Off ütü = boya badanaama kötümü ettim bak halına tertemiz oldu
bende ütü yapıym bari, çamaşırları asıym, yinede denk gelmezmi halı yıkamaya??
Bebeci
Asistanla asık atışmasına girmisiniz
Kiz bende bugun tlf o kadar saçma konuşuyorum ki aklın durur
Demin video attım ya aynen o adam gibi ne demeye çalıştığım anlasilana kadar
Sana Dr değişmek farz oldu haydi bakalım git gel bana anlat
Utuden nefret ederim evlenddigumdwn beri yaptigim adam akilli tek ütü de oglusumun cicileri oldu :) cok sukur ki kocam cok gomlek giymez , jean + kazak ,yika katla kaldir ama yaz tshirtler gomlekler cikar piyasaya amaaanOff ütü = boya badana
Nisanliyken keklik gibi sekerek ne ütü yapardım
Hatta kiz Doğan'a kadar camasirlarimiza kadar.
Simdi basına gecene kadar mizmizim sonra Allah ne verdiyse
aynen canım boğazım cayır cayır :2::2::2:
Lenacım yaa geçmiş olsun, ben de kendime nazar değdirdim, hiç hastalanmadım maşallahım var diye diye. Son hafta olana bak.
Boğazım dünden beri o kadar kötü kii, sanki zımparalamış biri
Yutkunamıyorum, bütün doğal yöntemleri denedim işe de yaramadı.
Sancım başlasa kolumu kaldıracak halim yok, bir an önce iyileşmemiz lazıımm..
merhaba kızlar önce haberleri vereyim sonra geçmişi okuyayım dün gece kasılmalar sancılarla sabahı zor ettim sabah gittik hastaneye tuşe yapıldı nst bağlandı tuşede yeri göğü inlettim yine anladımki bu ağrı bana özel (yarı vajinusmusum) kendimi çok kastım ebe çok zorlandı normal doğurman neredeyse imkansız dedi normalde bu işlem defalarca yapılacak dedi bende mecburen vazgeçtim normalden sancı çıkmadı ama serviks yumuşamış bebeğimin başıda yerleşmiş geçen hafta artan suyum bu hafta yine azalmış bizde aradaki farkı çok net görebildik zaten dr yarına randevu verdi yarın sabah 7:30 da hastaneye giriş yapacağız ve kızımı Allah kısmet ederse sezaryen ile dünyaya getireceğim dualarınızı esirgemeyin
merhaba kızlar önce haberleri vereyim sonra geçmişi okuyayım dün gece kasılmalar sancılarla sabahı zor ettim sabah gittik hastaneye tuşe yapıldı nst bağlandı tuşede yeri göğü inlettim yine anladımki bu ağrı bana özel (yarı vajinusmusum) kendimi çok kastım ebe çok zorlandı normal doğurman neredeyse imkansız dedi normalde bu işlem defalarca yapılacak dedi bende mecburen vazgeçtim normalden sancı çıkmadı ama serviks yumuşamış bebeğimin başıda yerleşmiş geçen hafta artan suyum bu hafta yine azalmış bizde aradaki farkı çok net görebildik zaten dr yarına randevu verdi yarın sabah 7:30 da hastaneye giriş yapacağız ve kızımı Allah kısmet ederse sezaryen ile dünyaya getireceğim dualarınızı esirgemeyin
Kiz mail kisilerde rehberdeydi onları sil dedim pirrsen tel rehberini silmeyi nasil becerdin :)
Bugun arayip da 15 nisana ayarladik demezlerse medipole yarin gidiyorum herseyde bir hayir var diyerek, zaten mathilda bizden once doguracak orada bugun tarih alacakti pusuya yattim onu bekliyorum senden umidi kestim ben
pericim aramızda 1 gün var ve sen doğum yapıcaksın
allah yardımcın olsun hayırlısıyla kucağına al inşallah canım.
of ya bütün dengesizler beni mi bulur
üst kattaki komşu tertemiz balkonumu mahfetti
kilim silkiyor ya sarı sarı bişeyler dökülmüş
3 kez ikaz ettim arka balkona git diye :84:
arka balkon mesafesi uzunmuş bi de cevap veriyor
bütün hıncımı ondan alıcam şimdi.
ersnil nasılsın canım, aras nasıl emiyor mu?
pericim aramızda 1 gün var ve sen doğum yapıcaksın
allah yardımcın olsun hayırlısıyla kucağına al inşallah canım.
of ya bütün dengesizler beni mi bulur
üst kattaki komşu tertemiz balkonumu mahfetti
kilim silkiyor ya sarı sarı bişeyler dökülmüş
3 kez ikaz ettim arka balkona git diye :84:
arka balkon mesafesi uzunmuş bi de cevap veriyor
bütün hıncımı ondan alıcam şimdi.
Off ütü = boya badana
Nisanliyken keklik gibi sekerek ne ütü yapardım
Hatta kiz Doğan'a kadar camasirlarimiza kadar.
Simdi basına gecene kadar mizmizim sonra Allah ne verdiyse
Utuden nefret ederim evlenddigumdwn beri yaptigim adam akilli tek ütü de oglusumun cicileri oldu :) cok sukur ki kocam cok gomlek giymez , jean + kazak ,yika katla kaldir ama yaz tshirtler gomlekler cikar piyasaya amaaanyine biriktirip temizlige gelen kadindan rica ederim
Ben geldin kizlar
Perilous gunun belirlenmis allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin can.
Laterne ne yapti kizlar
voltajım inşallah kendi evin yayla gibi olur.Nasil mesafesi uzunmus ya:S
Balkon mu yuksek ,Ev o kadar mi büyük
Anaa bizim evde de hapsursan duyarsın
Valla ben Ankara'ya dönmeyi istiyorum yayla gibi evlere oyyy
oy oy teyzeleri yesin onu.Iyiyiz cok sukur canim.
Ars cok inatci cikti teyzesi.
Emzirene kadar tam iskence cektiriyor.
Daha sutumde tam gelmedigi icin mama takviyeside yapiyoruz.
Her seye degiyor ama. O kadar seker ki.
Babasina benziyor beyaz tenli sarisin
Eveeet an itibariyle medipol mega'dan bildiriyorum :) 8 Nisan Dogum tarihimi almis bulunuyorum. :) Belgin Hanimla beraber karar verdik. Medipole yeni gidenler icin Belgin Hanim i mutlaka tavsiye ediyorum makat gelis olmasina ragmen 39+ da alacak Cunku bebegin anne karninda kaldigi her dk saat onemli.. Hem cok pozitif bir dr Belgin Harzadin. Ben hep riskleri soruyorum su olurmu bu olurmu o da hep sen bunlari dusunme oyle birsey olmayacak diyor. Artik tek dilegim gununu beklesin Ruzgarim. :) 3050 olmus kilosu da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?