Lenacım yaa geçmiş olsun, ben de kendime nazar değdirdim, hiç hastalanmadım maşallahım var diye diye. Son hafta olana bak.
Boğazım dünden beri o kadar kötü kii, sanki zımparalamış biri
Yutkunamıyorum, bütün doğal yöntemleri denedim işe de yaramadı.
Sancım başlasa kolumu kaldıracak halim yok, bir an önce iyileşmemiz lazıımm..
Birim
Birim
Birim
Küçüktü ama 1 m en 2 m boydaki yolluktu hee
Firt firt mis gibim koktu valla.
Koltukların kolcaklarinida mı çeksem
Anca sende gelersin
Kahve molamdayim,
Bacak bacak üstüne attım portmantoyla güreşini hayal ediyorum
merhaba kızlar önce haberleri vereyim sonra geçmişi okuyayım dün gece kasılmalar sancılarla sabahı zor ettim sabah gittik hastaneye tuşe yapıldı nst bağlandı tuşede yeri göğü inlettim yine anladımki bu ağrı bana özel (yarı vajinusmusum) kendimi çok kastım ebe çok zorlandı normal doğurman neredeyse imkansız dedi normalde bu işlem defalarca yapılacak dedi bende mecburen vazgeçtim normalden sancı çıkmadı ama serviks yumuşamış bebeğimin başıda yerleşmiş geçen hafta artan suyum bu hafta yine azalmış bizde aradaki farkı çok net görebildik zaten dr yarına randevu verdi yarın sabah 7:30 da hastaneye giriş yapacağız ve kızımı Allah kısmet ederse sezaryen ile dünyaya getireceğim dualarınızı esirgemeyin
Ayy hadi sira sende :) hayirli olsun sag salim kucagina almak nasip olsun bizi de habersiz birakma cnm bugun uyunur mu :)merhaba kızlar önce haberleri vereyim sonra geçmişi okuyayım dün gece kasılmalar sancılarla sabahı zor ettim sabah gittik hastaneye tuşe yapıldı nst bağlandı tuşede yeri göğü inlettim yine anladımki bu ağrı bana özel (yarı vajinusmusum) kendimi çok kastım ebe çok zorlandı normal doğurman neredeyse imkansız dedi normalde bu işlem defalarca yapılacak dedi bende mecburen vazgeçtim normalden sancı çıkmadı ama serviks yumuşamış bebeğimin başıda yerleşmiş geçen hafta artan suyum bu hafta yine azalmış bizde aradaki farkı çok net görebildik zaten dr yarına randevu verdi yarın sabah 7:30 da hastaneye giriş yapacağız ve kızımı Allah kısmet ederse sezaryen ile dünyaya getireceğim dualarınızı esirgemeyin
valla ben daha bısey demıycem ben cok cok memnun kaldımHadi ya,bizim Dr cok sıcak değildir.
Dr kimdi?
Anam ne bileyim haftaya salı doğumum.ama ben Perşembe yaptıracağım insallah.esim sehir dısında olacak diye.
Ben cok istedim gitmeyi,esim pek sicak bakmiyor.hemen her firsatta hastanemin eksiklerini soyluyorum ki caysin diye.
Ne bileyim ya,orda mı doğursam
canım benden sana tavsıye yok deme 2 saate bır sag ben yok yok dedım 1 hafta sonra geldı az geldı ama en azından 1 damla 1 damla bebegı ıcınBirileri hemen cok acil bana ozet yapsin..
Cook merak ediyorum yeni doguranlar var mi? Herkes iyi degil mi?
Biz mama veriyoruz maalesef bebege.. Memeyi hic alamiyo.. Sut de hic yok
Bambaska bi duygu.. İnsan yetersiz gibi hissediyo kendini.. her emzirmeye calismada aglamaktan bi hal.oluyorum..
Bu arada dun eve ciktik.. İyiyiz cok sukur simdilik bizden haberler boyle..
canım benım dualarımız senınle ve evladınla hakkında hayırlısıKizlar son kontrolum var bugun medipole gidiyorum bebis donmedi yada ben hissetmedim,sezeryan tarihi verecek donmediyse) sans dileyinn
buyuk bır ıhtımalle sana sezeyan yapıcaklar,bence hıc cekme saatlrce sunı sancıyı ben sunıden cektıgımı hıcbıseyden cekmedım..sezeyandan cıktım hala sancım vardı....korkutmak amaclı soylemıyorum ne olur yanlıs anlamayınKontrolden geldim şimdi.. Ağlamaktan icim şişti..
Plesenta yaslanmış, suyu bitmek üzere diye beni krize soktu kadın.. Suratı bin sekle girdi ya ne olmus diyorum iki gun sonra gel yatış yapalım dedi.. Suni sanci muhabbeti.. İstemiyorum sunu sanci..
Nst ye gönderdi hersey iyi. Ordaki ebeye sordum dedi ki hep böyle yapıyorlar sanci çekeceksin sonra sezaryene alacak seni.. Burasi ozel hastane bu arada.. İyice tirstim... Neyse sonucu göstermeye indim.. iyi falan dedi.. Suyun azaldığı için normal zor olur dedi..
