani.
okadar alıştım ki hamileliime doğurmaktan korkuyorum artık.
sonda takılmasından bayıltma anına vs....
allahım yardımcımız olsun.
benim sezeryan doğumum da bu perşembe olacak.3 gün sonra yani.
okadar alıştım ki hamileliime doğurmaktan korkuyorum artık.
sonda takılmasından bayıltma anına vs....
allahım yardımcımız olsun.
mezocum canım inşallah yarenimiz kendiliğinden gelir.
istediğimiz gibi doktor hastane bulamıynca işimiz çok zor allah yardımcın olsun canım.
pztf;295296; .!.:Özeldekiler yok mu? pat diye her şeyi söyleyip alt üst ediyolar insanı. Ben de özeldeki doktoru dinlemiş olsaydım 1 ay önce sezeryana almış olacaktı beni. Ne varsa devlet hastanesinde var bence. Devlet hastanelerindeki iyi doktorları araştırıp ona göre davranmak lazım diye düşünüyorum.
Mezopotamya ,
Ben yasadım diye soyleyim temcit pilavı gibi isitip isitip söylemiş oluyorum ama,
Zehrayi o sebeple aldılar
Günahı vebali boyunlarına benim kuzuma kac gün elim değmedi uzaktan baktım durdum.
Hayatımda ki en büyük keşkem,
Neden başka Dr gitmedik?
Eşimde yandı yakıldı ama heyhat.
Ogün herkesin suyu bitmiş bilmem ne!
Sen başka Dr danismakla en doğrusunu yaptın
Tevekkül senden takdir Allah'tan
Dogumu hizlandiran ne olur az cok birseyler yazmıştım tekrarlamayim
Ee olmuyor ee biliyoruz ee vs vs yorumları beni benden alıyor.
Rabbim en yakın zamanda
En hayırlı vakitte kurtarsın .
Cumaya doğar:)
Anan seni cuma doğurmuş deriz artık napalim:)
aynen canım boğazım cayır cayır :2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?