2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

mezocum Allah gönlüne göre versin, son günlerde olabiliyo böle şeyler, ben o plesantanın yaşlanmasını duydum çok kişiden
suyu azalmışda bizim forumda kaç kişinin kaç hafta önce azalmıştı, bak olmadı bişe

bu arada "cesaret"te tavan yaptın, önünde eğiliyorum, yada yanında yaprak sallarım

Canım bana kalırsa sen o özeldeki kadını bırak suni sancı ben de istemiyorum umarım hayırlısıyla normal yaparsın devlette...sonuçta devlette de ani bir durumda müdahale ederler sıkıntı yapma...
çatı muayenesinden ben de korkuyorum söylediklerin rahatlattı....

allah onlara öyle bir gelin versin ki mumla arasınlar beni.

iki isim konuşulsa ona da razıyım canım. sonuçta yine birini kullanıcam.

off canım ya bu da kötü demekki.

hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah. mathilda seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.

Chosy ins olmaz canım birsey.. Cesaretli biri değilim normalde ama bu da Allahtan iste.. O an güç veriyor.. Bebeğim saglikla doğsun da ben ağrısını acısını geçtim artık..

Hic korkma canım ya burda gerilmiştim iyice el kol soktu muhabbetlerinden.. Voltaj demişti gerçi kuralı var uç parmak diye.. Oyle aman aman acıyan birsey değil anlık bir sizi geçip gidiyor.. Cok rahat ol.. Kastigima değmedi..

mezocum canım inşallah yarenimiz kendiliğinden gelir.
istediğimiz gibi doktor hastane bulamıynca işimiz çok zor allah yardımcın olsun canım.

Maşallah,
Bizim topic bir hafta doğuruyor bir hafta boş
Ayın dördünde
Topicte dogum patlaması yaşanacak desene

bence de öyle olacak. bebeklerin başına refakatçileri dikmek lazım. mazallah karışır.

Kizlar son kontrolum var bugun medipole gidiyorum bebis donmedi yada ben hissetmedim,sezeryan tarihi verecek donmediyse ) sans dileyinn

Hakkında hayırlısı olsun İNŞALLAH.

Özeldekiler yok mu? pat diye her şeyi söyleyip alt üst ediyolar insanı. Ben de özeldeki doktoru dinlemiş olsaydım 1 ay önce sezeryana almış olacaktı beni. Ne varsa devlet hastanesinde var bence. Devlet hastanelerindeki iyi doktorları araştırıp ona göre davranmak lazım diye düşünüyorum.

ben gideyim de aklanıp paklanayım bi kontrolden çıkışta da kayınvalideme gideceğiz yemeğe. ama ben orda yemek falan yiyemiyorumm çünkü ev dışında başka yerde lavabo kullanamıyorum ben başkasının klozetine de oturamam. evde bile kendim kullandıktan hemen sonra spreye çektiğim çamaşır suyu su karşımını bi sıkarım içime sinsin diye. kayınvalidemgil de o yüzden ne yediğimi anlıyorum ne içtiğimi. rahatsız oluyorum yiyemem diyip yemiyorum eve kendimi zor atıyorum her defasında

Birim
Birim
Birim

Küçüktü ama 1 m en 2 m boydaki yolluktu hee
Firt firt mis gibim koktu valla.
Koltukların kolcaklarinida mı çeksem
Anca sende gelersin

Mezopotamya ,
Ben yasadım diye soyleyim temcit pilavı gibi isitip isitip söylemiş oluyorum ama,
Zehrayi o sebeple aldılar
Günahı vebali boyunlarına benim kuzuma kac gün elim değmedi uzaktan baktım durdum.
Hayatımda ki en büyük keşkem,
Neden başka Dr gitmedik?
Eşimde yandı yakıldı ama heyhat.
Ogün herkesin suyu bitmiş bilmem ne!

Sen başka Dr danismakla en doğrusunu yaptın
Tevekkül senden takdir Allah'tan

Dogumu hizlandiran ne olur az cok birseyler yazmıştım tekrarlamayim

Ee olmuyor ee biliyoruz ee vs vs yorumları beni benden alıyor.
Rabbim en yakın zamanda
En hayırlı vakitte kurtarsın .
Cumaya doğar:)
Anan seni cuma doğurmuş deriz artık napalim:)

Selam kızlar ben çok kötüyüm doğuma günler kala faranjit olmayı başardım ( umarım bir an önce iyileşirim

Lenacım yaa geçmiş olsun, ben de kendime nazar değdirdim, hiç hastalanmadım maşallahım var diye diye. Son hafta olana bak.
Boğazım dünden beri o kadar kötü kii, sanki zımparalamış biri
Yutkunamıyorum, bütün doğal yöntemleri denedim işe de yaramadı.
Sancım başlasa kolumu kaldıracak halim yok, bir an önce iyileşmemiz lazıımm..

Son düzenleme:
benim sezeryan doğumum da bu perşembe olacak.3 gün sonra yani.
okadar alıştım ki hamileliime doğurmaktan korkuyorum artık.
sonda takılmasından bayıltma anına vs....
allahım yardımcımız olsun.

Bende senden 1 hafta sonra doğutucam muhtemelen.. Bende korkuyordum ams artık ne olscaksa olsun aman doğuralım kurtulalım böyle bekle bekle nasıl olscak diye düşünüp duruyoruz, benim adam yatarken hadi iyi geceler gece bişey olursa uyandır diyip yatıyo:)))) sıkıntıyı çeken bi z.. Bi şekilde çıkıcak bu çocuk doğur kurtull :)) allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruzzzz

evet,bu hamilelik ve doğum yolculuğuna girdik bir kere. geri dönüşü yok.er yada geç allahın izni ile tamamlayacağız hep birlikte.
umarım tez zamanda iyileşiriz.

Kac haftaliksin görmüyorum ama,
Nacizane tavsiyem,
Ufak tefek adaklarda bulunulabilir.
Misal;
Hayirlica saga salim kurtulursam Yetim giydirecegim,ac doyuracağım...
İmkan el vermezse orucla adak olabilir 1-3 gün oruç tutacağım.tabi müsait zamanda ve abartmadan(10 gün 1 ay gibi)
Ben oruçlu adakların cok çabuk gerçekleştiğine şahit oldum.
Rabbim kolay geçitlerden geçirsin insallah...

Kahve molamdayim,
Bacak bacak üstüne attım portmantoyla güreşini hayal ediyorum

mezocum canım inşallah yarenimiz kendiliğinden gelir.
istediğimiz gibi doktor hastane bulamıynca işimiz çok zor allah yardımcın olsun canım.

İnşallah canım..İste Doğu'da Güneydoğu da küçük illerde var bu sorun..özelde pek alternatifin olmuyor..tekel gibi olmuş.. Allahtan devlet eskisi gibi değil.. Cok şükür..

Bu arada bizde de isim degisikligi soz konusu :)) yaren cok istiyordum ama esim hic ısınmadı . Ayse cok istiyor. Ayse koymaya karar verdik..

Evet cok haklısın.. Umarım beni yanıltmaz devlet..

:)))

Seni seviyorum

Yürüyorum bir saattir. Eve gidip hurmalarimi ve bitki çayımı alıp parka ineceğim :) hava mis gibi yaz gunü sanki.. 19 derece.. Soktayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…