Bana bir cesaret geldi.. Dedim siz bir çatı muayenesi yapar mısınız bana ? İki gun sonra yapalım dedi yok siz şimdi yapın dedim.. Son Dakika'ya kalmak istemedim devlete gitmeyi planladığım için.. Neyse meşhur çatı muayenem yapıldı.. Burda korkutanlara da şimdi iki laf demek isterdim ama neyse.. Kadın da nazikti anlatarak yaptı tek parmak iki parmak vs. Yani benim acı eşiğim dusuktur acımıyor kızlar yaptirmayanlar rahat olun ben bosuna sıkıntı ettim bunu...çatın müsait dedi.. Biraz kendime geldim.
Esim korktu Dr un söylediklerinden.. Dedi hemen yatış yapalım sezaryen yapın biz normal de ısrarcı değiliz falan Demeye başladı kadına.. Kadın iki gun sonra dedi..
Çıktık ordan dedim yürü devlete gidiyoruz. Kadın dogum hastanesindeki anestezici ile görüştük.. Telefonunu aldık.. İstediğiniz zaman arayın gelecegim dedi. Dedim o an dayanamazsam sizi epidural normal için arayacağım. Ok dedi.
Şimdi iki gun icinde bebek doğsun diye tepinmeye başlayacağım.. ins hersey normal yolla olur biter..
bak canım ben elıme ıgne batsa yara bandı alır gelırım elımı suya sokmam canım co kıymetlı.ama sondanın takıldıgını bıle anlamdım..o an geldıgınden bıran once sadece evladını gormek oluyor aklında..ben amelıyata gırıcem dıye dusunme evladım dogucak dıye dusun....gozlerımı ılk actıgımda bebegım nasıl demeye calısıyordum ama dılım dolanıyordu soyleyemıyordum aglamaya baslayınca adam eldı cok ıyı dedı ıcım rahatladı(erken dodu kızım 34 haftalık)benim sezeryan doğumum da bu perşembe olacak.3 gün sonra yani.
okadar alıştım ki hamileliime doğurmaktan korkuyorum artık.
sonda takılmasından bayıltma anına vs....
allahım yardımcımız olsun.
kııssss ben 1 saat önce içtim kahvemi
benim portmanto dedim ama
ayakkabı koyulan 2 rafı war orayı kastettiydim
15 dk filan sürdü
ben deminden beri arka odada çıktı alıyom, diğer pcde
kapı süsü yapcam bakalım, doğumdan sora biter heralde
Allah yardımcın olsun canım, inşallah yarın seninde güzel haberlerini alıcaz:)
keşke banada 1 gün önce söleselerdi:))
Ayy hadi sira sende :) hayirli olsun sag salim kucagina almak nasip olsun bizi de habersiz birakma cnm bugun uyunur mu :)
sağol voltaj amiiinPerilous allah yardimcin olsun hayirlica kavus insallah.duayla...
merhaba kızlar önce haberleri vereyim sonra geçmişi okuyayım dün gece kasılmalar sancılarla sabahı zor ettim sabah gittik hastaneye tuşe yapıldı nst bağlandı tuşede yeri göğü inlettim yine anladımki bu ağrı bana özel (yarı vajinusmusum) kendimi çok kastım ebe çok zorlandı normal doğurman neredeyse imkansız dedi normalde bu işlem defalarca yapılacak dedi bende mecburen vazgeçtim normalden sancı çıkmadı ama serviks yumuşamış bebeğimin başıda yerleşmiş geçen hafta artan suyum bu hafta yine azalmış bizde aradaki farkı çok net görebildik zaten dr yarına randevu verdi yarın sabah 7:30 da hastaneye giriş yapacağız ve kızımı Allah kısmet ederse sezaryen ile dünyaya getireceğim dualarınızı esirgemeyin
Ay bende kızımı teskin ediyorum
BAk kızım kalkmış kooooskoca portmanto dökmüş vs
Onla mı korkuttun beni yarış yaptın
Yeriii
geçen hafta benim de boğazım kötü oldu hemen zencefille balı karıştırdım tavsiye ederim iyi geldi..
Vitamin hic haber verdi mı kızlar?
Çekip çıkarmasa kızı
Ben artik ozel hastanelerden nefret eder oldum , bana doktor pazwrtesi gunune kadar sez tarihini bildir demisti , bu hastaneninde en aptal huyu randevu gunu 25 i ve hemen doluyor aradim ulasamadim tekrar aradim ulastim asistani bu saate neden kaldiniz dolmustur bilmem ne laf dalasina girisiyor benle , ulan manyak seni mi cekicem bak deftere dolduysa doldu de kapa ceneni deseydim keske , ulasamadim falan geveledim salak gb , o da bu saate kadar muhakkak ylasirdiniz dedi asistan bozuntusu ya , neyse doktor hanimla konusayim siz 1 saat sonra arayin dedi bende siz arayin dedim numarami verdim bakalim ne sonuc gelecek
Birde ustune saglik ocagi ariyor bugun yarin gelin ! Tahlil sonuclarini da getirin bakalim eeee sen ne yapacaksin! diycem ki tahlil yaptirmadim doktorum da istemedi alsin yapsin kendisi kalp atisi dinleyecek tansiyon olcecek diye ben kalkip gidicem la havle!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?