2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

geçmiş olsun arkadaşlarımm balın içine soğan rendeleyip azcık da zencefil katmayı deneyin isterseniz bi o iyi geliyo

Birim
Birim
Birim

Küçüktü ama 1 m en 2 m boydaki yolluktu hee
Firt firt mis gibim koktu valla.
Koltukların kolcaklarinida mı çeksem
Anca sende gelersin

Kahve molamdayim,
Bacak bacak üstüne attım portmantoyla güreşini hayal ediyorum

kııssss ben 1 saat önce içtim kahvemi
benim portmanto dedim ama
ayakkabı koyulan 2 rafı war orayı kastettiydim
15 dk filan sürdü

ben deminden beri arka odada çıktı alıyom, diğer pcde
kapı süsü yapcam bakalım, doğumdan sora biter heralde

merhaba kızlar önce haberleri vereyim sonra geçmişi okuyayım dün gece kasılmalar sancılarla sabahı zor ettim sabah gittik hastaneye tuşe yapıldı nst bağlandı tuşede yeri göğü inlettim yine anladımki bu ağrı bana özel (yarı vajinusmusum) kendimi çok kastım ebe çok zorlandı normal doğurman neredeyse imkansız dedi normalde bu işlem defalarca yapılacak dedi bende mecburen vazgeçtim normalden sancı çıkmadı ama serviks yumuşamış bebeğimin başıda yerleşmiş geçen hafta artan suyum bu hafta yine azalmış bizde aradaki farkı çok net görebildik zaten dr yarına randevu verdi yarın sabah 7:30 da hastaneye giriş yapacağız ve kızımı Allah kısmet ederse sezaryen ile dünyaya getireceğim dualarınızı esirgemeyin

Ben artik ozel hastanelerden nefret eder oldum , bana doktor pazwrtesi gunune kadar sez tarihini bildir demisti , bu hastaneninde en aptal huyu randevu gunu 25 i ve hemen doluyor aradim ulasamadim tekrar aradim ulastim asistani bu saate neden kaldiniz dolmustur bilmem ne laf dalasina girisiyor benle , ulan manyak seni mi cekicem bak deftere dolduysa doldu de kapa ceneni deseydim keske , ulasamadim falan geveledim salak gb , o da bu saate kadar muhakkak ylasirdiniz dedi asistan bozuntusu ya , neyse doktor hanimla konusayim siz 1 saat sonra arayin dedi bende siz arayin dedim numarami verdim bakalim ne sonuc gelecek
Birde ustune saglik ocagi ariyor bugun yarin gelin ! Tahlil sonuclarini da getirin bakalim eeee sen ne yapacaksin! diycem ki tahlil yaptirmadim doktorum da istemedi alsin yapsin kendisi kalp atisi dinleyecek tansiyon olcecek diye ben kalkip gidicem la havle!!!!

Allah yardımcın olsun canım, inşallah yarın seninde güzel haberlerini alıcaz:)

keşke banada 1 gün önce söleselerdi:))

Ayy hadi sira sende :) hayirli olsun sag salim kucagina almak nasip olsun bizi de habersiz birakma cnm bugun uyunur mu :)

valla ben daha bısey demıycem ben cok cok memnun kaldım
canım benden sana tavsıye yok deme 2 saate bır sag ben yok yok dedım 1 hafta sonra geldı az geldı ama en azından 1 damla 1 damla bebegı ıcın
Kizlar son kontrolum var bugun medipole gidiyorum bebis donmedi yada ben hissetmedim,sezeryan tarihi verecek donmediyse ) sans dileyinn
canım benım dualarımız senınle ve evladınla hakkında hayırlısı
buyuk bır ıhtımalle sana sezeyan yapıcaklar,bence hıc cekme saatlrce sunı sancıyı ben sunıden cektıgımı hıcbıseyden cekmedım..sezeyandan cıktım hala sancım vardı....korkutmak amaclı soylemıyorum ne olur yanlıs anlamayın
benim sezeryan doğumum da bu perşembe olacak.3 gün sonra yani.
okadar alıştım ki hamileliime doğurmaktan korkuyorum artık.
sonda takılmasından bayıltma anına vs....
allahım yardımcımız olsun.
bak canım ben elıme ıgne batsa yara bandı alır gelırım elımı suya sokmam canım co kıymetlı.ama sondanın takıldıgını bıle anlamdım..o an geldıgınden bıran once sadece evladını gormek oluyor aklında..ben amelıyata gırıcem dıye dusunme evladım dogucak dıye dusun....gozlerımı ılk actıgımda bebegım nasıl demeye calısıyordum ama dılım dolanıyordu soyleyemıyordum aglamaya baslayınca adam eldı cok ıyı dedı ıcım rahatladı(erken dodu kızım 34 haftalık)

Ay bende kızımı teskin ediyorum
BAk kızım kalkmış kooooskoca portmanto dökmüş vs

Onla mı korkuttun beni yarış yaptın
Yeriii

Allah yardımcın olsun canım, inşallah yarın seninde güzel haberlerini alıcaz:)

keşke banada 1 gün önce söleselerdi:))

Ayy hadi sira sende :) hayirli olsun sag salim kucagina almak nasip olsun bizi de habersiz birakma cnm bugun uyunur mu :)

Allah razı olsun kızlar
eşimin heyecandan eli ayağına dolaştı ben değilde o bu gece uyuyamayacak dün gece hiç uyumadım bu saat oldu hala ayaktayım gidip deliksiz bir uyku çekmek istiyorum 7 gibi eşim gelir o zaman kalkıp eksik olan bir kaç şeyi almam lazım yarın kendimi toparlar toparlamaz gelir yazarım sizlere inşallah

Perilous allah yardimcin olsun hayirlica kavus insallah.duayla...

Bebeci
Asistanla asık atışmasına girmisiniz
Kiz bende bugun tlf o kadar saçma konuşuyorum ki aklın durur
Demin video attım ya aynen o adam gibi ne demeye çalıştığım anlasilana kadar

Sana Dr değişmek farz oldu haydi bakalım git gel bana anlat

Hayırlısıyla kucağına almak nasip olur insallah..Dualarımız seninle.

Ayyyy cok güzel ya :))) kız siz böyle gun saat verince heves ediyorum sezeryana.. Tembel kizimmmmmm gel artikkkkkkk yaaa :)))

Haberlerini bekliyoruz.. Agrisiz acisiz insallah...

Vitamin hic haber verdi mı kızlar?
Çekip çıkarmasa kızı

O dogurdugu gibi bana sanci girecek zaten Ben biliyom :)))

o sağlık ocakları zaten tam allahlık yani. en son bana ualaşamayınca eşime ulaşmışlar. eee tabi ellerinde takiple alakalı bişi olmayınca fırça yiyecekler bi de her kontrol başına ayrıyeten para aldıkları için. ama oh ne ala sen götür tahlillleri o binbir suratla tansiyon ölçsün bi kilo alsın zar zor oh ne ala!

canımm hadi allah yardımcın olsun bitti şafağın senin hayırlısıyla sağlıkla al bebişini inşallah kucağına devamı da güzelce gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…